Sayfa 335 / 367 İlkİlk ... 235285325333334335336337345 ... SonSon
10,021 ile 10,050 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Inter [4 - 0] Bari
    27' [1 - 0] Milito
    50' [2 - 0] Eto'o (pen.)
    63' [3 - 0] Eto'o (pen.)
    86' [4 - 0] Milito

Lazio [1 - 1] AC Milan
    66' [0 - 1] Ibrahimovic
    81' [1 - 1] Floccari

Brescia [2 - 1] AS Roma
    13' [1 - 0] Hetemaj
    65' [2 - 0] Caracciolo (pen.)
    84' [2 - 1] Borriello

Bologna [2 - 1] Udinese
    9' [0 - 1] Di Natale
    16' [1 - 1] Gimenez
    90' [2 - 1] Di Vaio

Genoa [1 - 1] Fiorentina
    11' [0 - 1] Gilardino
    18' [1 - 1] Mesto

Catania [2 - 0] Cesena
    23' [1 - 0] Silvestre
    58' [2 - 0] Lopez

Cagliari [0 - 0] Sampdoria

Napoli [1 - 3] Chievo
    9' [1 - 0] Cannavaro
    22' [1 - 1] Pellisier
    58' [1 - 2] Fernandes
    74' [1 - 3] Pellisier

Lecce [1 - 1] Parma
    31' [1 - 0] Jeda (pen.)
    69' [1 - 1] Crespo

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Zlatan'ın golüyle Genoa'yı 1-0 yendik fakat takım pek iyi gitmiyor yine de.

ayağının tozuyla da sakatlandı ve 1 ay yok

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

İbrahimoviç'in Ron Artest'le aynı hastalığa yakalandığı kanaatindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

videoyu izlemedim ama hepimiz biliyoruz ibrahimovicin az biraz piskopat olduğunu yani "ben ibrahimovicim arkadas,istediğim zaman gelir sana vururum sende susarsın vs vs
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by sananes View Post
    videoyu izlemedim ama hepimiz biliyoruz ibrahimovicin az biraz piskopat olduğunu yani "ben ibrahimovicim arkadas,istediğim zaman gelir sana vururum sende susarsın vs vs
    elim enter'a değdi karanlıkta neyse bu yukarda yazdıgım düşünce yapısı ile vurdugunu düşünmüyorum.hani hepimizin arkadas grubunda vardırr eminim fiziksel şaka yaparken ölcüyü kacıran tipler ibra'da ölcüyü kacırmıs anlasılan biraz.belki birazdanda çok ama ibranın takımdaki genc oyuncuları ezmek isteyeceğini zannetmiyorum.En basiti bunu herkes yapabilir ama benim tanıdıgım ibra birini ezmek isterse bu sıradan genç bi çocuk değil ibrahimovic,robinho gibi ünü kendine yakın oyunculardan biri olur
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Del Piero_10 Misafir

Milan 1 - 0 Genoa
    Roma 1 - 0 Inter

Del Piero_10 Misafir

Default 6.hafta

Fiorentina 1 - 2 Palermo
    Chievo 0 - 0 Cagliari
    Bologna 1 - 1 Sampdoria
    Genoa 2 - 1 Bari
    Lazio 1 - 0 Brescia
    Lecce 1 - 0 Catania
    Napoli 2 - 0 Roma
    Udinese 1 - 0 Cesena
    Parma 0 - 1 Milan
    Inter 0 - 0 Juventus

Goller ve Asistler

1. Milos Krasic 6 (3+3)
    2. Samuel Eto'o 6 (5+1)
    3. Sergio Pellissier 6 (4+2)
    4. Marco Di Vaio 5 (4+1)
    5. Stefano Mauri 5 (2+3)
    6. Edinson Cavani 5 (5+0)
    7. Marek Hamsik 4 (3+1)
    8. Antonio Cassano 4 (3+1)
    9. Alessandro Matri 4 (4+0)
    10. Ezequiel Lavezzi 4 (1+3)

Del Piero_10 Misafir

Default Dzeko Juventus'a doğru

Serie A ekiplerinden Juventus, Wolfsburg'un Boşnak forveti Edin Dzeko'yu kadrosuna katmayı hedefliyor.

Juventus, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da oynayan başarılı forvet Edin Dzeko için Alman ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Corriere dello Sport'a göre Juventus, Dzeko'nun 30 milyon Avro olan değerini, Diego'nun 10 milyon avroluk bonservisini almayarak ve üstüne de orta saha oyuncusu Mohammed Sissoko ile 10 milyon avro daha vererek tamamlayacak.

Wolfsburg'da Dzeko'nun takımdan ayrılması halinde Catania'lı Maxi Lopez'e yönelecek. Boşnak oyuncu Edin Dzeko, Wolfsburg'da çıktığı 100 lig maçında 61 gol kaydetti.

Del Piero_10 Misafir

Default Pato: "Barcelona'dan başka yerde oynamam"

Milan'ın genç yıldızı Alexandre Pato, Manchester City'nin teklifini reddetti.

Manchester City'nin transfer listesinde bulunan Milanlı golcü oyuncu Alexandre Pato, Milano kulübünden ayrılması halinde sadece Barcelona'da forma giyeceğini açıkladı.

Brezilya'nın İran'ı 3-0 yendiği maçta boy gösteren genç golcü için Manchester City kulübü ise, 75 milyon avroyu gözden çıkardı.

