La Gazzetta sezon başından beri en yüksek ratingleri alan 11'i belirlemiş.
Sereni
Ranocchia - Samuel - Criscito
Krasic - Pastore - Ilicic - Barreto
Giovinco - Pinilla- Eto'o
Şu Giovinco nasıl kiraya gönderilir anlamak güç zaten
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kaka'yı satan yönetimin, Pato'yu da satabilme ihtimali bana çok düşük gelmiyor açıkcası.Ama ben Pato'yu daha çok Manu'ya yakıştırıyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Pato Barça'ya giderse mümkünse Barça'yı yasaklı takımlara koysunlar maç yapmasınlar hiç![]()
Bu ne Barcelona sevgisi arkadaş ya? Ayar etmesinler adamı efendi gibi toplarını oynasınlar.
Juve diyince aklıma del piero geliyor onsuz düşünemiyorum juveyi adamın ölüsü bile yetiyor takıma..
Çok sevdiğim bir futbolcu Del Pierro keşke biraz daha oynasa.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
AC Milan 3 - 1 Chievo
Roma 2 - 1 Genoa
Cagliari 0 - 1 İnter
Brescia 0 - 1 Udinese
Catania 1 - 1 Napoli
Cesena 1 - 1 Parma
Juventus 4 - 0 Lecce
Palermo 4 - 1 Bologna
Sampdoria 2 - 1 Fiorentina
Bari 0 - 2 Lazio
Lazio bu yıl beklemediğim bir çıkış yaptı gerçekten.Juve ritmini bulmaya başladı gibi.Roma bu hafta da kazanamasa işler Ranieri için iyi gitmeyebilirdi.Son olarak nerde Jose'nin Inter'i?Benitez ara transferde takıma takviye istiyormuş.İşte menajer farkı.Gözümden iyice düştü Benitez.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
Sanki bu sene Seria A daha zevkli geçecek.En azından İnter'in bu sene işi zor.
milan tarih olarak baktığımızda barcelona dan çok daha büyük bi kulüp çok saçma konuşmuş bence otur oturduğun yerde![]()
benitez interi pato lu - ronaldinho lu - robinho lu - ibrahimovic li (beraber oynamaya alışırlarsa ) milanın önünde bitiremez bence![]()
Ama günümüze bakarsakta Barcelonadaki oyuncularla o ortamda oynamak her oyuncunun hayali olsa gerek![]()
Dün gördüm ama konuyu açmaya üşendim. Güzel haber.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
güzel haber, fox tv 1 ayda bir maç veriyordu.
muhteşem bir haberartık Milan'ın maçlarını izleyebileceğim
![]()
2-1 yendik Napoli'yi deplasmandaRobinho & İbrahimovic.
Fiorentina 2-1 Bari
Parma 0-0 Roma
Chievo 2-1 Cesena
Lecce 2-1 Brescia
Bologna 0-0 Juventus
Lazio 2-1 Cagliari
Udinese 2-1 Palermo
Genoa 1-0 Catania
İnter 1-1 Sampdoria
Napoli 1-2 Milan
Bu hafta 10 maçın 6sı "2-1" bitmiş, enteresanLazio işi götürecek gibime geliyor bu yıl.Büyük maçlarda ortaya koyacakları performansa bağlı.Bu arada Benitez rezil etti Inter'i.Son lig v ŞL şampiyonu Inter'i.Yazık.
Şampiyonluk ihtimalimiz günden güne artıyor![]()
Mirko Vucinic, Adriano ve Okaka başkent ekibinden ayrılmak istiyor.
İtalyan basınında yer alan haberlere göre sezona kötü bir giriş yapan Roma'da işler daha da sarpa saracakmış gibi gözüküyor. Başkent ekibinin yıldızları Okaka, Mirko Vucinic ve Adriano, ara transferde takımdan ayrılmak istiyor.
La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre Roma kulübü takım içinde yaşananları saklamaya çalışsa da üç yıldızın da takımdan ayrılmak istediği biliniyor.
Parma maçında oyundan alınan Vucinic, kenara gelirken tepki göstermişti. Yıldız oyuncu, bu tepkisinin teknik direktör Caludio Ranieri'ye karşı yapıldığı biliniyor.
Adriano ve Okaka ikilisinin de fazla forma şansı bulamadıkları için takımdan ayrılma kararı aldıkları iddia ediliyor.
şu Okaka iyi oyuncu ya alabilsek gs ye iyi olur hemde genç oyuncu..
Yine başlar gazeteler "Adriano Galatasaray ile anlaştı" diye..
geçen sene totti bi ara böle lider olduğunda roma yada lider olcakken lazio maçındaydı galiba kümeye işareti yapmıştıbu kez tam tersi oluyo
![]()
AC Milan olarak bu sene ligi alacağız İnşALLAH.
Inter Başkanı Massimo Moratti, Arjantinli golcüleri Diego Milito'nun FIFA Altın Top Ödülleri’ne aday gösterilen 23 futbolcu arasında yer almamasına tepki gösterdi.
İspanyol futbolcuların ağırlıkta olduğu listede tek bir İngiliz futbolcu bile bulunmuyor. Listeye alınmayan bir diğer başarılı futbolcuya ise Inter Başkanı Massimo Moratti dikkat çekti. Moratti, Julio Cesar, Maicon, Wesley Sneijder ve Samuel Eto'o'nun girdiği listeye Arjantinli golcüleri Diego Milito'nun alınmamasının kendisini şoke ettiğini söyledi.
Milito'nun son dönemde yaşadığı sakatlık sorunlarının aday gösterilmemesine bahane olamayacağını savunan Moratti, "Diego'nun gözardı edilmesi inanılmaz. Bundan dolayı son derece üzgünüm. Üzüntülerimi kendisine de bildirdim" diye konuştu.
Diego Milito, geçen sezon Serie A'yı 22 golle tamamlamış; Inter'e İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ni kazandıran gollerin altına da imza atmıştı.
Inter başkanı, ocak ayında sahibi açıklanacak FIFA Altın Top Ödülü’nün en büyük favorisi olaraksa oyuncusu Wesley Sneijder'i gördüğünü söyledi.
Toplamda 30 civarı gol attı Milito geçtğimiz sezon.Bana göre Gyan'ın yerinde listede olmayı hak ediyordu.Sanırım Inter'den 5 futbolcuyu fazla buldular.En azından Eto'o'nun yerine Milito'nun alınması bence daha hakkaniyetli olurdu.
Geçen yıl Roma'nın şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayıp, 23 maç namağlup gitmesini kimse Ranieri'ye bağlamasın.O bana göre sadece bir etkendi, neden değil.Şimdi de Ranieri gitmeden işler düzelmez.Zamanında Spalletti'yi göndererek yanlış bir karar verdi Rosella Sensi.Fatih Terim'i Roma'nın başında görmek isterim şuan.Zaten Totti'nin emekliliğine az kaldı.Yakın zamanda takımın başına geçer![]()
2007 yılından bu yana kendini yere atan ilk oyuncu olan Krasic, Milan karşısında cezalı duruma düştü.
http://www.youtube.com/watch?v=fq1rAQNWbwA