Vay efsane oldu şuandaMarkus Rosenberg'den bahsediyormuş. Ben arkadaş Rosenborg yazınca İsveçli forvet ile Rosenborg'da ilgileniyor sandım.
Vay efsane oldu şuandaMarkus Rosenberg'den bahsediyormuş. Ben arkadaş Rosenborg yazınca İsveçli forvet ile Rosenborg'da ilgileniyor sandım.
eto'o bitmiş.
Harf hatası pardonAklım başka yerlerdeydi o mesajı yazarken
Sanki eskiden de ilgilenmiştik Bobo ile takas edecektik ?
Mustafa Denizli'ye teklif götürülmüş Fikret Orman görüşüyormuş şu an son dakika haberi geçiyor NTVSpor.
Baris Yurduseven bizim muhabir ama Mustafa Denizli hayirli olsun dedi. Su yeni cikan spor gazeteside once Samet Aybaba dedi sonra tweeti sildi.
Her konuda anlaşıldığı bilgisi geçildi son dakika olarak.
Vego RT'lemiş bunu "Böyledir işte BJK,en pahalı takımını Tayfur,Carlos gibi basiretsiz adamlara teslim eder.Geleceğin kadrosunu kuracağız der Denizli gelir"
Bence de gelecek melecek yok ama eldekiler arasında en çok istediğim 2. hocaydı. Şu zor zamanlarda takımda kontrolü sağlayabilir en azından.
eto'o bitmiş.
Bu kadro aynen kalsa Denizli büyük iş yapar.
Besiktas, Berat Cetinkaya transferini borsaya bildirdi
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=212197
Senol Gunes,Mustafa Denizli ,Fatih Terim,Aykut Kocaman,Ertuğrul sağlam
Yerli,yerli takılsın işte takımlar ne güzel.
Beşiktaş'a Razvan Lucescu'nun gelmesini çok isterim. Rapid'de aynı BJK gibiyken çok büyük işler yapmıştu ucuz futbolcularla. Babasından biraz daha cesur oynatıyor ama futbolcu piyasasını çok iyi bilen bi adam.
Eriksson, Van Gaal gibi adamlar en kötüsü senelik 4 milyon euro alacak. Başarısız olurlarsa kulüp için maddi zararı daha büyük olur. Mustafa Denizli desen umarım BJK öyle bir hata yapmaz.
Türk olarak bu kapasitede bi tek Abdullah Avcı ve Tolunay Kafkas (bence) var onların da biri Milli Takım'ın başında, diğerinin yüzüne kimse bakmıyor.
Mustafa Denizli: Beşiktaş'la anlaştım. Yuvaya dönüş vakti.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şuana kadar istediğim tek isim diyebilirim .
oynattigi futbol belki güzel degil ama böyle bir dönemde iyi oldu Mustafa Denizli bide Eriksson haberinden sonra sevindim bile diyebilirim..
NTVSpor'un haberine göre sezon sonunda Tayfur Havutçu'yla yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışına giren ve birçok aday arasından seçim yapmaya çalışan Kartal'da, Başkan fikret Orman, Mustafa Denizli'ye gitti.
Şu sıralarda yapılan görüşmeden ne sonuç çıkacağı merakla bekleniyor.
http://fanatik.com.tr/Orman-ile-Deni..._33_265786.htm
Mustafa hoca hayırlı olsunisabet oldu
FM Gazetesi
Anlaşma yokmuş yanlış anons![]()
Anlaşıldımı Anlaşılmadımı :S ?
anlasilmadi cuma gunu belli olcak diyorlar.
Anlaşılmıştır işte sadece açıklamadılar daha. %99 olmuştur. Sonuçta olmasa söylenirdi bu güne kadar olduğu gibi.
FM Gazetesi
Cuma artık belli olur umarım.Uzattıkça uzatıyorlar.
So what?
Saike
@mustafa_denizli kendi twitter adresiyse orada "beşiktaş'la anlaştım, yuvaya dönüş vakti" yazmış.
Fanatik'te yayınlamışlar.
*edit: Fanatik kaldırmış haberi.
Last edited by GeanyGS : 13.Haziran.2012 at 20:08
Detaylar burada http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...medium=twitter![]()
ya Mustafa Denizli sağlık sebeplerinden dolayı görevi bırakmamışmıydı zaten?
Mustafa Denizli demek her şeyi başa sarmak demek. Ben Mustafa Hoca ile ciddi bir rotasyon yapabileceğini düşünmüyorum. Denizli sezonluk transfer yapar, geleceğe dönük davranmaz ki kendiside bunu kabul ediyor.
Mustafa Denizli gelirse Beşiktaş şampiyonluğa oynar net...Elindeki malzemeye göre bir taktik yapar ve başarılı olur...
Denizli'nin miladı doldu artık koskoca Beşiktaş'a hoca mı kalmadı yahu.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern