Basit bir kariyerdiama çok zevkliydi serkan abi...
![]()
Basit bir kariyerdiama çok zevkliydi serkan abi...
![]()
serkan is a legend will smith falan hikayegercekten serkan abı karıyerınde sende supersın..
Serkan abi valla Helal Olsun.Bu kadar zevkli bir kariyer görmedim bu kariyeri okuduğum için çok mutluyum.Ve bizle bu kariyeri paylaştığın için teşekkür ederiz Serkan abi nice başarılara nice 500.maçlara 1000.gollere...
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Okuduğum en güzel kariyer hikayesiydi tekrar tebrik ediyorum Serkan abi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
serkan bence kariyerini zipleyip sun kardesim. isteyen indirip devam etsin. tabii yeni menejer acip. =))
Teşekkürler Murat. Yeni kariyer için çalışmalar sürüyor.
Teşekkürler Onur.
Yok yahu.
Teşekkürler Yunus. Ben bir daha bu kadar uzun kariyer yapar mıyım bilmiyorum?
Teşekkürler. Son senelerde daha az ss ve ayrıntı olmasına rağmen beğendiğine sevindim.
Konyaspor'dan istifa edip çıktım oyundan. Vaktm olduğunda en baştan özet şeklinde kariyeri yazıp siteye ekleyeceğim kayıtlı oyunla birlikte. Kendimi emekli edeceğim için indiren istediği şekilde devam edebilir.
Şimdi bu zamanı ayırmam gerekiyor kendime. Bu konu içersinde savei paylaşmıştım ama siteye eklenince daha çok kişiye ulaşacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Abi başarılar ve tebrikler kariyerini bizimle de paylaşırsan seviniriz...
vay be rüzgar gibi geçti
Zico mu yoksa benmi başlığını hatırlıyoruz daha neyse tebrikler süper kariyerdi
Gercekten cok keyifli,EFSANE bir kariyerdi.Serkan abi bu süper kariyeri bizlerle paylastigin icin cok tesekkür ederim.
Çok teşekkürler arkadaşlar. Yeni bir kariyer hazırlığında olduğum için bu konuyu kapatıyorum. Dediğim gibi boş vaktimde özet şeklinde yazıp siteye de kayıtlı oyunu ekleyeceğim. Şimdi indirmek isteyenler 1-2 sayfa önce link vermiştim, oradan indirebilirler.
"YÜCE ATATÜRK"