Ben öyle düşünmüyorum abi.Ntvspor tarafsız yayın yapan bir kuruluş kanaatimce.Farklı görüşler olabilir tabi ki.
Ben öyle düşünmüyorum abi.Ntvspor tarafsız yayın yapan bir kuruluş kanaatimce.Farklı görüşler olabilir tabi ki.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Google'a NoNtvspor yazıp bakabilirsin örneklerine. Twitter'da bile günlerce Top List'te kalmış bir terimdir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Baktım abi.Hala fikrim değişmedi.Tamamen kişilerin kendilerince yorumlayarak oluşturduğu bir oluşum gibime geldi.Tamam Ntvspor doğru bir haber yapmamış olabilir ama buna taraflı demek olmaz bence.Mesela izlediğim bir videoda Mehmet Demirkol gibi bir yorumcuya kin kusuyorlar.Ben okula gidiş saatlerime denk geldiği için Spor Servisi'ni hiç kaçırmam ve izlediğim en tarafsız spor programıdır.Haberleride zaten taraflı hiç bir yorum katmadan sunuyorlar.Hiç mi hata yapmıyorlar elbette ki yapıyorlar yaptıkları bir kaç hata olay çıkarmaya hazır kişiler tarafından abartılıp böyle bir düşünce ortaya çıkarılıyor.En azından ben böyle düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
En tarafsızı FBTV bana göre![]()
Ntvsporu biliyoruz cok tarafsiz canim (!)
Andrei Kırilenko, SPOX'a konuştu: "Bence Avrupa'da Galatasaray taraftarı eşsiz. Belki Partizan'ı ekleyebiliriz
http://www.spox.com/de/sport/mehrspo...eague-nba.html
EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu: Galatasaray ilk senesinde EuroLeague' e büyük renk kattı.
Jordi Bertomeu: EuroLeague maçları Şampiyonlar Liginden etkilenmemesi için önümüzdeki sezondan itibaren Perşembe ve Cuma günleri oynanacak.
Jordi Bertomeu: Galatasaray hem sahada sergilediği oyun hemde taraftarının desteğiyle inanılmaz bir sezon geçirdi.
Jordi Bertomeu: Galatasaray bu sene finale kadar gidebilirse gelecek sezon EL' in parçası olacaklar. Doğru yolda olduklarını görüyoruz.
Arkadaşlarım geçen gün Şirinevler'deki Burger King'de Olympiakoslu basketbolcuları görmüş![]()
Finaller tam da ligin final haftasina geldi. Cmts gunune fikstur konulmamis neyse ki
Yesiller alsin istiyorum ben, Zeljko Obradovic favorim.
İLK FİNALİST CSKA MOSKOVA!
Panathinaikos 64 - 66 CSKA Moskova | Mac Sonucu
![]()
Last edited by hakan769 : 11.Mayıs.2012 at 21:32
CSKA ucuz yırttı bu sefer. Maçı izlemedim ama son 1 dakika geriden gelip aldı CSKA PAO'nun basit hatalarından.
22-9 luk üstünlüğü vardı Pananın CSKA Geri döndü .
Forumda mesaj yazarken ara ara bakıyordum bir ara 4 sayı öndeydi Pana son bölümde, Cska faul kaçırdı falan gene de tutamadılar skoru. Kolay değil tabi karşında CSKA var ama oldukça yakınlardı kazanmaya. Gerçi Barça-Cska finali izlemek varken istemezdim Pana'nın kazanmasını.
Panalılar
CSKA lılar
![]()
Olimpiakoslular CSKA taraftariyla birikte izlediler maci ve Pana kaybedince Pana taraftarina el salladilar gulegule niyetine, CSKA lilardan daha cok sevindiler sonuca
Bunlar da cok fanatik, ne de olsa ayni topraklarin insanlariyiz![]()
Yuh. Olympiacos napmış öyle 63-57 son 1:56
Edit: Nazar ettik 63-59 oldu ardından hücum faulden top kaybı yaptılar
Editin Editi: üstüne bide 5 faul63-61 oldu 30 saniye geçmeden
FİNALIN ADI: CSKA MOSKOVA - OLYMPIAKOS !
Olympiakos 68 - 64 Barcelona | Mac Sonucu
Vay bee iki takımıda yenmiştik
Aynen yendiğimiz iki takımda finalde![]()
Seneye daha iyi kadroyla buralari zorlucaz beyler rahat olun![]()
Dedovic kalirsa cok saglam bir 4 numara ile buralar hayal degil![]()
İstediğim final Barcelona-Panathinaikos'tu. Hemen duşa giriyorum.![]()
Beyler dün taksimde baya pana'lı taraftarlar vardı. Etraflarında da polis. Olay çıkmış sanırım. Haberlere felan yansımıştır var mı ne olduğunu bilen ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Olympiakos taraftarlarıyla kapışmışlar, öyle bir haber okudum. Gazetecilere falan da saldırmışlar yazıyordu.
http://spor.milliyet.com.tr/yunanli-...62/default.htm
Ben Vatan'da okumuştum internet sitesinde bulamadım haberi, Milliyet'te var.
Süper final heyecanı falan derken unuttuk cuma günkü cska - pana maçı müthişti gerçekten finalde ki maç bu kadar iyi olmayacak tahminimce.
Final maçı başlıyor. NtvSpor veriyor izlemek isteyen varsa.
Final başladı ilk yarıyı beklendiği gibi CSKA önde tamamladı ama o kadar da zevk vermedi bana Teodosic dışında.. Keşke Pana - CSKA Finali oynansaydı..
Olmypiakos sampiyon bizim yendimiz adamlara bak yaoff off
![]()
son saniyede götürdüler.müthiş bir geri dönüş oldu 19 sayı geriden![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
OOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYMMMMMMMPPPPPPPIII IIIIIIIAAAAAAACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Kimse beklemezdi Efsane bi Final oldu Efsane..... Hala ağzım açık...
Büyük Oyuncusun Spanoulis
VEEEE ŞAMPİYON OLYMPIAKOS!
CSKA Moskova 61 - 62 Olympiakos / Mac Sonucu