Sayfa 379 / 480 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
11,341 ile 11,370 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Niangin ayaginda ezilmeler varmis ama her futbolcuda olabilecek ezilmelermis.Ins. sorun olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Herhalde bu kadar çok sakatlıklardan çekerken tutup ta sakat birisini almazlar iş görsün diye.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Almeidanın karsı karsıya atamadıklarını Niang atsa otomatikmen şampiyonuz bakalım birde bu kadar üstdüzey transferlerin maliyeri 2.5Mn euro edıyormus ıste tranferlerin kalitesi, işte yönetim helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bugün niang oynayacakmı bilen var mı, eskisi gibi sırtına 2 3 kişiyi takıp giden adamı izlemek istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bugün niang oynayacakmı bilen var mı eskisi gibi sırtına 2 3 kişiyi takıp giden adamı izlemek istiyorum

Oynaması imkansız gözüküyor antremansız %99 oynatılmaz tribünden izler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu akşam sanırım tribünde olacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kasim ayindan beri oynamiyormus sanirim bugun oynamasi beklenmezdi.Serdar ve Sezer hakkinda son karar nedir Sezer olmiyacak sanirim

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Kasim ayindan beri oynamiyormus sanirim bugun oynamasi beklenmezdi.Serdar ve Sezer hakkinda son karar nedir Sezer olmiyacak sanirim
    Transfer sezonu kapandi galiba.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gokhan Suzen gibi birdahaki sefere aliriz sanirim.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

ön libero almamiz lazimdi, Necip tek basina ön libero'da oyniyamiyor. Toraman oynasin diyecem ama Aybaba Ersan'i oynatmaz bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Gelecek sezon için iyi bir stoper ve ön libero alınmalı. Hucum hattı çok iyi. Olcay, Holosko, Oğuzhan ileri ki sezonlarda kemikleşmiş isimler olacak. Tek sorun savunma zaafiyeti. Bunları da transfer yaparak çözersin ancak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahmet İlhan'ı çok beğendim ben keşke alabilsek. Tam öyle bir adam lazım bize aslında.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ernst gibi birisi lazim aslinda bize . Necip yerine Ernst oynasa yedigimiz gollerin cogunu yemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

adamlar niangın imza töreninde bile hakem hatalarından bahsediyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    adamlar niangın imza töreninde bile hakem hatalarından bahsediyorlar
    Ne bekliyordun hiç bahsetmesinler mi ? İşinize geliyor herhalde. Şimdiye kadar yönetim tepki göstermediği için Beşiktaş maçlarında katliam yapılıyor. Hoş yine tepki gösteremiyorlar. Hakemler hakkında konuşulsa da bunlar sert açıklamalar değil genelde. Malum geçmişte yapılan hatalardan dolayı kulübün menfaatleri için ayıya dayı deniliyor. Şahsen benim düşüncem bu yönde. Bu sezon ezeli rakiplerinden biri transfere 33.9 M €, diğeri ise 30 M € harcarken sen transfere 3.7 M € harcayarak bu takımlara zirvede kafa tutuyorsun, direnmeye çalışıyorsun bide kokuşmuş ligin kokuşmuş hakemleri senin maçlarını kalletecek. Yok öyle bir dünya ama Türkiye'de oluyor maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Ne bekliyordun hiç bahsetmesinler mi ? İşinize geliyor herhalde. Şimdiye kadar yönetim tepki göstermediği için Beşiktaş maçlarında katliam yapılıyor. Hoş yine tepki gösteremiyorlar. Hakemler hakkında konuşulsa da bunlar sert açıklamalar değil genelde. Malum geçmişte yapılan hatalardan dolayı kulübün menfaatleri için ayıya dayı deniliyor. Şahsen benim düşüncem bu yönde. Bu sezon ezeli rakiplerinden biri transfere 33.9 M €, diğeri ise 30 M € harcarken sen transfere 3.7 M € harcayarak bu takımlara zirvede kafa tutuyorsun, direnmeye çalışıyorsun bide kokuşmuş ligin kokuşmuş hakemleri senin maçlarını kalletecek. Yok öyle bir dünya ama Türkiye'de oluyor maalesef.
    bahsetmesinler tabi dediğim açık ve net imza töreninde niangtan bahsedersin kadro derinliğinden bahsedersin hakemi başka yerde konuşursun imza töreninde değil

