şl. yi alırsın büyük ihtimalle... hadi bakalım görelim marifetlerini...
şl. yi alırsın büyük ihtimalle... hadi bakalım görelim marifetlerini...
Şampiyonlar ligini alabilecek kadro kapasitemız var ama şanssimiz var mi ilerleyip görecez
...
Jorge Andre'yi Çok Beğendim.
...
Serie A'da 12.Hafta
...
Serie A'da 13.Hafta
...
Lazio maçında tamamen üsttünmüşsün galibiyetin gelmemesi kötü olmuş
...
Şampiyonlar Ligi 5.Hafta
...
Şampiyonlar liginde takımın ayrı bir istekli oynuyor sanırım sonuçlar hep güzel![]()
...
Serie A'da 13.Hafta
...
Not: Son maç 13.hafta değil 14.hafta olacak mevcut durumumuzdan dolayı düzeltemiyoruz.
...
Serie A'da 15.Hafta
[/CENTER]
...
Şampiyonlar Ligi 6.Hafta
...
Genellikle bir Milan destekçisi olmama rağmen Mou döneminde Inter'i takip ediyordum. Milan taraftarı olarak aldığın 2-4'lük galibiyet hoşuma gitmedi açıkçası
Şampiyonlar liginde senin kalitenle yarışacak bir grup değildi zaten, Arsenal çoluk çocukla uğraşsın dursun ne zaman başarı gelecek acaba
Ligde liderliği almışsın ve Şampiyonlar liginde tüm maçlarını kazanarak çıkmışsın. Gidişat iyi![]()
...
...
Hiç sıkılmadan 12. sezona kadar geldiğin için tebrik ediyorum...
Kariyerin çok güzel ilerliyor. Ayrıca Andre Ayew her maç 2-3 gol atıyor orta saha olmasına rağmen. Bayağı iyi oynuyor.
@Tshabalala
Kariyerin en zevkli yonu bu zaten, uzun süreli olması, oyun bozulmazsa 30 yılı tamamlamak istiyorum
@Heracles
Kadroda iki Ayew var biri Jordan diğeri Andre
Andre dediğin gibi orta alan oyuncusu ama golleri atan forvet jordan
...
Aynen simdı hem süperler hem de futbolun en verimli en tecrübeli yaşlarındalar
...
Sezon sonu göndereririm ben Ayewleri
Nedense 33 yaşindan sonra oyuncu oynatamiyorum
...
Serie A'da 16.Hafta
...
Şampiyonlar Liginde 2.Tur Kuraları Çekildi
...
Serie A'da 17.Hafta
...
Helal olsun valla bu kadar ilerlemek büyük işben regenlerle oynamayı sevmediğimden 5.-6. sezonlarda kapatıyorum genelde
![]()
ŞL'de rakip fena değil elersin bence...Ligde kızışmış Milan'la başa baş bir mücadele olacak gibi görünüyor...