Sayfa 390 / 480 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440 ... SonSon
11,671 ile 11,700 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Abi M'Bia ön libero değil stoper.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Abi M'Bia ön libero değil stoper.
    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/m...ler_27470.html

http://en.wikipedia.org/wiki/St%C3%A9phane_Mbia

Önceki kulüplerinde stoper oynamış olabilir. Esas bölgesi ön libero.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Doğrudur. M'Bia alınırsa şayet ön liberoya değil stopere alınmasını isterim. Ön liberoya oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncu isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Töre sanırım 1 yıllığına kiralanmış.

Kaynak: DHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre çok iyi bir kanat. Rubin Kazan kıymetini bilemedi adamın. Bize gelirse takımın vazgeçilmez oyuncusu olur. Çok iyi olur gerçekten, ancak kiralık değilde bonservisi ile gelmesini isterim.
    Canım FEDA olsun sana !

Çok bencil adam saha içinde. Q7 tarzında ayrıca Beşiktaş'lı olduğunuda söylemişti.Yararlı olacağını düşünüyorum ama son 1 senedir düşüşte. Dentinhoda böyleydi.

Takıma kesinlikle 1 kaleci 1 stoper ,1 sol bek 1 sağ kanat ve sol kanat 1 forvet bide 1 tane ofansif atak orta saha oyuncusu lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Çok bencil adam saha içinde. Q7 tarzında ayrıca Beşiktaş'lı olduğunuda söylemişti.Yararlı olacağını düşünüyorum ama son 1 senedir düşüşte. Dentinhoda böyleydi.

Takıma kesinlikle 1 kaleci 1 stoper ,1 sol bek 1 sağ kanat ve sol kanat 1 forvet bide 1 tane ofansif atak orta saha oyuncusu lazım.
    Keşke şart olmayan mevkileri yazsaymışsın daha kısa sürerdi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat abi Berke arkadas bir yerde hakli. fikret baskan 6 tane direk 11 oyuncusu olacak transfer yapacagiz demisti.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post

Yetmez! Saydıklarına ek olarak, bir sağ bek ve bir ön libero da lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takımı baştan aşağı yenileyeceğiz anlaşılan.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu elemani netten izledim biraz. dolayisiyla pozisyon bilgisi konusunda pek birsey diyemem ama mudahaleleri cok iyi. kafa vuruslari jaap stam duzeyinde ciddi. onder hoca da takip ettigine gore belli bir potansiyeli var yasi da al partlat sat hesabina uygun.

Valla siz ne derseniz deyin. Takımın çoğu Beşiktaş kalitesine yakışmıyor.FM'dede genelde aynı şeyi yapıyorum baştan aşağı yeniliyorum takımı.. 2 sene önce gs'nin yaptığını gördünüz takımı baştan aşağı yenileyip.

[YOUTUBE="JV9c1u6BIKA"]Pedro Franco[/YOUTUBE]

Eleman beklediğimden de iyi çıktı, topu söküp alıyor aga nazar değmesin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Genco benim bayağı hoşuma gitti ya. Müdahaleler falan üst düzeyde yaşına göre bence. Pozisyon bilgisi falan gayet iyi. İhtiyaç halinde ön liberoda hiç sırıtmadan oynar , ayaklarına çok hakim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu da FM 2013 profili. Bence ziyadesiyle umut verici.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tolga hayirli olsun diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş geri beşliyi şöyle yaparsa ciddi iş yapar.

Tolga
    Serdar Kurtuluş(Veysel Sarı)-Aykut Demir-Ersan(Toraman)-İsmail(Gökhan)

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Tolga hayirli olsun diyelim
    Kaynak nedir?

Pedro Franco dışında, bir de yerli stoper almalıyız bence. Bu isim de, Aykut Demir olmalı. İ.Toraman, ön libero alternatifi olarak tutulmalı, eğer sözleşmesi yenilenirse.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tolga

Serdar- Franco - Sivok - Ismail(Gokhan)

Necip-Veysel

Gokhan Tore - Fernandes - Olcay

Forvet

tas gibi takim olur besiktas bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arifin yazdigi kadro gayet iyi ama alinmasi durumunda veyselin sag bekte kullanilmasi daha mantikli. oguzhan onumuzdeki sene ilk 11 in bankosu olacak , olmali yani.
    forvet konusu biraz sikintili. yuksek bonservis bedelleri odeyemeyecegimiz icin onder ozenin pedro franco gibi sapkadan tavsan cikarmasini bekleyecegiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aynen bak oguzhanda vardi ozman veysel sag beke geçer

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Red face

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Kaynak nedir?

Pedro Franco dışında, bir de yerli stoper almalıyız bence. Bu isim de, Aykut Demir olmalı. İ.Toraman, ön libero alternatifi olarak tutulmalı, eğer sözleşmesi yenilenirse.
    Trabzon kanadinda iyice dillendirilmeye basladi Tolganin gidisi. Bu saaten sonra kalacaginida dusunmuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinan Bolat'ın sözleşmesi bitmiyor mu ? Bize gelmeye de niyeti var , neden para vererek adam alıyoruz anlayabilmiş değilim.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sinan Bolat'ın sözleşmesi bitmiyor mu ? Bize gelmeye de niyeti var , neden para vererek adam alıyoruz anlayabilmiş değilim.
    Çünkü Sinan Bolat=Cenk Gönen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Çünkü Sinan Bolat=Cenk Gönen.
    dostum ne kadar izleyebildik ki adamı ? neye göre Sinan=Cenk.

Ayrıca eğer öyleyse ne güzel işte. Cenk kesinlikle kötü kaleci değil. Sadece acemi. 25 yaşına geldi artık olgunlaştırması lazım oyununu haklısınız ama acemi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, Stuttgart Kickers'in kalecisi Günay Güvenç ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., futbolcu Günay Güvenç’in transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

BİLGİ | Sv Stuttgart Kickers'da forma giyen Günay Güven, 2012 yılının Nisan ayında kolundan sakatlanmasının ardından Eylül ayına kadar sahalardan uzak kaldı.

Almanya doğumlu Türk kaleci Günay Güvenç bu akşam İstanbul'a gelecek. Günay, Cuma günü sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.

BİLGİ | 25 Temmuz 1991 doğumlu kaleci Günay Güvenç, 3. ligde yer alan Sv Stuttgart Kickers ile 11 resmi maça çıktı. Günay Güvenç bu karşılaşmalara ilk 11'de başladı.

Direk 11 için alındığını sanmıyorum.Cenk 11 için düşünülüyorsa onu yedeklemek için alınabilir.Direk 11 için alınıyorsada riskli olabilir.Nedir ne değildir pek bilinmiyor.Bakalım Cenk yada Günay Güvenç rotasyon için kadroda olabilir.As çıkacak daha tecrübeli ve kaliteli biriside gelebilir.Bencede daha tecrübeli biri gelmeli.Ama nedense 2 kaleci transferi mantıklı gözükmüyor.Cenk mutlaka değerlendirilecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Direk 11 için değildir yahu. Cenk'e alternatif. Emre Tali'den falan umudu kestiler herhalde. Gerçi o çocuk da 95 doğumlu. Umut kesilecek bir durum yok. Çıkamadım işin içinden. Niye alındı bu çocuk

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tolga ya da Sinan alınacaksa, Günay'ın alınma sebebini ben de çözemedim. Ya A2 takımı için alındı ya da 3. kaleci olarak düşünülüyor. Ne diyelim, hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

tolganin hala turkiyede kaldigina inanamiyorum, trabzonla gecirdigi avrupa macerasi inanilmaz bir performansti. onurdan da iyi bir kaleci bence, besiktas onu alirsa buyuk is yapar. sinan onun yaninda vasat kalir.

Mesaj Yetkileri