Sayfa 330 / 367 İlkİlk ... 230280320328329330331332340 ... SonSon
9,871 ile 9,900 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ve beklenen transfer gerçekleşti
    AC Milan kulübü uzun süredir uğraş verdiği Zlatan Ibrahimovic transferinde sonunda mutlu sona ulaştı.

3
    1

28 Ağustos 2010 Cumartesi - 23:04
    Sporx.com dış haberler

AC Milan kulübü sonunda İsveçli forvet Ibrahimovic konusunda İspanyol kulübü Barcelona ile anlaştı ve oyuncuyu 1 yıllığına İspanyol kulüpten kiraladı.

Uzun süren görüşmeler sonucunda Milan kulübü, yıldız oyuncuyu 1 yıllığına kiralarken, 1 yıl sonunda oyuncunun bonservisini de alabilir. İki kulübün İsveçli milli oyuncuyu 1 yıllığına kiralama konusunda el sıkıştığı söylenirken, Milan kulübü, finansal konuda sıkıntı yaşamasından dolayı 4 yıllık anlaşma periyodunun ilk yılının parasını ödedikten sonra oyuncuyu isterse bonservisi ile birlikte satın alabilecek. Milan kulübünün bu yaklaşımı ekonomik koşullar açısında tedbir almak için yaptığı söyleniyor.

Transfer ücretinin 24 milyon Euro civarında olduğu söylenirken, İsveçli oyuncunun ilk yılki ücreti için 7 milyon euro alacağı söyleniyor. Yıldız forvet oyuncusu sağlık kontrollerinden geçtikten ve sözleşme işlemleri halledildikten sonra transfer her iki kulüp tarafından da duyurulacak.

Öte yandan Milan Asbaşkanı Adriano Galliani Barcelona'da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ibrahimovic'i 1 yıllığına kiralama ve daha sonra da 24 milyon euro karşılığında satın alma konusunda anlaştık. Ibrahimovic pazartesi günü sağlık kontrolünden geçecek ve sözleşme imzalayacak" ifadelerini kullandı.

IBRAHIMOVIC: "GUARDIOLA'NIN İSTEDİĞİ OLDU"

İsveçli golZlatan Ibrahimovic ise yaptığı açıklamada, "Guardiola benim Barcelona'da oynama hayallerimi parçalayan kişidir. Ben odaya girdiğim zaman Guardiola odayı terk ediyor. Benden korkuyormu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Konuşmak onun problemlerinden birisi. Şuan mutluyum çünkü Milan'a gidiyorum. Futbolda her şey 24 saat içerisinde değişebilir. Bu Guardiola'nın istediği son" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

pes'te milan'ım artık ^^

Nesil
    2007
    Yer
    34

İbrahimoviç transferi Milan'ım için çok iyi oldu ama hala takımda sorunlar var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

IBRAHIMOVIC: "GUARDIOLA'NIN İSTEDİĞİ OLDU"

İsveçli golZlatan Ibrahimovic ise yaptığı açıklamada, "Guardiola benim Barcelona'da oynama hayallerimi parçalayan kişidir. Ben odaya girdiğim zaman Guardiola odayı terk ediyor. Benden korkuyormu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Konuşmak onun problemlerinden birisi. Şuan mutluyum çünkü Milan'a gidiyorum. Futbolda her şey 24 saat içerisinde değişebilir. Bu Guardiola'nın istediği son" ifadelerini kullandı.
    guardiola neden korkuyor en büyük sorun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun Milan'a sonunda bombayı patlattı.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    guardiola neden korkuyor en büyük sorun
    Asıl soru ne odası, oda kimin

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu transfer biraz Berbatov olayına benzemiyo mu.Yanlış hatırlamıyosam baya pahalı bi fiyata geldi ama çokta bişey yapamadı

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Son günLerde yapıLan transferLer geneLde tutmaz.En son Baros son günLerde geLmişti ve baya da goL attı.Onun dışında nadir..

muhteşem bir haber forza MilaN

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Olmadı be İbo bu sefer olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Son günLerde yapıLan transferLer geneLde tutmaz.En son Baros son günLerde geLmişti ve baya da goL attı.Onun dışında nadir..
    O transferlerle İbo bir mi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    İbrahimoviç'ten bahsediyoruz Ne yani Messi de gelse son gün transferi diye tutmaz mı diyeceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yahu transfer bu beLLi mi oLur? Ibra da BarceLonada tutmadı meseLa.Tutmaması için kesin bir sebep gerekmiyor ama son gün transferLerinin tutmama OlasıLığı artıyor.
    Messi geLse bugün Arjantin'in oyun yapısına benzer bir takıma,Barcadaki gibi oLabiLir mi hayır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İşte bu yahu. Bu sene tekrardan Milan'ı desteklemeye devam. FORZA MİLAN!
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    Milan muradına erdi

28 Ağustos 2010 22:31 | NTVSpor.net
    Milan Kulübü, İsveçli golcü Zlatan Ibrahimoviç'in transferi için Barcelona ile anlaştığını açıkladı.

İtalyan devi Milan, Zlatan Ibrahimoviç'i kadrosuna katmak için bir süredir transfer görüşmeleri yürüttüğü Barcelona ile anlaşmaya vardı. Resmi internet sitesinde "Sonunda bizim" başlığıyla açıklama yayınlayan Milan Kulübü, transfer pazarlığının olumlu sonuçlandığını duyurdu.

Ibrahimovic ile Pazartesi günü resmi sözleşme imzalanacağını belirten Milan, İsveçli yıldızın 2010-2011 sezonunda kiralık olarak forma giyeceği, satış opsiyonunun ise kendilerinde olacağını bildirdi.

Foto çok güzel
    Hahahaha tipe bak
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fovet hattı baya iyi oldu ya inzaghi nin ölüsü gol atıyo huntelaar borielo pato zlatan
    arkada roni sorun kanatlarda gerçi milan hangi taktikle oynuyo bu sene bilmiyorum ama olsun inş. şampiyonuz bu sene inter bu sene şampiyonluğu "RAFA" kaldırdı bence

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Milan doğru bir transfer yaptı.İbo da kendini bulacaktır.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Barcelona neler kaybetti neler bu adam icin 46 milyon euro+etoo'yu veriyorsun 24 milyon euroya milana satıyosun zaten rezil gereksizdi barcelonaya sonucuna agır katlandılar ancak milanda en azından kendini biraz gostericektir diye dusunuyorum cok agır beklentiler gene olursa aynı sekilde hayal kırıklıgı olur barcada oldugu gibi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

80 yaşına kadar oynatırlar artık..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Elinde Juan-Mexes gibi bir ikili varken değmez.Ha tabi Ranieri Mexes'i kesicek muhtemlen geçen sene yaptığı gibi.Kaldı ki 8 Milyon Euro bence biraz fazka bir bedel.Fiyatından ziyade Juan'ın yerinin garanti olduğunu düşünürsek, Ranieri'nin yerinde olsak kaçımız Burdisso'yu Mexes' tercih ederiz.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

MiLanda yaş kısıtLaması yokmuydu yahu? FazLa genç değiL mi MiLan için?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

galliani imza törenine interlileri de çağırmış...
    (/s)

Del Piero_10 Misafir

Udinese 0 - 1 Genoa
    Roma 0 - 0 Cesena

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Milan sonunda adına yakışır bir transfer yapmış ama tek iboyla olacak iş değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Milan sonunda adına yakışır bir transfer yapmış ama tek iboyla olacak iş değil
    İbrahim kasi alsinlar stoper bide belki olur

İbovicin italyaya donmesi cok iyi oldu. Hazir interde mourinho falan yok belku sampiyon olurlar.

Çok iyi bir transfer.Milan'ı yeniden ayağa kaldırır İbra ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Arkasında tüm oyuncular artık bitme seviyesine gelmişken , çoğu da bitmişken İbra hiçbir işe yaramaz. Milan'da ilk 3'e giremez.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

İnzaghi'nin Barça'ya attığı golü görünce Inzaghi'nin anca yedeği olur diyorum .Şaka bir yana süper transfer olmuş Milan'ıma .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Arkasında tüm oyuncular artık bitme seviyesine gelmişken , çoğu da bitmişken İbra hiçbir işe yaramaz. Milan'da ilk 3'e giremez.
    Arkasında Pato ve Ronaldinho oynayacak.Pato mu bitme seviyesinde?Ronaldinho'ya hiç girmiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Pato , Ronaldinho ve birde İbra var şimdi. Şuan Genoa kadrosu bile Milan'dan daha üstün bence.

İnter'e hiç girmiyorum zaten Benitez vatandaşlarını doldurup saçmalamassa daha 4 sene kimse elinden alamaz İnterin liderliği.

Benim ilk 4 tahminim İnter ,Juve , Roma , Genoa.

Mesaj Yetkileri