Sayfa 354 / 367 İlkİlk ... 254304344352353354355356364 ... SonSon
10,591 ile 10,620 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Juve'de o sezon kalıp efsane olmayı reddetti bana göre. Şimdi büyük kulüplerde gezinip duruyor. Yeteneğini yargılamıyorum ama Juventus'u kötü zamanında bırakıp giden Cannavaro, Ibra gibi oyuncuları hiç sevemedim.

Ayrıca Juve'den ayrılırken yaşı 24-25 civarlarındaydı. Pek kariyerinin başı sayılmazdı.
    Gittiği her takım da şampiyon oluyor yalnız

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Napıcaktı ya kariyerinin başında dünyanın en iyi topçularından biri olma şansı elinde , şike soruşturmalarından yargılanıp küme düşürülmüş Juventusta mı kalıcaktı , altyapıdan yetişmiş bir oyuncu falan olsa hadi neyse ... Juventus hala toparlanamamış uefada falan takılıyor , kendini böyle bir yeteneğini heba mı etseydi ?
    en iyisini yaptı bence de katılıyorum. ibrahimoviçten del pieroluk beklenmemeli
    zidane de zamanında reale gitti sadakat takıntıları saçma geliyor bence

Zidane 10 Sene Nerdeyse Juveye Herşeyini Verdi Bir Zidane ile İbrayı Kıyaslamak En Büyük Hata Olur. Eğer Zidane Örneği Veriliyorsa İbranın Juveye Verdiği Hizmet Zidane'ın Juveye Verdiği Hizmetin Tırnağı Olamaz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Zidane 10 Sene Nerdeyse Juveye Herşeyini Verdi Bir Zidane ile İbrayı Kıyaslamak En Büyük Hata Olur. Eğer Zidane Örneği Veriliyorsa İbranın Juveye Verdiği Hizmet Zidane'ın Juveye Verdiği Hizmetin Tırnağı Olamaz
    Zidane acaba kümeye düşse kalıcakmıydı birde böyle bak

Kalmayacağını Nerden Biliyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalmayacağını Nerden Biliyorsun?
    Bilmiyoruz işte onu diyorum bende , yaşanmamış birşey üstünden başka bir adam hakkında konuşmaya gerek yok

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Buffon bugün bir çok kişi tarafından dünyanın en iyi kalecisi deniyor. O bırakmadı takımını herhangi bir kariyerinde zedelenme yada gözden düşme durumu oldumu. Hala dünyanın 1 numarası deniyor onun için. Yada bir Nedved oda bırakmadı zamanında takımını.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Buffon bugün bir çok kişi tarafından dünyanın en iyi kalecisi deniyor. O bırakmadı takımını herhangi bir kariyerinde zedelenme yada gözden düşme durumu oldumu. Hala dünyanın 1 numarası deniyor onun için. Yada bir Nedved oda bırakmadı zamanında takımını.
    Buffon ve Nedved in takıma katıldıkları yılla İbrahimovicinki farklı , bir bunları da bir göz önüne alın

artık , Onlar kendilerini kanıtlamışlardı zaten

Kendilerini Juvede Efsane Etmediler mi Ne Kanııtlaması.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

öyle olduğu halde gene de juveyi bıraktı gitti reale fark ne anlayamadım ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Buffon denilince akla Juventus gelir,Nedved denilince Juventus gelir.Bu o yıl da böyleydi.Ama İbrahimovic denilince akla ilk Juventus gelmez.Hiçbir zaman öyle özdeşleşmediler.Onlar 5 yıldır o takımdaydı İbrahimovic ise 2 (:

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Buffon denilince akla Juventus gelir,Nedved denilince Juventus gelir.Bu o yıl da böyleydi.Ama İbrahimovic denilince akla ilk Juventus gelmez.Hiçbir zaman öyle özdeşleşmediler.Onlar 5 yıldır o takımdaydı İbrahimovic ise 2 (:
    Aynı Dili Konuşmuyormuyuz Be Mayg Adamın Öyle Sadakat Duyguları Olmadığı İçin Nankör Olduğu İçin Kafasına Estiği Her Takımda Oynuyor. Bunları Anlatmaya Çalışıyoruz. Yoksa Kalsaydı Şimdi Juveye Başkan Bile Olurdu İbra Futbolu Bıraktığında.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kardeşim bizde diyoruz ki zaten orda kalıpta ismini duyurabilirdi pekala. İbra zaten o ara ispatlamıştı kendini daha nereye gidecekti uzaya mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aynı Dili Konuşmuyormuyuz Be Mayg Adamın Öyle Sadakat Duyguları Olmadığı İçin Nankör Olduğu İçin Kafasına Estiği Her Takımda Oynuyor. Bunları Anlatmaya Çalışıyoruz. Yoksa Kalsaydı Şimdi Juveye Başkan Bile Olurdu İbra Futbolu Bıraktığında.

