Ligi şampiyon bitirmemiz güzel . Avrupa'da da iyi bir performans sergilemişiz . İyi bir bütçe bekliyorum.
Ligi şampiyon bitirmemiz güzel . Avrupa'da da iyi bir performans sergilemişiz . İyi bir bütçe bekliyorum.
Fenerbahçe'de Flaş Ayrılıklar !
Sezonun bittiği günün sabahı bu oyuncularla yolların ayrıldığı açıklandı. T.D Ümit Boğa'nın kafasındaki planı herkesi meraklandırıyor...
Mamadou Niang 3.500.000 € ya Fulham'a transfer oldu.
![]()
İssiar Dia da İngiltere Yolcusu ( Wigan - 7.500.000 € )
![]()
Andre Santos ile anlaşan Fenerbahçe sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh etti.
![]()
Miroslav Stoch da Fulham'da (7.500.000 € )
![]()
Diego Lugano serbest kalma maddesini kullanarak 3.500.000 € ya Olimpiakos'a transfer oldu.
![]()
Bu isimlerin yanı sıra Alex ve Özer ile de konuşan T.D Ümit Boğa ikisini de gelecek sezon takımda görmek istemediğini ve sözleşmelerinin karşılıklı olarak fesh edilmesini istediğini söyledi. Alex bunu kesinlikle reddederken, Özer biraz düşünmek için süre istedi...
TariboWest
Abi Santos'u niye fesih ettin. Andre'nin ölüsü para eder.
Santos neden karşılıkli fesih?
Villa'yı bende tutamamıştım. Sağlık olsun.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Barça maçları çok kötü olmuş.
Ancak fesihler gerçekçiliği arttırmış diyebilirim.
Değişik ve kaliteli isimler bekliyorum.
Başarılar.
Nedense ben de etmiyor para bu Santos. Bedavaya önerdim. Onda bile alan çıkmadı.
Kimse teklif getirmedi almak için. Kiralamaktansa karşılıklı anlaştım. 1.4 m euro gibi bir paraya...
Deşme yaramı.Artık unutmak istiyorum Villa'yı.
Hiç şüphen olmasın Yarkın.Muhteşem isimlerle görüşüyorum. Akşam işten dönünce devam edeceğim. Bugün iş yerinde ismleri düşündüm. Bonservisleri, maaşları hesapladım. Artık eve gidince anlaşmak kaldı. Zaten çoğu oyuncu ile anlaştık, bir hafta erteledik. Akşam açıklayacağım kafamdaki planı.
TariboWest
SantosKeşke benim Juve'ye yollasan
![]()
bunları göndermekle harika kararlar almışın destekliyorum
Çok hareketli bir transfer dönemi olacak anlaşılan, bekliyoruz![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Transfer dönemi hareketli geçecek santosu iyi yapmışın bende hiç sevmiyorum performansını yolluyorum direk
![]()
Fenerbahçe TD. Ümit Boğa bir basın açıklaması yapıyor....
Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Söylemek istediklerimi söyleyeceğim ve soru almadan toplantıyı tamamlayacağım. Sezon biter bitmez yollarımızı ayırdığımız yabancı oyuncular hakkında birçok dedikodu ortaya atıldı. Barcelona'ya elendiğimiz gün gelecek seneyi düşünmeye başlamıştım. Transfer için başkanımıza eldeki yabancıların Avrupa için yeterli olmadığını, gelecek sezon revizyon yapmak istediğimi söyledim. Fakat kurulacak kadronun 3-4 yıl dağılmayacak şekilde devam etmesi gerektiğini böylece Barcelona gibi bir sistem takımı olacağımızı söyledim. Başkan ilk başta olumlu karşılamasa da daha sonra bana güvendiğini ve bunu denememiz gerektiğini söyledi. 50 m € gibi bir transfer bütçesi ayırdı sadece transfere. Bu sene çok büyük borçlara gireceğiz ama ilerleyen senelerde gelecek başarılarla kasamızı dolduracağız. Ayrıca transfere de para harcamayacağımız için finans dengelenecek. Taraftarlara da sesleniyorum burdan. Lugano, Stoch, Dia ve Niang taraftarların sevdikleri oyunculardı ama gelecek isimler de onları sevindirecek. Geleceğe dönük plan olacağı için sadece genç oyunculardan kurulu bir ekip olacağımızı da sanmasın taraftarlarımız. Genç oyuncular da olacak, dünya yıldızları da olacak, eğer ki hala kalitesini koruyorsa 30 yaş üstü oyuncu da olacak. Yani taraftarımızdan tek isteğim bana ve yönetim kurulumuza güvenmeleri ve takımlarını eskisinden daha çok desteklemeleri. Beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi akşamlar...
TariboWest
sana güveniyoruzBütçe fazlaymış
Kariyeri kapatıyorum. Oyunu sildim. O yüzden geri dönüş olmayacak. 2012'ye kadar da başka kariyer yapmam herhalde. Transfer bütçesi iyi olduğu için takımı yıldızlarla doldurdum. Takım komple değişince gerçekçilik kalmadı. Kusura bakmayın. Kariyeri kendi kendime baltaladım.![]()
TariboWest
Ama yıldızlarla daha zevkli olurdu .![]()