Sayfa 342 / 367 İlkİlk ... 242292332340341342343344352 ... SonSon
10,231 ile 10,260 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Bir şeyi merak ediyorum açıkçası.Juventuslular kendi takımlarının hiç suçu olmadığını mı düşünüyor yoksa İnter'in de en az Juventus kadar suçlu olduğunu aynı şekilde cezalandırılması gerektiğini mi düşünüyor ?
    Juventus suçlu değildi çünkü Moggi'nin tüm telefon görüşmeleri kamuoyu ile paylaşıldı ve hiçbirinde suç unsuru tespit edilemedi. Küme düşürülme nedeni o güne kadar varolmayan yeni bir yasa icat edilerek kulüp yöneticilerinin hakem atamalarından sorumlu şahıslar ile yaptığı görüşmelerin şike içeriği olup olmamasına bakılmaksızın kulüp için haksız avantaj sağlama olasılığına karşın suç kapsamına alınması kararlaştırıldı ve bu uygulandı. Zaten mahkeme kararlarına bakarsanız o sezon legal ilan edildi ve bir maçta bile şike tespit edilemedi. Bugün görüyoruz ki bu kişilerle en çok içli dışlı olanlar Inter ve Milan yöneticileriymiş ve bu kayıtlar mahkeme sırasında ortadan kaybolmuş. Inter neden suçlu derseniz delil karartma, manipülasyon ve yasadışı telefon dinlemelerine karışmış bir organize suç örgütü oluşturmak yeterli olur sanırım. Dinlemelerin Massimo Moratti'nin emri ile yaptığı biliniyor. Kendilerine ait kayıtları yokeden memurun da bunu kendi inisiyatafi ile yapmayacağı açık.

Dün basına yansıyan bir kayıt, Milan yöneticisi Meani'nin hakemlere hediye ettiği kol saatleri ile ilgili

Görüşme, yönetici Meani ve Galliani'nin sekreteri Mary isimli bir kadın arasında geçiyor. Orjinalini paylaşıyorum. Bu arada Türk basının 4 yıl öncenin aksine bu olayla ilgili tek bir habere bile yer vermemesi, aceto gibi blokların tek başlık bile ayırmaması, goal.com'un sitenin orjinalindeki haberleri Türkçe'ye çevirmeye bile üşenmesini anlamıyorum.

Meani: "I wanted to gift the referees that will come tomorrow the usual watches, but some of them have already received them, and so the stock room could give me trouble."

Signora Mary: "Tell them to send it to me and I will sign it off to authorise it."

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Neyi konuşuyoruz abi yaa. Böyle bi lig mi olur böyle bi adalet mi olur. Biri neden çıkıp vermiyo şunların cezasını.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Inter Chievo'ya da yenilerek son 4 maçta 10 puan kaybetmiş oldu Benito'nun ipi çekilir yakında...

Del Piero_10 Misafir

Default Eto'o'ya 3 maç ceza

Chievo maçında rakibine kafa atan Kamerunlu yıldız, 3 maç ceza aldı.

Inter'in hafta sonu Chievo'ya 2-1 yenildiği maçta raki takımın savunma oyuncusu Cesar'a kafa atan Samuel Eto'o, 3 maç ceza aldı.

3 maç cezanın yanı sıra 30 bin avro da para cezasına çarptırılan oyuncu, takımının Parma, Lazio ve Cesena ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.

Sakatlık sorunları nedeniyle bu sezon bir türlü beklentileri karşılayamayan ve lider Milan'ın 9 puan gerisinde kalan Inter'in Eto'o'nun da yokluğunda nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnter Jose gittikten sonra adeta cokuse gecti. Bu onun yerinin doldurulmasinin ne kadar zor oldugunun gostergesi. Eto'o nun hareketini seyrettim. Caktirmadan iyi gecirmis kafayi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

İyi olmuş maçta almadı cezayı sonradan vermişler güzelde olmuş.Jose Mourinho'da inanılmaz bi t.d olduğunu gösteriyo.Geçen sene İnter liderdi bu sene 9 puan fark yemişler 9 puan ne demek yahu

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten harika çakmış Di Natale...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ohaa ! bu karşı takımın kalecisine yapılan bir insanlık suçudur ayıptır günahtır Di Natale !

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ne vurmuş be!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Mourinho için ölürüm"

"Mourinho için ölürüm"

Inter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Jose Mourinho'ya olan sevgisini bu sözlerle ifade etti.

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Inter'in Hollandalı yıldısı Wesley Sneijder, eski teknik direktörü Jose Mourinho için ölebileceğini ifade etti.

