2/2 başladım![]()
2/2 başladım![]()
FM Gazetesi
Bende 2 de 2 ile başladım. Demek bu haftada iyi geçecek![]()
5'te 3 yaparak tamamladım günü. Yarınki maçların hepsine 1 oynamışım. Ev sahiplerine güveniyorum.![]()
Berbaerlişkleri bile bilmişimiddia oynasam bu kadar olurud
![]()
Cuma günkü maçları iddaa da bildim burda tahmin yapmayı unuttum ne güzel 5te4 yapcaktık yalan olduk. 3te 2'yle gidiyoruz.
Screw you guys, I'm goin' home
5te1le gidiyorum sadece herkesin bildigi Bjk maçını bildim ilk haftalarda çok iyiydik son 2-3 haftadır baya bozdum.
5'de 3. Ah ulan Melo ne vardı da kurtardın penaltıyı. Birde Bursa çok gol kaçırmış. 5'de 5 yapabilirdin. Takipçilerim iyi yırttınız![]()
Güvenimi boşa çıkarmadı ev sahipleri sağolsun.Bugün 3'te 3, toplamda 8'da 6 ile Trabzon maçını beklemeye başladım.
O maç da 1 biterse, iyi bir puan gelecek. Bu da, üst sıralara tırmanmak demek.
![]()
8'de 4 yaptım. Trabzonspor - Eskişehirspor maçı berabere biterse 8'de 5 olur. Bu haftada 1.sırayı kaptırmam muhtemelen.
8de3 yaptık Ts kazanırsa 9da4le kapatıcam haftayı.
Berabere bitsin ilk ikiyi bozmayalım değil mi mMeyreleş?![]()
Ben ilk ikide kalırım da sen sıranı Walter kaptırabilirsinAdam Trabzon maçına 2 yazmış
![]()
Vay vay vay şirketi kurmuşlar Deus'a bak sen
Bu hafta 9'da 2 yaptım ama o 2 maçtan 17 puan gelecek
Hesaplarım doğruysa Meireles 17, Deus 16, Tenacious 21 puan alacak. Yani sıralamada pek bir şey değişmeyecek, Deus'la puanlarımız eşitlenecek sadece.
9/5 bu hafta![]()
FM Gazetesi
9 da 7 sadece beşiktaş ve fenerbahceden yatmışız) iddia oynasaydım keşke
) bu haftanın lideri olailirim
esestende iyi puan geldi![]()
Edit: ts-eses maçında benden sonra 1 kişi daha bişlmiş![]()
9'da 6 ile kapattım haftayı. Puanımı beklemeye koyuldum.![]()
Beşiktaş-Akhisar 1 (24 kişi) 2 puan
Mersin-Karabük 1 (14 kişi) 7 puan
Kasımpaşa-Ordu 0 (14 kişi) 7 puan
Elazığ-GSaray 2 (22 kişi) 3 puan
Bursa-Antalya 0 (9 kişi) 8 puan
GAntep-İBB 1 (16 kişi) 5 puan
FBahçe-GBirliği 1 (26 kişi) 1 puan
Sivas-Kayseri 1 (16 kişi) 5 puan
Trabzon-Eskişehir 2 (8 kişi) 9 puan
8 puan.![]()
30 puan![]()
Yalnız şu var; "Yapılan tahminlerde değişiklik yapılmayacaktır." maddesine dayanarak OrcunFB'nin ekleme olarak yazdığı "Trabzonspor-Eskişehirspor 2" tahminini yok saydım. Eğer o sayılıyorsa Bursaspor-Antalyaspor ile Trabzonspor-Eskişehirspor maçlarını bilen sayıları eşit oluyor (9'ar kişi). Bu durumda Bursa-Antalya maçının puanı 8 değil 9 oluyor. O maçı doğru bilenler 1'er puan daha fazla alabilir yani OrcunFB'nin tahmini geçerli sayılırsa.
Ayrıca Deus Dominus'un Mersin İY-Karabük maçı tahminini de yok saydım, maç bittikten sonra yazıldığı için.
DoğrudurO maın cuma güün oynanacağını bilmiyordum, geç kalmadan yazayım dedim ki atı alan Üsküdar'ı geçmiş
Durduk yere iki tahminden olduk yine iyi mi...
İşte sayılıyor mu sayılmıyor mu bilemediğimden ben o şekilde hesapladım açık kapı bırakarak. İnşallah sayılır, işime gelir 17 yerine 18 puan alırım![]()
Neden sayılmasın yahu maç başlamamış bir kere yanlış kopyalamış mesaj düzenlemediği için de öyle yapmak zorunda kalmış.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."