Erdi bi bomba transfer bekliyorum senden![]()
Erdi bi bomba transfer bekliyorum senden![]()
Transferlerimiz
Yury Zhirkov
Aksayan sol kanada ilaç olacağını düşünüyorum.
Jan Vertonghen
Bassong ve Gonzalo'nun yanına iyi bir stoper daha ekledik.
Felipe Melo
Orta sahada kaliteyi artıracak bir isim olduğunu düşünüyorum. Hazırlık maçlarındaki performansı göz doldurdu.
Jermaine Jenas
Gökhan İnler'in 5 ay sakatlanması nedeniyle takımımıza katıldı.
Transferler Genel Görünüm
Fazla şans bulamayacağını düşündüğüm oyuncularla yolları ayırdık. Vidal'in gitmesi önemli olarak görülebilir fakat kontrat imzalamadığı ve kulübe rest çektiği için sezon boyunca ondan hiç faydalanmadım ve ciddi bir kayıp olarak görmüyorum.
Muhtemel Kadromuz
Hazırlık Maçlarımız
İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. 4 maçı da kazanmayı başardık.
Almanya Kupası 1. Tur Maçı
Zayıf rakibimizi sürklase ettik. 2. turdaki rakibimiz Siegen oldu.
Bundesliga 1. Hafta
Schalke deplasmanında üstün oynamamıza rağmen galibiyet golünü bulamadık.
Bundesliga 2. Hafta
Nürnberg karşısında tek kale oynadık fakat bir türlü rakip kaleciyi geçmeyi beceremedik.
Lige 2 beraberlikle kötü bir başlangıç yaptık. Milli maç arasının ilaç gibi geleceğini düşünüyorum. Aranın ardından uzun bir galibiyet serisi yakalarız umarım.
Şampiyonlar Ligi'nde Man Utd, Monaco ve BJK'nin bulunduğu H Grubu'na düştük. İlk 2'ye gireceğimiz kanaatindeyim.
Bundesliga 3. Hafta
90 dakika boyunca üstün oynadık ve kazandık.
Şampiyonlar Ligi H Grubu 1. Maçı
Monaco deplasmanında çok kolay kazandık.
Bundesliga 4. Hafta
Hertha Berlin maçını da rahat geçtik.
Bundesliga 5. Hafta
Helmes, hat-trick yaparak maçı kazandırdı.
Bundesliga 6. Hafta
Net bir skor alamadık fakat oyun anlamında oldukça üstündük.
Şampiyonlar Ligi H Grubu 2. Maçı
Manchester United karşısında oldukça iyi oynadık. Geriye düşmemize rağmen, rakip 10 kişi kalınca baskıyı artırdık ve 1 puanın sahibi olduk.
Bundesliga 7. Hafta
İyi gidişat Hamburg deplasmanında bozuldu. Önemli diyebileceğimiz 3 pozisyonda da golü buldular. 2 golümüz ofsayt nedeniyle sayılmazken 1 topumuz da direkten döndü.
Kadron gerçekten çok kaliteli, sonuçlarını da alıyorsun. Başarılar.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Bundesliga 8. Hafta
Helmes yine üzerine düşeni yaptı.
Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. Maçı
Beşiktaş deplasmanında kolay kazandık.
Şampiyonlar Ligi H Grubu Puan Durumu
Gidişat çok iyi. İlk 2'ye girmemiz zor görünmüyor.
Bundesliga 9. Hafta
Derbi maçında yine rahat bir galibiyet aldık.
Almanya Kupası 3. Tur Maçı
Zayıf rakibimiz karşısında rekor sayıda şut denemesi yaptık ancak 2 farklı kazanabildik.
Bundesliga 10. Hafta
Evimizde yine 3 puanın sahibi olduk.
Bundesliga Puan Durumu
10 hafta sonunda Bayern Münih'in 2 puan gerisinde 2. sıradayız.
Sevilla'dan gelen teklifi reddediyorum.Şartları fena görünmüyor ama Leverkusen ile yapmam gerekenler var. Hem Leverkusen'in Sevilla'dan aşağı kalır bir yanı yok. Sevilla değil de Barcelona veya Real Madrid'den teklif gelse işin şekli değişirdi tabii.
Milan'ın da teklifini reddediyorum. Milan sevdiğim takımlardan biri olsa da, kadroları çok yaşlı. Ayrıca sezon ortasında takım değiştirme taraftarı değilim.
Bu kadarı da fazla ama.Yine de Chelsea'nin teklifini reddediyorum. Bu sezonu Leverkusen'de tamamlayacağım.
Last edited by Erdi_1907 : 05.Ağustos.2011 at 01:38
Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. Maçı
Beşiktaş'ı sahamızda da farklı mağlup ettik.
Bundesliga 11. Hafta
Hoffenheim deplasmanlarında bir türlü başarılı olamıyoruz.
Bundesliga 12. Hafta
Farklı Hannover galibiyetiyle Hoffenheim maçını telafi ettik.
Bundesliga 13. Hafta
Stuttgart deplasmanında zorlanmamıza rağmen kazandık.
Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. Maçı
Tek kale oynadığımız maçta Schwaab'ın kendi kalesine attığı gol nedeniyle berabere kaldık.
Bundesliga 14. Hafta
Frankfurt'u çok rahat mağlup ettik.
Bundesliga 15. Hafta
2 kere öne geçmemize rağmen sahadan 1 puanla ayrıldık.
Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. Maçı
Manchester United deplasmanında etkisiz kalmamıza rağmen sahadan 1 puanla ayrıldık.
Şampiyonlar Ligi Puan Durumu
Grubu 3 g-3 b ile lider bitirdik. 1. turdaki rakibimiz Chelsea oldu. Şanssız bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Oysaki Marsilya, Dynamo Kiev, Shakhtar, Porto ve Lazio gibi bize denk takımlar vardı.
Bundesliga 16. Hafta
Werder Bremen karşısında mucizevi bir galibiyet aldık.
Bundesliga 17. Hafta
Tipik bir beraberlik maçıydı. İki taraf da birer puan aldı.
Bundesliga Puan Durumu
Ligin ilk yarısını Bayern Münih'in 5 puan gerisinde tamamladık. Onlar çok iyi gittiler. Biz ise basit puan kayıpları yaşadık. Fakat yine de şampiyonluğun 1 numaralı favorisiyiz.
Almanya Kupası 3. Tur Maçı
Eren yoksa, Helmes var! Çeyrek finaldeki rakibimiz Werder Bremen oldu.
Bundesliga 18. Hafta
Tek kale oynadığımız maçı 2-1 kazanabildik.
Bundesliga 19. Hafta
Önemli fırsatları harcadığımız maçta golsüz berabere kaldık.
Almanya Kupası Çeyrek Final
Farklı kazanabileceğimiz bir maçtı ancak işler umduğumuz gibi gitmese de penaltılar sonucu yarı finale yükseldik. Yarı finaldeki rakibimiz Hamburg oldu.
Bundesliga 20. Hafta
Skor 1-0 da kaldı fakat yine üstün olduğumuz maçlardan biriydi.
Bundesliga 21. Hafta
Hertha Berlin deplasmanında çok kolay kazandık.
Bundesliga 22. Hafta
Şanssız puan kayıpları serisine bir yenisini daha ekledik. Diyecek bir şey bulamıyorum bu maç hakkında.
Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maçı
Chelsea deplasmanında Helmes'in 3 golüyle kazanarak önemli bir avantaj yakaladık.
Bundesliga 23. Hafta
Freiburg deplasmanında kolay bir galibiyet aldık.
Bundesliga 24. Hafta
Hamburg karşısında geriye düşmemize rağmen kazanmayı başardık.
Almanya Kupası Yarı Final Maçı
Hamburg'u bu kez daha rahat mağlup ettik ve finale yükseldik. Finaldeki rakibimiz Freiburg oldu.
Bundesliga 25. Hafta
Tek kale oynadığımız maçı Eren'in golleriyle kazandık.
Şampiyonlar Ligi 1. Tur 2. Maçı
Chelsea karşısında yine etkili oynadık. Geriye düşmemize rağmen Helmes'in son dakika golüyle 1-1 berabere kaldık. Çeyrek finaldeki rakibimiz bir diğer İngiliz devi Arsenal oldu.
Bundesliga 26. Hafta
Derbi maçta yine rahat bir galibiyet elde ettik ve bu sonucun ardından yeniden liderliğe yükseldik.
Bundesliga Puan Durumu
26 haftası geride kalan ligde Bayern Münih'in 2 puan önünde lider durumdayız.
Her şey güzel de Vidal'ı beleşe kaptırman yazık olmuş. Oyundaki en iyi orta sahalardan bir tanesi bence..
Bundesliga 27. Hafta
Dortmund deplasmanında zorlanmadan kazandık.
Bundesliga 28. Hafta
Verthongen hat-trick yaparak maça damgasını vurdu.
Bundesliga 29. Hafta
Bu maçta da Felipe Melo şov vardı.
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maçı
Arsenal karşısında oldukça baskılı oynadık fakat rakip kaleciyi bir türlü geçemedik.
Bundesliga 30. Hafta
Stuttgart karşısında 1. dakikada öne geçmemize rağmen farkı artıramayınca beraberliğe razı olduk.
Bundesliga Puan Durumu
Ligin bitimine 4 maç kala en yakın rakibimiz Bayern Münih'in 3 puan önündeyiz.
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maçı
İlk maçta olduğu gibi rövanşta da biz üstün oynadık ve Vertonghen'in golüyle yarı finale yükseldik. Yarı finaldeki rakibimiz İnter oldu.
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1. Maçı
Eto'o'yu durduramadık ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. Maçı
Açıkçası bu maç öncesi hiçbir umudum yoktu. Hem ilk maçta avantaj kaybettik, hem de önemli eksiklerimiz vardı. Helmes, Bassong, Kadlec ve Melo cezaları, Schwaab, Badelj ve Bender ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemediler. Sonuç olarak da kupaya veda ettik. Fakat ilk sezondan itibaren sürekli yükselen bir performansımız var. Önümüzdeki sezon iyi transferlerle kupayı kaldırabileceğimize inanıyorum.
