Yazık cidden Beşiktaş dağılmaya devam ediyor.
Umarım bu günlerini aramaz, yakındır kadro daha da dağılır bu gidişle...
Yazık cidden Beşiktaş dağılmaya devam ediyor.
Umarım bu günlerini aramaz, yakındır kadro daha da dağılır bu gidişle...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
"kulüp zora düşünce futbolcular gider , adamlar kalır" P.Nedved
Direk bu mesajı aradı gözlerim konuda.
Sen gidip Olcay Şahan'a 1 milyon € garanti para vereceksin Sivok için 1.4 milyon € garanti + maç başı ödeyeceksin ama geçen sezon 50 maça çıkmış adama 1.2 istiyor diye yol vereceksin. Fikret Orman onu düzelticem bunu düzelticem diye uğraşırken takımın kalibresi en az 2-3 gömlek düşüyor haberi yok.
birde iyi yanından bakamaz mıyız?
Zor ama belki Beşiktaş bu kötü olay sayesinde 4-5 tane genç oyuncu çıkarır altyapıdan.
bardağın dolu tarafını görmüş oluruz belki o zaman![]()
Sivok ile anlaşıldığı duyumlarını okumuştum ama 1.4 milyon artı maç başı olduğunu nerede gördün İsmail abi?
So what?
Saike
Kulübün şartları malumken, takımın ne durumda olduğu ortadayken bunu düşünmeyen ve feda yerine vedayı tercih eden Egemen'e mi, yoksa takımı benim dediğim olacak dayatmalarıyla dağıtma aşamasına getiren ve diğer konularda da icraatleriyle sınıfta kalmış yönetime mi kızayım, bilemedim. Egemen'in önceki takımlardan da güzel anılarla ayrılmadığını biliyorum; fakat yine de bir sezonda 50 maç oynamış, istikrarı tavan yapmış bir futbolcuyu bu şekilde göndermemeliydik. Egemen'i sezon içerisinde aramayız umarım. Sivok ile anlaşırlar sanırım bu durumda.
Sivok da yollanmalı. Bir işi yapıyorsan tam yapacaksın, Egemen'i 300-500 bin euro için yollayıp sivok'u kadroda tutmak akılsızlık olur. Ersan Gülüm, Toraman, Atınç vb. oyuncular bu kadroda bol, gerekirse yeni oyuncular kiralanır da o bölgeler doldurulur.
Samet Aybaba takımın kalibresini eski takımlarına kadar düşürecek bu gidişle, fakat bana kalırsa Beşiktaş'ın forması bu ligde ilk 8'e girmeye yeter. Altyapıdan 11 oyuncu çıkarsan da fark etmez.
Egemen'e verilmeyen maaşlar Quaresma'ya, Ernst'e de verilmeyecek, buraya kadar sorun yok ama diğer yüksek maaşlı oyuncular için de aynı şeyin yapılması gerekiyor. Olcay, Oğuzhan, Necip, belki Muhammet, Atınç, Tanju gibi oyuncular önümüzdeki sene Türk futboluna kazandırılacak oyuncular olmalı, bu iş için en doğru adam Samet Aybaba benim gözümde.
Beşiktaş adına, Beşiktaşlılar kadar umutsuz değilim. Bir sonraki sezon UEFA için yeterli bir sıralamayla sezonu bitireceklerini düşünüyorum. Bu kadar büyük bir camianın batması bu kadar kolay olamaz.
Tamam bu sene Avrupa yok da bu kafayla gelecek senelerde de olmayacak.
Bunun garantisi yok. Beşiktaş Türkiye'nin en büyük taraftar kitlesine sahip takımlardan biri. Borçların yavaş yavaş, taraftarın, futbolcuların ve yönetimin gayretleriyle kapatılacağından eminim. Kadro kalitesine gelince, geçen sezon Quaresma, Simao mükemmel mi oynuyordu? Egemen dışında yollanan kim sizce yeri mevcut oyuncularla doldurulamayacak oyuncular? Ernst'in yaşı gelmişti, Quaresma ve Simao yokları oynuyordu. Geçen sene 13 yabancısı olan bu takım bu sene 3 yabancıyla oynamalı. Sezon başladığında herkes karamsarlığını üzerinden atacak, sadece beklemek lazım.
@Estranged
Benim diyen bir Beşiktaşlı'nın bile bakamayacağı kadar olumlu bakmışsın olaylara.Senin söylediklerinin gerçekleşmesini istemeyecek Beşiktaşlı da yoktur sanırım; ama açıkçası ben ne yazık ki, her şeyin o kadar da iyi gideceğini düşünmüyorum bu sezon. Önümüzdeki en az 1-2 sene başarıdan yana umudum yok. Bahsettiğin gençleri kazanalım kafi benim gözümde.
