Sayfa 349 / 367 İlkİlk ... 249299339347348349350351359 ... SonSon
10,441 ile 10,470 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

1. Default

Fenerli Ümit Diye Dipnot Düşeyim Şimdi Bazı Ümitler Üzerine Alınmasın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bende iyi kullanıyorum ne var yani 17 maçta taraftarın en sevilen oyuncusu oldu

Vay adamım.
    Last edited by Lim10 : 23.Ocak.2011 at 23:42 Reason: Klavye ingiliş sanırım:)

Milan adam gibi transferler yapmaya başladı bekle bizi avrupa

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sola yeni adam bakmak lazım artık fm de
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default 21. Hafta

Parma 2 - 0 Catania

Palermo 1 - 0 Brescia

Roma 3 - 0 Cagliari

Udinese 3 - 1 İnter

Bari 0 - 2 Napoli

Fiorentina 1 - 1 Lecce

Bologna 3 - 1 Lazio

Chievo 0 - 0 Genoa

Sampdoria 0 - 0 Juventus

Milan 2 - 0 Cesena

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu sene şampiyon olucaz sanırım.
    I'm back...

Del Piero_10 Misafir

Sol bek olarak düşünüyorlarsa faydalı olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Milan böyle adamları niye alır hiç anlamam. Alsana Gareth Bale. Boş yere para döküyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ibra yinr hayvanlığını gösterdi. 2 gol attıki 2side birbirinden güzel. Hele 2. golunde yok artık dedim.

Robinho müthişti ama üzerinde birşeyler vardı. Öyle goller kaçırdıki şaşırdım kaldım.

Del Piero_10 Misafir

Default Sampdoria Maccarone’yi kaptı

Palermo’nun başarılı golcüsü Massimo Maccarone, Sampdoria’ya transfer oldu.

Palermo forması giyen 31 yaşındaki golcü Massimo Maccarone, Sampdoria’ya resmen transfer oldu. Sampdoria yönetimi, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla transfer doğruladı.

Middlesbrough forması da giyen Maccarone için Sampdoria’nın 3 milyon avro ödediği iddia ediliyor. Yine de transferin maddi boyutuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Kısa süre içinde resmi sözleşmeye imza atacağını açıklayan tecrübeli golcü, “Resmi sözleşmeyi imzalamadım. Ancak Palermo ile Sampdoria arasında anlaşma sağlandı. Ben de en kısa sürede imzayı atacağım” dedi.

Maccarone, Antonio Cassano’nun Milan’a transfer olmasının ardından Sampdoria’ya transfer edilen ikinci golcü oldu. Yönetim kısa süre önce Manchester United’ın İtalyan golcüsü Federico Macheda’yı kiralamıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Emanuelson'u aldıklarında kıllanmıştım nerde saçma sapan bir futbolcu transferi. Beni çok meraklandırmadılar sağolsunlar.
    I'm back...

Ayhan akman'i da alsinlar yav 1 sene sonra birakcak futbolu

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Şaşırdık mı ? Tabiki hayır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bence rakiplerle kafa bulmak için aldılar bu adamı.Biz 35 yaş ortalamasıyla lideriz siz gencecik adamlarla ilk 5'e giremiyorsunuz diye

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İbrahim ÜzüLmez Kariyerinin son yıLını MiLanda oynamak istiyormuş. 39 yaşına geLince MiLan`a satıcaz bizim DeLiyi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Twitter'da görmüştüm bu haberi. Niye aldıklarını anlamadım açıkçası. Flamini bile oynamıyo adamlarda. Ne gerek varsa böyle hamleye.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Emanuelson'u aldıklarında kıllanmıştım nerde saçma sapan bir futbolcu transferi. Beni çok meraklandırmadılar sağolsunlar.
    O daha tehlikeli
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

20. Default

İyidir, İyi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Del Piero_10 Misafir

