Yaşı ile ilgili bir sorun yok ancak geçen sezon gösterdiği performans feciydi. Abbiati'nin arkasında kalacağını düşünüyorum.
Yaşı ile ilgili bir sorun yok ancak geçen sezon gösterdiği performans feciydi. Abbiati'nin arkasında kalacağını düşünüyorum.
Evet , ancak kaliteli bir kumaşı var abbiatti'nin arkasında kalsa bile dida , abbiatti devri bitmek üzere daha iyi bir kaleci daha alınıp bunlarla yol ayrılabilir ve amelia iyi bir yedek hatta kalitesini gösterebilirse iyi bir ilk 11 oyuncusu da olabilir . Milan'ın iyi bir kaleciye ihtiyacı vardı yedek veya ilk 11 , bu transfer de onun için mantıklı
Milan'a Koymazlar Diyorsunda Fazla Uzağa Gitmeye Gerek Yok Milano'nun Diğer Takımında İnterde Julio Cesar Kaç Yaşında Acaba???
Güveniyorsan Oyuncuya Yaşın Önemli Yok Büyük Takımda da Küçük Takımda da Oynar Her Zaman. Birde Eskilerden Örnek Vereyim Bir Peter Schmeichel Manu'ya Ne Zaman Geldi???
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Volkan Fenerbahçede Ne Zamandır Kalede???![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bunu bilmemde Milan da çok ciddi bir revizyon şart Aslında milli takıma bakılırsa tüm İtalya futbolunda bir revizyon şart![]()
Abbiati'yi kesemez.. Milan Kaka'yi satti o parayi ne yapti? Marsilya'dan Mandanda'yi alsinlar en azindan bu adama 10 basar.
Casillas ve Valdes bildiğim kadarıyla 21 yaşında kaleye geçtiler.
Luca Toni Genoa ile anlaşmak üzere. Serbest oyuncu durumunda olan tecrübeli golcü ile ilgili bir açıklama yapan serie A kulübü, resmi sitesinedn şunları söyledi: "Luca Toni nerdeyse Genoa oyuncusu...Perşambe günü başkan Enrico Preziosi resmi açıklamayı yapacak ve medyaya tanıştırılacak. Ayrıca 2010-2011 sezonu forma tanıtımı da yapılacak ve Luca Toni Genoa oyuncusu olarak ilk sözlerini söyleyecek"
Louis Van Gaal gelene kadar Bayern Münih formasıyla başarılı bir oyun sergileyen Luca Toni 60 lig maçında 38 gol kaydetmişti. Geçen sezonun 2. yarısında ise Roma'da kiralık olarak forma giydi.
Ohh be sonunda FenerBahçe'yle adının çıkmasından bıkmıştım.Genoa çok iyi kullanırsa 2. Milito vakası olur.
Toni 1 sene iş yapar bence Kalan sene de kulübeden destek verir
Siyah beyazlı kulüp Leonardo Bonucci ve Jorge Martinez'i renklerine bağladı...
Kadrosunda yeniden yapılanmaya giden Juventus, Bari'den savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ve Catania'dan orta saha oyuncusu Jorge Martinez'i ransfer etti.
Kulüpten yapılan açıklamada iki oyuncuyla da 5'er yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Bonucci'nin maliyetinin 15.5 milyon avro, Martinez'in ise 12 milyon avro olduğu açıklandı.
Siyah beyazlı kulüp daha önce de Simone Pepe ve Marco Storari'yi renkelerine bağlamıştı.
Adamlarin adini daha yeni duyuyorum Juve bu kadar para bayilmissa bayagi yetenekli olmalari lazim.
juventus da liverpool gibi çöküşün eşiğine geldi. tıpkı italyan ve ingiliz milli takımları gibi.
Hiç duymadığım adamlar,Allah kurtarsın ne diyeyim.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bide Arda 15 Milyon Euro etmez diyorlar , bu adamlar bu kadarmı yani![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Nokta transfer![]()
Catania'dan alınan Martinez iyi çok iyi top yapan bi isim.Ama Bariden alınanı duymadım.
Juventus'tan bundan soınra adam olmaz. O şike olayı bitirdi bir kere.
Şike olayında sadecede Juve mi vardı ? İnterde vardı milanda vardı. Onlardan birşey oluyorda juveden neden olmuyor ? Bu olaylar sırasında en delikanlı duruşu sergileyen takım Juventus oldu. Lig düşmesine rağmen dimdik ayakta durdu. Diğer takımların ne yaptığını herkes biliyor. Bugün interin ne gibi olaylar yaptığınıda herkes biliyor. Ne ses kayıtları çıktı ortaya ama italyanın futbol federasyonu nedense birşey yapmadı. Neden diye bir sormak lazım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Valla o nedeni bana sorma o işlerle ben değil İtalya Futbol Federasyonu ilgileniyor. Ayrıca o şike olayından sonra hep elden çıkarılan ucuza satılan futbolcular. İbrahimovic, Zambrotta vb. ler gitti. Bir vefekar Nedved, Trezequet ve normalde pek forma şansı giyemeyen oyuncular kaldı. Juve ligden düşünce Seria A yayın hakkını alamadı. Seria A yayın hakkı FM de bayabi fazlaydı reelde ne kadar olduğunu bilmiyorum. Sonra elinden şampiyonluğu alındı. Seria B'den yükselsede artık eskisi olamaz. Sonra Şampiyonlar Ligine katılamadılar. CL'den güzel gelir geliyordu ve herşey tepetaklak olsu.
Ne yani sen şimdi sonsuza dek juve şampiyon olamazmı diyorsun![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
milito ile arasında dağlar kadar fark var bence, bitmiş bir oyuncu
Galliani bırakmadan bu takımdan cacık olmaz.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
dün gece rüyamda Milan'ın Dunga ile anlaştığını gördüm![]()
![]()
Milan hala akıllanmamış bence.
42 yaşındaymış oyuncu olarak sözleşme yapmadıklarına sevinsin Milanlılar..