Fenerli Ümit Diye Dipnot DüşeyimŞimdi Bazı Ümitler Üzerine Alınmasın
![]()
Fenerli Ümit Diye Dipnot DüşeyimŞimdi Bazı Ümitler Üzerine Alınmasın
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bende iyi kullanıyorum ne var yani17 maçta taraftarın en sevilen oyuncusu oldu
![]()
Vay adamım.![]()
Last edited by Lim10 : 23.Ocak.2011 at 23:42 Reason: Klavye ingiliş sanırım:)
Milan adam gibi transferler yapmaya başladı bekle bizi avrupa![]()
sola yeni adam bakmak lazım artık fm de![]()
eto'o bitmiş.
Parma 2 - 0 Catania
Palermo 1 - 0 Brescia
Roma 3 - 0 Cagliari
Udinese 3 - 1 İnter
Bari 0 - 2 Napoli
Fiorentina 1 - 1 Lecce
Bologna 3 - 1 Lazio
Chievo 0 - 0 Genoa
Sampdoria 0 - 0 Juventus
Milan 2 - 0 Cesena
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Bu sene şampiyon olucaz sanırım.![]()
I'm back...
Sol bek olarak düşünüyorlarsa faydalı olmaz.
Palermo’nun başarılı golcüsü Massimo Maccarone, Sampdoria’ya transfer oldu.
Palermo forması giyen 31 yaşındaki golcü Massimo Maccarone, Sampdoria’ya resmen transfer oldu. Sampdoria yönetimi, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla transfer doğruladı.
Middlesbrough forması da giyen Maccarone için Sampdoria’nın 3 milyon avro ödediği iddia ediliyor. Yine de transferin maddi boyutuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.
Kısa süre içinde resmi sözleşmeye imza atacağını açıklayan tecrübeli golcü, “Resmi sözleşmeyi imzalamadım. Ancak Palermo ile Sampdoria arasında anlaşma sağlandı. Ben de en kısa sürede imzayı atacağım” dedi.
Maccarone, Antonio Cassano’nun Milan’a transfer olmasının ardından Sampdoria’ya transfer edilen ikinci golcü oldu. Yönetim kısa süre önce Manchester United’ın İtalyan golcüsü Federico Macheda’yı kiralamıştı.
Emanuelson'u aldıklarında kıllanmıştım nerde saçma sapan bir futbolcu transferi. Beni çok meraklandırmadılar sağolsunlar.![]()
I'm back...
Ayhan akman'i da alsinlar yav 1 sene sonra birakcak futbolu
Şaşırdık mı ? Tabiki hayır.
Bence rakiplerle kafa bulmak için aldılar bu adamı.Biz 35 yaş ortalamasıyla lideriz siz gencecik adamlarla ilk 5'e giremiyorsunuz diye![]()
İbrahim ÜzüLmez Kariyerinin son yıLını MiLanda oynamak istiyormuş. 39 yaşına geLince MiLan`a satıcaz bizim DeLiyi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İyidir, İyi![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Belli yaşın üstündeki oyuncular kotasını doldurmak için yapılmış bir transfer gibi. Sezon başında da Yepes gelmişti, henüz pek sahada görünmedi.
Fena bir transfer değil Sampdoria için... Yararlı olabilir diye düşünüyorum.
Romario bu transferden sonra bende Milanda oynayabilirim neden olmasın gibilerinden bi açıklama yapmış (:
hiç şaşırmadım Milan'a gelen yaşlı futbolcular daha iyi oynuyorlar formada bereket var![]()
24 yaşındaymış.7-8 seneye kadar takımdan ayrılmazsa ilk 11 de oynamaya başlar.
İtalyan ekibi, 22 yaşındaki savunma oyuncusunu renklerine bağladı.
Espanyol Kulübü'nden bugün yapılan açıklamada İspanyol savunma oyuncusu Victor Ruiz'in Napoli'ye olan transferinin resmiyet kazandığı belirtildi.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz Napoli ile Victor Ruiz'in İtalyan ekibine transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Napoli ile bugün resmi sözleşmesini imzalayan Ruiz önümüzdeki saatlerde İtalya'ya giderek sağlık kontrollerinden geçecek. Bu transferin karşılığında kulübümüz bir miktar para ve kiralık olarak forma giyen Jesus Datolo'nun bonservis haklarını almıştır." ifadeleri yer aldı.
İtalyan medya kaynaklarından alınan bilgilere göre Victor Ruiz için 6 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödeyecek olan Napoli, başarılı savunma oyuncusu ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Juventus, önceden anlaşmaya vardığı İtalyan savunma oyuncusuyla resmi sözleşme imzaladı.
Juventus Kulübü, Wolfsburg'da forma giyen İtalyan savunma oyuncusu Andrea Barzagli'yi resmen renklerine bağladı.
İtalyan ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Barzagli ile 2.5 yıllık sözleşme imzlandığı ve Wolfsburg'a 300 bin avroluk bir bonservis miktarı ödeneceği belirtildi. Bu miktar anlaşma gereği bazı maddeler gereğince maksimum 600 bin avroya çıkacak.
Bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanda yer aldığı öğrenilen Barzagli'nin Roma ile oynanacak kupa maçının kadrosuna alınmayacağı da ifade edildi. Deneyimli savunma oyuncusunun pazar günü ligde Udinese ile oynanacak mücadelede forma giymesi bekleniyor.
Chelsea'nin istediği Brezilyalı, İtalya'ya göz kırptı...
Brezilya Serie A takımlarından Sao Paulo'da büyük bir çıkış yakalayan 17 yaşındaki Lucas Piazon, gönlünün Juventus'ta olduğunu açıkladı.
Chelsea'nin kadrosuna katmak için harekete geçtiği genç yetenek Tuttosport'a yaptığı açıklamada, "Juventus mu? Umarım olur. Juventus dünyanın en büyük kulüplerinden biri ve orada oynamayı çok isterim" dedi.
Hayalinin golleriyle oynadığı takımın taraftarlarını mutlu etmek olduğunu açıklayan Piazon, "Juventus futbolcuları Felipe Melo ve Amauri'yle tanıştım, Alessandro Del Piero'yla da fotoğraf çektirdim" şeklinde konuştu.
Juventus'un genç oyuncu için Sao Paulo'ya 4-6 milyon avro arası bir bonservis ücreti ödemesi beklenirken, Piazon'un siyah-beyazlılara ocak 2012'de katılması planlanıyor.
Piazon'un annesi Marizabel ise verdiği demeçte oğlunun herhangi bir kulüple anlaşmadığını söyledi.
İyi transfer Milan için Emanuelson...