37'den sonra ne kadar oynar orasını bilmem ama yavaş yavaş ülkemizde isime göre transferler bitmeye başladı.![]()
37'den sonra ne kadar oynar orasını bilmem ama yavaş yavaş ülkemizde isime göre transferler bitmeye başladı.![]()
Her türlü alıcısı çıkar Cannavaro'nun.İstediği takımlar onu istememiş sadece.
So what?
Saike
Yahu adamı aldık hala transfer dedikoduları var . Ne adam almışız be şimdi daha iyi anlaşılıyor![]()
kendisi uzun bir süre kulüp çalıştırmak istemediğini söylemişti.
(/s)
TFF bu duruma izin vermiyor. F.Terim'de bazı takımlara bu sebepten dolayı gidemediği açıklanmıştı. EURO 2012'e katılmak zorundayız. Bu sebepten dolayı tek ilgisini Türkiye üstüne yapması gerekiyor. Çünkü; ülkeyi tanımıyor, maçları izlemek zorunda. Karış karış ülkeyi gezmek zorunda.
Hiddink ile başarılı olacağız. Hep yabancı teknik direktör istemişimdir, yerlilerin üzerinde çok baskı oluşuyor. Yabancı teknik adam daha rahat çalışır. Hiddink Türkiye'yi tanımıyor falan filan önemli değil, first class bir teknik adamdan bahsediyoruz.
İtalya Başbakanı'nın kardeşi, Berlusconi'nin Milan'ı satmayı ciddi ciddi düşündüğünü açıkladı.
AC Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin kardeşi Paolo Berlusconi, ağabeyinin iyi bir teklif geldiği taktirde kulübü satmayı düşündüğünü söyledi.
Telelombardia'ya konuşan Paolo, "Eğer iyi bir teklif gelirse, Silvio kulübü satabilir. Ancak onun takımın başında geçirdiği 25 seneyi unutmamak gerekir" ifadelerinde bulunarak, Berlucsoni'nin bir Milan efsanesi olduğunu söyledi.
Son aylarda Milan'ın el değiştirebileceği yönünde birçok haber çıksa da, Berlusconi daha önce yaptığı açıklamalarda kulübü satmayı düşünmediğini dile getirmişti.
Rusya'da yakıt üzerine çalışan Gazprom firması şu an Milan'ın hisselerini devralma konusunda en istekli şirket konumunda.
City başkanı alsın işte Ctiy ile birleştirip güzel bir takım ortaya çıkarırlar.
%30'u 100 milyon euroya satılablirmiş
satsın benceyata yeniden yapılanmaya gitsin 30 küsür yaşındaki futbolcularla olmuyo takımın yaş ortalamasını pato biraz düzeltiyo
Adriano Roma'ya geliyor.
Mihajlovic Fiorentina'nın yeni teknik direktörü olacak.
Katalan spor gazetesi El Mundo Deportivo, İtalya'nın Milan takımının, Zlatan İbrahimoviç'i transfer etmek için Barcelona'ya 35 milyon Euronun yanında Klaas-Jan Huntelaar veya Marco Borriello'yu önerdiğini iddia etti.
Kaynak: NtvSpor.net
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Huntelaar Veya Boriello ?? Milan önerecek başka oyuncu mu bulamamuş Barca bu teklifi düşünmez bile ..
Jose Mourinho yerine adı geçen teknik direktörler Capello ve Hiddink. Hiddink ne alaka onu çözemedim. Basının bir kısmı Türkiye'yi bırakabileceğine inanıyor.
Fener yerine Roma!
Brezilyalı golcü futbolcu Adriano, yeni sezonda Serie A ekiplerinden Roma'nın formasını giymeye hazırlanıyor.
Adriano, dün düzenlediği basın toplantısıyla Brezilya'ya ve Flamengolu taraftarlara veda ederek, gelecek sezon yüzde 90 ihtimalle AS Roma forması giyeceğini söyledi.
Golcü futbolcu, 6 Haziran tarihinde AS Roma Başkanı Rosella Sensi ile bir araya gelerek, transferi şekillendireceğini ifade ederken, ''İtalya'ya, imparatorların şehrine döneceğim için mutluyum. İtalya'ya daha önceki gelişimde yaşanan rahatsız edici şeyleri silmek içimde kalmıştı. Roma'nın bir parçası olmak beni heveslendiriyor. Roma beni ikna etti'' dedi.
Son 6 aydır fazla ön planda olmadığını kaydeden Adriano, ''Para için dönmüyorum. Onlar beni 6 aydır izliyordu. Roma benim için iyi bir seçim. Kendimi gösterebileceğim İtalya dışında başka bir yer yok'' diye konuştu.
Adriano, Brezilya'daki kulübünden de dostça ayrıldığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''İtalya'ya ailem ve oğlumla birlikte geleceğim. Flamengo ile herhangi bir sorunum yok. Onlar bana sahip çıktı. Onlar hakkında kötü konuşamam. Herkesle konuştum, arkadaşça ayrılıyorum. Benim için önemli olan bir gün İtalya'ya dönmek. İtalya'da daha önce yaşadığım şeyleri tekrarlamak istemiyorum. Sorunsuz bir şekilde hayatımı devam ettirmek istiyorum.''
Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga da 2010 Dünya Kupası için geldiği Güney Afrika Cumhuriyeti'nde düzenlediği ilk basın toplantısında, Adriano'nun AS Roma'ya gitmesinin golcü futbolcunun kariyeri açısından iyi olacağını söyledi.
LigTv
İnter'den intikammı almak istiyor acaba h.olsun Roma'da iş yapar bence Totti ile fırtınalar koparartık 2 forvet oynar Roma..
Adriano kendini gösterirse Hem Romayı Hem Kendisini zirveye taşır.
Adriano potansiyeline ulaştığında çok tehlikeli bir oyuncu.Roma'da eski günlerini yaşayabilirse Roma için muhteşem bir transfer olur.
So what?
Saike
Flamengo'da toparlandı ve Roma'da eski Adriano gözler önünde olacak adım gibi eminim..
İnter'de formda olduğu dönemde "Onu durdurmak için stadın ışıklarını kapatmalı" deniyordu Adriano için.Umarım Flamengo'da toparlanma sürecini geçirmiştir ve önümüzdeki sezon daha iyi bir Adriano seyrederiz.
Cok iyi transfer Roma icin.A10 cok iyi isler yapacak inaniyorum..
yakışır ....
Lecce ve Cesena Serie A'da
Serie B'de oynanan son hafta mücadeleleri sonucunda, lig sıralamasında ilk 2 sırada yer alan Lecce ve Cesena, 2010-2011 sezonunda Serie A'da oynamaya hak kazandı.
Serie B'de bugün yapılan 42. ve son hafta karşılaşmalarının ardından 75 puan toplayan Lecce, Serie B şampiyonu olarak Serie A'ya yükseldi. Çizmenin topuğunda yer alan Lecce kentinin takımı sarı-kırmızılı ekip, ligi 20 galibiyet, 15 beraberlik ve 7 mağlubiyetle kapattı. Bu sonuçla Lecce 2008-2009 sezonunda veda ettiği Serie A'ya bir sezon aradan sonra dönmeyi başardı.
Lecce gibi Serie B'de mutlu sona ulaşan bir diğer takım ise Cesena oldu. Ligi ikinci sırada tamamlayan Cesena, sezon boyunca 20 galibiyet, 14 beraberlik ve 8 de yenilgi aldı.
Serie A'ya yükselecek üçüncü ve son ekip ise lig sıralamasında üçüncü Brescia, dördüncü Sassuolo, beşinci Torino ve altıncı Cittadella arasında yapılacak play-off sonucunda belli olacak.
LigTv
Lippi'nin yerine Prandelli
İtalya Milli Takımı'nda, Dünya Kupası'ndan sonra ayrılacağının sinyallerini veren Teknik Direktör Marcello Lippi'nin yerine Cesare Prandelli geçiyor. İtalya Futbol Federasyonu'nun açıklamasında, Fiorentina'da görev yapan Prandelli ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Federasyon sözcüsü, Lippi'nin, takımı kupadan sonra bırakma kararını resmen açıklamamasına rağmen, federasyon başkanı Giancarlo Abete'nin söylentilere son vermek istediğini ve bu nedenle Prandelli ile sözleşme imzalandığını açıkladı. Sözcü, ''Prandelli, kupadan sonra resmen göreve başlayacak'' dedi.
LigTv
Milan'ın Fabiano aşkı bitmiyor
Milano ekibi bir kez daha Brezilyalı golcüyle ilgileniyor...
İtalyan basınında yer alan haberlere göre Milan Asbaşkanı Adriano Galliani bir kez daha Luis Fabiano için Sevilla ile masaya oturdu.
Bugün Real Madrid ile Milan'ın efsane oyuncularının yapacağı yardım maçı nedeniyle Madrid'de bulunan Galliani'nin Sevilla ile görüşmelere başladığı iddia edilecek.
Football Italia'da yer alan habere göre Galliani'nin Brezilyalı golcünün yanı sıra Real Madrid'de forma giyen Royston Drenthe, Rafael van der Vaart ve Fernando Gago için de nabız yoklayacağı belirtildi.
Sevilla'nın Fabiano için 20 milyyon avro istediği; Milan'ın da bu kez bu ücreti ödemeye sıcak baktığı iddia edilirken transferin bir kaç gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.
Goal
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yıllardır bu haber dolanıp duruyo.Artık şehir efsanesi oldu.Ama gerçekleşirse güzel bi hamle olur.