Sayfa 314 / 367 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364 ... SonSon
9,391 ile 9,420 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bu yönetimden herşeyi beklerim benPatoyu satıp Toni'yi alırlar

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Milan'ın çok fazla borcu var. Satmak zorundalar..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Serie A da 28 gol hiç fena değil. tek başına takım.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ya kardeşim o maçta içim sızladı. Senelerdir Tottiyi izleriz. Her türlü pisliği yaptığını gördüm. Küfür etmek, rakibe tükürmek, kafa atmak vs.. Ama bu çok farklı. İbreti alem için daha büyük bir ceza gerekirdi Tottiye..
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Di Natale çok iyi bir forvet geçen sezonda bayağı golü vardı ama A.Faruk'un dediği gibi İtalya'ya bunu pek yansıtamıyor..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

adam tam bir joker cok iyi bir futbolcu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea daha iyilerinin peşine düşebilir .. Villa Aguero hatta Tevez ??

Del Piero_10 Misafir

Dünya Kupasında bir faydası olmayacak. Cassano veya Miccoli çok daha iyi bir tercih olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico , kimi görmek istersiniz kadronuzda denilince "di natale" demişti direk.

Del Piero_10 Misafir

Kendisi de eski bir Udinese'li olduğu için kıyak geçmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Di Natale çok iyi bir forvet geçen sezonda bayağı golü vardı ama A.Faruk'un dediği gibi İtalya'ya bunu pek yansıtamıyor..
    Kısaca Faruk da diyebilirsin abi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Udinese için gerçekten çok önemli bir oyuncu Di Natale...Ama gerçekten de performansını Milli Takıma yansıtmakta zorlanıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İki takımdan da nefret ediyorum ama inter daha baskın. Roma şampiyon olur inşallah
    Aynen benimde bu 2 takım hakkında duygularım böyle Cihan.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Herhalde İnter'in şampiyon olmasını istiyorum desem kimse inanmaz

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İnter MİLAN kazansın kupayı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Dünya Kupasında bir faydası olmayacak. Cassano veya Miccoli çok daha iyi bir tercih olurdu.
    neden ki?di natale ye destek çıkabilen oyuncular olursa takımın kilit adamı olur bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Juventus, Drenthe'yi Istiyor

Şampiyonlar Ligi dışında kalan İtalyan ekibinin hedefinde Hollandalı oyuncu var.

Juventus'un Real Madrid'in orta saha oyuncusu Royston Drenthe ile ilgilendiği, transfer dönemiyle beraber girişimlere başlayacağı konuşuluyor.

Manuel Pellegrini yönetimindeki Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Hollandalının bu yaz transfer döneminde kulüpten ayrılması bekleniyor.

Itasportpress.it sitesinin servis ettiği habere göre geçen yaz Drenthe için 12 milyon avro bonservis bedeli talep eden Real Madrid'in bu fiyatta geri adım atarak oyuncuyu 4 milyon avro civarında bir bedele bırakabilir.

Hollandalı oyuncunun Real Madrid ile olan sözleşmesi Haziran 2012'ye kadar devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Juventus nerde ıskartaya çıkmış adam var onları almak istiyo.

Del Piero_10 Misafir

Şampiyonlar Ligine gidemeyince sadece ıskarta antrenörler ve futbolcular geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Ve Leonardo açıkladı

Milan'da beklenen oldu, teknik direktör Leonardo takımdan ayrılacağını açıkladı.

NTV Spor

Serie A'da başarısız bir sezon geçiren ve devamlı eleştiri oklarının hedefi haline gelen Milan'ın Brezilyalı teknik direktörü Leonardo basın toplantısında takımdan ayrılacağını açıkladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adamın elindeki kadro çok kötüydü. İlk başlarda bende çok eleştiriyodum ama eline verilen takım çok kötü. Dida yerine Buffon olsa veya Defans kurgusu değişik olsa çok farklı yerlerde olurdu Milan.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İsabetli karar...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Futbolun ta kendisiyim!"

"Futbolun ta kendisiyim!"

İnter'e zirve yaptıran Jose Mourinho, Çizme'nin haftalık haber dergilerinden Panorama'ya kapak konusu oldu.

Mourinho'nun, ''Ben futbolun ta kendisiyim. Beni seven takipçim oluyor, benden nefret eden de peşime düşüyor'' sözlerini kapaktan veren Panorama, Portekizli teknik adama tam 12 sayfa ayırdı.

Mourinho, Panorama'ya verdiği özel demeçte, ''Avrupa'nın en önemli üç liginde de şampiyonluğu yaşamak istiyorum. İngiltere'de bunu yaşadım. İtalya'da yaşadım. İspanya'da da yaşamak istiyorum'' dedi.

Yayımlanan uzun söyleşinin, iç sayfalarda, ''Her şeyi istiyorum. Real Madrid'i de istiyorum'' başlığıyla sunulması da dikkati çekti.

Mourinho, Real Madrid'in başına geçeceğine ilişkin söylentileri doğrulamaktan da yalanlamaktan da uzak durarak, ''Ayağımın yarısının İspanya'da, yarısının Milano'da olduğunu yazanlar, yalan söylüyorlar ama bir gün Real Madrid'i çalıştıracağım. İngiltere'de bir büyük takımı çalıştırdım. İtalya'da bir büyük takım çalıştırmaktayım. İspanya'da da bir büyük takım çalıştırmak istiyorum'' diye konuştu.

