Sayfa 312 / 367 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362 ... SonSon
9,331 ile 9,360 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Totti ne kadar psikopat bir oyuncu oldugunu yıne gösterdi herkese =) Mourinho bu sene çok kızmış belli ortada kupa bırakmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hakikaten Totti ve Romalılar ne mal olduklarını gösterdiler. Totti'nin Balotelli'ye attığı tekmeyi adam düşmanına atmaz.

Birde Balotelli her yere düştüğünde yanından geçen kafasına bir dürttü.

Mourinho bütün kupaları toplayacak gibi bu bir oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Roma sonuna kadar haketmişti. İnter sadece kapandı. Julio Cesar'a dua etsinler. Roma'lıları maç boyu kızdırdılar. Eto'o ya ne olmuş anlamadım zaten her pozisyonda ortalığı karıştırmaya çalıştı hakemle o kadar çok dalaştı hakem sarıyı çıkaramadı bile.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Totti öyle bir tekme attı ki Balotelli'ye bile acıyor insan Youtubeden bir daha izlerken kemik sesini duydum vallaha

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Inter bu sene kupa bırakmaz ortada
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnter istediğini aldı, kupa finalinde sinirlerine hakim olan takım ulaştı kupaya..
    Roma'lı topçular 1-0'ın verdiği stresle pozisyonların sertlik derecesini abarttılar.. Morinho istediklerini bir bir yapıyor ekib ve takımıyla birlikde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Totti'nin pozisyonunu izleyemenler için koyayım.Totti heralde 5 maç felan ceza alır...

http://www.youtube.com/watch?v=jehNMZ0BHCs

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Roma mı haketti sonuna kadar? Yapma İsmail ne yaptılar hakedecek? Bir tane gol yediler kalecileri de bir iki top çıkardı ki 2-3 olurdu maç.

Çirkefliklerini saymazsak hiçbir şey yapmadı Roma ya da yapamadı. Çalımı yiyen tekme savurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maçta iki takımdan toplam 9 şut geldi zaten Herkes tekme tokat oynadı.Materatzi bile 2-3 kere yıkıldı tabi o biraz abartıyor ama.Çok seet oynadılar ya.Maçın başında dedim en az 1 kırmızı ve kavga olacak diye eksik olmadı kavga.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Totti'nin tekmesinden sonra Balotelli'ye acıdım yav o nası bi tekmedir...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Totti ve Toni'ye yakışmayan hareketler oldu İnter sadece kapandı golde ofsayt kokuyor gibi duruyor..Muntari'nin yaptığınada bakarsak ona kart çıkmadı :S Çok yüksek tansiyonlu maçtı İnter'li Mourinho'nun kazanacağını biliyorduk ve kazandılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mexes'in yumruğunu da unutmamak lazım.

Golde de ofsayt yoktu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Boletelli o tekmeden sonra nasıl kalktıysa artık dayanıklı adam..Şu adam Milan'a gitsin burda dayak manyağı oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İnsan düşmanına yapmaz yazıklar olsun Totti gibi adama.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Boletelli o tekmeden sonra nasıl kalktıysa artık dayanıklı adam..Şu adam Milan'a gitsin burda dayak manyağı oluyor..
    Öyle bir futbolcu mu var

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ne maçtı yahu (Kavga-dövüş olarak söylüyorum Futbol olarak ortada pek bişey yoktu çünkü.)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Juve taraftarı O'nu istiyor!

Juve taraftarı O'nu istiyor!

Juventus'ta taraftarlar arasında yapılan ankette teknik direktör adaylarından Luciano Spalletti, İspanyol çalıştırıcı Rafael Benitez'den daha fazla oy aldı.

Serie A'ya eski oyuncusu, teknik direktör Ciro Ferrara yönetiminde şampiyonluk ümitleriyle başlayan, ardından üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle hedefinden iyice uzaklaşan Juventus'ta taraftarlar gelecek sezon takımın başında AS Roma'nın eski çalıştırıcısı İtalyan Luciano Spalletti'yi görmek istediklerini belirtti.

İtalyan spor medyasında yer alan haberlere göre siyah-beyazlı kulüp, gelecek sezon için hem şu an İngiltere'nin Liverpool kulübünü çalıştıran İspanyol Rafael Benitez hem de Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımının teknik direktörlüğünü üstlenen Luciano Spalletti ile temas halinde.

Juventuslu taraftarlar arasında yapılan ankette ise Spalletti, Benitez'e göre daha çok oyu alan taraf oldu. Ankette, Spalletti yüzde 55 oy alırken, Benitez yüzde 45'de kaldı.

İtalya'da Serie A'yı 27 kezle halen en çok kazanan kulüp konumundaki Juventus'u Alberto Zaccheroni çalıştırıyor.
    LigTv
    Last edited by goosfraba : 07.Mayıs.2010 at 01:08

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bozuk yerler düzeltilirse sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    11

Spalletti Udinesedeyken de oynattığı futbolla çok beğendiğim bi teknik adamdı.Aynı şekilde Roma'ya da klasik İtalyan futbolu çizgilerinin dışında bi futbol oynatıyordu.Ben Juve taraftarı olsam bende Spalletti'yi isterdim.Eğer gelirse önümüzdeki sene şampiyonluk için en büyük adayım Juve'dir şimdiden...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Bu maç Totti'nin çirkefliğini gösterdiği maç olmuştur..O nasıl bir tekmedir yahu..Yazık..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Zenit'in başına geçeli daha birkaç ay oldu.Bu isteklerinin gerçekleşeceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Maçı izleyemedim.Fakat Totti'nin yaptığı faul gerçekten sportmenliğe ters düşen bi hareket.Yorumlara bakılırsa tekmeler yumruklar havada uçuşmuş.Ben bu işte Mourinho'nun da katkısının olduğunu düşünüyorum.Çünkü kendisi tahrik etme konusunda çok başarılı bir teknik adam.E oyuncularınada 1-2 taktik vermiştir.Şampiyonluk yarışında da rakibi olan İnter'e karşı yenik duruma düşmek Roma'lı oyuncuları gerince böyle sert bi maç çıkmış ortaya.Ne diyim bari İtalya Kupasını alaydık

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Totti bir zamanlar (çok değil; 4-5 sene önce) benim dünya üzerinde en beğendiğim üç veya dört futbolcudan birisiydi...Ama iki nedenle şöhretini çok daha yukarılara taşıyamadı:

1) İtalya'da ve Roma adına ne kadar büyük performanslar sergilersen sergile, tam anlamıyla dünya yıldızı olmak için Roma dışına çıkıp dünyanın büyük takımlarından birisinde kendini göstermen gerekiyor...

2) Bir süperyıldız asla bu kadar antipatik işler yapmamalı... Totti'nin bu ilk kabahati değil.. İtalya Milli takım formasıyla yıllar önce rakibinin yüzüne yapıştırdığı tükürüğü hatırladınız mı? Ama o Romanın sevgilisi olmak pahasına dünyanın "kötü çocuğu" olmaya razı...

Umarım INTER'in bu sezon aldığı tek kupa olur diyeceğim ama... Roma'dan umut yok... Tek umudumuz Bayern Münih... Ama Morinio şimdiden guardiola gibi ALTI KUPAYI teker teker toplamayı kafasına koymuştur bence...

Totti bir kibir heykeli... Onunla bu kibir konusunda futbol dünyasında sadece Zlatan İbrahimoviç yarışabilir...

Ama Morinio kibirin ta kendisi...

Tek umudumuz Bayern Münih...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Totti benimde hayran olduğum bi topçuydu gerçi hala daha öyle ama bu, Hakan abininde dediği gibi Romalıların sevgilisi olmak pahasına yaptığı agresif davranışlar bence bir takım kaptanına yakışmayan şeyle.Dün gece izliyodum spor programında şöyle bişey söyledi sunucu:

-Bir Del Piero İtalya efsanesidir yıllardır (yaklaşık 17 yıldır) Juvede kaptan yediği kırmızı kart sayısı 2 veya 3.

