Totti ne kadar psikopat bir oyuncu oldugunu yıne gösterdi herkese =) Mourinho bu sene çok kızmış belli ortada kupa bırakmaz..
Totti ne kadar psikopat bir oyuncu oldugunu yıne gösterdi herkese =) Mourinho bu sene çok kızmış belli ortada kupa bırakmaz..
Hakikaten Totti ve Romalılar ne mal olduklarını gösterdiler. Totti'nin Balotelli'ye attığı tekmeyi adam düşmanına atmaz.
Birde Balotelli her yere düştüğünde yanından geçen kafasına bir dürttü.
Mourinho bütün kupaları toplayacak gibi bu bir oldu.
Totti öyle bir tekme attı ki Balotelli'ye bile acıyor insanYoutubeden bir daha izlerken kemik sesini duydum vallaha
![]()
Inter bu sene kupa bırakmaz ortada![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İnter istediğini aldı, kupa finalinde sinirlerine hakim olan takım ulaştı kupaya..
Roma'lı topçular 1-0'ın verdiği stresle pozisyonların sertlik derecesini abarttılar.. Morinho istediklerini bir bir yapıyor ekib ve takımıyla birlikde.
Totti'nin pozisyonunu izleyemenler için koyayım.Totti heralde 5 maç felan ceza alır...
http://www.youtube.com/watch?v=jehNMZ0BHCs
Roma mı haketti sonuna kadar? Yapma İsmail ne yaptılar hakedecek? Bir tane gol yediler kalecileri de bir iki top çıkardı ki 2-3 olurdu maç.
Çirkefliklerini saymazsak hiçbir şey yapmadı Roma ya da yapamadı. Çalımı yiyen tekme savurdu.![]()
Maçta iki takımdan toplam 9 şut geldi zatenHerkes tekme tokat oynadı.Materatzi bile 2-3 kere yıkıldı tabi o biraz abartıyor ama.Çok seet oynadılar ya.Maçın başında dedim en az 1 kırmızı ve kavga olacak diye eksik olmadı kavga.
Totti'nin tekmesinden sonra Balotelli'ye acıdım yav o nası bi tekmedir...
Totti ve Toni'ye yakışmayan hareketler oldu İnter sadece kapandı golde ofsayt kokuyor gibi duruyor..Muntari'nin yaptığınada bakarsak ona kart çıkmadı :SÇok yüksek tansiyonlu maçtı İnter'li Mourinho'nun kazanacağını biliyorduk ve kazandılar..
Mexes'in yumruğunu da unutmamak lazım.
Golde de ofsayt yoktu.
Boletelli o tekmeden sonra nasıl kalktıysa artık dayanıklı adam..Şu adam Milan'a gitsin burda dayak manyağı oluyor..
Ne maçtı yahu(Kavga-dövüş olarak söylüyorum
Futbol olarak ortada pek bişey yoktu çünkü.)
Juve taraftarı O'nu istiyor!
Juventus'ta taraftarlar arasında yapılan ankette teknik direktör adaylarından Luciano Spalletti, İspanyol çalıştırıcı Rafael Benitez'den daha fazla oy aldı.
Serie A'ya eski oyuncusu, teknik direktör Ciro Ferrara yönetiminde şampiyonluk ümitleriyle başlayan, ardından üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle hedefinden iyice uzaklaşan Juventus'ta taraftarlar gelecek sezon takımın başında AS Roma'nın eski çalıştırıcısı İtalyan Luciano Spalletti'yi görmek istediklerini belirtti.
İtalyan spor medyasında yer alan haberlere göre siyah-beyazlı kulüp, gelecek sezon için hem şu an İngiltere'nin Liverpool kulübünü çalıştıran İspanyol Rafael Benitez hem de Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımının teknik direktörlüğünü üstlenen Luciano Spalletti ile temas halinde.
Juventuslu taraftarlar arasında yapılan ankette ise Spalletti, Benitez'e göre daha çok oyu alan taraf oldu. Ankette, Spalletti yüzde 55 oy alırken, Benitez yüzde 45'de kaldı.
İtalya'da Serie A'yı 27 kezle halen en çok kazanan kulüp konumundaki Juventus'u Alberto Zaccheroni çalıştırıyor.
LigTv
Last edited by goosfraba : 07.Mayıs.2010 at 01:08
Bozuk yerler düzeltilirse sevinirim
Spalletti Udinesedeyken de oynattığı futbolla çok beğendiğim bi teknik adamdı.Aynı şekilde Roma'ya da klasik İtalyan futbolu çizgilerinin dışında bi futbol oynatıyordu.Ben Juve taraftarı olsam bende Spalletti'yi isterdim.Eğer gelirse önümüzdeki sene şampiyonluk için en büyük adayım Juve'dir şimdiden...
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Bu maç Totti'nin çirkefliğini gösterdiği maç olmuştur..O nasıl bir tekmedir yahu..Yazık..
Zenit'in başına geçeli daha birkaç ay oldu.Bu isteklerinin gerçekleşeceğini sanmıyorum.
Maçı izleyemedim.Fakat Totti'nin yaptığı faul gerçekten sportmenliğe ters düşen bi hareket.Yorumlara bakılırsa tekmeler yumruklar havada uçuşmuş.Ben bu işte Mourinho'nun da katkısının olduğunu düşünüyorum.Çünkü kendisi tahrik etme konusunda çok başarılı bir teknik adam.E oyuncularınada 1-2 taktik vermiştir.Şampiyonluk yarışında da rakibi olan İnter'e karşı yenik duruma düşmek Roma'lı oyuncuları gerince böyle sert bi maç çıkmış ortaya.Ne diyim bari İtalya Kupasını alaydık![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Totti bir zamanlar (çok değil; 4-5 sene önce) benim dünya üzerinde en beğendiğim üç veya dört futbolcudan birisiydi...Ama iki nedenle şöhretini çok daha yukarılara taşıyamadı:
1) İtalya'da ve Roma adına ne kadar büyük performanslar sergilersen sergile, tam anlamıyla dünya yıldızı olmak için Roma dışına çıkıp dünyanın büyük takımlarından birisinde kendini göstermen gerekiyor...
