Fener'e gelse süper olurdu. Ön libero sorunu çözülürdü ama işte hiç takip etmezlerki.
Fener'e gelse süper olurdu. Ön libero sorunu çözülürdü ama işte hiç takip etmezlerki.
Miguel Veloso iki sene önce Arsenal'in takibindeydi, nereden nereye.
Çok iyi transfer olur Genoa için. O bölgede eksikleri var. Juric ve Milanetto 33 yaşında. Başka sağlam ortasahaları yoktu zaten. Eğer gelirse çok iyi olur Genoa için.
9 milyon € karşılığında transfer gerçekleşti.
Çok yararlı bir transfer olduğunu düşünüyorum Genoa için..
Genoa büyük iş yapmış gerçekten...
fm 2009 efsanemiz. word class midfielder! bir yıl geç kalmış genoa. fm 2011'de veloso'nun profili biraz daha düşebilir bile.
İtalya Futbol Federasyonu, Roberto Baggio'ya milli takıma dönmesini teklif etti.
İtalya basınında ve futbol kamuoyunda sürpriz olarak değerlendirilen habere göre, İtalya Futbol Federasyonu, Baggio'yu milli takım teknik sorumlusu yapmaı planlıyor. Baggio'ya teklif götüren federasyon yetkilileri bu isim ile yüz yüze görüşmek ve efsaneyi yeniden milli takıma dönme konusunda ikna etmeye çalışacaklar.
İtalya Futbol Federasyonu'nun Baggio'nun milli takım teknik sorumlusu ve daha çok altyapı ile ilgilenmesini isteyecekleri düşünülüyor.
Goal.com
changeTarget(document.getElementById("news_content "))
Pardon geldi bile
Roberto Baggio geliyor
3 Ağustos 2010 10:27 | NTVSpor.net
İtalyan Futbol Federasyonu, Roberto Baggio'yu İtalya Milli Takımı teknik koordinatörlük görevine getirdi.
![]()
Dünya Kupası’ndaki hayal kırıklığının ardından yeni bir yapılanmaya giden İtalya Futbol Federasyonu efsane bir ismi göreve çağırdı. Lippi'nin ardından teknik direktörlüğe Cesare Prandelli'yi getiren federasyon'un yeni teknik koordinatörü Roberto Baggio oldu.
1990 ve 1994 yıllarındaki dünya kupasında İtalya Milli Takımı’yla yıldızlaşan Roberto Baggio 2004 yılında futbola veda etmesinin ardından yeşil sahalara tekrar adım atıyor. Çizmede Juventus, Milan ve Inter gibi üst düzey kulüplerde forma giyen 43 yaşındaki futbol adamı artık İtalya Milli Takımı’nın teknik koordinatörlüğünü yapacak. Görevi gereği milli takımların danışmanlığını üstlenecek olan Baggio altyapılarda da yeni yeteneklerin keşfedilmesinde aktif rol oynacak. Federasyon Roberto Baggio ile Çarşamba günü resmi sözleşme imzalayacak. Milli Takım Teknik Direktör Cesare Prandelli ise önümüzdeki hafta Fildişi Sahili ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde kadrosunu 1-2 gün içinde açıklayacak. Prandelli'nin Afrika temsilcisi karşısına genç oyuncularla çıkması bekleniyor.
Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 forması giyen Rafinha, İtaya'nın Genoa takımına transfer oldu.
Alman kulübü Schalke 04 transferi doğrularken, oyuncuyu sattıkları miktar hakkında ise bilgi vermedi. Alman gazetesi Bild'in iddiasına göre ise Genoa kulübü Brezilyalı sağbek oyuncusu için 8 milyon Euro ödedi.
Genoa takımı geçtiğimiz sezon savunmasında zaafiyetler gösterdi ve Serie A'nın 2009-10 sezonu boyunca kalesinde 62 gol gördü. Defanstaki zaafiyetten dolayı Genao Teknik Direktörü Gian Piero yeni sezonda defans hattını güçlendirmekte kararlı.
Rafinha Schalke 04 kulübüne 2005 yazında Coritiba'dan transfer oldu ve bu tarihten beri Schalke takımında kilit oyuncu görevi gördü. 24 yaşındaki oyuncu Schalke forması altında 153 karşılaşmaya çıktı ve 7 gol kaydetti.
Brezilyalı oyuncunun 2 ay önce Shalke 04'ten ayrılacağı ve kendisi ile Milan ve Juventus kulüplerinin ilgilendiği söyleniyordu fakat tecrübeli oyuncu İtalyan ekibi Genoa ile 4 yıllık anlaşma imzaladı.,
Transfer döneminde oldukça aktif olan Genao ekibi Rafinha dışında Luca Toni, Miguel Veloso, Eduardo, Chico ve Franco Zuculini'yi renklerine bağladı.
Genoa nın kağıt üstünde müthiş bir kadrosu oLdu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Genoa tam fm kadrosu kuruyor yemin ediyorumama fmdeki gibi bi etki yaratmayacaktır bu oyuncular her zamanki gibi büyüklerin arkasından gelen ilk takım olmaya çalışan takımlardan biri olur Genoa
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Evet Napoli, Genoa, Palermo gibi takımlar atakta ve üst sıralarla uçurumu kapadılar. Daha ilginç bir Serie A izleyeceğiz.
Eduardo
Rafinha - Bocchetti - Ranocchia - Criscito
Mesto - Veloso - Kharja
Palacio - Toni - Palladino
Dainelli
Moretti
M.Rossi
Zuculini
Vanden Borre
Milanetto
Jankovic
Sculli
Acquafresca
Zigoni
El Shaarawi
Genoa, PaLermo ve NapoLi nin kadroLarı bu sezon Roma, MiLan ve Juventus un kadroLarına göre daha kaLiteLi oyuncuLardan oLuşuyor ve aLternatifLeri de çok iyi. Bu yıL Seri A izLenir işte.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
sonuna kadar çekişirler ama bence yine inter gibi takımlar kazanır.![]()
Juventus'un 23 yaşındaki hücum oyuncusu Sebastian Giovinco Parma'ya kiralandı. Umut vaad eden genç oyuncu geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamamış ve artık düzenli olarak oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini açıklamıştı.
Juventus'un bu yaz yaptığı Simone Pepe, Jorge Martinez ve Davide Lanzafame transferleri ile ilk 11 şansı iyice zora giren Giovinco Parma ile yeniden çıkışa geçmeye çalışacak.
Bari'yi Giovinco transferinde geride bırakan Parma kulübü ayrıca sezon sonunda 3 milyon € karşılığında oyuncunun bonservisinin yarısını alma hakkını elinde bulunduruyor.
bu juventus adam olmaz valla billa olmaz.ellerindeki en saf yeteneği bi türlü takıma monte edemediler.siz melo gibi poulsen gibi kazmalarla oynamaya devam edin bu sezon parmalıyım zaten çocuklugumdan beri severim
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Valla şu adamı koyacak bi yer bulamadılar ya. En sonunda kiraladılar..
kurtarsa kendini bari.
bence bu isimler kağıt üzerinde çok iyiler ama gerçek hayat fm değil maalesef oyundakinden cok daha etkisiz kalacaklardır.tabi boş isimler değiller ama inter bu oyuncularla zorlanacak takım değil.işi sıkı tutarsa inter yine çok rahat şampiyon olur.roma juventus milan pek ışık vermiyor bana biraz roma işte belki birazda juve o da sırf sempati duydugum için iyi niyetimden![]()
hernanes 11 milyon euro --> lazio.
(/s)
Bologna'nın Ganalı orta saha oyuncusu Stephan Appiah'ın Serie A'nın yeni ekibi Cesena ile anlaştığı duyruldu.
Cesena ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Appiah, İtalya'da kaldığı için mutlu olduğunu ifade etti. Transferiyle ilgili olarak konuşan deneyimli oyuncu, "Cesena bana çok büyük ilgi gösterdi ve transfer için en ciddi teklifi yaptı. Bu benim için yeni bir başlangıç. Uzun soluklu bir projesi olan Cesena ile başarıya ulaşmak istiyorum. Bologna'daki taraftarlara ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Uzun sakatlık döneminden kurtulmama çok yardım ettiler. Bana bir şans verdiler ve yeniden futbola döndüm. Onlara minnettarım" ifadelerini kullandı.
29 yaşındaki Appiah, 2005-08 yılları arasında formasını giydiği Fenerbahçe'de dizinden sakatlanmış ve futbola yaklaşık bir yıl ara vermişti.
Çok sevdiğim bir futbolcu.Umarım Cesena'da eski günlerine geri döner.Fırsat buldukça maçlarını izlemeye çalışacağım Appiah'ın.
Yazık ettik biz bu adama ya. Az vefa gösterip iyileşmesini bekleseydik güzel olurdu.
Yaşı çok geç de değil.Bakalım eski günlerine dönebilecek mi?
So what?
Saike
Evet Edu'yu göndermeleri yanlıştı. Luganonun açıklarını kapatıyordu. E arada canı sıkılıp 1-2 tane bizim kaleye attığıda oluyordu ama olsunAma Appiahda durum farklıydı diye biliyorum. Çok daha ciddi birşeydi.