Garip bi tercih olmuş gerçekten![]()
Şaşılacak bir durum..
Yağmurdan kaçarken doluya tutulacaklar haberleri yok ..
Leonardo profesyonelce bir karar almış , ancak bizi üzdüğü kesin...
ilginç çok ilginç hem de
Milan'da emekli olduğunda Zanetti'yi getirir takımın başına olur-biter.Gerçi Galliani onu 1-2 yıl daha oynatmaya çalışır ya neyse![]()
Last edited by Lim10 : 25.Aralık.2010 at 22:25
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Leonardonun ilk hedeflerinden biri Real Madrid'te oynayan Kaka'yı transfer etmekmiş. çok saçma bir insan![]()
Kaka ile ilgili girişimleri olduğu doğru. Kiralık deniyorlar.
Ben de kabul edeceğini tahmin etmiyorum.
Kaka biryere gitmesin yahu takımın hucumdaki silahları zaten az Benzema çok etkisiz lig maçlarında.
Leonardo ,Maldini'yi yardımcı antrenörüm olarak görmek istiyorum demiş !
Leonardo şaşırma , sabrımızı taşırma !
Genoa'da top koşturan savunma oyuncusu Andrea Ranocchia Inter'e transfer oldu. Genç savunma oyuncusu bonservisi üzerinde iki kulüp de eşit haklara sahipti.
Il Secolo XIX'un iddiasına göre Milano kulübü 22 yaşındaki oyuncunun bonservisinin tamamını 12 milyon avroya aldı. Bilindiği üzere savunmada yaşanan sakatlıklardan dolayı Rafael Benitez Esteban Cambiasso'yu stoper mevkiinde oynatmak zorunda kalmıştı. Öyle görünüyor ki İspanyol hocanın halefi Leonardo bu soruna kalıcı bir çözüm getirmek istiyor.
Ranocchia bu sezon müthiş bir performans sergiledi ve İtalya Milli Takımı'na kadar yükseldi. 22 yaşındaki oyuncu kısa süre içinde yeni takımıyla antrenmanlara çıkabilecek. Inter Serie A'da 23 puanla dokuzuncu sırada.
Süper transfer. Dr. Gürkan Kubilay daha gencecikken bu adam hakkında bir yazı yazmıştı. Helal olsun adama, para bekçisi menajerlerin bulamadıklarını buluyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Aris'li orta saha oyuncusu Toni Calvo, sezon sonuna dek Parma forması giyecek.
Bu yıl Serie A'da beklediği başarıları elde edemeyen Parma, Selanik temsilcisi Aris'in orta saha oyuncusu Toni Calvo'yu renklerine bağladı.
Resmi internet sitesinde, Calvo'yu sezon sonuna dek kiraladığını açıklayan İtalyan ekibi, 23 yaşındaki İtalyan futbolcunun bonservisini satına alma önceliğini de elinde bulunduruyor.
Barcelona'nın altyapısında yetişen Toni Calvo, asla Barça'nın A takımında forma şansı bulamamış ve 2007 yılında Aris'e transfer olmuştu. Aris, bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nde ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çekiyor.
Toplam maliyeti 18 milyon €. Materazzi'yi emekli ederler herhalde. Defansın geri kalanı da yaşlı gerçi.
Materazzi artık bıraksın bencede. Ranocchia ondan daha kaliteli bir oyuncudur. Yerinde rahatlıkla oynayabilir.
Hiç canlı izlemedim ama oyundan bakılırsa çok iyi bir stoper.Co-own kontratı olmasa çoktan paylaşacaktım ama, sonunda almış İnter.Bu arada Dr. Gürkan Kubilay Oscar Cardozo'yu da daha Benfica almadan Fenerbahçe'nin aradığı özellikte bir forvet, kesinlikle kaçırmamalı diyordu.Adam bu işi biliyor.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Brezilyalı yıldız oyuncu Robinho, futbol hayatını sürdürdüğü Milan takımında 10 yıl daha forma giymek istediğini söyledi.
Robinho, Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada, İngiltere'deki tatsız deneyiminin ardından İtalya'daki hayattan çok keyif aldığını, futbol hayatını Milan'da sonlandırmaktan mutluluk duyacağını belirtti. Milan'ın mükemmel bir takım olduğunu kaydeden Robinho, ''Kendimi burada çok mutlu hissediyorum ve 10 yıl daha burada oynadıktan sonra 36 yaşında futbolu bırakmak istiyorum'' ifadesini kullandı.
kaynak:http://ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=55&r=1&hid=84613
adam görmüş tabi abileriniözenmiş
![]()
Ne de olsa Milan'da yaşlılar bile banko 11'de oynuyoroda rahat yer bulur diye kalmak istiyordur
![]()
Milan'da kendini buldu Robinho bende performasını beğeniyorum ama Milan'da uzun süre oynayacağını düşünmüyorum...
Robinho'yu gideceği takıma sonuna kadar bağlı kalacağını düşünmüyorum umarım beni yanıltır bir takımda 10 yıl oynamak her futbolcunun harcı değil
Paolo Maldini twittera anlayabilidigim kadariyla Inter'in Ronaldinho'yu istedigini ama sözlesmesinde Italyan bir kulüple anlasamaz gibi bir madde oldugu icin gidemedigini yazmis
Maldini degil Bandini'ymis![]()
Dzeko Milan'da ve İtalya'da oynamak istediğini hiçbir zaman gizlemedi İbrahimovic olmasa kesin gelirdi bu sefer - ronaldinho gitti zaten bilmiyorum nasıl yapılır ama Dzekoyu da Balotelliyi de bu takımda görmek istiyorum
Ayrıca Bale'in İtalya'da oynamak istediğini Ocak'ta değil ama Haziran'da transferin gerçekleşebileceğini söylemiş
Muhteşem transfer olur