Sayfa 313 / 367 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363 ... SonSon
9,361 ile 9,390 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

efenberg Misafir

Totti'ye yakışmadı başka söze gerek yok..

Del Piero_10 Misafir

Default Lippi açıkladı, Totti kadroda yok

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi, Roma'lı yıldızı Güney Afrika'ya götürmüyor.

AS Roma'lı Francesco Totti'nin Dünya Kupası kadrosunda yer alıp almayacağı yönündeki tartışmalara İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi'nin sözleri son noktayı koydu.

Il Messaggero'da yer alan habere göre deneyimli teknik adamın Totti'nin Mario Balotelli'ye attığı tekme nedeniyle böyle bir karar almadığı, konunun tamamen taktiksel olduğu belirtildi. Böylelikle 11 Mayıs'ta açıklanacak kadroda Totti'nin yer almayacağı kesinleşti.

33 yaşındaki Totti, İtalya'nın şampiyon olduğu 2006 Dünya Kupası'nda Lippi'nin kadrosunda yer almıştı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

totti zaten milli takimi birakmadimi ?

Del Piero_10 Misafir

Default Mourinho, Ranieri'ye 'ezik' dedi

Inter'in sivri dilli çalıştırıcısı Mourinho, Ranieri'nin Chelsea'den kazanmaya olan inançsızlığı nedeniyle kovulduğunu savundu.

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, şampiyonluk yolundaki rakipleri AS Roma'nın teknik direktörü Claudio Ranieri hakkında enteresan açıklamalarda bulundu.

Portekizli çalıştırıcı, kulübün resmi internet sitesinde verdiği demecinde "Çarşamba günü oynadığımız maçta Roma, karşılaşmayı altı kişiyle tamamlamalıydı. Mexes, Totti, Perrotta, Taddei ve Burdisso, oyundan atılmayı defalarca hak etmişlerdi. Oyuncuları sürekli hazır tutmak zorundasınız. Bir final maçı öncesinde onlara film izleterek zafer için hazırlayamazsınız. Bunlar koca adamlar, çocuk değiller! Ranieri bazen bunu unutuyor" ifadelerini kullandı.

Finale çok iyi hazırlandıklarını belirten Mourinho, "Roma'nın altı maçını izleyedim ve bir analiz yaptım. Bu çalışmaların neticesinde şampiyonluğa ulaştık. Tam 18 saatimi bu maçlara ayırdım. Ranieri elbette bu kadar ağır bir çalışmayı göze alamaz. O işin kolayına kaçarak oyuncularına film izlettirir. Ben asla bir fenomen olduğumu iddia etmedim ancak 2004 yılında Chelsea'ye geldiğimde çok garip bir olay yaşadım. Bana Ranieri'nin takımı kazanması için hazırlamadığını söylediler. Benden tek istedikleri 'kazanan' bir takım yaratmamdı. Bunu başardığımı düşünüyorum. Ranieri her zaman kaybetmeyi kabullenen bir ezik oldu" diyerek rakibine taş attı.

47 yaşındaki Mourinho, 2004-2007 yılları arasında çalıştığı Chelsea'de iki lig ve lig kupası şampiyonluğunun yanı sıra; birer Federasyon Kupası ile Community Shield kazanmıştı.

İngilteredeyken öğrendiği tek şey hello demekti diye de bir açıklaması vardı mourinhonun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mantıklı karar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beklenen bir durum .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Şampiyon haftaya kaldı

Roma evinde Cagliari'yi, 1-0 yenik düştüğü karşılaşmada Totti'nin biri penaltıdan olmak üzere 2-1 mağlup ederek puanını 77 ye yükseltti.

İnter ise evinde Chievo'yu yine 1-0 yenik düştüğü karşılaşmada 4-3 yenmesini bildi. Puanını 79'a çıkarttı. İnter'in gollerini Cambiasso,Milito ve Balotelli attı diğer gol ise Chievo kendi kalesine attı.

Son hafta Roma,Chievo deplasmanına giderken, İnter küme düşmeyi garantileyen Siena deplasmanına gidecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şampiyon İnter olur inşallah
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Roma'nın şampiyonluğu Seri-A'ya renk katardı ama bu saatten sonra INTER şampiyonluğu bırakmaz artık... Ben şahsen INTER'i şimdiden şampiyon ilan edenlerdenim... "Tebrik ederim" diyemiyorum çünkü Inter koçu kaybettiği zaman tebrik etme kültürüne sahip birisi değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnter koçu burayı okuyorsa eminim çok alınacaktır

Ben Roma şampiyon olsun istiyorum , inşallah bir mucize gerçekleşir İnter odaklı bir lig gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı...

mourinhonun sevilecek bir tarafı yok fakat söylediği "Ranieri her zaman kaybetmeyi kabullenen bir ezik oldu" lafı %100 doğru.

Nesil
    2006

Umarım Roma şampiyon olur.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu adamın muaşeret seviyesi tam Türkcell Süper Lig'e göre...