2) Bir süperyıldız asla bu kadar antipatik işler yapmamalı... Totti'nin bu ilk kabahati değil.. İtalya Milli takım formasıyla yıllar önce rakibinin yüzüne yapıştırdığı tükürüğü hatırladınız mı? Ama o Romanın sevgilisi olmak pahasına dünyanın "kötü çocuğu" olmaya razı...
Umarım INTER'in bu sezon aldığı tek kupa olur diyeceğim ama... Roma'dan umut yok... Tek umudumuz Bayern Münih... Ama Morinio şimdiden guardiola gibi ALTI KUPAYI teker teker toplamayı kafasına koymuştur bence...
Totti bir kibir heykeli... Onunla bu kibir konusunda futbol dünyasında sadece Zlatan İbrahimoviç yarışabilir...
Ama Morinio kibirin ta kendisi...
Tek umudumuz Bayern Münih...
Totti benimde hayran olduğum bi topçuydu gerçi hala daha öyle ama bu, Hakan abininde dediği gibi Romalıların sevgilisi olmak pahasına yaptığı agresif davranışlar bence bir takım kaptanına yakışmayan şeyle.Dün gece izliyodum spor programında şöyle bişey söyledi sunucu:
-Bir Del Piero İtalya efsanesidir yıllardır (yaklaşık 17 yıldır) Juvede kaptan yediği kırmızı kart sayısı 2 veya 3.
-Bir Baggio İtalya efsanesidir 22 yıla yakın futbol oynamıştır kaptanlık yapmıştır ve yediği kırmızı kart sayısı yanlızca 3.
Ama Totti de Roma efsanesi 18 yıldır Roma forması giyiyo ve yediği kırmızı kart sayısı 13.
Bir kaptan agresif olabilir takımı için savaşır takımı için mücadele eder bunun için agresif olabilir ama 13 tane kırımızı kart çok abartıli bence çünkü bir takımın kaptanına sahada ihtiyacı var o yüzden adı kaptandır.Bunlarda benim nacizane düşüncelerim
'SuperPippo' takımda kalmak istediğini ve daha önemli bir rol üstlenmeye hazır olduğunu belirtti.
Bu sezon AC Milan'da yeteri kadar forma şansı bulamayan deneyimli forvet Filippo Inzaghi, önümüzdeki sezon da takımda kalmak istediğini açıkladı.
MilanNews'e konuşan Inzaghi, "Bu sezon teknik direktörümüzün kararlarına saygı duydum. Yalnızca dokuz maçta forma giydim ve bunun yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bir sezon daha takımda kalmak ve daha önemli bir rol üstlenmek istiyorum. Yöneticilerle sözleşmemin uzatılması hususunda bir sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Gelecek sezon teknik direktörün kim olacağı önemli değil. Önemli olan Milan'ın yeniden zirveye çıkabilmesi" ifadelerini kullandı.
36 yaşındaki Inzaghi, 2001 yılından bu yana AC Milan forması giyiyor. Deneyimli oyuncu, Milano ekibiyle çıktığı 184 maçta 70 gol atmayı başardı.
Kalması Milan'a artık birşey kazandırmaz. Futbolu burada bırakacağı belli oldu.
Katar'a gitmeli
İtalya Kupası Finalinin son dakikalarında Interli Balotelli'ye sert bir faul yapan Francesco Totti hatalı olduğunu söyledi.
![]()
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:50 TSİ 07 Mayıs. 2010 Cuma
İtalya Kupası finalinde, İnter ile Roma arasında oynanan maçın son dakikalarında İnterli Mario Balotelli'ye tekme attığı için kırmızı kart gören Roma kaptanı Francesco Totti, hatalı olduğunu söyledi.
Totti, yaptığı açıklamada, "Evet, hatalıyım. Ancak beni üzen Parma'ya attığım golden sonra herkesin beni araması ve 3 gün sonra kimsenin aramaması. Kendimi gerçek dostlarımla yalnız buldum" dedi.
34 yaşındaki Totti, 1-0 İnter'in kazandığı maçta kariyerindeki 13. kırmızı kartını görmüştü.
BALOTELLİ'DEN 'IRKÇI HAKARET' İDDİASI
Öte yandan İnter'li Mario Balotelli, kendisine tekme atarak kırmızı kartla oyun dışı kalan Roma takımının kaptanı Francesco Totti'nin ayrıca ırkçı hakarette bulunduğunu iddia etti.
La Gazzetta dello Sport gazetesinde yer alan habere göre Balotelli, Totti'nin, ırkçı ifadeler kullanarak kendisini maç boyunca kışkırtmaya çalıştığını söyledi.
Balotelli, Totti'nin, siyahlar için hakaret kabul edilen, ırkçı ''nigger'' kelimesini maç boyunca kullandığını belirtti.
Yok canım ne hatası senin yapın bu![]()
40 yaşına kadar oynar...
Totti aşırı agresif ve fazla kırmızı kart görmesinin nedeni bu ama neden bu kadar kart görüyor yada öyle istiyor anlamıyorum yani sonuçta defansif bir oyuncu değil ki son adam olsunda rakibe kaysın kırmızıyı yesin...