Eşleşmeler de belli oldu artık:
Çek Cumhuriyeti-PORTEKİZ
ALMANYA-Yunanistan
İTALYA-İngiltere
Fransa-İSPANYA
Eşleşmeler de belli oldu artık:
Çek Cumhuriyeti-PORTEKİZ
ALMANYA-Yunanistan
İTALYA-İngiltere
Fransa-İSPANYA
Benzema beni de yatırdı ya neyse dün kazandıklarıma sayalım![]()
Konoplyankayı görse ya terimçayını yudumlarken bi izlesin şu adamı
Ulan Fransa herkesi yatırdın.Son maçtan gittik.İğrenç bir top oynuyor Fransa.İspanya inşallah 5 tane atar.
Portekiz , Almanya , İngiltere , Fransa tur atlar.
İlk 2 maçı bilmemde bu maçta lloris olmasa fark yerlerdi.Böyle oynarsa İspanya maçında dağılır.
İbrahimovic'in attığı golde harikaydı.
Fransa kendi kaşındı İsveç'i yenip İtalya ile yapmak varken daha zorunu seçtiler yeneceklerini mi sanıyorlar yahu İspanya'dan bahsediyoruz sonuçta...İtalya'nın işine yaradı İngiltere kurası geçerler bence...Yunanlar sürpriz yapabilir diye düşünüyorum hele ki 1-0'ı bulurlarsa...Çekler de yapabilir bir sürpriz küçümsememek lazım...
çek cumhuriyeti , almanya , ispanya , italya turlar
isvec cok guzel top oynadi yalniz ibranin mevkiside iyiydi guzel top dagitti.
İsveç ve Hırvatistan'ın bu turnuvadan elenmesi kötü oldu haketmemislerdi.
Direk turnuvanın finalini söyleyeyim;
Olası bir eşleşme olmaz ise ; Almanya-İspanya
ve kazanan;
Yine İspanya !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fransa iyi oynayamadı. Özellikle İngiltere ve Ukrayna maçındaki gibi organize olamadılar feci sayıda pozisyon verdiler ama bence İspanya ile eşleşmek için böyle bir hamle yapmış olabilirler. Hani inceldiği yerden kopsun hesabı.Boğurlursam okyanusta boğulayım tarzı.
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
portekiz,finale kadar almanya ile karşılaşmazsa finale kalır
garip bi cümle oldu sanki![]()
![]()
Eah Gol bence
![]()
O hakemler orada kukla abi.Bir işe yaradıkları yok.Galatasaray'ın 2009-2010 yılında Ali Sami Yen'de ki Atletico Madrid maçını hatırlayın.2 metre önünde adam eliyle top kesiyor sözde(!) hakem göremiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2010'da Almanya'ya karşı Lampard'ın bundan daha içerde olan golü verilmemişti , ona karşılık bunu mu yaptılar acaba![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
...
...
Biraz geldi evet bugun uzun bir gun gecirdim
Yan hakemin gunahi yok onu anladimOrta hakemin ise Ukrayna ile zoru var heralde.
Peki bunun cozumu 6 hakemde olmadigina gore daha neyapilabilir, kimse teknolojinin futbolun icine girmesinden yana degilki cizgi icin teknoloji gelistiren yarin obur gun ofsayt icinde teknoloji ister.
hakem yapması gereken tek şeyi yapamadı yahu yok böyle bir olay![]()
Bu arada gol diyoruzda pozisyonun ilk başı ofsayt pozisyonda iki tane skandal var.![]()
Ukrayna'ya yazık oldu top çizgiyi geçmişti verilmedi gol
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
EURO 2012'de grubun son maçında İngiltere'ye yenilerek elenen Ukrayna'nın Teknik Direktörü Oleg Blokhin, düzenlediği basın toplantısında, kendisini eleştiren bir gazeteciyi kavgaya çağırdı.
Blokhin, İngiltere'nin Ukrayna'yı 1-0 yendiği maçtan sonraki basın toplantısında, Gusev'i oynatmaması nedeniyle kendisini eleştiren Ukraynalı gazeteciye, ''Adamsan kalk, dışarı çıkalım da yüzüme söyle'' dedi.
Oleg Blokhin, ''Ne istiyorsan yaz, beni sevmiyorsan söyle. Ama cesaretin varsa, gel bunu yüzüme söyle. Futbol oynamış olmama saygı göstermelisin. Sen futbol oynadın mı? Bana ve işime saygı göster. Kimsenin takımımı eleştirmesine izin vermem'' diye konuştu. (ntvspor)
Gusev oynadı hem de 90 dakika ne diyor bu![]()
![]()
![]()
başka bir Gusev varsa bilemeyeceğim orasını
![]()