Bu yönetimden herşeyi beklerim benPatoyu satıp Toni'yi alırlar
![]()
Bu yönetimden herşeyi beklerim benPatoyu satıp Toni'yi alırlar
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Serie A da 28 gol hiç fena değil. tek başına takım.![]()
TariboWest
Ya kardeşim o maçta içim sızladı. Senelerdir Tottiyi izleriz. Her türlü pisliği yaptığını gördüm. Küfür etmek, rakibe tükürmek, kafa atmak vs.. Ama bu çok farklı. İbreti alem için daha büyük bir ceza gerekirdi Tottiye..
TariboWest
Di Natale çok iyi bir forvet geçen sezonda bayağı golü vardı ama A.Faruk'un dediği gibi İtalya'ya bunu pek yansıtamıyor..
adam tam bir joker cok iyi bir futbolcu..
Chelsea daha iyilerinin peşine düşebilir .. Villa Aguero hatta Tevez ??
Dünya Kupasında bir faydası olmayacak. Cassano veya Miccoli çok daha iyi bir tercih olurdu.
Zico , kimi görmek istersiniz kadronuzda denilince "di natale" demişti direk.
Kendisi de eski bir Udinese'li olduğu için kıyak geçmiş.
Udinese için gerçekten çok önemli bir oyuncu Di Natale...Ama gerçekten de performansını Milli Takıma yansıtmakta zorlanıyor.
Herhalde İnter'in şampiyon olmasını istiyorum desem kimse inanmaz![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
İnter MİLAN kazansın kupayı![]()
Şampiyonlar Ligi dışında kalan İtalyan ekibinin hedefinde Hollandalı oyuncu var.
Juventus'un Real Madrid'in orta saha oyuncusu Royston Drenthe ile ilgilendiği, transfer dönemiyle beraber girişimlere başlayacağı konuşuluyor.
Manuel Pellegrini yönetimindeki Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Hollandalının bu yaz transfer döneminde kulüpten ayrılması bekleniyor.
Itasportpress.it sitesinin servis ettiği habere göre geçen yaz Drenthe için 12 milyon avro bonservis bedeli talep eden Real Madrid'in bu fiyatta geri adım atarak oyuncuyu 4 milyon avro civarında bir bedele bırakabilir.
Hollandalı oyuncunun Real Madrid ile olan sözleşmesi Haziran 2012'ye kadar devam ediyor.
Şampiyonlar Ligine gidemeyince sadece ıskarta antrenörler ve futbolcular geliyor.
Milan'da beklenen oldu, teknik direktör Leonardo takımdan ayrılacağını açıkladı.
NTV Spor
Serie A'da başarısız bir sezon geçiren ve devamlı eleştiri oklarının hedefi haline gelen Milan'ın Brezilyalı teknik direktörü Leonardo basın toplantısında takımdan ayrılacağını açıkladı.
İsabetli karar...
"Futbolun ta kendisiyim!"
İnter'e zirve yaptıran Jose Mourinho, Çizme'nin haftalık haber dergilerinden Panorama'ya kapak konusu oldu.
Mourinho'nun, ''Ben futbolun ta kendisiyim. Beni seven takipçim oluyor, benden nefret eden de peşime düşüyor'' sözlerini kapaktan veren Panorama, Portekizli teknik adama tam 12 sayfa ayırdı.
Mourinho, Panorama'ya verdiği özel demeçte, ''Avrupa'nın en önemli üç liginde de şampiyonluğu yaşamak istiyorum. İngiltere'de bunu yaşadım. İtalya'da yaşadım. İspanya'da da yaşamak istiyorum'' dedi.
Yayımlanan uzun söyleşinin, iç sayfalarda, ''Her şeyi istiyorum. Real Madrid'i de istiyorum'' başlığıyla sunulması da dikkati çekti.
Mourinho, Real Madrid'in başına geçeceğine ilişkin söylentileri doğrulamaktan da yalanlamaktan da uzak durarak, ''Ayağımın yarısının İspanya'da, yarısının Milano'da olduğunu yazanlar, yalan söylüyorlar ama bir gün Real Madrid'i çalıştıracağım. İngiltere'de bir büyük takımı çalıştırdım. İtalya'da bir büyük takım çalıştırmaktayım. İspanya'da da bir büyük takım çalıştırmak istiyorum'' diye konuştu.
Mourinho, teknik direktörlük kariyeri boyunca kendisini en çok yoran ve en çok uğraştıran takımın hangi olduğuna ilişkin soruyu ise tek bir kelimeyle, ''İnter'' diye yanıtladı.
İtalya'da İnter taraftarları haricinde pek çok kesimin kendisinden nefret ettiğine de değinen Mourinho, ''Bu umurumda bile değil. Benden nefret edenler, beni muhtemelen kendi takımlarının başında görmek istiyorlar. Her halükarda takım değiştirecek olursam, İtalya dışına gideceğim'' dedi.
Mourinho, ''İtalya'da hoşlanmadığınız, beğenmediğiniz şey nedir?'' sorusunu ise, ''Futboldaki ikiyüzlülük'' diye yanıtlayarak, şöyle konuştu:
''Mütebessim bir edayla sırtıma vurup, 'Bir numarasın, büyük adamsın, hep böyle devam et' diyenler var ama ilk fırsatta saldırmayı da ihmal etmiyorlar. Benden imza istiyorlar, benimle fotoğraf çektiriyorlar ama aniden değişiveriyorlar. Tüm bunlardan hoşlanmıyorum ama bunları antrenörler de yapıyor.''
''ANTRENÖRLER TARİH YAPAR''
Mourinho, ''Futbolda tarih değiştirenler kimlerdir?'' biçimindeki soruya karşılık olarak da, ''Antrenörler tarih değiştirmez, antrenörler tarih yaparlar. Tarihi de kazanan antrenörler yapar'' dedi.
Mourinho, İtalya'da kimseye düşmanlığı olmadığına da değinmesinin ardından, kendi kalitesini de ima ederek şöyle konuştu:
"Ben herkese karşı değilim. Herkes bana karşı. İkisi aynı şey değil. Benim kazanmak istememden rahatsız oluyorlar. Ama bana bunun için para veriliyor. Herkesin bir hedefi vardır. Kimilerine takımı kurtarsın, kimilerine Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne taşısın, kimilerine Serie B'de kazansın diye para verirler. Bana şampiyonluk için para ödeniyor."
Mourinho, futbol ve atmosfer açısından İngiltere'nin İtalya'dan daha iyi olduğunu da kaydetti.
Portekizli çalıştırıcı Mourinho, teknik direktörler için yurtdışı deneyiminin de önem taşıdığına değinerek, ''Aynı yerde kalmak gelişme sağlamaz. Ben Porto'da kalabilirdim. Başkanın bu yönde talebi de vardı ama ben yurtdışına gitmeyi yeğledim. Çünkü kalitede bir sıçramayı hedeflemiştim. Hayatı zorlaştırmak, yeni deneyimler kazanmak istiyordum. Bir gün elbet memleketim Portekiz'e de dönerim. Kariyerimin son döneminde milli takımı Avrupa ya da dünya kupasına hazırlamak isteyebilirim'' dedi.
LigTv
//
Başlığı görünce,futbolun ta...Neyse
Başlığa düştüm bendeMourinho = Ukela= Başarı = Efendi
Milan´ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho‚ takımdan ayrılacağını açıklayan teknik direktör Leonardo´nun takımdan ayrılmasının ardından kendisinin de takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.
3-0 kazandıkları Juventus karşılaşmasının ardından Sky TV´ye konuşan Ronaldinho‚ gelecek sezon Milan´da olup olmayacağının sorulması üzerinde "bilmiyorum" cevabını verdi.
Bu sezon sonunda kontratı sona erecek olan Brezilyalı yıldız‚ sorunun ardından gülümsedi ve çabucak mikrofonlardan kaçtı. Brezilya Teknik Direktörü Dunga tarafından 2010 Dünya Kupası kadrosuna çağırılmamasını nasıl karşıladığı sorusuna Ronaldinho‚ "Benim cevabım saha üzerinde. Eğer bu sezon yaptıklarım milli takıma gitmek için yeterli değilse‚ bu teknik direktör Dunga´nın kararıdır ve ben ona çok saygı duyuyorum" şeklinde cevap verdi. 30 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon Serie A´da 12 gol kaydetti.
Reuters/Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
30'undan sonra eski Ronaldinho olması artık gerçektende zor.
Ya buraya gelir, ya da Rivaldo gibi Olympiakos'a![]()
Milan mutlu bitirdi
Serie A'nın iki köklü ekibi Milan ile Juventus son hafta karşı karşıya geldi. Şampiyonlar Ligi'ne katımaya hak kazanan Milan, rakibini 3-0 mağlup ederek rakibinin kabus gibi geçen sezonu aynı şekilde noktalamasına neden oldu. Milan, etkili başladığı maçın 12. dakikasında Antonini ile öne geçti. İlk yarının son bölümünde Ronaldinho farkı ikiye çıkardı. Dunga'nın Brezilya milli takımına almadığı Ronaldinho, ikinci yarıda bir gol daha attı ve maçı 3-0 kazanan Mian sezonu mutlu bir şekilde noktalamış oldu.
LigTv
ronaldinho bu formunda nasil milli takima cagirilmadi hala anlayamiyorum