Valla İbrahim Altınsay istifa ettirilmeseydi,ne Quaresma'nın,ne Egemen'in ne de başka bir oyuncumuzun gitmesi beni çok umutsuzluğa sevk etmezdi.Bilirdim ki bir projenin içerisindeyiz ve sabredersek bunun meyvelerini alacağız.Fakat bu yönetim plansız projesiz hareket ediyor.İşimiz Samet Aybaba'nın mucize işler yapmasına kalmış durumda.
So what?
Saike
Şemsi dün gece Hakan Gündoğar söyledi.
Tabi Sivok için adı geçen takımlar epey fazla avrupadan. Mesela şöyle bir haber var.
27 Haziran tarihli ;
Southampton are chasing Czech Republic defender Tomas Sivok, who is a free agent after letting his Besiktas contract run out. (The Sun)
Bundan hariç Sevilla içinde yazmıştı İngiliz medyası sıkça.
''3 günde gidipte kimsenin bulamadığı Brezilyalı oyuncu bulursan sana sihrbaz derler, yada S ile başlayan başka birşey derler' Güntekin Onay
Seneye küme düşmesek yeter.
Şu Bamba yerine Sivok olsun isterdim bende.
Samet hoca Lig Radyo'ya bağlanmış.Fernandes ve Almeida'nın kalmasını istiyormuş.Brezilya'da izlediği kişiler askıya alınmış.(bu arada bu elemanları uzun süredir izlediği söyleniyordu,3 günlük izleme değil yani) Yabancı kaleci alınacakmış.2 aday varmış.Birisi McGregor,diğeri Fransa'danmış.(muhtemelen Ospina) Egemen ile anlaşılmış ama son anda ödeme konusunda sorun çıkmış.Bu arada Sivok ile görüşmeler devam ediyormuş.
Last edited by GeNç KaRTaL : 03.Temmuz.2012 at 21:01
So what?
Saike
Egemen 500 Bin € verecek sanırım o da iyidir1.4 M € alacağıydı 1.9 M € Satmış gibi olduk.
Samet Hoca enteresan yani bir bir elindeki önemli oyuncuları kaybetme tehlikesi var ama milli takıma kadar yükselmiş bir kalecinin yanına yabancı kaleci istiyor hala. Cenk beşiktaş'ı bu ligde götürür, bir sürü sorun çözüldü de kaleci mi kaldı?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Cenk'i neden istemiyor Beşiktaş. Ne icmis bu yönetim..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Beşiktaş'ın Çocuğu sadece Beşiktaş'ın Taraftarıdır ! Beşiktaş'ın çocuğu denen Quaresma , Egemen , Carvalhal gibi isimler gelip geçicidir.
Ernst gidecekmiş, yerine de Hürriyet gelecekmiş.
Genç takım kurmayacak mıydı Beşiktaş ?
Küçüleceğiz diye Samet Aybaba bildiğin takımı 5 gömlek düşürüyor.
Uğur Boral diyolar Beşiktaş için?
Ugur iyi oyuncudur Hürriyet gibi adamlari alacaklarina Ugur gibi adamlari almak daha dogru olur büyük takim ortami görmüs efendi birisidir..
Ne Uğur ne de Hürriyet bunları ben Giresunspor'da bile istemem, Samet Aybaba'da istemez diye ümid ediyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hürriyet nerden çıktı bilmiyorum; ama Ernst giderse Veysel Sarı gelebilir. Alper Potuk'u da isterdim de, satmayı düşünmüyorlar sanırım Eskişehirli yöneticiler.
Satmayi dusunmuyor degil dunyayi istiyorlar.
İşte o dünyaları da, satmamak için, elde kalsın diye istiyorlar.Yeni sezonda Avrupa'da olacaklar ve bu yüzden kaçırmak istemiyorlar Alper'i bir yere. Takasta şansımız yok zaten almaya, para desen o hiç yok. Sadece, Veysel olur gibi görünüyor.
Ben Sivok'la anlaşmadığımız için memnunum. Beşiktaş'lı arkadaşlar elbet daha fazla izlemişlerdir, daha iyi bilirler ama bence geçen sezon Beşiktaş'ın yediği gollerin birçoğunda Sivok'un hataları mevcut. Bamba ne kadar faydalı olur belli degil ama Sivok'un pek faydalı olmayacağı kesindi benim gözümde.
Uğur Boral duyumları çoktandır var.Olması muhtemel.Ayrıca Ömer Aysan da gelebilir.
So what?
Saike
Taraftar olarak ne yardan geçerim ne serden geçiyoruz vallahi, daha da bişey diyemiyorum
Hürriyet'i gerektiğinden fazla izleyen biri olarak isterim. Uğur'u da isterim, Simao'dan ne kadar kötü oynayabilir. Ömer Aysan'ı Ekrem'den düşük maliyete ikna edebilirsek buyursun gelsin. Tek istemediğim yabancı kaleci o kadar. Ama koca sezon Cenk ile geçilmez. Cenk & Sivok mahvoluruz. Ayrıca Cenk takımda ki en sevdiğim oyunculardan biri o ayrı![]()
eto'o bitmiş.