Milan'da mutlu olduğunu dile getiren Pato, Eurosport.it'ye verdiği demeçte, "Birgün Milan'dan ayrılırsam, oynayacağım tek kulüp Barcelona olacaktır. City'nin teklifi gerçekten onur verici fakat Milan'dan ayrılmayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Del Piero_10 Misafir

Default Del Piero futbolu bırakıyor

Juventus'un efsanevi ismi Alessandro Del Piero sezon sonunda futbola veda ediyor.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Juventus'un efsanevi ismi Alessandro Del Piero, sezon sonunda İtalyan kulübüyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Sözleşmesi sene sonunda bitecek olan 36 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki sene futbolu bırakacak. Kulübün yeni sözleşme imzalamak istememesi Del Piero'nun bu kararında büyük etkisi olduğunu sanılıyor.

Bugüne kadar ligde Juventus formasıyla 177 kere ağları havalandıran Del Piero, 178 golle en çok gol atan isim ünvanını taşıyan Giampiero Boniperti'nin ardında ikinci sırada yer alıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Çok komple bir hücum oyuncusuydu. Yerine onun gibisinin geleceğini düşünmüyorum. Keşke daha genç olup daha çok oynayabilseydi.

13. Default

Merak Ediyorum Del Piero Nickli Arkadaşıımızın Yeni Nicki Ne Olacak

Darısı Vander Sar'ın Başına O da 40'ına Merdiven Dayanmış Bi de O Bıraksaydı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hiç bi zaman sempatimi kazanmadı ama saygı duyulacak bir futbolcu. Onu daha çok izlemek isterdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Juventus'un efsanevi ismi Alessandro Del Piero sezon sonunda futbola veda ediyor.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Juventus'un efsanevi ismi Alessandro Del Piero, sezon sonunda İtalyan kulübüyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Sözleşmesi sene sonunda bitecek olan 36 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki sene futbolu bırakacak. Kulübün yeni sözleşme imzalamak istememesi Del Piero'nun bu kararında büyük etkisi olduğunu sanılıyor.

Bugüne kadar ligde Juventus formasıyla 177 kere ağları havalandıran Del Piero, 178 golle en çok gol atan isim ünvanını taşıyan Giampiero Boniperti'nin ardında ikinci sırada yer alıyor.
    Bu güne kadar -belki bana denk gelmedi- kişisel yorumunuzu çok nadir gördüm.Neler hissediyorsunuz bu konuyla ilgili? Bu güne kadar Juventus ve Del Piero diyince aklıma hep siz gelirdiniz.Çok merak ediyorum gerçekten..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

En sevdiğim futbolcular arasında hep de oyle kalacak ..

vayyy be Del Piero bırakacak demek
    Milan taraftarıyım ama Delpi'siz serie A olmaz ya....

Milan Pato'yu asla bırakmaz
    böyle bir oyuncuyu bırakacak kadar deli değil Milan

19. Default

30 Yaşında Sheva Gibi Satar Yolunu Bulur Milan.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    30 Yaşında Sheva Gibi Satar Yolunu Bulur Milan.
    şuanda Milanlı taraftarlar Pato'ya tapıyor.Dediğin gibi 30lu yaşlarda satar Milan eğer erken satarsa taraftarlar ayağa kalkabilir...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Merak Ediyorum Del Piero Nickli Arkadaşıımızın Yeni Nicki Ne Olacak

Darısı Vander Sar'ın Başına O da 40'ına Merdiven Dayanmış Bi de O Bıraksaydı
    Nick değiştirmeyi düşünmüyorum

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Bu güne kadar -belki bana denk gelmedi- kişisel yorumunuzu çok nadir gördüm.Neler hissediyorsunuz bu konuyla ilgili? Bu güne kadar Juventus ve Del Piero diyince aklıma hep siz gelirdiniz.Çok merak ediyorum gerçekten..
    Mantıklı düşünmek gerekirse Kasım ayında 37 yaşına girecek Del Piero'nun sezon sonu futbolu bırakacak olması çok trajik gözükmüyor ancak tabi ki duygusal yaklaşırsak en azından bir sezon daha devam edip Juventus'un yeni stadında maça çıkması güzel olurdu. Ne zaman bırakırsa bıraksın neredeyse bebekliğimden beri Juventus forması giyen Del Piero'nun yokluğu tuhaf gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Profesyonelliği ve fiziği ile herkese örnek bir oyuncu. Bence çok iyi bir teknik direktör olacaktır ileride.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bırakamaz, bıraktırtmam daha izlemeye doyamadık
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bıraksa bile Juventusta teknik kadro-yönetim neyse mutlaka kalacaktır.Bu ikilinin ayrılmasına hiçbirimiz hazır değiliz sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Del Piero ''Efsane'' tanımına uyan nadir oyunculardandır benim için... Keşke biraz daha oynayabilseydi,ama Özgür Abi'nin de dediği gibi artık 37 yaşında...
    #10 Alessandro Del Piero

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milanlı olmama rağmen bana Juve'ye sempati uyandıran insandır. Bırakması gerçekten üzücü..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Del Piero'nun gidişiyle tüm teknik oyuncular Milan'da toplanmış oldu , onun gibi bir futbolcu gelmez .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Yapma be Piero.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Elbet bi gün bırakacaktı. Ama insan hala onun bırakmasını istemiyor. Bu yaşına rağmen süper gollerini atmaya devam ediyordu. Nedved gibi o da yönetimde bir görev alır inşallah.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yeni del piero giovinco olacak sanırım. umarım fm'deki profilinin hakkını verir.

Mesaj Yetkileri