Kitap alanına eski yerinden yani Kültür Sanat Rehberinden devam edeceğiz. Çünkü o alanda hiçbir paylaşım ve aktiflik bulunmuyor.
Burada her konu için başlık açabiliriz. Benim fikrime göre başlıklardan çok işlevselliği önemlidir. İşe yaramayan bir başlık sırf olsun diye olmamalıdır.
"Karamehmet bütün parayı Acun'a verdiği için Show Tv sabah akşam Doktorları yayınlıyor."
Doktorlar reytinglerde 2.olmuş geçen gün Valla ben gündüz de gece de izliyorum.Yalnız 2-3 gecedir sezon finalinden sonraki bölüm çıkıyor.Aynı bölümü hem gece hem ertesi gün hem ertesi gece izliyorum gına geldi Yasemin Ergene olmasa izlemem zaten
Rodi Mood, Mudanya Belediyespor'a isim sponsoru olmaya kara verdi. Bundan itibaren takımın ismi RodiMoodanya Belediyespor olacak.
---------------------
Denge bileklikleri kullanan var mı aranızda? Gerçekten yararını fark ettiniz mi? Bende almayı düşünüyorumda ne düşünüyorsunuz bileklik hakkında?
Çoğu basketçi, futbolcu kullanıyor ama bir reklam kampanyası da olabilir. Bilmiyorum yararı varmı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben kullanıyorum, şutlarımda bir düzgünlük ve isabet ölçüsü yerine geldi gerçi ondanmıdır yoğun antrenmanlardanmıdır onu bilemem.
Hayır hiçbir etkisi yok. Hatta dava açıldı bu şirkete ve Avusturalyada binlerce kişiye geri ödeme yapıldı bu bilekliklerden dolayı.
Yanlız etkisi var testine girmiştim denge güç ve esnekliğinizi gözle görülür şekilde arttırıyor.
2 yaşında günde 2 paket sigara içiyor
Endonezya'da sigaraya başlama yaşı oldukça düşük. 3 ila 15 yaş arasındaki çocukların %25 sigarayı en azından bir kez deniyor. Fakat Ardi Rizal yine de çok şaşırtıcı bir vaka.
Henüz 2 yaşında olan Rizal, sigaraya 18 aylıkken başlamış. Babası Mohammed, oğluna oynaması için bir sigara verdiğini ve oğlunun da zamanla içmeye başladığını söylüyor. Annesi ise oğlunun tam bir bağımlı olduğunu ve günde 40 adet sigara içtiğini belirtiyor. Aile birkaç kez Ardi'yi vazgeçirmeyi denemiş fakat küçük çocuk çığlık atıp, kafasını duvarlara vurunca yine sigara vermek zorunda kalmışlar.
Babası Mohammed oğlunun sigarayı bırakması konusunda artık bir çaba sarfetmiyor. Bazı yetkililer oğulları sigarayı bırakırsa aileye bir araba alacakları sözünü bile vermişler. Fakat Endonezya'lı baba 'Oğlumun sigara içmesine karışmak istemiyorum. Bana gayet sağlıklı görünüyor. Ortada bir sorun yok.' diyor.
2 yaşındaki Ardi Rizal, sadece tek bir marka sigarayı içiyor. Günde 2 paket sigaranın aileye maliyeti ise 8 TL civarında. Ardi'nin sigara içerken sergilediği rahat tavırlar ve sigarayı parmaklarıyla korkusuzca çevirmesi ise gerçekten oldukça ilginç görüntüler oluşturuyor.
kaynak: http://www.hinrj.com/1/10452/1/oku.html
Çocuk king
Power Balance denge bilekliklerinden bahsediyorsanız firmanın kendisi açıklama yaptı 'kullanıcılarımızdan özür dileriz , ürünümüzün hiçbir bilimsel niteliği yoktur' diye..
1 saat kaldı burda iftara ve ben baya acıktım. İnşallah hızlı geçer son saat
bende ikindiden sonra aniden acıktım dakka 60 da 80 den 50 ye kondüsyonu bi anda düşen futbolvu gibiyim
Hakkari'de 8 şehit..
Yorum yapmak yersiz olmaya başladı artık. Ne desek boş. Itır Esen twitterda konuyla ilgili birşey yazmış , son derece manidar ; "2 hafta sonra iyi bayramlar mesajı mı vereceksiniz yoksa baş sağlığı mı?" Şehit ailesine artık nasıl iyi gelebilir bu bayram ? Ocaklarına ateş düşmüş. Bazıları hala laf salatası yapmakla meşgul. İcraat sıfır. Sonumuz hayrolsun vesselam. Şehitlerimize Allah'tan rahmet , kalanlara metanet diliyorum.
Ee başımız sağolsun, bizi yıldıramazlar, çok üzüntülüyüz, pes etmeyeceğiz bi sonuca varamazlar, içimiz acıyor, vatan sağolsun.Başka ne vardı unuttuğum ? Senelerdir aynı terane.İcraat hiç yok.Ramazan ayının geçmesini bekliyormuşuz harekete geçmek için.Senelerdir beklemiyor muyuz?14 gün daha bekleriz ne olacak.