Belli yaşın üstündeki oyuncular kotasını doldurmak için yapılmış bir transfer gibi. Sezon başında da Yepes gelmişti, henüz pek sahada görünmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fena bir transfer değil Sampdoria için... Yararlı olabilir diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Romario bu transferden sonra bende Milanda oynayabilirim neden olmasın gibilerinden bi açıklama yapmış (:

hiç şaşırmadım Milan'a gelen yaşlı futbolcular daha iyi oynuyorlar formada bereket var

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

24 yaşındaymış.7-8 seneye kadar takımdan ayrılmazsa ilk 11 de oynamaya başlar.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Milan böyle adamları niye alır hiç anlamam. Alsana Gareth Bale. Boş yere para döküyolar.
    Tottenham veriyor mu sanıyorsun

Del Piero_10 Misafir

Default Victor Ruiz Napoli'de

İtalyan ekibi, 22 yaşındaki savunma oyuncusunu renklerine bağladı.

Espanyol Kulübü'nden bugün yapılan açıklamada İspanyol savunma oyuncusu Victor Ruiz'in Napoli'ye olan transferinin resmiyet kazandığı belirtildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz Napoli ile Victor Ruiz'in İtalyan ekibine transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Napoli ile bugün resmi sözleşmesini imzalayan Ruiz önümüzdeki saatlerde İtalya'ya giderek sağlık kontrollerinden geçecek. Bu transferin karşılığında kulübümüz bir miktar para ve kiralık olarak forma giyen Jesus Datolo'nun bonservis haklarını almıştır." ifadeleri yer aldı.

İtalyan medya kaynaklarından alınan bilgilere göre Victor Ruiz için 6 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödeyecek olan Napoli, başarılı savunma oyuncusu ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Del Piero_10 Misafir

Default Barzagli Juve'de

Juventus, önceden anlaşmaya vardığı İtalyan savunma oyuncusuyla resmi sözleşme imzaladı.

Juventus Kulübü, Wolfsburg'da forma giyen İtalyan savunma oyuncusu Andrea Barzagli'yi resmen renklerine bağladı.

İtalyan ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Barzagli ile 2.5 yıllık sözleşme imzlandığı ve Wolfsburg'a 300 bin avroluk bir bonservis miktarı ödeneceği belirtildi. Bu miktar anlaşma gereği bazı maddeler gereğince maksimum 600 bin avroya çıkacak.

Bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanda yer aldığı öğrenilen Barzagli'nin Roma ile oynanacak kupa maçının kadrosuna alınmayacağı da ifade edildi. Deneyimli savunma oyuncusunun pazar günü ligde Udinese ile oynanacak mücadelede forma giymesi bekleniyor.

Del Piero_10 Misafir

Default Piazon'un tercihi Juve

Chelsea'nin istediği Brezilyalı, İtalya'ya göz kırptı...

Brezilya Serie A takımlarından Sao Paulo'da büyük bir çıkış yakalayan 17 yaşındaki Lucas Piazon, gönlünün Juventus'ta olduğunu açıkladı.

Chelsea'nin kadrosuna katmak için harekete geçtiği genç yetenek Tuttosport'a yaptığı açıklamada, "Juventus mu? Umarım olur. Juventus dünyanın en büyük kulüplerinden biri ve orada oynamayı çok isterim" dedi.

Hayalinin golleriyle oynadığı takımın taraftarlarını mutlu etmek olduğunu açıklayan Piazon, "Juventus futbolcuları Felipe Melo ve Amauri'yle tanıştım, Alessandro Del Piero'yla da fotoğraf çektirdim" şeklinde konuştu.

Juventus'un genç oyuncu için Sao Paulo'ya 4-6 milyon avro arası bir bonservis ücreti ödemesi beklenirken, Piazon'un siyah-beyazlılara ocak 2012'de katılması planlanıyor.

Piazon'un annesi Marizabel ise verdiği demeçte oğlunun herhangi bir kulüple anlaşmadığını söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyi transfer Milan için Emanuelson...

Mesaj Yetkileri