Hollandallı 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Sneijder, Fransa'da haftalık yayımlanan ''France Football'' dergisine verdiği demeçte, FC Inter'in eski teknik direktörü Portekizli Jose Mourinho ile yaşadığı bir anıyı paylaşarak, ''Onun için ölmeye hazırım'' dedi.
    ''Özel biri'' lakabıyla anılan Mourinho'nun bir gün kendisine yaklaşarak, ''Wesley, yorgun gözüküyorsun. Sana dinlenmen için birkaç gün izin veriyorum. Karın ve çocuğunla tatile çık'' dediğini aktaran Sneijder, ''Diğer bütün antrenörlerim benimle hep antrenmanlarla ilgili konuşuyorlardı. Oysaki, Mourinho, beni plaja gönderdi. O, böyle dedikten sonra ailemle 3 gün İbiza'ya gittim ve dinlendim. Döndüğümde onun için her şeyi yapmaya hazırdım'' diye konuştu.
    Portekizli çalıştırıcının oyuncularına karşı sabırlı olduğunu ancak bunun bir sınırı olduğunu belirten Sneijder, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Eğer ona kötü davranırsanız, o size daha da kötü davranır. Onun karşısında aptallık yapmamak lazım.''
    Sezon başında FC Inter'den ayrılarak İspanya'nın Real Madrid takımının başına geçen Jose Mourinho, İtalyan ekibiyle 2 Serie A Şampiyonluğu, 1'er kez olmak üzere İtalya Kupası, İtalya Süper Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Adriano'nun isyanı

Adriano'nun isyanı

Roma'nın Brezilyalı yıldızı Adriano, 90 dakika forma giyememekten yakındı.

Serie A kulüplerinden Roma'nın Brezilyalı golcüsü Adriano'nun İtalyan spor basınında yer alan görüşlerinde, teknik direktörü Claudio Ranieri'nin kendisine 90 dakika görev vermemesinden şikayetçi olduğu belirtildi.
    Brezilyalı golcü Adriano, bir döneme attığı gollerle damgasını vuran ve şu an Corinthians forması giyen vatandaşı Ronaldo ile bir telefon görüşmesi yaptığını açıkladı.
    Ronaldo'nun kendisine Roma'daki durumunu sorduğu ve Corinthians'a davet ettiğini açıklayan Adriano, vatandaşına ''Roma ile 2013 yılına kadar sözleşmem var. Roma'yı Inter'i bıraktığım gibi bırakmak istemiyorum. Eğer, Brezilya'da oynayacaksam bunun için iki kulüp el sıkışmalı'' yanıtını verdiğini söyledi.
    ''Roma'da gerçekten oynamak istiyorum'' diyen ve takımında çok boşluk olmamasından dert yanan Adriano, şunları kaydetti: ''Teknik direktör, beni sadece maçın ikinci yarısında oyuna sokuyor. Bir maçı tamamlamayalı çok uzun süre oldu. Onun planları içinde yer alıp almadığımı bilmiyorum. Fiziksel olarak gayet iyi durumdayım. Daha fazla zaman kaybedemem, çünkü yıllar geçiyor.''

NtvSpor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Haydi canım oradan.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Yeni bir aşk filizleniyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ölürüz......

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kimse kimse için gerçekten ölmez. Bu sadece lafta kalır...

Ben de Sneijder için ölürüm

Biriside Benim İçin Ölsün Yahu Benim Neyim Eksik

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Wesley Sneijder'ın mesajı açık: Real Madrid'de oynamak istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Zarfı atmış Sneijder bakalım cevap gelecek mi

Nesil
    2006
    Yer
    11

Eğer biraz onuru varsa, daha önce gönderilmiş olduğu bir takıma geri dönmek için böyle bir yolu seçmiş olmaz.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Öl lan ozaman

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

50 milyondan aşağı bırakmaz inter.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Roma kaçtı Chievo yakaldı

İtalya Serie A’da Roma, Chievo karşısında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2 eşitlikle ayrılarak zirve yarışında bir yara daha aldı.
    İtalya Serie A’da Roma, Chievo karşısında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2 eşitlikle ayrılarak zirve yarışında bir yara daha aldı.
    Zirveden uzaklaşmak istemeyen Roma, İtalya Serie A’nın 15. haftasında Chievo’ya konuk oldu.
    İlk yarıda 2 farklı üstünlük yakalayan Roma, ikinci yarıda ağlarında 2 gol görünce karşılaşma 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Roma puanını 23’e çıkartırken, Chievo da 20 puana yükseldi.
    Konuk ekip Roma, 26 ve 44. dakikada Simplicio’nun kaydettiği gollerle ilk devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci yarı ise ev sahibi Chievo’nun üstünlüğünde geçti. 61. dakikada Moscardelli’nin attığı golle farkı 1’e indiren Chievo, 83. dakikada sahneye çıkan Granoche ile skora denge getirdi: 2-2.
    Bu golden 3 dakika sonra Roma’da De Rossi, kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Kalan sürede iki takımda rakip fileleri havalandıramazken, karşılaşma 2-2 sona erdi.

NtvSpor

ibra rahat alır

adam milli eğitim müfettişi gibi tipi var ama fena yardırıyo

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zanetti'ye en yakın örnek bence İbrahim Üzülmez'dir. İkisi de belli bir yaştan sonra efsane oldukları takımlara geldiler. İkisinin de asıl mevkileri bek. İkisi de fiziksel güçlerini bu yaşa kadar korudukları için takdir edilen oyuncular. Zanetti de bence daha en az iki sene oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Peki Lugano?
    Lugano ne alaka onu anlayamadım.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Video'nun altındaki yorumlardan biri

"Zidane's was better."

Mesaj Yetkileri