Ağzına geleni o kadar rahat söylüyor ki...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Muhtemelen sürekli finallerde kaybedene ya da son anlarda kaybedenlere söylendiği gibi "loser" demiştir. Türkçe'ye ezik diye çevirmişlerdir, gerçi o anlama da gelir. Tabi bu değiştirmez Ranieri'nin iyi bir hoca olmadığını en azından Mourinho'dan iyi olmadığını.
    "YÜCE ATATÜRK"

Inter sampiyon diyebiliriz.Son hafta takilmazlar..Bugun gercekten guzel maclar oldu.Interliler Roma geriye dusunce bir anda sampiyon oldular sandilar ama Roma geri donunce ve Chievo farki bir'e indirince bir anda olum sessizligine gomulduler...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    İnter koçu burayı okuyorsa eminim çok alınacaktır

Ben Roma şampiyon olsun istiyorum , inşallah bir mucize gerçekleşir İnter odaklı bir lig gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı...

Yok...Yok... Alınmaz rahat ol... Alışmıştır o... Pek utanıp sıkılacak birisine benzemiyor... Hem aldığım duyumlara göre Türkçeyi bilmiyormuş...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İki takımdan da nefret ediyorum ama inter daha baskın. Roma şampiyon olur inşallah
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ondan beklenecek bir söz ki bende katılıyorum ezik değil ama başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yalan mı ama şimdi?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Mourinho dediyse doğrudur

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Totti zaten 2006'dan sonra milli takımı bıraktı istesede çağıramaz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Roma, Burdisso'yu Bırakmak İstemiyor

Başkent ekibi, Arjantinli savunma oyuncusunun bonservisinin peşinde...

Roma sportif direktörü Daniele Prade, Inter'den kiraladıkları Nicolas Burdisso'nun bonservisini almak istediklerini söyledi.

Bu sezon başında Inter'den kiralanan savunma oyuncusu, ortaya koyduğu performansla Roma'nın bu sezonki başarısında önemli rol oynamıştı.

Konuyla ilgili olarak Roma Channel'a açıklamada bulunan Prade, "Nicolas'ın sürekli kazanmak isteyen bir yapısı var. Bu durum takım arkadaşlarına da olumlu yansıyor. Onu takımda tutmaya çalışacağız" dedi.

Bu arada basında çıkan bazı haberlerde, Inter'in Julio Baptista'yı kadrosuna katmak istediği ve bunun karşılığında da Nicolas Burdisso'yu Roma'ya verebileceği iddia edildi.

Teknik direktör Claudio Ranieri'nin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Arjantinli oyuncu, 37 lig maçının 31'inde forma giydi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Di Natale, Udinese Tarihine Geçti

Bu sezon müthiş bir performans sergileyen Antonio Di Natale, Udinese tarihinde ligde en çok gol atan oyuncu ünvanını aldı...

Serie A'da bu sezon attığı 28 golle gol krallığı sıralamasında en yakın rakibi olan Diego Milito'ya 7 gol fark atan Udinese'nin deneyimli golcüsü Antonio Di Natale, kulüp tarihindeki yerini aldı.

Pazar günü Bari ile oynanan ve 3-3'lük beraberlikle sona eren karşılaşmada 2 gol atan yıldız futbolcu, Serie A'daki toplam 100. golünü kaydetmiş oldu. Di Natale, aynı zamanda arkadaşları tarafından altın taçla ödüllendirildi.

Di Natale, bu sezon attığı 28 golle, 1997-1998 sezonunda Oliver Bierhoff'un 27 gollük rekorunu da kırarak Udinese'de bir sezonda en çok gol atan oyuncu ünvanını ele geçirdi.

32 yaşındaki futbolcunun, Dünya Kupası'nda İtalya'nın en önemli kozlarından biri olması bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tam sakar bu adam. Mexes - Juan varken son derece gereksiz bir oyuncu. İtalyan 18 yaşında altyaıdan gelmiş adam oynasa daha iyi oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ranieri Mexes'i kesti bu adam için.Vasat teknik direktörün, vasat transferi.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Udinese deki performansını milli takıma pek yansıtamıyo Di Natale

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ranieri'nin, Burdisso'dan kalır yanı yok zaten : ) Sırf şansıyla buraya kadar geldiğini düşünüyorum Ranieri'nin. Mourinho'nun dediği gibi tam bir " LOSER " Ranieri.

Del Piero_10 Misafir

Default Milan, Pato'yu Chelsea'ye satmıyor

Eski hocası Ancelotti'nin ısrarla istediği Brezilyalı yıldız takımında kalıyor.

İngiltere Premier Ligi'ni şampiyon tamamlayan Chelsea'nin teknik direktörü Carlo Ancelotti, eski öğrencisi Alexandre Pato'yu Milan'ın bırakmadığını açıkladı.

La Repubblica gazetesine konuşan Ancelotti, "Onu istiyordum ama sanırım bir sezon daha Serie A'da kalacak" ifadelerini kullandı.

Premier Lig'in oyun stili olarak dünyanın en iyisi olduğunu belirten İtalyan hoca, Londra'da mutlu olduğunu ve uzun yıllar burada kalmak istediğini açıkladı. "Maçlardaki atmosfer ve insanların oyuna dahil oluşu muazzam. Bence iyi futbol burada oynanıyor" diyen Chelsea'nin patronu, İtalya'nın da bir gün böyle bir spor kültürüne sahip olmasını dilediğini ifade etti.

Kulüpte hiçbir finansal sıkıntılarının olmadığını belirten Ancelotti, kulübün bu yapısını korumak için uçuk hamlelerden kaçındıklarını, hazır olan genç oyuncularına şans vermeyi de düşündüğünü belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Patonun ne işi var Chelseade? Zaten genç oyuncusu yok Milanın Patoyu da satarlarsa yazık...
    TariboWest

Mesaj Yetkileri