Sayfa 347 / 367 İlkİlk ... 247297337345346347348349357 ... SonSon
10,381 ile 10,410 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Moratti varken o nicki alman yanlıştı Serkan. Sen onu Rossoneri yaptır.
    keşke zenga'yı getirseydi yahu, leonardo nedir. milan'lı adamı tutup getiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Garip bi tercih olmuş gerçekten

Sheriff Misafir

Şaşılacak bir durum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yağmurdan kaçarken doluya tutulacaklar haberleri yok ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Leonardo profesyonelce bir karar almış , ancak bizi üzdüğü kesin...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ilginç çok ilginç hem de

Nesil
    2006
    Yer
    11

Milan'da emekli olduğunda Zanetti'yi getirir takımın başına olur-biter.Gerçi Galliani onu 1-2 yıl daha oynatmaya çalışır ya neyse
    Last edited by Lim10 : 25.Aralık.2010 at 22:25

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Leonardonun ilk hedeflerinden biri Real Madrid'te oynayan Kaka'yı transfer etmekmiş. çok saçma bir insan

Del Piero_10 Misafir

Kaka ile ilgili girişimleri olduğu doğru. Kiralık deniyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Kaka ile ilgili girişimleri olduğu doğru. Kiralık deniyorlar.
    sanırım kaka gitmek istemiyor. getafe maçında kadrodaymış.

Del Piero_10 Misafir

Ben de kabul edeceğini tahmin etmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kaka biryere gitmesin yahu takımın hucumdaki silahları zaten az Benzema çok etkisiz lig maçlarında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Kaka biryere gitmesin yahu takımın hucumdaki silahları zaten az Benzema çok etkisiz lig maçlarında.
    benzema gidiyor büyük ihtimalle, Juventus'a.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Leonardo ,Maldini'yi yardımcı antrenörüm olarak görmek istiyorum demiş !

Leonardo şaşırma , sabrımızı taşırma !

Del Piero_10 Misafir

Default Ranocchia Inter'de

Genoa'da top koşturan savunma oyuncusu Andrea Ranocchia Inter'e transfer oldu. Genç savunma oyuncusu bonservisi üzerinde iki kulüp de eşit haklara sahipti.

Il Secolo XIX'un iddiasına göre Milano kulübü 22 yaşındaki oyuncunun bonservisinin tamamını 12 milyon avroya aldı. Bilindiği üzere savunmada yaşanan sakatlıklardan dolayı Rafael Benitez Esteban Cambiasso'yu stoper mevkiinde oynatmak zorunda kalmıştı. Öyle görünüyor ki İspanyol hocanın halefi Leonardo bu soruna kalıcı bir çözüm getirmek istiyor.

Ranocchia bu sezon müthiş bir performans sergiledi ve İtalya Milli Takımı'na kadar yükseldi. 22 yaşındaki oyuncu kısa süre içinde yeni takımıyla antrenmanlara çıkabilecek. Inter Serie A'da 23 puanla dokuzuncu sırada.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Süper transfer. Dr. Gürkan Kubilay daha gencecikken bu adam hakkında bir yazı yazmıştı. Helal olsun adama, para bekçisi menajerlerin bulamadıklarını buluyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Default Parma, Calvo'yu kiraladı

Aris'li orta saha oyuncusu Toni Calvo, sezon sonuna dek Parma forması giyecek.

Bu yıl Serie A'da beklediği başarıları elde edemeyen Parma, Selanik temsilcisi Aris'in orta saha oyuncusu Toni Calvo'yu renklerine bağladı.

Resmi internet sitesinde, Calvo'yu sezon sonuna dek kiraladığını açıklayan İtalyan ekibi, 23 yaşındaki İtalyan futbolcunun bonservisini satına alma önceliğini de elinde bulunduruyor.

Barcelona'nın altyapısında yetişen Toni Calvo, asla Barça'nın A takımında forma şansı bulamamış ve 2007 yılında Aris'e transfer olmuştu. Aris, bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nde ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

Del Piero_10 Misafir

Del Piero_10 Misafir

Toplam maliyeti 18 milyon €. Materazzi'yi emekli ederler herhalde. Defansın geri kalanı da yaşlı gerçi.

Sheriff Misafir

Materazzi artık bıraksın bencede. Ranocchia ondan daha kaliteli bir oyuncudur. Yerinde rahatlıkla oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Hiç canlı izlemedim ama oyundan bakılırsa çok iyi bir stoper.Co-own kontratı olmasa çoktan paylaşacaktım ama, sonunda almış İnter.Bu arada Dr. Gürkan Kubilay Oscar Cardozo'yu da daha Benfica almadan Fenerbahçe'nin aradığı özellikte bir forvet, kesinlikle kaçırmamalı diyordu.Adam bu işi biliyor.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Default Robinho çok mutlu

Brezilyalı yıldız oyuncu Robinho, futbol hayatını sürdürdüğü Milan takımında 10 yıl daha forma giymek istediğini söyledi.

Robinho, Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada, İngiltere'deki tatsız deneyiminin ardından İtalya'daki hayattan çok keyif aldığını, futbol hayatını Milan'da sonlandırmaktan mutluluk duyacağını belirtti. Milan'ın mükemmel bir takım olduğunu kaydeden Robinho, ''Kendimi burada çok mutlu hissediyorum ve 10 yıl daha burada oynadıktan sonra 36 yaşında futbolu bırakmak istiyorum'' ifadesini kullandı.

kaynak:http://ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=55&r=1&hid=84613

adam görmüş tabi abilerini özenmiş

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ne de olsa Milan'da yaşlılar bile banko 11'de oynuyor oda rahat yer bulur diye kalmak istiyordur

Milan'da kendini buldu Robinho bende performasını beğeniyorum ama Milan'da uzun süre oynayacağını düşünmüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by maNga 33 View Post
    Milan'da kendini buldu Robinho bende performasını beğeniyorum ama Milan'da uzun süre oynayacağını düşünmüyorum...

Neden düşünmüyorsun ?

Robinho'yu gideceği takıma sonuna kadar bağlı kalacağını düşünmüyorum umarım beni yanıltır bir takımda 10 yıl oynamak her futbolcunun harcı değil

Paolo Maldini twittera anlayabilidigim kadariyla Inter'in Ronaldinho'yu istedigini ama sözlesmesinde Italyan bir kulüple anlasamaz gibi bir madde oldugu icin gidemedigini yazmis

Maldini degil Bandini'ymis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dzeko Milan'da ve İtalya'da oynamak istediğini hiçbir zaman gizlemedi İbrahimovic olmasa kesin gelirdi bu sefer - ronaldinho gitti zaten bilmiyorum nasıl yapılır ama Dzekoyu da Balotelliyi de bu takımda görmek istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Bale'in İtalya'da oynamak istediğini Ocak'ta değil ama Haziran'da transferin gerçekleşebileceğini söylemiş

Muhteşem transfer olur

Mesaj Yetkileri