Sayfa 310 / 367 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360 ... SonSon
9,271 ile 9,300 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Liverpool sonunda kurtuldu bu adamdan desenize..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Benitez'in oyun tarzı Serie A2ya daha yatkın benim görüşüm, başarılı olacağını düşünüyorum.Yalnız Juve'nin çok fazla bölgeye transfer ihtiyacı var.Bahsedilen bütçe 70Milyon$ kadardı sanırım.Bunun 40-45ini Torres'e vermek pek akıllıca olmaz.Seri B2den yükseldikleri zaman yapamadıkları o kadro revizyonunu bence bu sene yapmalılar.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Liverpool ile kariyerinde bir düşüşe geçti Benitez.Juventus'un başına geçerse neler yapacak merak ediyorum açıkcası.Bana başarılı olur gibi geliyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mourinho ya İngiLtere de yeniLmeye doymadı, birde Seri A da yeniLeyim diye düşünüyor sanırım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Hata olur, İngiltere'nin en fazla şampiyon olmuş takımı ile şampiyonluk yaşayamadı. Avrupa'da başarılı sonuçlar elde etti; ama ligde bir sonuç yok. Juventus ilk olarak ligde şampiyonluğu arıyor. Bana göre bu işi daha iyi yapabilecek birisini alabilirlerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Liverpool'da gerçekten çok gereksiz transferler yaptı yıllardır.Bence Liverpool'un bu durumlara gelmesinin en önemli nedeni Benitez'dir.Ama Juve'de dikiş tutturacağına inanıyorum, İtalya'nın oyun mantalitesine uygun olduğunu düşündüğüm için.Birde Hayrettin abi 2005deki unutulmaz Milan finalinden önce Mourinho'nun Chelsea'siyidi yarı finalde elenen

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Gerrard'ı unutmuşlar ya onu da verelim paketin içinde =)
    Gerrard'ı biz alıcaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Mourinho Real'e gitmesin bide sezon sonu ben isterim realin başında onu görmeyi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu adamlar nasil alip gidiyor bu futbolculari Haber yapmayi bilmiyor bu arkadaslar. Turkiye haberlerindede Terim Arda yi Tuncayi felan hep goturuomus

Bu futbolcular Rafael Benitez Fc demi oynuyor ki Juve ye goturcek

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Benitez'i aldi birde ustune onunla beraber Torres'i alicaklarmis , balon haberde son nokta Fanatik tarzi bir gazete yazmisdir buyuk ihtimalle , inandirici degil

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Juventus Sampiyonlar Ligi'ne katilamayacak dolayisi ile Torres'i almalari zor. Torres Real Madrid'e yakisir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Juventus Sampiyonlar Ligi'ne katilamayacak dolayisi ile Torres'i almalari zor. Torres Real Madrid'e yakisir.
    Torres Türkiye'de amatör ligde oynar, Real Madrid'e yine gitmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Berlusconi açıkladı, Leonardo gidiyor!

AC Milan'ın başkanı Berlusconi, sezon sonunda Brezilyalı teknik adamın takımdan ayrılacağını açıkladı.

Bu sezon Serie A'da umduğunu bulamayan AC Milan'da başkan Silvio Berlusconi, sezon sonunda büyük bir değişim yaşayacaklarını ifade etti.

Corriere Dello Sport'a konuşan Berlusconi, "Evet, Leonardo takımdan ayrılacak. Yeni bir teknik adam için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Leonardo çok inatçıydı. İstediklerini takıma uygulayabilmek için pek çok hata yaptı. İlerleyen günlerde yeni teknik direktör için isimler netleşecektir. Şimdilik söyleyeceklerim bunlar" ifadelerini kullandı.

Inter'in Şampiyonlar Ligi başarısına da değinen Berlusconi, "Ben Avrupa kupalarında her zaman İtalyan takımlarını destekledim. Bir Milan'lı olarak bunu söylemek çok zor ancak Inter iyi bir takım" diyerek rakiplerini takdir etti.

Leonardo'nun Dünya Kupası'nın ardından Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceği iddia ediliyor. Milan'da ise Mauro Tasotti veya Filippo Galli'nin teknik direktörlüğe getirileceği konuşuluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çok büyük çarpıklıklar var

Hem Leonardo Brezilya Milli takımının başına geçecek deniyor, hem de Milan'dan başarısızlık sonucu ayrılıyor.. Göz göre göre başarısız bir teknik adam milli takımın başına nasıl geçirilecek..

Ayrıca Berlusconi; Leonardo için inatçıydı istediklerini takıma uygulayabilmek için çok hata yaptı diyor, ardından sezon sonunda büyük değişim yaşayacagız diyor, ee bu sezon başında da aynısı hedeflenmedi mi, madem Leonardo inatçı ve istediklerini uygulamak için çabalıyor bir sene daha şans ver adama.

Son olarak da büyük bir değişimden kasıt umarım futbolcu portföyü olarak gerçekleşir zira ismi geçen Tassotti ve Galli de 10 yıldan fazla süredir Milan'da bildiğim kadarıyla, umarım aynı zihniyet işlemeye devam etmez..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyi olur gitmesi...Hiç beğenmiyorum Leonardo'yu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Milan'da yönetimden başlamak üzere köklü bir değişim gerekiyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Berlusconi zaten Milan'i satacak kulübü borc bataginda su anda..

Del Piero_10 Misafir

Default Nedved, Juventus'a dönüyor

Çek futbol efsanesi, siyah beyazlı ekipte yöneticiliğe soyunacak.

Geçtiğimiz sezon sonunda futbolculuk kariyerine Juventus'ta son veren Pavel Nedved'in kulübe bu sefer yönetici olarak dönebileceği konuşuluyor.

