seria a bildiğim kadarıyla avrupa'nın en defansif ligi ve böyle bir ligde 100 gol atmak sizin de dediğiniz gibi arkadaşlar her yiğidin harcı değil.. ne de olsa Trezeguet!
seria a bildiğim kadarıyla avrupa'nın en defansif ligi ve böyle bir ligde 100 gol atmak sizin de dediğiniz gibi arkadaşlar her yiğidin harcı değil.. ne de olsa Trezeguet!
Trezeguet harika golcüNice 100 gollere...
Lucho(hüseyin) bu adamı söylemişti banamilan'a böyle transferler lazım...
Çok akıllıca oyuncuları transfer etmek istiyor Milan. Geleceğin kadrosunu kuruyor....
Milan için çok yararlı ve akıllı hamle. Eğer alırlarsa Milan'a yararı olur. Milan resmen takımı genç yaptı ya![]()
Gerek yok.Bölgesindeki oyuncuların performansları gayet iyi.Gelipte yedek olup çüremektense hiç gelmesin daha iyi.
So what?
Saike
zaten inter juvenin olmadığı milan ın ceza aldığı ligde şampiyon olabilir.ama milan eksi puandan kurtuldu favorim milan.şu mancini hala teknik direktör ya inanamıyorum bizim yılmaz vural uçurur bu takımı ya
roma daki stoperler çok iyi ya ikisinide çok seviyorum mexes ve chivu bizim türk takımları böle genç ii stoper bulamıyolar
hay ağzını öpeyim kardeş...özellikler su cümleye tamamıyla katılıorum:zaten inter juvenin olmadığı milan ın ceza aldığı ligde şampiyon olabilir.Originally Posted by jarosik_61
Bence de Şemsi haklı.Biraz kendini geliştirsin.Ondan sonra yıldız olacaksa zaten iyi bir takımda oynar.
19 yaşında ki bir oyuncu için 14 milyon dolar çok yüksek, eğer alırlarsa üç dört sezon sonra bu fiyatı dördede katlayabilirler. Milan rikse girer.
Bende Şemsi'ye katılıyorum hehehehehehehe
Bu adamı nerden tanıyorsunuz ya![]()
Torino'nun Inter'den transfer ettiği Uruguaylı golcü futbolcu Alvaro Recoba, Pazar günü karşılaşacakları Juventus'un İtalya'da bu sezon şampiyon olamayacağını iddia etti.
Pazar günü Juventus ve Torino arasında oynanacak olan 'Della Mole Derbisi' öncesi, Torino'nun yeni transferi Uruguaylı yıldız Alvaro Recoba'dan ilginç açıklamalar geldi. Recoba, bu sezon yeniden Serie A'ya yükselen ve şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan Juventus'un bu sezon şampiyonluğa hazır olmadığını savundu. Recoba, "Juventus güçlü bir takım. İyi de bir sezon geçiriyorlar ancak şampiyonluğu kazanacak kadar iyi değiller" dedi. Recoba, 2003 yılından beri ilk kez karşılaşacakları Juventus maçıyla ilgili olarak ise, "Derbiyi kazanmayı tabii ki istiyoruz. Ama önemli olan ligin geri kalanında iyi işler yapmak" diye konuştu.
Recoba, Torino taraftarlarına da seslenerek, derbiyi kazanamamalarının dünyanın sonu olmadığını sözlerine ekledi.
Orasını Allah Bilirde Juvenin şampiyon olma en az rakiplerinki kadar var
yaw inter şampiyon falan olamaz.bu seneqi şampiyon inşallah roma olur.roma olamazsa milan olsun yeter qi şu lanet takım inter şampiyon olmasın
Çok doğru demiş.
Bende inanmiyorum Juve'nin şampiyon olacağına...
Doğru söylemiş
bence juve inter le çekişecek roma'nın direnci bir yerden sonra kırılır.. ama olamaz diye birşey yok bence
Oladabilir ama bana zor geliyor pek sanmıyorum.
bence bunları düşüncene niye İnter den gönderildim diye düşünsün bu şekilde açıklamalar ile yeniden İnter e dönmeye çalışıyor heralde performansın ile söz ettir adından açıklamalar ile değil...
Juventus un Inter Milan Roma gibi olma ihtimali var...
Bu sene de şampiyon İnter...Juve olamaz
Juventus ipi göğüsler, Inter'i şampiyon yaptırmazlar. Torino'yu dağıtacak inşallah Juventus, Torino kendine baksın, düşmemeye oynuyorlar.
Bencede olamaz.. Ya Inter ya da Roma olur..
Ağzı olan konuşuyor, zaman her derdin ilacıdır..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Juve'nin şampiyon olması büyük süpriz olur.Daha erken şampiyonluktan söz etmek için belki gelecek yıl...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
İnter,Roma ve Milan'ın şampiyon olma şansı neyse Juve'nin de odur.1 sezon Serie B'de oynadılar diye böyle bir kanıya varılamaz.