Mourinho, teknik direktörlük kariyeri boyunca kendisini en çok yoran ve en çok uğraştıran takımın hangi olduğuna ilişkin soruyu ise tek bir kelimeyle, ''İnter'' diye yanıtladı.

İtalya'da İnter taraftarları haricinde pek çok kesimin kendisinden nefret ettiğine de değinen Mourinho, ''Bu umurumda bile değil. Benden nefret edenler, beni muhtemelen kendi takımlarının başında görmek istiyorlar. Her halükarda takım değiştirecek olursam, İtalya dışına gideceğim'' dedi.

Mourinho, ''İtalya'da hoşlanmadığınız, beğenmediğiniz şey nedir?'' sorusunu ise, ''Futboldaki ikiyüzlülük'' diye yanıtlayarak, şöyle konuştu:

''Mütebessim bir edayla sırtıma vurup, 'Bir numarasın, büyük adamsın, hep böyle devam et' diyenler var ama ilk fırsatta saldırmayı da ihmal etmiyorlar. Benden imza istiyorlar, benimle fotoğraf çektiriyorlar ama aniden değişiveriyorlar. Tüm bunlardan hoşlanmıyorum ama bunları antrenörler de yapıyor.''
    ''ANTRENÖRLER TARİH YAPAR''
    Mourinho, ''Futbolda tarih değiştirenler kimlerdir?'' biçimindeki soruya karşılık olarak da, ''Antrenörler tarih değiştirmez, antrenörler tarih yaparlar. Tarihi de kazanan antrenörler yapar'' dedi.
    Mourinho, İtalya'da kimseye düşmanlığı olmadığına da değinmesinin ardından, kendi kalitesini de ima ederek şöyle konuştu:

"Ben herkese karşı değilim. Herkes bana karşı. İkisi aynı şey değil. Benim kazanmak istememden rahatsız oluyorlar. Ama bana bunun için para veriliyor. Herkesin bir hedefi vardır. Kimilerine takımı kurtarsın, kimilerine Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne taşısın, kimilerine Serie B'de kazansın diye para verirler. Bana şampiyonluk için para ödeniyor."

Mourinho, futbol ve atmosfer açısından İngiltere'nin İtalya'dan daha iyi olduğunu da kaydetti.

Portekizli çalıştırıcı Mourinho, teknik direktörler için yurtdışı deneyiminin de önem taşıdığına değinerek, ''Aynı yerde kalmak gelişme sağlamaz. Ben Porto'da kalabilirdim. Başkanın bu yönde talebi de vardı ama ben yurtdışına gitmeyi yeğledim. Çünkü kalitede bir sıçramayı hedeflemiştim. Hayatı zorlaştırmak, yeni deneyimler kazanmak istiyordum. Bir gün elbet memleketim Portekiz'e de dönerim. Kariyerimin son döneminde milli takımı Avrupa ya da dünya kupasına hazırlamak isteyebilirim'' dedi.

LigTv

//

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Başlığı görünce,futbolun ta.. .Neyse

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mourinho dediyse doğrudur

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Başlığı görünce,futbolun ta.. .Neyse
    Aynen aynen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başlığa düştüm bende Mourinho = Ukela= Başarı = Efendi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Ronaldinho'dan ayrılık sinyali

Milan´ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho‚ takımdan ayrılacağını açıklayan teknik direktör Leonardo´nun takımdan ayrılmasının ardından kendisinin de takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

3-0 kazandıkları Juventus karşılaşmasının ardından Sky TV´ye konuşan Ronaldinho‚ gelecek sezon Milan´da olup olmayacağının sorulması üzerinde "bilmiyorum" cevabını verdi.

Bu sezon sonunda kontratı sona erecek olan Brezilyalı yıldız‚ sorunun ardından gülümsedi ve çabucak mikrofonlardan kaçtı. Brezilya Teknik Direktörü Dunga tarafından 2010 Dünya Kupası kadrosuna çağırılmamasını nasıl karşıladığı sorusuna Ronaldinho‚ "Benim cevabım saha üzerinde. Eğer bu sezon yaptıklarım milli takıma gitmek için yeterli değilse‚ bu teknik direktör Dunga´nın kararıdır ve ben ona çok saygı duyuyorum" şeklinde cevap verdi. 30 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon Serie A´da 12 gol kaydetti.

Reuters/Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

30'undan sonra eski Ronaldinho olması artık gerçektende zor.

Ya buraya gelir, ya da Rivaldo gibi Olympiakos'a

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Milan mutlu bitirdi

Milan mutlu bitirdi

Serie A'nın iki köklü ekibi Milan ile Juventus son hafta karşı karşıya geldi. Şampiyonlar Ligi'ne katımaya hak kazanan Milan, rakibini 3-0 mağlup ederek rakibinin kabus gibi geçen sezonu aynı şekilde noktalamasına neden oldu. Milan, etkili başladığı maçın 12. dakikasında Antonini ile öne geçti. İlk yarının son bölümünde Ronaldinho farkı ikiye çıkardı. Dunga'nın Brezilya milli takımına almadığı Ronaldinho, ikinci yarıda bir gol daha attı ve maçı 3-0 kazanan Mian sezonu mutlu bir şekilde noktalamış oldu.

LigTv

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ronaldinho bu formunda nasil milli takima cagirilmadi hala anlayamiyorum

Mesaj Yetkileri