Yaklaşık bir senedir futboldan uzak duran Çek futbol efsanesinin eski menajeri Mino Raiola, Andrea Agnelli'nin yeniden başkan olmasından sonra Nedved'in de Juventus'a dönme ihtimalinin doğduğunu dile getirdi.

Tuttusport'a konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Raiola, "İki gün önce Nedved'in Juventus'a dönmesi mümkün değildi ama artık mümkün. Nedved ilgi gördüğü yerlerde kalmasını seven bir adam. Lazio, Juventus veya Çek Cumhuriyeti Milli Takımı, onun için böyle yerler" şeklinde konuştu.

Nedved'in adının paf takım teknik direktörlüğü ile anıldığı haberlerinin ise doğru olmadığına dikkat çeken menajer, "Pavel'in paf takımının başına geçmek gibi bir niyeti yok ama hem Juventus kulübüyle hem de başkan Agnelli ile çok iyi ilişkiler içerisinde olduğu bir gerçek" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyi olur ya Nedved'in yönetici olması...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oh be sonunda Böyle bir olay olacağını bekliyordum ama çok uzadı Artık Juve'yle bi türk takımı karşılaşında otomatikman Nedved de gelir. Dünya gözüyle bi görürüm , imzasını alırım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Del Piero_10 Misafir

Default "Bu akşam kaybeden İtalyan futbolu oldu"

Roma yönetimi, Laziolu taraftarların Inter'i desteklemelerine sert tepki gösterdi.

Roma yöneticisi Gian Paolo Montali, Lazio ile Inter arasında oynanan karşılaşmada yaşananları anlatacak kelime bulamadığını söyledi.

Lazio'nun sahasında oynanan maçta taraftarlar, en büyük rakipleri Roma ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışı veren Inter'i desteklemişlerdi.

FCInter1908.it adlı siteye açıklamalarda bulunan Montali, "Bu akşam kaybeden futbol oldu. Bu akşam olanları, biri bana anlatsa inanmazdım. Eminim ki Inter takımı da bu gördüklerinden dolayı büyük utanç duymuşlardır. Bence bu akşam tek kaybeden Lazio olmadı. İtalyan futbolu da çok şey kaybetti. Gerçekten çok utanç verici" şeklinde konuştu.

Serie A'da ligin bitimine iki hafta kala Inter, Roma'nın iki puan önünde liderliğini sürdürüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

lazio taraftarını hiç sevmedim..ırkçılığı da var zaten... enteresan bir topluluk
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ülkemizde zamanında büyük bir takımda top oynamış yılların futbol yorumcuları çıkıp böyle açıklamalar yapıyor İtalya'da taraftarlar rakiplerinin şampiyon olmasını istememiş çok mu?

Lazio takımına edilebilecek tek laf yok yalnız. Çıktılar adam gibi oynadılar yenildiler. Taraftarın yaptığı ise çok doğru bir iş değildi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Takıma bi lafım yok ama taraftarlar tam rezalet..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aynı rezilliği o zaman yıllardır biz içimizde yaşıyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatsaraylı taraftarlar olarak. Millete laf etmek kolay oluyor nasıl olsa. Allahın İtalyan'ı işte.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Abi bizde de rakip şampiyon olmasın diye kazanılmasın diye düşünen taraftarlar var ama bu sadece temennide kalıyor.Mesela ben Fenerbahçe şampiyon olmasın diye Bursa'ya yenilmemizi isterim.Ancak takım mutlaka yenilmeli demem.Çünkü hem benim bunu söylemem etik değil,hem takımımın böyle yapması.Bu adamlar dile getirmeyi geçmiş direk İnter'i desteklemişler.Karşılaştırma yapılması mümkün değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Zaten İnter yenecekti ama taraftarın bunu yapması hiç hoş olmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bence çok fark yok Şemsi. Onlar biraz daha aşırı sadece o kadar. Ha tabii İtalya'da birde sınıf ve görüş farkı var o tarafı ayrı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Onların bu saatten sonra "biz Lazio taraftarıyız" demeye hakları yok...

-Hangi takımı tutuyorsunuz?

-Anti-Romalıyım...

Durum budur... Bu bir komplekstir... Kendinde birşey olmayan "karşı olmakla" şahsiyet bulur... O ancak "antitez" olarak varlık bulur... halbuki aslında bu tavrıyla o "tez"ini yaşattığının, varolmak için ona muhtaç olduğunun farkında değil...

Lazio taraftarı Lazio'yu; anti-Roma taraftarları ise Inter'i destekler... Romanın varlığına en fazla muhtaç olanlar da bu anti-Romalılardır... Çünkü Roma olmasa onlar bir hiçtir... Roma olacak ki, Onlar da bu Romadan nefret ederek yaşamlarını devam ettirecekler... Öyleyse "yaşasın Roma..." Niye? "Kahrolsun Roma" diyebilmek için...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Abi bizde de rakip şampiyon olmasın diye kazanılmasın diye düşünen taraftarlar var ama bu sadece temennide kalıyor.Mesela ben Fenerbahçe şampiyon olmasın diye Bursa'ya yenilmemizi isterim.Ancak takım mutlaka yenilmeli demem.Çünkü hem benim bunu söylemem etik değil,hem takımımın böyle yapması.Bu adamlar dile getirmeyi geçmiş direk İnter'i desteklemişler.Karşılaştırma yapılması mümkün değil.
    Yalnız Romalıların bu tepkisi sadece rekabete dayanmıyor.Totti'nin 2-3 hafta önce Lazio taraftarına yaptığı hareketlerde ortamı kızıştırdı

Mesaj Yetkileri