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hakkımız var heryerdede konusuruz ve birçok spor yorumcusuda bızı desteklıyor son zamanlarda hakem hataları yuzunden bırcok puan kaybettik ve haklıyızda sizinde hoşunza gidiyor tabi yönetimimizin susması ama dikkat edin beşiktaş cok büyük taştır altında kalırsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Hakkımız var heryerdede konusuruz ve birçok spor yorumcusuda bızı desteklıyor son zamanlarda hakem hataları yuzunden bırcok puan kaybettik ve haklıyızda sizinde hoşunza gidiyor tabi yönetimimizin susması ama dikkat edin beşiktaş cok büyük taştır altında kalırsınız.
    ya sizin şu psikolojiden kurtulmanız lazım öyle laf arasında dile getirirsen bunu kaale almazlar yani imza töreninde söylenmemesi lazım gidersin bir basın toplantısı yaparsın başkanın la asbaşkanınla filan açıklamanı öyle yaparsın yetkili mercilere başvurunu yaparsın öyle laf arasında söylemekle olmaz umarım demek istediğimi anlamışsınızdır

bu arada bjk nin bu durumu çok hoşuma gidiyorki anlatamam

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gecmiste Y.D. cok sert aciklamalar yapmisti.Gerekirse sahaya cikmayiz diye bu yonetimdende onu bekliyorum acikcasi

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Beşiktaş Zenitli futbolcu Bruno Alves ile ilgileniyormuş.

Sporx

Keisuke Honda haberleri var bugun. Sözleşmesi bitiminde alınacakmış. Gerçek bir frikik ustası o da.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

besiktasa yakin olarak bilinen muhabir firat gunayer elmander seneye besiktasta forma giyebilir dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Selçuk Şahin'i transfer edelim bide. Onunda sözleşmesi bitiyor. Transferle ilgilenen şahıslar kimse kaçırmasın. Volkan Şeni alırız onunda sözleşmesi bitiyor. Bu kadar ölücü olunmaz ama bu haberler doğruysa. Sana kalite lazım iken sen gidip günü geçmişlerle ilgileniyorsun.

10 tane ne olduğu belirsiz oyuncu alacağına git iki tane kaliteli oyuncu al kimse ses çıkartmaz. Peehhhh....

Elmander, Engin Baytar, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Volkan Şen bu oyunculardan ikisi transfer edilirse şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Selçuk Şahin'i transfer edelim bide. Onunda sözleşmesi bitiyor. Transferle ilgilenen şahıslar kimse kaçırmasın. Volkan Şeni alırız onunda sözleşmesi bitiyor. Bu kadar ölücü olunmaz ama bu haberler doğruysa. Sana kalite lazım iken sen gidip günü geçmişlerle ilgileniyorsun.

10 tane ne olduğu belirsiz oyuncu alacağına git iki tane kaliteli oyuncu al kimse ses çıkartmaz. Peehhhh....

Elmander, Engin Baytar, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Volkan Şen bu oyunculardan ikisi transfer edilirse şaşırmam.
    Elmander hakkında fazla olumsuzsun.Sezon öncesi geçen seneki gibi kuvvetlensin birde sakatlık yaşamasın Elmander bak gör taraftarın sevgilisi olur.Geçen sene şampiyon olduysak Elmander'in hücum presinin etkisi fazlaydı.Her yerde basıyordu.Çift forvet yapıcaksın birde yanına gol atan adam gelicek Elmander o zaman işler.
    Bu sene çok kötü orası ayrı.Kariyerinde sakatlık yaşamayan adam sakatlıklarla geçirdi sezonu.Ben önceki sayfalarda da yazmıştım Elmander'in Beşiktaş'a gitmesini isterim.Geçen seneki gibi kendini bulucaktır.

Elmander-Pektemek
    yada
    Elmander ve Niang tarzı adam.Güzel hücum hattı olur.

25. Default

Beşiktaş önce personeli toparlasın, yoksa gelecek oyuncular imza töreninde sakatlanmaya bşlayacak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Almeida giderse, Elmander'in gelmesini isterim. Sakatlık sorununu atlatırsa ve sağlık ekibimiz değişirse, bizde çok iş yapar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben Beşiktaş'ın yerinde olsam hiç forvetle falan uğraşmam 4 tane defans alırım. Orta saha zaten yeterli, hücumda da bir şekilde gol atıyor takım ama defans ağlıyor. Özellikle sol bek ve sol stoper yenilenmeli.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

http://www.fanatik.com.tr/gokhanin-y..._33_308455.htm

İlginç bir hamle çağlar

http://www.fanatik.com.tr/kartalda-h..._33_308461.htm

Bir de bu varmış Batalla çok iyi olur herhalde holmeni de istiyodu beşiktaş iyi bir 3lü olur oğuzhan-batalla-holmen

29. Default

Sabah Fanatik'te gördüm Batalla haberini, güne gülerek başladım Bony hedefi ne kadar gerçekçilikten uzaksa Batalla'nın transferi ihtimali de öyle.
    Çağlar için düşüncem de; Galatasaray'a gitti ve bitti. Artık eski formuna yakın oynayabileceğini düşünmüyorum. Bundan sonra lige yeni çıkmış, düşmemek için mücadele eden takımlarda gezer durur. Beşiktaş'ın aradığı isim olamaz o.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sözleşmesi bitiyor, Bursaspor'a çalım atılarak alınabilir. Çokta faydalı olur. Çağlar ise bu saatten sonra PTT 1. Lig'de bile oynayamaz, ne Beşiktaş'ından bahsediyor bunlar anlamıyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri