ya soldado yu bi satamadım valencia dan adam ilk sene 34 maçta 31 golle gol kralı oldu değeri 17.5 ama teklif yok sinir oldum ne öneirsin üstad olmadı devre arası senin yönteme kalcaztransferler ise 183 milyon euro gelir her şeyi özetliyo
ya soldado yu bi satamadım valencia dan adam ilk sene 34 maçta 31 golle gol kralı oldu değeri 17.5 ama teklif yok sinir oldum ne öneirsin üstad olmadı devre arası senin yönteme kalcaztransferler ise 183 milyon euro gelir her şeyi özetliyo
Bizim Muhammed Demirci nolmuş bir bakaydın![]()
Football is simple,but Football Manager is not
ya nasıl izlemezler benim gibi adamı anlamıyorum arkadaş![]()
Nasıl biliyor musun ? Bu da bir taktiktir bak.
Baktım senin adam yardırıyor..
Hemen Profil --> Tansfer --> Transfer Durumuna Bak --> Transfer Talimatlarından İstenen Ücret'i 80 milyon euro yaptım.
Bu sebeple kimse istemiyorÇünkü izleyen kulüpler gözlemci yolladıklarında benim 80 milyon isteyeceğimi zannediyorlar. Onlarda da ya 80 milyon yok ya da o kadar etmiyorsun zaten
Bu sebeple artık kimse ilgilenmiyor.
Satmak istemediğiniz oyunculara bu olayı uygulayın!
Sentugo.
GELENLER
Kiralık Gelenler
Ve asistan menejeri değiştirdik.
![]()
Sentugo.
Sentugo.
enrique correayeya talibim![]()
Güzel transferler.
Bunun için para alıyok![]()
oğulcan ya da palavecino dan birisi yapar mısın benide![]()
Muhammed' in ismini benim için Ronaldinho yap ve AMC' de trequartista olarak oynat![]()
Transferler şahane valla.Hangi yamayı kullanıyordun bu arada tavsiye eder misin birde![]()
Palavecino kalıcı olmaz bak, yabancı sonuçta. Seni Kaan Oğulcan Başar Yapalım. Hem de aynı kanat zaten.
Taktikte AMC yok, sağ kanat veya mc de sonrada oyuna giriyor. tek görevi de bu olacak
Daha dur yaBir sezon bitsin
Yamayı tavsiye ediyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=108
Bu yamayı kullanıyorum ancak 9 Ağustostan sonraki transferler yok. Haberiniz olsun.
SÜPER KUPA BİZDE!
![]()
Sentugo.
Sentugo.
hocam noluyo beni kesmişsin hayırdır![]()
tamadır. Kaan Oğulcan Başar bu senenin adamı olacak not edin bir yerlere![]()
Bomba ilerliyorsun. Bence artık tatile at![]()
adam bayern münihe bağlamışgerçi ona da 7 atmıştı
![]()
Sakatlık oldu. Yoksa ilk tercih sensin.
6 maç 1 gol 5 asist yapmışsın
Tatile çıkarsak takım böyle oynayamaz amaTakım konuşmalarını kim yapacak ? Maç antrenmanlarını ? Basın toplantılarını ? Oyuncularla kim konuşacak ?
![]()
Sentugo.
Ben talibim![]()
Bir ne durumdayım falan diye fiktüre bakayım dedim de
Bir sonraki maçlarımız
![]()
Sentugo.