Abi adam sadakati katmıyo işin içine.Sadece iş olarak bakıyo.Nerde daha iyi olacaksam oraya giderim mantığında hep.Onun için daha iyi olmak para ve sadakatten önce geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kardeşim bizde diyoruz ki zaten orda kalıpta ismini duyurabilirdi pekala. İbra zaten o ara ispatlamıştı kendini daha nereye gidecekti uzaya mı ?
    Abi dediğim gibi adam alt ligte oynamak istemiyor.Bu takım isterse Barcelona olsun yine oynamaz.

Abi adam sadakati katmıyo işin içine.Sadece iş olarak bakıyo.Nerde daha iyi olacaksam oraya giderim mantığında hep.Onun için daha iyi olmak para ve sadakatten önce geliyor
    Onun ki İyi Olmak Değil, Onun Canı Sopa İstiyor Tam Sopalık

Görende Juvede Oynayan Adam Amatör Topçu Sanır, Juve Takımı Borumu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takım Juve Küme düşmüş Juve , İbrahimovic daha iyi olma peşinde - Her zaman şampiyon olan İbrahimovic . Nankörlükle alakası yok

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Gittiği her takım da şampiyon oluyor yalnız
    Yeteneğini, başarılıarını vs. yargılamadığımı söyledim. Kariyeri için doğru planlamayı yapmıştır. Ama ben Juve'nin düştüğü durumda kaçan her futbolcuya gıcığım. Bu kendi görüşüm. Juve'ye sempatim olmadı hiç ama ben işin duygusal yanından bakıyorum. Ibra tamamen profesyonel tarafından bakıyor. Ben bu kadar profesyonel olmaya karşıyım.

Zidane örneği ise konuyla alakasız bence.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    İbrahimovic Juveye çok şey kattı Juve olmasa başka büyük takımda oynardı zaten her gittiği

takımdada şampiyonluğunu yaşar.Ayrıca ondan kazandığı para kimbilir ne kadar işine yaradı Juve'nin
    Amauri'ye gitti o para

Ibrahimovic zaten 2005/2006 sezonunda maaşında artış beklediği ve bu gerçekleşmediği için sabote etmeye başlamıştı takımı ve sezon sonu büyük ihtimalle ayrılacaktı. 35 maçta 7 golle Güizavari bir performans sergilemişti. Takım küme düşürüldükten sonra gitmek istemesi anlaşılabilir ancak Juventus'un düştüğü durumun müsebbibi olan takımda oynaması ve gitmeden önce sezon öncesi kampında otobüse binmeyi reddederek arkadaşlarını bekletmesi gibi olaylar nedeniyle iyi hatırlanmayacak. Ne olursa olsun ona Avrupa kapısını açan Juventus ve Moggi'ye teşekkür borçluydu. Sonra Inter taraftarına da yaranamadı gerçi, bakalım Milan'da ne olacak.

sonuçta aynı kanı taşıyoruz, takip etmek hakkımız.real madrid reklamlarında "mesutlu real madrid" deniyorsa burada haber yapılmaya hakkı var. gurbetçilerin başarılı olması hoşuma gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Inter zirveye yaklaşıyor: 1-0

İtalya Ligi'nde zirve mücadelesi veren Inter Serie A'nın 26. haftasında Cagliari'yi konuk etti.

İtalya Ligi Serie A'nın 26. haftasında Inter sahasında Cagliari'yi 1-0'lık skorla mağlup etti.

Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan karşılaşmada Inter galibiyet golünü erken bulup galibiyete ulaşırken, Milano ekibine galibiyeti getiren golü mücadelenin 7. dakikasında Andrea Ranocchia kaydetti.

Bu sonucun ardından Inter puanını 50'ye yükselterek maç fazlası ile 2. sıraya yükseldi. Cagliari takımı ise 35 puan ile 9. sırada yer aldı.

İtalya Ligi Serie A'nın 27. haftasında Inter deplasmanda Sampdoria ile karşı karşıya gelirken, Cagliari ise Lazio'yu konuk edecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Roma, Montella'ya emanet

Roma, Montella'ya emanet

Kötü gidişatın üzerine bir de Genoa hezimeti eklenince istifa eden AS Roma'nın teknik direktörü Claudio Ranieri'den boşalan koltuğa, Roma'nın eski oyuncusu ve altyapı çalıştırıcısı Vincenzo Montella getirildi.

"Gemiyi terk etmeyeceğim" açıklamasına rağmen 3-0 galipken 4-3 kaybedilen Genoa maçının ardından istifa kararı alan Claudio Ranieri'nin ardından kulüp yeni teknik direktörün adını açıkladı. Seria A'da zirvedeki Milan'la arasında 16 sayı fark olan AS Roma'nın yeni teknik direktörü 36 yaşındaki Vincenzo Montella oldu.
    Roma, Montella'ya emanet

Futbolculuk sözleşmesi devam etmesine rağmen erken emekli olarak 2009 yılında Roma 15 yaş altı takımını çalıştırmaya başlayan Montella, böylece ilk kez bir takım çalıştırmış olacak. Karar, yönetimin Trigoria'da 2 saatten fazla yaptığı toplantının ardından açıklandı.
    Resmen göreve başlayacak olan Montella'nın, morallerin çok bozuk olduğu takıma yeni bir hareket getirmesi ümit ediliyor. Gözler, 22. haftada yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen ve Çarşamba akşamı oynanacak olan Bologna-Roma maçına çevrildi.
    Vincenzo Montella, futbolculuk kariyerine o zaman İtalya'nın 3. liginde oynayan Empoli'de başladı. 1996'da Serie B'de oynayan Genoa'ya ardından Serie A'da takımlarından Sampdoria'ya geçti. 1999 yılında transfer olduğu AS Roma'da 2009 yılına kadar oynadı.

NtvSpor

Sheriff Misafir

Montella, Totti'ye nasıl teknik direktörlük yapacak bilmiyorum. Totti yıllarca ona kaptanlık yaptı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Montellayı getirceklerine Totti Oyuncu/Menajer olsaydı daha iyidi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Montella ile yeniden şahlanacaktır Roma.

Cm0102'nin En Güzide Forvetlerimdendi Montella

Sevindim Açıkcası Aralarının Totti ile Harika Olduğunu Biliyorum Totti ile Uyumu Güzeldir Montinin, Birbirlerini Beslerler

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

İtalya Ligi Serie A takımlarından Roma'da Claudio Ranieri'nin ardından teknik direktörlüğüe Vincenzo Montella getirildi. Ranieri pazar günü Genoa'ya 3-0 önde oldukları maçını 4-3 katbetmelerinin ardından istifa ettiğin açıklamıştı.

Del Piero_10 Misafir

Default Del Piero: “Kabim Juve’yle”

Juventus’un efsane ismi Alessandro Del Piero, hakkında çıkan transfer dedikodularına son noktayı koydu.

Juventus’un sembol isimlerinden Alessandro Del Piero’nun sezon sonunda bitecek sözleşmesi, çeşitli dedikoduların çıkmasına neden olmuştu. Uzayan sözleşme görüşmelerine son noktayı, efsane oyuncudan geldi.

Kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamada kalbinin Juventus ile attığını belirten Del Piero, “Kariyerim boyunca futbola, Juventus’a ve taraftarımıza derin bir sevgi besledim. Bunun parayla bir alakası yok. Başka bir yerde çok daha fazla para kazanabilirim. Ancak son dönemde çıkan dedikodular beni üzdü” dedi.

Yönetimle yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiğini belirten tecrübeli orta saha oyuncusu, “Başkanla para konuşmadım. Onlara futbol oynama isteğimi, tutkumu ve başarıya olan açlığımı anlattım. Bu kulüple ve taraftarla olan bağımı herkes biliyor” dedi.

Futbol kariyerinin son sözleşmesini de Juventus ile imzalamak istediğini belirten Del Piero, “Kariyerimin ilk sözleşmesini Juventus ile imzaladım. Son imzamı da bu formayla atmak isterim” şeklinde konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Ibrahimovic 'Filozof' Pep'e yüklendi

Ibrahimovic 'Filozof' Pep'e yüklendi

Milan'ın golcüsü Zlatan Ibrahimoviç, yine eski teknik direktörü Pep Guardiola'yı hedef aldı. Guardiola'dan alaycı bir dille "filozof" olarak bahseden Ibrahimoviç, Milan'ı da, ezeli rakibi Inter'in bir adım önüne koydu.

Zlatan Ibrahimoviç, astronomik bir bonservis bedeli ve Samuel Eto'o karşılığında Barcelona'ya transfer olduktan sonra, teknik direktör Pep Guardiola ile ciddi sorunlar yaşamış ve ilk sezonunun sonunda Milan'a gönderilmişti. Milan'da yeniden eski formunu yakalayan Ibrahimoviç, Nou Camp'ta başarısız olmasının tek sorumlusu olarak Guardiola'yı gösterdi. Genç teknik adamdan sürekli alaycı bir dille "filozof" olarak bahseden İsveçli golcü; "Barcelona'da işlerin ne kadar çabuk değişebileceğini görmüş oldum. Benim sorun yaşadığım tek kişi o filozoftu" dedi.
    Ibrahimovic 'Filozof' Pep'e yüklendi

Guardiola'nın son aylarda kendisiyle göz göze gelmekten bile çekindiğini savunan Ibrahimoviç; "İlk 6 ay harikaydı. Kimseyle problemim olmadı. Hatalı davrandığımı söyleyebilecek tek bir kişi bile çıkmaz. Sonra birşey oldu. Bugün bile ne olduğunu bilmiyorum ve hala da yanıt bekliyorum" diye konuştu.
    Oyuncuları motive etme konusunda Mourinho ile Guardiola'nın karşılaştırılamayacağını öne süren Ibrahimoviç, soyunma odasında birçok futbolcunun, Guardiola'nın sözlerini anlamakta bile zorlandığını iddia etti. Eski takımı Inter ile Milan'ı da karşılaştıran İsveçli golcü; "Inter hakkında kötü konuşamam. Çünkü orada harika yıllar geçirdim. Ancak tarihsel olarak Milan daha önemli bir kulüp" ifadelerini kullandı.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Juventus eriyor

İtalya'da Bologna'ya evinde mağlup olan Juventus şampiyonluk yarışından uzaklaştı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus, dün akşam Bologna'ya sahasında boyun eğerek zirveden iyice koptu.
    Serie A'da 2010-2011 sezonuna yeniden yapılanarak giren ve şampiyonluğu hedefleyen Juventus, ligin ikinci yarısının başında aldığı mağlubiyetlerle hedefinden çabuk uzaklaştı.
    Siyah-beyazlı takım son olarak dün akşam sahasında ağırladığı Bologna'ya 2-0 yenilirken, bu mağlubiyet Torino ekibinin ligin ikinci yarısında çıktığı 8. maçtaki dördüncü yenilgisi oldu.
    Bologna maçının ardından basına verdiği demeçte, "açıklanması mümkün olmayan" hatalar yaptıklarını belirten Juventus Teknik Direktörü Gigi Del Neri, "Her zaman bir şeyin konsantrasyonumuzu etkilediğini düşünüyoruz. Inter maçında oyuna hakim olan, belirleyici taraf olan takımımın, Lecce ve Bologna maçlarında oynadığı oyunla bu duruma gelmesi imkansız gibi bir şey. Saha içinde yapılan hatalar, açıklanacak gibi değil. Daha iyi olmalı, kendimizi bulmalıyız. Zor bir şampiyonada mücadele ettiğimizin farkına varmalıyız. Taraftarlar için üzgünüm. Onlar daha farklı şeyleri hakediyorlar" dedi.
    Ligin ilk yarısının son iki haftasında da önce sahasında Parma karşısında 4-1'lik skorla ağır bir yenilgi alan Juventus, 19. haftada aldığı Napoli yenilgisiyle ilk yarıyı kötü bir şekilde sonlandırmıştı.
    Ligde ikinci yarıya Bari galibiyetiyle başlayıp umutlanan siyah-beyazlı takım, bu maçın ardından 21. haftada Sampdoria ile deplasmanda golsüz berabere kalırken, 22. haftada sahasında Udinese'ye 2-1 ve 23. haftada Palermo'ya deplasmanda yine aynı skorla boyun eğdi. 24. haftada Cagliari'yi deplasmanda 3-1, 25. haftada da FC Inter'i sahasında 1-0'lık skorlarla devirerek, rahat bir nefes alan Juventus, 26. haftada çıktığı Lecce deplasmanında ve son olarak sahasında karşılaştığı Bologna'ya 2-0'lık sonuçlarla yenilerek, kötü gidişatını sürdürdü.
    İtalya Serie A'da 27 şampiyonlukla en çok şampiyonluğu bulunan Juventus, 2010-2011 sezonunda yapılan 27 maç sonunda, 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 yenilgiyle 41 puanla 7. sırada bulunuyor. Siyah-beyazlı takım deplasman maçlarında gösterdiği performansın iç saha maçlarına da yansıdığı görülüyor. Torino ekibi, şu ana kadar aldığı 8 yenilginin 4'ünü iç sahada aldı.
    Juventus, ligdeki son şampiyonluğunu 2002-2003 yılında kazanmıştı. 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarındaki şampiyonlukları "Calciopoli" skandalıyla elinden alınan Juventus, o olaydan sonra toparlanamadı.

NtvSpor

Mesaj Yetkileri