Sayfa 32 / 367 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Angry Hakem ayarlama iddiaları düştü

2006 Dünya Kupası öncesi İtalya'da patlak veren şike skandalında önemli gelişme

O dönem hakem atamalarından sorumlu olan Pairetto ve Bergamo hakem ayarlama iddialarına karşı açtıkları davayı bugün Roma mahkemesinde kazandılar.

Birkaç sezon önceki bir Roma-Juventus maçında hakemlerin yönlendirildiği şeklindeki iddialar mahkemece geçersiz kılındı ve Pairetto ile Bergamo aklandı.

Adama sorarlar hakemler ceza almadı,hakem atamalarını yapanlar ceza almadı.
    Hiçbir kanıta dayandırılmadığı halde Juventus neye göre ceza aldı?

Haberin orjinali

"IL SORTEGGIO ARBITRALE NON ERA TRUCCATO"
    LA CORTE D’APPELLO HA DATO RAGIONE A BERGAMO E PAIRETTO DIFFAMATI DA DUE ARTICOLI DI GIORNALE

“Il sorteggio arbitrale non era truccato”, lo sostiene una sentenza della Corte d’Appello del Tribunale di Roma alla quale si era rivolto il giornalista Gianfranco Teotino, querelato dagli allora designatori Paolo Bergamo e Pierluigi Pairetto. Teotino è stato condannato al pagamento di mille euro di multa più le spese processuali. I designatori si sentirono diffamati da due articoli apparsi sul settimanale Rigore e sul quotidiano La Stampa nei quali Teotino sollevava dubbi sulla designazione dell’arbitro Borriello per Roma-Juve sostenendo che il sorteggio arbitrale non era regolare. Il tribunale lo ha smentito dando ragione in primo grado e adesso anche in appello a Bergamo e Pairetto.
    La vicenda potrebbe essere una delle tante “querelle” giudiziarie che non finiscono in cronaca, ma in questo caso assume una valenza diversa e ben più importante. Infatti, una delle colonne portanti dell’accusa nell’inchiesta napoletana su Calciopoli riguarda proprio il sorteggio. Secondo i giudici napoletani il sorteggio era irregolare, Bergamo e Pairetto ne erano gli organizzatori per conto della “famosa” cupola e per questo dovrebbero essere processati. La sentenza di ieri, come già accadde a Torino con un pronunciamento analogo del giudice Maddalena, smonta questo teorema e potrebbe essere destinata a incidere anche sul processo napoletano. Perlomeno sarebbe curioso se il sorteggio fosse regolare per i giudici romani e truccato per quelli napoletani. Vedremo. Comunque questa sentenza è un’arma in più in mano alla difesa che cercherà di demolire l’impianto di accusa di Calciopoli. Il processo a Napoli dovrebbe tenersi nella prossima primavera.

Fonte: pag. 51 de “LA NAZIONE” del 29/09/2007

Juventus yanılmıyorsam 28 şampiyonluk aldı Seri A'da. Bu kadar çok şampiyon olmuş bir takım yine şampiyon olur. Inter kim? Juventus'un elinden şampiyonluğu aldılar, geçen yıl da ortada takım yokken şampiyon oldular. Bu sene olamayacaklar, Avrupa'da da hiç yoklar. İtalya'nın 3 tane büyük takımı var bana göre, Juventus, Roma ve AC Milan.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Saçmalamış bence İnter'e yaranmak istediği apaçık ortada yıllarca İnter'de kaldı sürekli oynama şansı bulamadı ve hala İnter'i savunuyor.Nede olsa Moratti'nin sevdiği oyunculardan.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Recoba diyosa vardır bir bildiği .

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Juve'de Ranieri gibi bir teknik hoca varken ve DelPiero,Nedved,Trezeguet,Buffon,Andrade,Camoranes i gibi yıldızlar varken Juve'nin de bir bildiği vardır.

Bu sezon sampiyon Roma olur.

Gönlümden benim de Roma geçiyor ama ya Juve olsun ya Roma, ikisinin de değeri gözümde aynı, ikisi de sevdiğim İtalyan kulüpleri. İnşallah Roma ipi göğüsler ama dünkü mağlubiyeti kötü oldu Inter'e karşı.

