Hangi takımda oynuyordu bu sezon?
Hangi takımda oynuyordu bu sezon?
@garydelgadov
roma da
Serie A ekiplerinden Sampdoria'da forma giyen ancak başkanla sorun yaşadığı için sözleşmesi feshedilen Antonio Cassano'nun AC Milan ile anlaşmaya vardığı bildirildi.
Sky Sport 24'te yer alan habere göre AC Milan, Cassano'yu bonservisiyle kadrosuna kattı. Üç buçuk yıllık sözleşmeye imza atması beklenen Cassano'nun yılda 3,5 milyon avro kazanacağı belirtiliyor. Ayrıca Sampdoria yönetimi bu transfer nedeniyle Cassano'nun eski kulübü Real Madrid'e beş milyon avro ödemek zorunda kalacak.
Teknik direktör Massimiliano Allegri'nin de bu transfere onay verdiği ve resmi imzanın bu hafta içinde atılacağı öğrenildi.
Sampdoria'nın bu akşam futbol federasyonunun yaptığı açıklama nedeniyle Cassano'yu satmaya karar verdiği düşünülüyor. Zira açıklamada Sampdoria'nın sözleşmeyi feshedemeyeceği ve oyuncunun maaşının yarısını ödemekle yükümlü olduğu belirtilmişti.
Bence Milan iyi bir transfer yaptı ellerinde ne kadar çok ve kaliteli hücum oyuncuları oldu İbrahimovic,Robinho,Pato,Boateng,Ronaldinho,İnzagh i, ve Cassano.
Cassano'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Milan'ın Cassano'ya ihtiyacı olduğunu hiç düşünmüyorum.
bence de yanlış transfer olmuş.
Ronaldinho'nun yerine mi alındı acaba?
So what?
Saike
Cassano forvet arkası olarak alınmış olabilir.Bence çok iyi olmuş alınması takım gittikçe güçleniyor bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum.
Güzel olmuş alınması sevindim.Başarılı olacağına inanıyorum.
bu mesajı gördüğümde daha konuyu okumadan keşke Milan alsa dedimgüzel bir transfer oldu bence
yeee sonunda romadan beridir sevdiğim bi oyuncu milan ıma yakışır hücum gücümüz gittikçe artıyoRonaldinho-Cassano-Pato-Robinho-Ibrakadabra
5 i bi arada oynasın falan![]()
__________Pato---Ibra________
Roni_______Cassano_____Robinho
________Pirlo_____Seedorf_____
Jankul____Nesta____T.Silva___Abate
____________Amelia____________
Fazla mı uçuk oldu ne
daha 4 ü aynanda oynamıyo
![]()
bonservisin bir hayli yüklü olacağı görünüyor.
5 milyon real madrid'e vereceğine göre, 10 milyon dan aşşağı gitmemiştir cassano.
cassano büyük futbolcu. hak ettiği yerde.
Yararlı olacağını düşünmüyorum... Cassano harika bir futbolcu ama bir o kadar da disiplinsiz,Milan'ı da karıştıracaktır.
Cassano çok beğendiğim bir oyuncu Milan'ıma yakışır , ronaldinho ayrılıcak heralde yedek kalıp duruyo zaten.Hayırlı Olsun
romaya 1-0 yenilmişiz galiba bu sezon büyük maçları kazanamıyoruz bi interi yendik yanılmıyosam
golü de boriello atmış helal olsun valla adama![]()
Milan maçı sayesinde tek maçtan yattık iddaa'dan.Ayrıca Borriello eski takımına karşı gol attı.
Abate her anlamda Zambrotta'dan daha eksik. Hızı ve sertliği dışında ne defans oynayacak zekaya ne hücuma katkı yapacak tekniğe sahip. Antonini ve Bonera ile beraber takımdaki en zayıf oyuncu.
abate kesinlikle Milan'ın oyuncusu değil Gökhan Gönül 10 kat daha iyi oyuncu ondan , Andrea Poli alınabilir aslında Pirlo'dan da çok şey öğrenir , antonini yedek olarak kalabilir , Abbiati çok iyi bir sezon geçiriyor ve yaşı da bir kaleci için çok yaşlı değil
juve kırmızı karttan sonraki ezik oyunuyla ve takımda etkisiz eleman olan grosso ve iaquinta nın katkılarıyla 2 tane %100 golü kaçırmasıyla bana göre haketmediği 1 puanı aldı
Geçen seneki gibi arkadan geleceğiz yine(:Forza Giallorossi.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Inter'de İspanyol teknik adamın bileti kesilmek üzere...
İtalyan basının yer alan haberlere göre Inter Teknik Direktörü Rafael Benitez, takımını Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda şampiyon yapmasına rağmen, koltuğunu kutarmayı başaramayacak.
La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre başkan Massimo Moratti, takımın kilit oyuncularının güvenini kaybeden teknik adamla yollarını ayıracak.
Moratti'nin benitez yerine Zenit'i çalıştıran Luciano Spalletti'yi getirmeye çalıştığı iddia ediliyor. Yönetici Marco Branca'nın da yeni yıl tatili için İtalya'da bulunan teknik adamı ikna etmek için girişimlere başladığı iddia ediliyor.