SÖZ BİTER İSTATİSTİKLER KONUŞUR
Lige çok iyi bi başlangıç yaptık
Üç gol atarak maçın adamı seçilen OSMAN
İkinci yarı yedek kulübesinden gelerek iki gol atan nöbetçi golcü İ.Kabak
![]()
İstifa Et
İstifa Etme
SÖZ BİTER İSTATİSTİKLER KONUŞUR
Lige çok iyi bi başlangıç yaptık
Üç gol atarak maçın adamı seçilen OSMAN
İkinci yarı yedek kulübesinden gelerek iki gol atan nöbetçi golcü İ.Kabak
![]()
ilk 70 dakikasını çok iyi oynadık öne geçtik pozisyon vermedik ama 70. dakikadan sonra yediğimiz iki golle üç puanı bıraktık
![]()
el klasiko devam ederken bizde kariyere devam edelim![]()
Pepenin ofsayta düştüğünü gördükten sonra kimse FM saçma demesin
W.Bremen Maçı Öncesi yedeklerle çıktık golü atıp tempoyu baya düşürdük bi ara uyuyacaktım ziskliydi ama zayıf rakibimize üç puanı kaptırmadık
![]()
ben daha açılamadım bak avrupayabaşarılar dilerim tekrar... ben vakit bulamıyorum şu aralar.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Biz açıldık da noldu hocam tık yok
![]()
MİLLİ HEYECAN....!!!
![]()
Last edited by sarianet : 21.Nisan.2011 at 15:33
Mehmet Aydın Afyonkarahisardaki futbolcum milli kıyak yaptım![]()
Mehmetten Otoritelere TOkaT Gibi GOL
Oyunda üstünlüğümüzü kabul ettirsek de kinci yarının başında serbest vuruştan direk gol yememiz moralimizi bozdu ama kazndığımız penaltı ibreyi bize doğru çevirdi ve daha sonra yüklenince fark geldi
![]()
Oyuncumuz Pilot Kulübümüzde Kirada
![]()
İyi Futbolcularınız olur taktiğiniz iyidir oyuna iyi başlarsınız ama bazen işler o kadar iyi gitmez bu gün de o günlerden bi gündü malesef oyuncularımız gününde değildi
![]()
Bosna maçının moralsizliğiyle maçı Asistanım Ömer Erdoğana Oynattım sağolsun oda yüzümüzü kara çıkarmadı
![]()
Karşı takım oyununu bize kabul ettirdi golünü de attı tam bi karamsarlık ortamı hakimdi ortalıkta
taa ki Osman 35 metreden firikik golünü çakana dek ibre yine bize döndü ve üç puanı üç golle aldık
![]()
Bugünlük Kariyerden Bu Kadar Lig Tablosuyla Veda Edelim
HAYIRLI GECELER
![]()
Herkese Merhabalar Kariyere Biraz Daha Devam Edelim
[YOUTUBE="V5muqg08JGg"]Kahkahalar bugün senin Peki Ya Bundan Sonrası[/YOUTUBE]
Durmak Yok Yola Devam.
![]()
1.cisi türkiye kupasındaki grup şahane 2.cisi şampiyonlar ligi grubunda acilen toparlanman lazım bu 2 skor sana yakışmadı3.cüsü bosnayı evmizde dağıtırız sen rahat ol
Avrupa kupası maçları öncesi güzel bi malubiyet aldık
![]()
Ozan İpek Devamlı Gelişmeye Açık
![]()
Kariyere çay arası
![]()
Ozan İpek gelmiş 34 yaşına. Hala gelişiyor.Tebrik etmek lazım. Kendine çok iyi bakıyor.
![]()
TariboWest