Liverpool sonunda kurtuldu bu adamdan desenize..
Liverpool sonunda kurtuldu bu adamdan desenize..
Benitez'in oyun tarzı Serie A2ya daha yatkın benim görüşüm, başarılı olacağını düşünüyorum.Yalnız Juve'nin çok fazla bölgeye transfer ihtiyacı var.Bahsedilen bütçe 70Milyon$ kadardı sanırım.Bunun 40-45ini Torres'e vermek pek akıllıca olmaz.Seri B2den yükseldikleri zaman yapamadıkları o kadro revizyonunu bence bu sene yapmalılar.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Liverpool ile kariyerinde bir düşüşe geçti Benitez.Juventus'un başına geçerse neler yapacak merak ediyorum açıkcası.Bana başarılı olur gibi geliyor.
So what?
Saike
Mourinho ya İngiLtere de yeniLmeye doymadı, birde Seri A da yeniLeyim diye düşünüyor sanırım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hata olur, İngiltere'nin en fazla şampiyon olmuş takımı ile şampiyonluk yaşayamadı. Avrupa'da başarılı sonuçlar elde etti; ama ligde bir sonuç yok. Juventus ilk olarak ligde şampiyonluğu arıyor. Bana göre bu işi daha iyi yapabilecek birisini alabilirlerdi.
Liverpool'da gerçekten çok gereksiz transferler yaptı yıllardır.Bence Liverpool'un bu durumlara gelmesinin en önemli nedeni Benitez'dir.Ama Juve'de dikiş tutturacağına inanıyorum, İtalya'nın oyun mantalitesine uygun olduğunu düşündüğüm için.Birde Hayrettin abi 2005deki unutulmaz Milan finalinden önce Mourinho'nun Chelsea'siyidi yarı finalde elenen![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Mourinho Real'e gitmesin bide sezon sonu ben isterim realin başında onu görmeyi.
Bu adamlar nasil alip gidiyor bu futbolculariHaber yapmayi bilmiyor bu arkadaslar. Turkiye haberlerindede Terim Arda yi Tuncayi felan hep goturuomus
Bu futbolcular Rafael Benitez Fc demi oynuyor ki Juve ye goturcek![]()
Benitez'i aldi birde ustune onunla beraber Torres'i alicaklarmis , balon haberde son nokta Fanatik tarzi bir gazete yazmisdir buyuk ihtimalle , inandirici degil
Juventus Sampiyonlar Ligi'ne katilamayacak dolayisi ile Torres'i almalari zor. Torres Real Madrid'e yakisir.
AC Milan'ın başkanı Berlusconi, sezon sonunda Brezilyalı teknik adamın takımdan ayrılacağını açıkladı.
Bu sezon Serie A'da umduğunu bulamayan AC Milan'da başkan Silvio Berlusconi, sezon sonunda büyük bir değişim yaşayacaklarını ifade etti.
Corriere Dello Sport'a konuşan Berlusconi, "Evet, Leonardo takımdan ayrılacak. Yeni bir teknik adam için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Leonardo çok inatçıydı. İstediklerini takıma uygulayabilmek için pek çok hata yaptı. İlerleyen günlerde yeni teknik direktör için isimler netleşecektir. Şimdilik söyleyeceklerim bunlar" ifadelerini kullandı.
Inter'in Şampiyonlar Ligi başarısına da değinen Berlusconi, "Ben Avrupa kupalarında her zaman İtalyan takımlarını destekledim. Bir Milan'lı olarak bunu söylemek çok zor ancak Inter iyi bir takım" diyerek rakiplerini takdir etti.
Leonardo'nun Dünya Kupası'nın ardından Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceği iddia ediliyor. Milan'da ise Mauro Tasotti veya Filippo Galli'nin teknik direktörlüğe getirileceği konuşuluyor.
Çok büyük çarpıklıklar var
Hem Leonardo Brezilya Milli takımının başına geçecek deniyor, hem de Milan'dan başarısızlık sonucu ayrılıyor.. Göz göre göre başarısız bir teknik adam milli takımın başına nasıl geçirilecek..
Ayrıca Berlusconi; Leonardo için inatçıydı istediklerini takıma uygulayabilmek için çok hata yaptı diyor, ardından sezon sonunda büyük değişim yaşayacagız diyor, ee bu sezon başında da aynısı hedeflenmedi mi, madem Leonardo inatçı ve istediklerini uygulamak için çabalıyor bir sene daha şans ver adama.
Son olarak da büyük bir değişimden kasıt umarım futbolcu portföyü olarak gerçekleşir zira ismi geçen Tassotti ve Galli de 10 yıldan fazla süredir Milan'da bildiğim kadarıyla, umarım aynı zihniyet işlemeye devam etmez..
İyi olur gitmesi...Hiç beğenmiyorum Leonardo'yu.
Milan'da yönetimden başlamak üzere köklü bir değişim gerekiyor.
So what?
Saike
Berlusconi zaten Milan'i satacak kulübü borc bataginda su anda..
Çek futbol efsanesi, siyah beyazlı ekipte yöneticiliğe soyunacak.
