petrol_fb12'nin tahminlerini girerken bir yanlışlık yapmışım, o yüzden eksik kalmış. Tablo yeniden düzenlendi. Kusura bakmayın.
petrol_fb12'nin tahminlerini girerken bir yanlışlık yapmışım, o yüzden eksik kalmış. Tablo yeniden düzenlendi. Kusura bakmayın.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Haftanın Birincisiym)İlkkez katıldıım
)Tebrikleri alayım:PElazıg kurtardı yeminle:P
@di canio
Tam olarak sorunun ne olduğunu anlamadım, biraz daha açıklayıcı olursan sana zahmet : )
...
2. olmuşuz bu hafta ya la.Gençlerbirliği- Elazığ maçına 1 yazacaktım yanlışlıkla 2 yazdım ve Elazığ kazandı.
![]()
Biraz ucu açık bir kural olmamış mı : )
Sonuçta tahmin bu, yani sırf 7 tanesi aynı olmasın diye inanmadığım veya beklemediğim bir sonucu tahmin olarak kullanacaksam o zaman tahminde bulunmanın bir doğallığı kalmaz. Ben o hafta oynanacak maçlara göre "Ev sahipleri avantajlıdır" diye ön görür öyle tahminde bulurum, bu ne tahmini suistimal eder ne de gölge düşürüz, ne diyelim biraz değişik olmuş, kural koyanındır : )
...
Geçen hafta bizde o saçma kurala 7 puanımızı kaptırdık.
Kuralı koyanı kınıyorum arkadaş...
İlk 12 içinde en düşük puanı alan olduğumdan fark azalmış iyice. Haftaya sağlam puan almam şart.
Kurallar saçma gelebilir ama bu kurallar bazı konulmasını gerektiren durumlar yaşandığı için varlar. Dere geçilirken at değiştirilmez, sezona başladığımız gibi bitirmek mecburiyetindeyiz. Mesela Walter Sakana Abimin de yarışmayla ilgili bir önerisi olmuş sezon başlamadan önce. Bence çok mantıklı bir uygulama olacaktı. Ama geç farkettiğim için arkadaşlarla üzerinde konuşma fırsatım olmadı. O arada da sezon başladı. Hala geç değil aslında. Mevcut sıralama şartlarını etkilemeyecek şekilde, en azından bu sezonluk yan unsur olarak eklenebilir.
2de1le basladım ah Ferhat Kiraz ahh.
2'de 0Bu hafta rezalet geçecek belli oldu. Ne zaman kötü başlasam tahminlere kötü bitiyor. Neyse geçen hafta kazanacağımı kazandım bu haftada cepten yiyelim biraz
![]()
2'de 2. Hadi bakalım, açıldık. Nazar değmesin.
geçen haftanın lideri ben 2 de 0 la başladık) ulan Bursa atsan o golü
)
Ben de 2'de 0 ile başlayanlardanım.![]()
2'de 0'da benden . . .
FM Gazetesi
Uche imdada yetişti 3 te 1![]()
5 te 3) aslanı mKarabük
)
5'0 ile süper bir başlangıç yaptık![]()
5'te 4, istikrarlı bir düşüşüm vardı, şaşırtıcı.![]()
5'de 2. Antalya ve Trabzon maçlarını doğru tahmin ettim. Kalan 4 maçtan 2 tahmin daha yaparsak iyidir iyi![]()
6'da 1![]()
En yakın takipçimeşit gidiyoruz 6'da 2 ikimiz de. Kalan 3 maçta Mersin-G.Saray ve Elazığ-Kayseri maçlarına farklı oynamışız, tutturan haftayı lider kapar
Tabi aradan Deus Dominus da çıkabilir Elazığ-Kayseri ve Fenerbahçe-Ordu maçlarının sonucuna göre. Hadi hayırlısı...
6'da 0 süpriz haftası yapıyım dedim olmadı![]()
Galatasaraydanda uçtuk:
Bu hafta çok garip geçti, 40 yılda bir GS'ye verdik yattı. Tamam İddia'da verince sürekli yatıyorda burda yatmasın bari, Fener sen yatırma sakın : )
...
Mersin- GS maçından iyi puan gelir artık.![]()
Dün çok iyi, bugünse çok kötü bir tahmin performansım oldu. F.Bahçe'de tutmazsa, bugün 0 çekeceğim. 9'da 5'i geçemeyeceğim kesinleşti. Bakalım, sıralamaya nasıl yansıyacak bu durum.
Fener alırsa maçı 9da4le kapıyorum haftayı.![]()
9'da 4 tutturdum, 11 puan alıyorum doğru hesapladıysam. Sıralama şu şekilde oluyor;
- Walter Sakana 167
- Meireles 163
- Deus Dominus 160
- TeNaciOUS MidFieLdeR 155
- footballer33 152
- benbenim 144
Puanını hesaplamak isteyenler için paylaşayım:
G.Antep-G.Birliği (4 kişi): 9 puan
Sivas-Eskişehir (5 kişi): 8 puan
Mersin-G.Saray (5 kişi): 8 puan
Kasımpaşa-Antalya (6 kişi): 6 puan
BJK-Bursa (9 kişi): 5 puan