Sayfa 383 / 480 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433 ... SonSon
11,461 ile 11,490 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün Fikret Orman ile oturup fesh edeceklermiş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kartalbakisi.com'da çalışan bir arkadaşım var bu zamana kadar söylediği çoğu şey tuttu. Serdar Kurtuluş + Holmen + Sinan Bolat diyor. Sinan hariç gerisi tutmaz umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleci Tolga, Razvan Rat, Aykut Demir, Serdar Kurtuluş, Seda Yılmaz.. Bunlar adı geçenler. Razvan Rat'ın bonservisi yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Kaleci Tolga, Razvan Rat, Aykut Demir, Serdar Kurtuluş, Seda Yılmaz.. Bunlar adı geçenler. Razvan Rat'ın bonservisi yok.
    Seda açık oynuyorsa taraftar sahaya iner

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Seda açık oynuyorsa taraftar sahaya iner
    ahahahah Sefa
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba gidiyor , Fernandes söyleşme uzatmak istiyor. Bu adam önümüzdeki sene sırtında taşıyacak takımı , döktürecek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fernandes kalıyor demek, çok güzel bir haber. Sensiz olmaz Ferdi baba. Transferde adı geçen isimlerden Tolga, Sinan ve Aykut yararlı olur sadece, Holmen'de alternatif olarak değerlendirilebilir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene sattığımız Erkut'u geri alma düşünceleri varmış yönetimin. Madem sattınız neye göre sattınız? Artık şu transfer fiyaskoları bitsin takımda.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ertugrul saglam ne alemde, bir takimla falan anlasti mi? besiktas yeniden goreve getirmeyi dusunmez herhalde. elde ettigi basari ortada, yeniden sans verilebilir ama taraftar sicak bakmiyor sanirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aman aman.. Yerli teknik direktör istemiyorum ben artık. Şöyle adam gibi kaliteli yabancı bir teknik direktör gelsin, yıllarca dursun.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Aman aman.. Yerli teknik direktör istemiyorum ben artık. Şöyle adam gibi kaliteli yabancı bir teknik direktör gelsin, yıllarca dursun.
    keske bielsa falan gelse ama bu butceyle istedigini gerceklestirmek cok zor. illa yabanci diyosan prosineckiyi verelim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yılmaz Hoca' nın Alman vatandaşlığını unutmayalım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Lig Tv istifa etti diyor Samet Aybaba için, Murat Özen diyor ki "BJK TV istifa yazısını kaldırdı". Anlamadım bu işi.

Edit: Net bilgi geldi, istifa etmiş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Feda" sezonunu baska bir teknik adam bukadar iyi geciremezdi bana gore.

Yapabilecekleri sinirli bir teknik adam ama yinede iyi bir Besiktasliymis. Seneye daha buyuk hedefler koyabilecek bir Besiktasi ileri tasiyacak isim olmadigini biliyor ve istifasini veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi her şey ince elenip sık dokunmalı , doğru düzgün bir isim göreve getirilmeli. Sıfırdan başlıyoruz. Elimizde imkanlar da var geçen seneye oranla. Baş ağrıtan günü geçmiş borçlar yok , kapıda bekleyen bir ton dava yok. Planlı ve programlı her şey.

Hadi hayırlısı Kartalım.

Zico + Holmen + Sinan Bolat + Aykut Demir

bu 4lü gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendini başarılı sanıyormuş Samet Aybaba yaptığı açıklamaya göre. Kardeşim senin zihniyetine göre bu takım sene başında kümeye oynama potansiyeline sahipse bu senin kapasiteni gösterir zaten. Söz konusu Beşiktaş ise 2.lik bile başarısızlıktır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öyle ya da böyle, sonuçta ortada bir emek var, bu yüzden teşekkürler Samet Aybaba. Seninle olmadı bu iş, yapacak birşey yok. Evet, şimdi temelleri doğru atılan bir yapılanmayla güzel günler göreceğiz umarım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
    Canım FEDA olsun sana !

Beşiktaş bu sezon Fernandes ve Almeida'yı elden çıkarıp bonservisi elinde olan futbolculara yönelmeli (Holmen ve yanılmıyorsam Colman'ın da elinde). Bu şekilde kârlı bir sezon geçirebiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Colman gelmeli Almeida gitmeli , Umut Bulut gelmeli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Colman yokları oynayan bir adam neden gelmeli diyorsunuz anlamıyorum. Hiç mi izlemiyorsunuz maçları acaba ? Ayrıca sizin de vizyonunuz o kadar dar mı. Hiç mi başka yabancı futbolcu kalmadı dünyada ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

colman kumasi iyi bir futbolcu, trabzonda selcukla birlikte neler yapabildigini gorduk. bu sene takim olarak kotuydu ts, bu sezona gore degerlendirmemek gerekir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Holmeni almali bence besiktas

bu arada mcgregorda yolcu galiba hull city istiyormus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    colman kumasi iyi bir futbolcu, trabzonda selcukla birlikte neler yapabildigini gorduk. bu sene takim olarak kotuydu ts, bu sezona gore degerlendirmemek gerekir.
    Alakası bile yok. Takım olarak kötü falan değildi TS. Toparlandıktan sonra da yokları oynamaya devam etti. Eski günlerini mumla aratıyor. Kumaşı iyi olabilir fakat Beşiktaş gibi bir kulüp böyle riskler almamalı diye düşünüyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

colman kafa olarak cok koptu zaten trabzonda, fazla birsey beklemek hata olur. bursa macindaki mustafa yumlu ile girdigi munakasa aslinda herseyi ozetliyor. ama dedigin gibi riskli bir transfer olur BJK icin, ne cikacagi belli degil

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beşitaş'ın iyi bir kaleci alması için iyi bir bonservis bedelini de gözden çıkarması lazım,malum iyi kaleciler günümüzde kolay bulunmuyor.Mondragon'dan sonra doğru düzgün bir kaleci bulmamız için tam 6 tane kaleci değiştirmemiz gerekti.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beşitaş'ın iyi bir kaleci alması için iyi bir bonservis bedelini de gözden çıkarması lazım,malum iyi kaleciler günümüzde kolay bulunmuyor.Mondragon'dan sonra doğru düzgün bir kaleci bulmamız için tam 6 tane kaleci değiştirmemiz gerekti.
    en iyisi de romanyadan gelen kaleciydi, cluj takimindandi galiba. ismini unuttum bak simdi
    deneme yanilma ile kaleci ariyor bjk, bakalim bu sene kimi getirecekler. ochoa gelsin, cok merak ediyorum FMnin efsane kalecisini...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    en iyisi de romanyadan gelen kaleciydi, cluj takimindandi galiba. ismini unuttum bak simdi
    deneme yanilma ile kaleci ariyor bjk, bakalim bu sene kimi getirecekler. ochoa gelsin, cok merak ediyorum FMnin efsane kalecisini...
    Robinson Zapata,S.Bükreş'ten gelmişti
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri