Genoa Flaccari'nin değerini anlayamadı bir türlü. Sanırım yedeğe çekecekler Flo'yu.
Bugün bir operasyon geçiren tecrübeli file bekçisinin 2011'den önce sahalara dönmesi zor...
Dünya Kupası'nda geçirdiği sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Juventus'un file bekçisi Gianluigi Buffon resmi siteden yapılan açıklamaya göre ameliyat oldu. Paraguay karşılaşması öncesi ısınırken sakatlanan ve buna rağmen sahaya çıkan deneyimli kaleci ilk 45 dakika sonunda sahayı terketmişti.
İtalya'nın turnuvaya veda etmesinden sonra ameliyat olmasına kesin gözüyle bakılan Buffon, Casa di Cura La Madonnina'da bugün bir operasyon geçirdi. Pazartesi'den itibaren iyileşme sürecine geçecek olan 32'lik kalecinin 2011'den önce sahalara dönmesinin zor olduğu belirtiliyor. Buffon'un geç dönme ihtimaline karşı Torino ekibi Marco Storari'yi kadrosuna katmıştı.
Adriano uçağı kaçırıp Roma'nın ilk antremanına çıkmamış. Tebrikler
Bu -1- diyelim mi Özgür
Ben şahsen çok şey beklemiyorum Adriano'dan. Fos çıkacaktır. Ayrıca yanlış anladığım bir nokta varmış, ben sezon başı 5 milyon € alacak zannediyordum 3 sezon da toplam 5 milyon € alacakmış.
Udinese, Marco Motta'yı Juventus'a kiraladı. Oyuncunun satın alınma opsiyonu da Juve'nin elinde...
Juventus, Marco Motta'nın bonservisini de satın alma opsiyonuyla birlikte oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı.
Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:
"Marco Motta, Udinese'yle varılan anlaşmanın ardından kulübümüzün oyuncusu olmuştur. Cumartesi gününden bu yana takımla antrenmanlara çıkan Motta, şu an itibariyle resmen Juventus'un futbolcusudur. Yapılan anlaşma gereği Motta'yı satın alma opsiyonu da kulübümüzün elindedir.
Buffon ne zaman varki zaten. Geçen sezon ne zaman Juventus maçına baksam kalede Manninger vardı.
Fena Oyuncu Değil İyi Bir Sağbek Oyuncusu Yalnız Biraz Hırçın Çok Kart Gören Tiplerden.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bir şanssızlıktır gidiyor buffon'da , inşallah daha çabuk iyileşir ..
Ntv Spor altyazısında 3 ayda dönecek yazdı?
birkez daha hey maşallah.
(/s)
Böyle boynum olsa, güreş veya halter sporunu tercih eder dünyanın 1 numarası olurdum. Bu boyun devrilmez arkadaş.![]()
I'm back...
şu tekniği fiziği harcadı ya helal olsun .. yararlı olur elbet ama istikrarı yakalayabilceğini sanmıyorum . adriano gibi futbolcular kolay kolay adam oluyor
Daha da bişiy beklemem artık
fenerbahçe amauri'yi aldı diye bir haber geldi. bununla ilgili bir bilgin var mı özgür?
(/s)
Milan'da transfer açmazı
12 Temmuz 2010 15:17 | NTV Spor ve Ajanslar
Serie A takımlarından Milan'da Ronaldinho ile Huntelaar'ın takımdan ayrılması gündemde. Ibrahimovic'in adı ise kırmızı-siyahlı kulüple anılmaya devam ediyor.
![]()
Yeni sezona teknik direktör değişikliğiyle başlayacak Milan'da gelecek ve gidecek oyuncuların durumlarının netleşmemesi, kırmızı-siyahlı kulübü transferde açmaza soktu.
İtalyan spor basınında yer alan haberlere göre, Ronaldinho'nun Brezilya ekiplerinden Flamengo'ya gitmek istediği belirtildi. Flamengo Başkanı Patricia Amorim ile 30 yaşındaki Ronaldinho'nun geçen hafta Rio de Janerio'da ünlü bir lokantada biraraya geldikleri ve konunun bu yemekte gündeme geldiği kaydedildi.
Milan'da ayrılık sinyali veren bir başka oyuncu ise Hollandalı Klaas-Jan Huntelaar. 26 yaşındaki futbolcunun, "Milan'da kalmak istiyorum, ancak yedek kulübesinde değil. İngiltere Premier Lig benim için çok önemli. Bu ligi her zaman takip ediyorum. Avrupa'nın en iyi ligi ve beni çok heyecanlandırıyor" şeklindeki açıklaması, ayrılık sinyali olarak yorumlandı.
İngiltere'nin Tottenham Hotspur ve Aston Villa takımlarının yanı sıra Almanya'nın Bayern Münih takımının da Huntelaar ile ilgilendiği ileri sürüldü.
Transfer sezonunun başından beri adları sıkça yan yana gelen Barcelona'nın İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic ile Milan'ın yakınlaşması konuşulmaya devam ediyor. Milan'ın, Ibrahimovic'i Milano'ya döndürmenin yollarını aradığı ifade edildi.
ROMA SEZONU AÇIYOR
Serie A'yı geçen sezon şampiyon Inter'in ardından ikinci sırada tamamlayan Roma, yeni sezon hazırlıklarına başlıyor.
Yeni sezonun ilk çalışması öncesinde başkan Rosella Sensi'nin antrenmana gelerek, oyunculara ve teknik ekibe başarılar dileyeceği, takım kaptanı Francesco Totti'nin yeni transferler Adriano ve Simplicio'ya 'Hoşgeldin' diyeceği bildirildi.
Bu arada kaptan Totti, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, yeni sezona 'merhaba' diyeceklerini hatırlatarak, "Taraftarlarımızın rüyalarını gerçekleştirmeye hazırız" dedi.
Milli takımlarda yer alan oyuncuların 30 Temmuz'da kadroya dahil olacakları bildirilirken, Roma'nın 2010-2011 sezonu öncesi 3 hazırlık maçı yapacağı kaydedildi. Roma, yeni sezon öncesi ilk resmi maçında 21 Ağustos'ta Inter ile Milano'daki Giuseppe Meazza Stadı'nda karşılaşacak.
Eğer Milan izin verirse Ronaldinho Flamengo'ya gidebilir. Aylık 300 bin euro'ya Flamengo ile anlaşmış Ronaldinho.
(/s)
Fm 2011de denerim adriano ile![]()
antu dan aldığın bir duyum falan degil dimi umut.![]()
Bence bu haliyle bile iş yapar Adriano boru değil
Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Milan'ın yeni teknik direktörü Allegri'nin başarılı olacağına inandığını açıkladı.
Sky Sports İtalya'ya bir demeç veren eski Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti, Milan'ın yeni teknik direktörü Massimiliano Allegri'nin Milan'ı başarıya taşıyabileceğini söyledi.
Allegri'ye inandığını belirtlen Ancelotti, "Massimiliano gerçekten Milan için çok doğru bir tercih. Milan ile başarılı olacaktır. Milan da büyük işler yapabilir" şeklinde konuştu.
Milan'ın geçtiğimiz sezonki performansını değerlendiren Ancelotti, "Geçen sezon Milan'ın kadrosu çok iyi değildi o yüzden istedikleri hedeflere ulaşamadılar" dedi.
İtalyan teknik adam geçtiğimiz sezon Chelsea'yi Premier Lig'de şampiyonluğu taşımıştı.
Napoli, Palermo'dan Cavani ile 16 milyon € satın alma opsiyonu ile kiralık olarak anlaştı.
Opsiyonu fazla olsa bile bence Napolide kesinlikle iş yapar Edinson cavani.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Palermo elindeki öenmli oyuncuları bırakıyor bakalım yerini kimle dolduracaklar