Onyewu'da öyle kavgaci bir tip yok Ibrahimovic büyük ihtimalle benzetmistir onu
Onyewu'da öyle kavgaci bir tip yok Ibrahimovic büyük ihtimalle benzetmistir onu
İnter -Milan maçını verecek kanal veya bir link var mı arkadaşlar?
İnter - Milan maçını TV8 naklen verecek.
bu maç kaçmaz kesinlikle izleyecem umarım şifreye girmez tv8 :/
İnter-Milan maçını Spormax'de verecekmiş.
şifreye geçti.
Maçı 1-0 Milan kazandı. Benitez kabusuna devam.
Tv8 den tüm maç izlendi , İnter'i de yenerek yolumuza devam ediyoruz hadi bakalım bu sene şampiyonluk gelirse eski günlerimize döneriz
Fiorentina 1 - 0 Cesena
Juventus 1 - 1 Roma
Lazio 2 - 0 Napoli
Bari 0 - 1 Parma
Bologna 1 - 0 Brescia
Cagliari 0 - 1 Genoa
Palermo 3 - 1 Catania
Sampdoria 0 - 0 Chievo
Udinese 4 - 0 Lecce
İnter 0 - 1 AC Milan
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Milan da Inter de kötüydü dün akşam. Haftaya Fiorentina karşısında ne yapacak bakalım Milan?
Heyt be şu tablonun güzelliğine bak![]()
Milan'ı tekrardan en tepede görmek güzel.Umarım sezon sonunda da orada olurlar.
So what?
Saike
liderizibra ibra ibra kral adam ibra
![]()
Yabancı bir sitede gördüm hoşuma gittiBerlusconi'nin Materazzi'den intikam alışı
![]()
Last edited by Del Piero_10 : 17.Kasım.2010 at 20:43
Sağlam İntikam olmuş Berlusconi'den...
Napoli'de devam eden mahkemede ifade veren dönemin hakem atamalarından sorumlu görevlisi Paolo Bergamo'nun sözleri;
''Federasyon tüm kulüplere bizim telefonumuzu verdi ve onlar da bizi aradılar. O dönem herkes çok konuştuğumuzdan yakınıyordu şimdi ise çok içimize kapanmakla suçluyorlar.
Skandal patlak verdiğinde sadece ben ve Moggi arasında geçen görüşmeleri delil olarak kullandılar, diğer hepsi gizlendi.
Ama o dönem herkesle görüşüyordum. Özellikle Inter ile görüşüyordum çünkü o dönem asla kazanamıyor ve sürekli şikayet ediyorlardı.''
Inter nasıl sıyrıldı bu işten böyle hayret ediyorum.
Bir polis memuru onlara ait ses kayıtlarını halının altına süpürmüş. Daha önce Roma belediye seçimlerinden sabıkası olan bu adamın sorgusu devam ediyor. Neden bu kayıtları göz ardı ettiği sorulduğunda dava ile ilgilisi olmadığı cevabını vermişti.
Teknik direktör Allegri, Brezilyalı oyuncuyu gece gezmelerini azaltması konusunda uyardı.
Serie A ekiplerinden AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, hareketli özel hayatı nedeniyle teknik direktör Massimiliano Allegri tarafından uyarıldı.
Fiorentina maçı öncesinde La Repubblica'ya açıklamalarda bulunan Allegri, "Yaşananları sizlerden öğrendim. Kendisine bunları sorduğumda doğruladı. Böylesine bir yaşam tarzının bir sporcuya uygun olmadığını söyledim. Elbette yetişkin insanlar istediklerini yapmakta özgürler. Fakat kariyerlerini tehlikeye atacak davranışlardan korunmalarını sağlamalıyım" ifadelerini kullandı.
Yeniden Brezilya Milli Takımı'na seçilen 30 yaşındaki Ronaldinho, bu sezon çıktığı dört maçta üç asist yapmayı başardı.
Özgür senin kadar Juventus yöneticileri bu işin üstüne düşüyorlar mı acaba çok merak ediyorum. Hiç sanmıyorum aslında. Bu nasıl bi tahammül böyle anlmak mümkün değil. O günden beri (2006) aynen benim de damarlarımda İnter nefreti dolaşmakta. Ve çaresizlik. Koca bi imparatorluğun hileyle çirkeflikle yıkılışını seyretmek o kadar acı geliyor ki insana... Şu işten en çok istediğim şey en azından kendi hakkımızla kazandığımız şampiyonlukların geri verilmesi. Belki zamanla eski günlere tekrar dönülür...(?)
Ben kesinlikle Juventus futbolcularının o dönemlerde şikeye ihtiyaç duymadan maçları zaten kazanabilecek, dünyanın en iyi kadrolarından birisine sahip bir takım olduğunu varsayarak, bu olayda Juventus'un suçu olmadığını söyleyebilirim. Bu konuda olay futbolcularla alakalı değil yöneticilerle. Madem Juventus yöneticileri şikeyle suçlanıyorsa, aynı suç İnter yöneticileri tarafından da işlenmiştir. Bu artık apaçık ortada bir şeydir. Kesinlikle İnter de aynı şekilde cezalandırılmalıydı. Ama işte İtalya... Mayfa ülkesi. Sahipsiz kalan bir klubü, en savunmasız zamanında bitirdiler.
Milan da Ibra'nın nefis golüyle 1-0 yendi Fiorentina'yı bu arada. Ibra sevinirken sakatlandı ama yine de olsun, tebrikler Milan.