Juve'nin Ranieri'den kurtulması ve iyi bir stoper alması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Inter'in kadrosu zaten o kadar kaliteli değil.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bu sezon sampiyon Roma olur.
    Baran şampiyonluk derbilerden geçer Roma büyük takımları yenemiyor fazla msla dün sahasında farklı yenildi İnter e yense çok çok rahatlicaktı daha ligin başında...Milan da kaleci v defans her maç hata yapıyor zor işi... Bence en büyk 2aday Juventus v Inter şu görüntü itibarı ile...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Merak etme Özgür abi.Bu sene gümbür gümbür geliyoruz.1 sezon belki gitti boş yere ve 2 sezonda Avrupa Kupalarında oynayamıyoruz ama bu sayede kimin gerçekten Juventus'lu olduğunu gördük.Del Piero,Nedved,Buffon,Trezeguet gibi yıldızlar bizi bırakmadı ve zor günlerimizde yanımızda oldular.Şimdi geri döndük ve şampiyonluk iddaamız belki herkesinkinden fazla.Bu bize hırs kazandırdı ayrıca.Bu yılı iyi bir yerde bitirip Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak,seneye de birkaç iyi ve yıldız transfer yapıp eski makamımıza kavuşacağız ben buna inanıyorum.Olan olmuş,geçmişe mazi derler.Bizim gücümüzü herkes biliyor.Sen boşver Özgür abi artık yeniden burdayız.Geri Döndük!!!!!

Milan bildiğiniz gibi şu ana kadar oynanılan maçlar:

FT AC Milan 1 - 1 Catania

FT Cagliari 1 - 0 Siena

FT Empoli 3 - 1 Palermo

FT Napoli 1 - 2 Genoa

FT Reggina 1 - 1 Lazio

FT Sampdoria 3 - 0 Atalanta

FT Udinese 2 - 1 Parma

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Milan çöktü: 1-1

İtalya Serie A'da 6.hafta karşılaşmasında Milan kendi sahasında Catania ile karşı karşıya geldi. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından zirvenin gerisinde kalan Milan, Parma'dan sonra Catania ile de 1-1 berabere kaldı. Catania'yı öne geçiren gol karşılaşmanın 25.dakikasında J.A.B. Martinez'den gelirken, Milan bu gole cevabını 48.dakikada penaltıdan Kaka ile verdi. Milan üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından İtalya Serie A'da zirvede bulunan ezeli rakibi Inter'in 7 puan gerisine düştü.
    Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda bulunan Milan 3 Ekim Çarşamba günü İskoçya'da Celtic ile karşı karşıya gelecek.
    SERİE A'DA GÜNÜN DİĞER SONUÇLAR:
    Cagliari 1 - 0 Siena
    Empoli 3 - 1 Palermo
    Napoli 1 - 3 Genoa
    Reggina 1 - 1 Lazio
    Sampdoria 3 - 0 Atalanta
    Udinese 2 - 1 Parma

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Roma maçındaki İNter iyiki Fenerbahçe'ye karşı böyle oynamadı.Bu arada o gün bizi kıskançlıklarla suçlayan arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışlardır umarım.

Avatarımı ve İmzamı Evet Ama Ruhumu Asla
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Recobayı zaten sevmem intere yalaklanmasına hiç şaşırmadım.Juve şampiyon olabilecek kapasitede bir takımdır.O öyle her zaman ki gibi boş konuşmayı bıraksında işine baksın.....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Bir kere Milan bu rezil futbolla şampiyonluk şansını yitirdi Roma hiçbir zaman büyük olamadı Totti nin yaşı ilerledi o da giderse vay haline İnter ne yazık ki şu an için en büyük favori ama takımda bağ yok Juventus ise her zaman aday sampiyonluğa İnterle çekişirler ama benim gönlüm napoli'de

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Neden olmasın ki?

Şartlar elverişli Rakipte 11 adamla çıkıyor Juventus'ta, neden bu tür açıklamalar yapılır anlamış değilim, Juventus'u sevmememe rağmen, Juventus'un şansı var diyebiliyorum, en azından bunu görebiliyorum !
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Olabilir bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Dünderbiyi de kazandı Juve..Bence Inter ve Juve çekişir dünkü Roma ve Milan'ı gördükten sonra..