Geçtiğimiz sezon sonunda futbolculuk kariyerine Juventus'ta son veren Pavel Nedved'in kulübe bu sefer yönetici olarak dönebileceği konuşuluyor.
Yaklaşık bir senedir futboldan uzak duran Çek futbol efsanesinin eski menajeri Mino Raiola, Andrea Agnelli'nin yeniden başkan olmasından sonra Nedved'in de Juventus'a dönme ihtimalinin doğduğunu dile getirdi.
Tuttusport'a konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Raiola, "İki gün önce Nedved'in Juventus'a dönmesi mümkün değildi ama artık mümkün. Nedved ilgi gördüğü yerlerde kalmasını seven bir adam. Lazio, Juventus veya Çek Cumhuriyeti Milli Takımı, onun için böyle yerler" şeklinde konuştu.
Nedved'in adının paf takım teknik direktörlüğü ile anıldığı haberlerinin ise doğru olmadığına dikkat çeken menajer, "Pavel'in paf takımının başına geçmek gibi bir niyeti yok ama hem Juventus kulübüyle hem de başkan Agnelli ile çok iyi ilişkiler içerisinde olduğu bir gerçek" dedi.
İyi olur ya Nedved'in yönetici olması...
Oh be sonundaBöyle bir olay olacağını bekliyordum ama çok uzadı
Artık Juve'yle bi türk takımı karşılaşında otomatikman Nedved de gelir. Dünya gözüyle bi görürüm , imzasını alırım
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Roma yönetimi, Laziolu taraftarların Inter'i desteklemelerine sert tepki gösterdi.
Roma yöneticisi Gian Paolo Montali, Lazio ile Inter arasında oynanan karşılaşmada yaşananları anlatacak kelime bulamadığını söyledi.
Lazio'nun sahasında oynanan maçta taraftarlar, en büyük rakipleri Roma ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışı veren Inter'i desteklemişlerdi.
FCInter1908.it adlı siteye açıklamalarda bulunan Montali, "Bu akşam kaybeden futbol oldu. Bu akşam olanları, biri bana anlatsa inanmazdım. Eminim ki Inter takımı da bu gördüklerinden dolayı büyük utanç duymuşlardır. Bence bu akşam tek kaybeden Lazio olmadı. İtalyan futbolu da çok şey kaybetti. Gerçekten çok utanç verici" şeklinde konuştu.
Serie A'da ligin bitimine iki hafta kala Inter, Roma'nın iki puan önünde liderliğini sürdürüyor.
lazio taraftarını hiç sevmedim..ırkçılığı da var zaten... enteresan bir topluluk
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ülkemizde zamanında büyük bir takımda top oynamış yılların futbol yorumcuları çıkıp böyle açıklamalar yapıyor İtalya'da taraftarlar rakiplerinin şampiyon olmasını istememiş çok mu?
Lazio takımına edilebilecek tek laf yok yalnız. Çıktılar adam gibi oynadılar yenildiler. Taraftarın yaptığı ise çok doğru bir iş değildi.
Takıma bi lafım yok ama taraftarlar tam rezalet..
Aynı rezilliği o zaman yıllardır biz içimizde yaşıyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatsaraylı taraftarlar olarak. Millete laf etmek kolay oluyor nasıl olsa. Allahın İtalyan'ı işte.![]()
Abi bizde de rakip şampiyon olmasın diye kazanılmasın diye düşünen taraftarlar var ama bu sadece temennide kalıyor.Mesela ben Fenerbahçe şampiyon olmasın diye Bursa'ya yenilmemizi isterim.Ancak takım mutlaka yenilmeli demem.Çünkü hem benim bunu söylemem etik değil,hem takımımın böyle yapması.Bu adamlar dile getirmeyi geçmiş direk İnter'i desteklemişler.Karşılaştırma yapılması mümkün değil.
So what?
Saike
Zaten İnter yenecekti ama taraftarın bunu yapması hiç hoş olmadı.
Bence çok fark yok Şemsi. Onlar biraz daha aşırı sadece o kadar.Ha tabii İtalya'da birde sınıf ve görüş farkı var o tarafı ayrı.
Onların bu saatten sonra "biz Lazio taraftarıyız" demeye hakları yok...
-Hangi takımı tutuyorsunuz?
-Anti-Romalıyım...
Durum budur... Bu bir komplekstir... Kendinde birşey olmayan "karşı olmakla" şahsiyet bulur... O ancak "antitez" olarak varlık bulur... halbuki aslında bu tavrıyla o "tez"ini yaşattığının, varolmak için ona muhtaç olduğunun farkında değil...
Lazio taraftarı Lazio'yu; anti-Roma taraftarları ise Inter'i destekler... Romanın varlığına en fazla muhtaç olanlar da bu anti-Romalılardır... Çünkü Roma olmasa onlar bir hiçtir... Roma olacak ki, Onlar da bu Romadan nefret ederek yaşamlarını devam ettirecekler... Öyleyse "yaşasın Roma..." Niye? "Kahrolsun Roma" diyebilmek için...