-Bir Baggio İtalya efsanesidir 22 yıla yakın futbol oynamıştır kaptanlık yapmıştır ve yediği kırmızı kart sayısı yanlızca 3.

Ama Totti de Roma efsanesi 18 yıldır Roma forması giyiyo ve yediği kırmızı kart sayısı 13.
    Bir kaptan agresif olabilir takımı için savaşır takımı için mücadele eder bunun için agresif olabilir ama 13 tane kırımızı kart çok abartıli bence çünkü bir takımın kaptanına sahada ihtiyacı var o yüzden adı kaptandır.Bunlarda benim nacizane düşüncelerim

Del Piero_10 Misafir

Default Inzaghi: "Önümüzdeki sezon da buradayım"

'SuperPippo' takımda kalmak istediğini ve daha önemli bir rol üstlenmeye hazır olduğunu belirtti.

Bu sezon AC Milan'da yeteri kadar forma şansı bulamayan deneyimli forvet Filippo Inzaghi, önümüzdeki sezon da takımda kalmak istediğini açıkladı.

MilanNews'e konuşan Inzaghi, "Bu sezon teknik direktörümüzün kararlarına saygı duydum. Yalnızca dokuz maçta forma giydim ve bunun yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bir sezon daha takımda kalmak ve daha önemli bir rol üstlenmek istiyorum. Yöneticilerle sözleşmemin uzatılması hususunda bir sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Gelecek sezon teknik direktörün kim olacağı önemli değil. Önemli olan Milan'ın yeniden zirveye çıkabilmesi" ifadelerini kullandı.

36 yaşındaki Inzaghi, 2001 yılından bu yana AC Milan forması giyiyor. Deneyimli oyuncu, Milano ekibiyle çıktığı 184 maçta 70 gol atmayı başardı.

Nesil
    2006

Kalması Milan'a artık birşey kazandırmaz. Futbolu burada bırakacağı belli oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Katar'a gitmeli

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Totti: Hatalıyım

İtalya Kupası Finalinin son dakikalarında Interli Balotelli'ye sert bir faul yapan Francesco Totti hatalı olduğunu söyledi.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 11:50 TSİ 07 Mayıs. 2010 Cuma

İtalya Kupası finalinde, İnter ile Roma arasında oynanan maçın son dakikalarında İnterli Mario Balotelli'ye tekme attığı için kırmızı kart gören Roma kaptanı Francesco Totti, hatalı olduğunu söyledi.
    Totti, yaptığı açıklamada, "Evet, hatalıyım. Ancak beni üzen Parma'ya attığım golden sonra herkesin beni araması ve 3 gün sonra kimsenin aramaması. Kendimi gerçek dostlarımla yalnız buldum" dedi.
    34 yaşındaki Totti, 1-0 İnter'in kazandığı maçta kariyerindeki 13. kırmızı kartını görmüştü.

BALOTELLİ'DEN 'IRKÇI HAKARET' İDDİASI
    Öte yandan İnter'li Mario Balotelli, kendisine tekme atarak kırmızı kartla oyun dışı kalan Roma takımının kaptanı Francesco Totti'nin ayrıca ırkçı hakarette bulunduğunu iddia etti.
    La Gazzetta dello Sport gazetesinde yer alan habere göre Balotelli, Totti'nin, ırkçı ifadeler kullanarak kendisini maç boyunca kışkırtmaya çalıştığını söyledi.
    Balotelli, Totti'nin, siyahlar için hakaret kabul edilen, ırkçı ''nigger'' kelimesini maç boyunca kullandığını belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yok canım ne hatası senin yapın bu

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

40 yaşına kadar oynar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Totti aşırı agresif ve fazla kırmızı kart görmesinin nedeni bu ama neden bu kadar kart görüyor yada öyle istiyor anlamıyorum yani sonuçta defansif bir oyuncu değil ki son adam olsunda rakibe kaysın kırmızıyı yesin...

Mesaj Yetkileri