Akhisarıma teşşekürler ! 9 puanı Şimdiden aldım !
Akhisarıma teşşekürler ! 9 puanı Şimdiden aldım !
Sadece Gs'yi bildim su ana kadar rezillik.Nerde gecen seneki ben...
Bayram dolayısıyla kapalıyız![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tartışma cıkmasın geneAkhisar kimse bilememiş forumda büyük balık kaçtı..Herkes küçük balıkların peşinde..
![]()
10.hafta maçlarının tarihleri öne mi alındı? Herkes şimdiden yazmışta tahminleri, hafta içine falan mı alındı maçlar? Ben genelde Perşembe-Cuma takımların son durumlarına göre oynarım da o yüzden soruyorum.
Antalyaspor,akhisar haftanın süprizleri..Birini bildik..birini bilmedik..
9'da 4'te kaldım bu hafta. Alt sıralara düşmem yine umarım.
İlk tahminimde 9'da 0 yaptım.![]()
Tırstım, erken açtım bu kez. Kızdırmamak lazımmış Aygün Reyiz'i, tecrübe ederek anladım. Eksik maçlarına da puanım 9 khankha.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
9.hafta tahmini yapamadım bende![]()
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 9. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
9. Haftaya Özel Bilgilendirme:
Bu kural doğrultusunda Trabzonspor'un Mersin İY - İstanbul BB maçı için yaptığı tahminden kazandığı puan 0 olarak işlenmiştir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Peh 7 puan boşuna gitti.Bundan bir hafta önce o kuraldaki gibi 7 maç aynı sonuclandı.O kuralın kalkması gerekmiyor mu ?
11 puanla 3 basamak yükselmek...Vay anasını, sayın seray severler.
![]()
11 sıra yükselerek 25.sıradyız 76 puanla ..İlk 3 hafta katılmam beni cok etkiledi şimdi 100'lerde olurdum..Akhisarıma teşşekkürler bu hafta beni yanıtlmadı...İşin İlginç yanı forumda tek bilen benim![]()
Liderlik koltuğundan zor indim ama tam indim diyebilirim. Her hafta inanılmaz kötü tahminlerde bulunuyorum. İlk 10 için uğraşacağız artık![]()
10 olmuşum2 haftadır kötü gidiyorum aslında ama yine de düşmemişim.
FM Gazetesi
1 puan almisim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Anaaa 8.Hafta 3 kişi ile birlikte birinci olmuşumBu haftada Ankara'da olduğumdan tahmin yapamadım
Ankara'da olmadığımdan olacak![]()
Last edited by Nedvedmania : 31.Ekim.2012 at 16:02 Reason: mesajlar birleştirildi
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu hafta iyi toparladık. 17 puanla sekizincilikten dördüncü sıraya yükseldik.