Yeni stad yapılmış olsaydı transfere çok yüksek ihtimal gözüyle bakardım ama biz şimdi şansa bala gider bu adamı alırız sonra gider Olimpiyat Stadı'nı seçeriz. Adam geldiğine bin pişman olur
Ayrıca geleceğini de sanmıyorum.
Yeni stad yapılmış olsaydı transfere çok yüksek ihtimal gözüyle bakardım ama biz şimdi şansa bala gider bu adamı alırız sonra gider Olimpiyat Stadı'nı seçeriz. Adam geldiğine bin pişman olur
Ayrıca geleceğini de sanmıyorum.
Gelirse Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde maç alan futbolcusu olur bence BJK'ın. Denildiği gibi rahat iki sene hatta 3 sene götürür. Ronaldinho Q7 gibi bir oyuncu değil. Hem daha yetenekli hemde daha futbola bağlı bir oyuncu. Üstelik milli takım hedefliyor. Fakat 2014 vesilesiyle belki ülkesinden uzakta olmak istemez. Orda daha göz önünde olurum düşüncesi ile gelmeyebilirde.
Ronaldinho gelirse, FEDA sezonu bitmiş demektir.33 yaşındaki bir futbolcunun büyük paralar verilerek getirilmesini istemem şahsen.
Ronaldinho nun maaşını karşılamaz Beşiktaş zaten milli takıma katılmak istediği için ilk önceliği kendi liginde kalmak
ronaldinho gelmez türkiyeye
Ronaldinho transfer dedikodusu tamamen seçim kozu, bu adam hayatta gelmez bize.
Canım FEDA olsun sana !
Bana da öyle geliyor. Fikret Orman, Ronaldinho için ''çok para istedi, sponsor bulamadık'' der ve gidip Sezer'i alırsa, teknik direktör olarak da Bielsa FEDA demedi diyip Ziya Doğan'ı falan getirirse şaşırmam. Biraz, komplo teorisi gibi oldu; ama ben beklerim böyle bir şeyi.
Seçim öncesi her iki başkan adayı da, koz olarak kullanıyordur bazı şeyleri muhakkak.
@berkebjk1
gokhan tore aciklandi mi bilmiyorum ama tam istedigin tipte bir oyuncu kendisi. olcay da oyledir aslinda, oyle olmasa ters ayakli oynatilmazdi kanatta. attigi gol sayisi da bunu acikliyor zaten.
Gökhan benim dediğim tipde bir oyuncu ama aşırı bencil. Q7'nin kopyası gibi saha içinde. Bu tür oyuncularda bazen insanı sinir edebiliyor. Boşta adam varken kaleyi vurmak gibi hareketleri oluyor genelde bu tür oyuncuların.Ama adam eksilten oyuncu olması lazım kanat oyuncusunun gol atmak ve topu kale önüne getirebilmek için.
+BUGÜN GAZETESİ MUHABİRİ: Beşiktaşlı yöneticiler, Ronaldinho'ya teklifte bulunduklarını söylüyorlar?
-MİGUEL GONZALEZ (Ronaldinho'nun menajeri): Bunu onlara sormak gerekir, bizi aramadılar. Eğer bu seçimde koz olarak Ronaldinho'nun ismi gündeme getiriliyorsa, bu yapılan çok yanlış. Futbolcumuzun ismi böyle kullanılamaz. Biz teklif almadık.
http://www.haber1903.com/Besiktas-13...ciklamasi.html
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=1729
Ve son cümle: http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=1730
Last edited by footballer33 : 09.Haziran.2013 at 14:54
Dediğimiz gibi oldu abi.
Canım FEDA olsun sana !
Serdar Adalı'dan Fenerbahçe'ye Cardozo çalımı
Paraguaylı golcü yıllık 3 milyon 500 bin euro istiyor. Fenerbahçe de dahil, talipleri bunun altında rakam veriyor. Adalı, temsilcisini Benfica ile ön protokol yapması amacıyla Lizbon’a gönderdi. Transfer için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmayacak
Paraguaylı golcü yıllık 3 milyon 500 bin euro istiyor, Fenerbahçe de dahil, talipleri bunun altında rakam veriyor. Adalı, temsilcisini Benfica ile ön protokol yapması amacıyla Lizbon'a gönderdi. Transfer için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacak
Beşiktaş'ta 15 Haziran'da yapılacak seçimler yaklaştıkça başkan adayları Fikret Orman ve Serdal Adalı arasındaki yarış da hızlanıyor. Genel kurul üyelerinden gelen geri bildirimlere göre başkan Fikret Orman yarışı çok önde götürüyor. Buna karşın Serdar Adalı son bir hafta içerisinde, önemli hamleler yaparak arayı kapatmaya çalışacak.
BUGÜN, Serdar Adalı'nın transfer içerikli hamlelerinin detaylarına ulaştı. Cardozo'dan başlayalım; Fenerbahçe'nin transferine yoğunlaştığı Paraguaylı golcü Oscar Cardozo için Benfica'yla ön protokol yapmak amacıyla temsilcisini Lizbon'a gönderdi.
Cardozo yıllık 3 milyon 500 bin euro istiyor. Kendisine talip olan takımlar Fenerbahçe'de dahil bunun altında bir fiyat teklif ettiler. Adalı, fedakârlıktan kaçmayacak. Cardozo yarışını Adalı'nın mı yoksa Fenerbahçe'nin mi kazanacağı merak konusu.
Magath'tan söz alındı
Serdal Adalı'nın teknik direktörlüğe kimi getirmeyi planladığı da belli; Felix Magath. Alman çalıştırıcıdan söz alındı. İspanya ve Uzak Doğu'dan da teklifler alan Magath, Beşiktaş için bu teklifleri bir süre daha öteliyor.
Alman çalıştırıcı ekibiyle Beşiktaş'a gelecek. En az 4 sağlam, yıldız niteliğinde transfer istiyor. Bu isimlerin içinde eski öğrencileri Edin Dzjeko ve Farfan'ın da olduğu dile getiriliyor.
Havutçu ve Quaresma
Beşiktaş taraftarının sevdiği isimlerden olan Tayfur Havutçu idari bir pozisyonda tekrar göreve gelecek. Almanya'da yetişmiş olması, Almancayı iyi konuşuyor olması, Magath ile uyumu açısından son derece önemli. Adalı, transferde ise Quaresma'yı takıma yeniden kazandırmayı amaçlıyor. 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında Siyah-Beyazlı formayı terleten Q7, devre arasında Al Ahli'ye gönderilmişti.
Müthiş sambacı hedefte
Bir çalışma da Atletico Mineiro forması giyen Ronaldinho ile ilgili. Menajeri Gonzales, BUGÜN'e Türkiye'den teklif almadıklarını söyledi. Adalı ilk teklifi yapıp Brezilyalı yıldızı ikna etmeye çalışacak. Cardozo için Lizbon'a giden Adalı'nın temsilicisi, bu transfer için de orada bulunan Gonzales'le transfer pazarlığı yapıp, hafta başına kadar sonuç almaya çalışacak.
Ronaldinho'nun seçimden önce açıklanması planlanıyor.Adalı seçimden birkaç gün önce tüm bunları açıklayarak aradaki farkı kapatmayı amaçlıyor.
ÖZGÜR SANCAR - BUGÜN GAZETESİ
------------------------------------------------------------------------------
Vay babanın kemüğüneee!Tamam, Adalı gözünü karartmış olabilir; fakat bu kadarına, Adalı'nın sözlerine güveniyor olmama rağmen ben de inanmadım. Çok zor, bunların hepsinin birden gerçekleşmesi. Öpücükle gelmeyecek bu adamlar sonuçta. 50 milyon euroyu bulur bu isimler.
Cardozo'yu yedirmeyiz.
Gökhan ile bugün görüşülecekmiş
FM Gazetesi
Gökhan Töre Kazan'a ayrılmak istediğini söylemiş , prensip anlaşmasına varmış bizimle.
Trabzon ne yapmış öyle.Abartmışlar olayı.Çoğumuzun Fm'de yaptğı gibi satmak istemediğimiz adama teklif gelince yüksek bedel koymuş.Nasıl olsa red edilecek diye.Trabzon'da o hesap.
Trabzonspor, Beşiktaş'tan Tolga Zengin karşılığında 10 milyon Dolar bonservis bedeli ve bir futbolcu istedi. Bu istek üzerine siyah-beyazlılar transferden vazgeçti. (DHA)
Hacı abi rakiplerine oyuncu vermeyecek anlaşılan.![]()
Buna 10 vereceğimize Onur'a 7 verir onu alırız.
Canım FEDA olsun sana !
Haber 1903'te Ünal Karaman, bize gelen bir teklif yok demiş. Satılık listesinde oyuncuları olmadığını da belirtmiş.
Daha geçen gün bizimkiler Tolga ile görüşüyoruz demişlerdi. Kafa mı buluyor bizimle bunlar anlamıyorum ki.
Canım FEDA olsun sana !
Fernandes ile 3 yıllığına anlaşılmış. Hakan Gündoğar Twitter'da yazdı.
Evet bende sabah NTVSpor'da görmüştüm. Çok sevindim gerçekten. Zaten sıkıntı Samet Aybaba ile ilgiliydi.
FM Gazetesi
Çok güzel bir haber. Hayırlı olsun. Şimdi sıra, Almeida'nın akıbetini neticelendirmeye geldi. Ya satılacak ya da 2-3 yıllık daha sözleşme uzatacak.
Almeida satılır en azından üç beş para kazanılır. Malum fondan kalan para.
Fernandes'in Beşiktaş'ı ve kendisini çok seven Beşiktaş taraftarını bu kadar kolay silmeyeceğini biliyordum, çok sevindim bu habere. Almeida ise bence gönderilmemeli.
Canım FEDA olsun sana !
Yalnız Fernandes'te 2. yarının 2-3 maçı dışında fazla iyi değildi tamamen onada bel bağlamamak lazım.
Almeida gidebilir Almeida'nın alacağı parayla Bobo ve Gekas alınabilir. Her 2 oyuncununda Almeida'nın b u sene verdiği katkının 2 katını vereceğine eminim. Üstelik bu 2 oyuncunun bedeli Almeida'nın şu anki bedeli etmez.