Pato-Ronaldinho-İbrahimovic üçlüsü ligi domine eder takımı şampiyon yapar.
Pato-Ronaldinho-İbrahimovic üçlüsü ligi domine eder takımı şampiyon yapar.
İnter'in şampiyon olmasındaki en büyük etkenlerden birisi olan Mourinho gitti. Ve İnter son maçında da Atleticoya kaybetti. Milan'ında şampiyonluk için İnter e yakın bir şansı var bence.
Ronaldinho geçen sene baya iyiydi eğer bu sene de ona yakın bir performans gösterirse Ronaldinho'nun paslarıyla Ibra Milan'ı ilk 3e taşır ama şampiyonluk zor
Screw you guys, I'm goin' home
Milan geçen sene iyi oynayıp kazanamıyodu çünkü borriello efendi 10 tanede 1 gol yapabiliyodu ayrıca yaşlı falan ama pirlo seedorf gibi oyuncular tam formdan düşmedi aslında göreceksiniz milan şampiyon olacak bu sene hele bek almakta akıllarına gelirse mesela sol bek bi tane süper olur
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bu sene Milan şampiyon olurbu sefer olacak inter'in elinden alacağız şampiyonluğu
İnter, Fabregas'ı almak için seferber olmuş durumda. Her an bir bomba patlayabilir benden söylemesi.
Milan'ın İbrahimovic'i alması Moratti'yi kızdırdı.
Fabregas Barcelona'yı istiyor.
Milan son dakikada Robinho'nun transferini açıklayabilir.
SoLda Robinho, Ortada RonaLdinho, Sağda Pato, önde İbra..
Aman aLLahım ofans hattına bak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
güzel transfer ama transferlere harcanan paralar konusunda ciddi gariplikler var bi yerlerde milyonlarca euro,dolar konuşuluyor, bir yerlerde yıldız oyuncular opsiyonlu kiralanıyor anlayamadım tam
Milan'ın Shevchenko'dan sonra yaşadığı forvet sıkıntısını bitirebilecek bir transfer.Barcelona'da beklentileri karşılayamadı ama İbrahimovic İtalya'da kendisini kanıtlamış çok iyi bir forvet.Milan'a büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.Gerçekten çok iyi transfer.
So what?
Saike
milan 4-0 yendi lecce yi inter bologna yla beabere kaldı milan şampiyon bu sene 8) Yaşasın Rafael Benitez![]()
Şükür ya ! Takımım Milan dünya üzerinde en sevdiğim oyuncu İbrahimovic senelerdir isterdim , İnter'de oynarken de hayrandım , kısaknıyordum , mükemmel bir transfer bu sene şampiyonluğu alırsak , eski Milan da geri döner.!
Huntelaar, Schalke'ye gitmiş bu arada.
FourFourTwo Schalke sign Huntelaar from Milan http://
tinyurl.com/2u5gztz
16 minutes ago via TweetDeck
Ersin Düzen'inde işi gücü yok paso tweetliyor yaversinduzen robinho milan'da...![]()
evet ama hepsi birbirinden egoist oyuncu peste en iyi takımlardan biri oldular ama reelde çok zor.4-5 maç birlikte izlemek lazım önce.
kaç paraya bitti acaba bu transfer.
Bravo o anlamı çıkardıgın için. Hani sırf laf sokacaksın ya aferim kardeşim. Sende biliyorsun o mesajda öle bişey olmadıgını ama ben farkındayım sizin amacınızın
O zaman ben İbrayı da mı beğenmiyor oluyorum ?
Milan'ın böyle 3-4 büyük transferle şampiyon olmasına ihtimal vermiyorum gerçi niye anlatıyorum ki senin amacın Milan vs. mesjaı görmek değil laf sokmanın o müthiş hazzını yaşamak. Tabii kendince.
Ayrıca farzetki beğenimiyorum ? Dövecek misin ? Beğenmiyorum.
Milan'a transfer olması beklenen Brezilyalı yıldız oyuncu öğle saatlerinde Malpensa Havalimanı'na ayak bastı....
Robinho yarışını AC Milan kazanmışa benziyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe başta olmak üzere birçok kulübün peşinden koştuğu Brezilyalı yıldızın, bugün öğle saatlerinde Milano'dali Malpensa Havalimanı'na geldiği öğrenildi. Sky Sports Italia'nın haberine göre Robinho daha sonra, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Gallarate Hastanesi'ne götürüldü. Milan'dan transfere ilişkin henüz resmî bir açıklama gelmedi. Ancak Manchester City'li oyuncunun, 15 milyon avro dolaylarında bir bonservis ücretiyle İtalyan kulübüne transfer edildiği ifade ediliyor.
Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Robinho, "Çok mutluum. Milan'da oynamak istiyorum; çünkü harika bir kadroları var. Serie A'yı kazanmak istiyorum" dedi.
Milanlı yetkililer, daha önce yaptıkları açıklamada, Boriello gitmediği sürece, Robinho'nun alınmayacağını belirtmişlerdi. Brezilyalı yıldızın Milano'ya gelmesiyle, Boriello'nun da Juventus veya Roma takımlarından birine transfer olması bekleniyor.
milanın kadro baya sağlam oldu kağıt üstünde .. juve de boriello'yu alsın anca ..
Hayırlısı olsun , robinho beğendiğim bir oyuncu değil ama madem geldi takımımıza bağrımıza basmak lazım
Arsenal'in 89 doğumlu Fransız sol bek oyuncusu 500.000€ karşılığında İtalyan kulübü Juventus'a kiralandı.
eski Ronaldinho geri mi dönüyor yoksa
http://video.fanatik.com.tr/Iste-ozl...915.htm?auto=1