Şike skandalı patlak verdigi sıralarda mogginin bi açıklaması vardı.Bende tüm büyük italyan takımları gibi kulübümün haklarını savunuyordum.Benim yaptıgımı milanlı interli yöneticilerde yapıyordu ama sadece benim telefon görüşmelerim kayıtlarda gözüküyor.SAdece benim kayıtlarım çok detaylı diğerleri yüzüstü geçiştirildi.Gibisinden açıklamaları vard
    ı ama artık geleceğe bakmak gerekiyor yapacak tekbişey var bundan sonra diğerleri 2.yıldızı takmadan juvenın daha önceden 3.yıldıza terfi etmesi.

Default Juventus Aguero'nun Peşinde

İtalyan ekibi Juventus'un, Atletico Madrid'de oynayan Arjantinli genç yıldız Sergio Aguero'yle ciddi biçimde ilgilendiği belirtildi.

Haberlere göre, Juventus, kulübüyle olan sözleşmesi 2012 yılında sona erecek olan 19 yaşındaki genç yıldızı gelecek sezon kadrosuna katmak için elini cebine atacak.

River Plate'den transfer edilen genç yıldızın İspanya'daki ilk sezonunda başarılı performansıyla öne çıkması, Bayern, İnter ve Valencia gibi dev ekiplerin de dikkatini çekmişti.

Ancak oyuncunun transferinde en çok ısrar eden takımın Juventus olduğu ve kapalı kapılar ardından İspanyol ekibiyle bonservis pazarlıklarına şimdiden giriştiği belirtiliyor.

Juventus'un ancak Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı başardığı halde bu oyuncuyu transfer edeceği ve Atletico'nun yaklaşık 20 milyon avro ödediği oyuncu için kulüp tarihinin transfer rekorunun kırılabileceği de gelen haberler arasında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben at.madrid'de söz sahibi bir yönetici olsam kesinlikle satışa karşı çıkarım böyle bir yetenek elinizde var satmak yanlış olur torres'in de gidişinden sonra taraftar tapıyor adeta aguero'ya..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben olsam satmam.Ama ilerde mutlaka gidecek.Bu oyuncuya hastayım yahu.Süper yetenek Juve alırsa Şaöpiyon olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Agüero geleceğin büyük yıldızlarından şimdi kendini ortaya koyuyor zaten Juve alırsa çok iyi halme yapmış olur ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne zeki bir oyuncu oldugunu anlamak için sadece bu hafta athletic bilbao ya attıgı golü izlemek yeterli 2 kişiyi art arda süründürüyor..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Atletico'nun ona ihtiyacı var Torres de gitti bence satmamalılar...

Del Piero_10 Misafir

Default REDDEDİLEMEZ Gerçek

gerçek şikeci milano takımları hain ali cengiz oyunlarıyla Juventus'u yoketmeye çalıştılar.

Beni mutlu eden şey yüce ALLAH'ım bu hainlikten razı gelmemişki,ikisininde kafası çamurdan çıkmıyor.

öncellikle belliki interin akıl çelme yoluyla transfer ettiği adamlar ona haram zıkkım olmuş
    Çünkü kırmızı kart görmeden maç bitiremiyorlar

şampiyonlar liginde 0 puanla kendilerinde bekleneni,yani en azından benim beklediğimi yerine getiriyorlar

diğer taraftan çeşitli kirli oyunlarla,ligde tutunmaya başaran Godfather berlusconinin takımı milan ise bugün 2.beraberliğini aldı,ve gerçekten çok yetersiz ve 40 yaş ortalamasına sahip takımları var.

Cagliari-inter 1-1
    milan-Siena 0-0

Bu kadar şeyi niye yazdım,şike skandalı bölümünde kanıtlanmış gerçekleri okuma zahmetine girmeden hala Juventus'u şikeci diğerlerini sütten çıkmış ak kaşık zannedenler olduğunu gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

inter bunu zaten hakediyo..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Alvaro Recoba View Post
    Juventus şampiyon olamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

italya futbolu çök kötü dibi başı belli diil maçları izlerken zevk vermiyo tsl daha iidir
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Del Piero_10 Misafir

Sebastian Giovinco Serie A'da ilk golünü attı

http://www.youtube.com/watch?v=18E2g...elated&search=

Capello:Giovinco büyük yetenek

Eski Juventus ve Roma teknik direktörü genç oyuncuyu kurucuya övdü ve herkesi Messi ile karşılaştırmanın yanlış olduğunu söyledi.

Juventus'tan Empoli'ye kiralanan genç oyuncu mükemmel top sürüşü ve hızı ile şimdiden birçok kişi tarafından İtalyan Messi olarak çağırılıyor.

Mesaj Yetkileri