Bundesliga 31. Hafta
Frankfurt deplasmanında kötüydük ve sahadan yenilgiyle ayrıldık.
Bundesliga 32. Hafta
Wolfsburg karşısında geriye düşmemize rağmen baskılı oynadık ve kazandık.
Bundesliga 33. Hafta
Ortada geçen maçta Augusto'nun güzel golüyle kazanmayı başardık.
Bundesliga 34. Hafta
Şampiyonluk maçında üstün olan taraf bizdik ve kazanarak üst üste 3. şampiyonluğuma ulaştık.
Bundesliga Puan Durumu
Almanya Kupası Final Maçı
Geçen sezon yarı finalde kaybettiğimiz rakibimize bu kez finalde yenildik ve kupayı Freiburg'a kaptırdık.
Bundesliga Sezonun Ödülleri
Yılın Menajeri: Klaus Toppmöller (Hannover)
Yılın Oyuncusu: Arjen Robben (Bayern Münih)
Yılın Kalecisi: Rene Adler (Leverkusen)
Yılın Defansı: Jan Vertonghen (Leverkusen)
Yılın Orta Sahası: Renato Augusto (Leverkusen)
Yılın Forveti: Papiss Cisse (Hannover)
Gol Kralı: Patrick Helmes (Leverkusen) 23 GOL
Bundesliga Yılın Takımı
Adler, Vertonghen, Badelj, Augusto ve Helmes yılın takımına seçildiler.
Geçen sezon ortasında Sevilla, Milan ve Chelsea'den üst üste teklifler gelmişti. Fakat sezon ortasında takım değiştirmek istemediğimden hepsini reddettim. Sezon bitiminin hemen ardından Manchester United'dan teklif geldi. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ve yarı final oynattığım Leverkusen'de misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Manchester United'ın şartları şu aşamada çok çok iyi görünmese de, sevdiğim bir takım olduğu için tekliflerini kabul ediyorum. Şu andan itibaren Manchester United'ın başındayım. Kadro bilgilerini, transferleri ve hazırlık maçlarını gece saatlerinde ekleyeceğim.
Başarılar Erdi. SS'leri bekliyoruz.![]()
Hata yapmışsınChelsea 'ye gidicektin Erdi... Hem Abromovic Reyiz sana istediğin bütçeyi verirdi
![]()
Transferlerimiz
Kwadwo Asamoah
Andrea Poli
Thiago Silva
Manuel Neuer
Transferler Genel Görünüm
Nasıl oldu bilmiyorum ama bu sabah oyunu açtığımda aldığım oyuncuların fiyatlarının yükseldiğini gördüm.Dün gece Asamoah'ı 12'ye, Poli'yi 21'e, Thiago Silva'yı 30'a, Neuer'i ise 23'e aldığımı belirteyim. Ayrıca Eden Hazard'la da anlaştık fakat 3 ay sakatlandığı için transfer iptal edildi. İyileşince yeniden devreye gireceğiz. Giden oyunculardan da anlaşılacağı üzere sezon öncesi takımda temizlik yaptık. Kadroda epey gereksiz oyuncu bulunuyordu. Kadroyu en fazla 25 kişiye indirebildik. Devre arasında Biglia ve N'Zonzi'yi satarak orta sahaya Ganso'yu alma planlarım var.
Muhtemel Kadromuz
COMMUNİTY SHİELD MANU'NUN !
İki takımın da gollük pozisyonları vardı. Rooney ve Hamsik'in karşılıklı golleriyle maç penaltılara kaldı. Bu seride gördüğüm en uzun penaltı serisinde kalecimiz Neuer devleşince kupanın sahibi olduk.
Premier League 1. Hafta
Zayıf rakibimiz karşısında çok sayıda şut denemesi yaptık ancak isabet sağlayamayınca tek farklı kazanabildik.
Premier League 2. Hafta
Ortada geçen maçta yetenekli oyuncularımız skoru belirledi ve 3 puanın sahibi olduk.
Premier League 3. Hafta
İlk 2 maça kıyasla kat kat iyi oynadık ve bunun sonucunda da 5 gollü bir galibiyet aldık.
Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Sporting Lisbon, Anderlecht ve Hoffenheim ile eşleştik. Rahatlıkla 1. sırada yer alacağımızı düşünüyorum.
Fatih Terim'in kovulmasının ardından Türkiye milli takımı için yaptığım teklif kabul edildi. 2014 Dünya Kupası eleme grubunda hiçbir iddiamız kalmamış durumda. 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi alınmış. Kalan 2 maçı tamamlayıp, Euro 2016 için takımı hazırlamaya başlayacağız.
Yeni takımın hayırlı olsun Erdi.Milli takımda da başarılar.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Manu'da başarılar. Poli ve Asamoah ile orta saha muhteşem olmuş.
TariboWest
Kariyeri takip eden herkese teşekkür ederim. Manchester United ile kariyerimi çeşitli nedenlerde dolayı paylaşamadım fakat oynamaya devam ettim. İlk sezon sonunda Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olunca daha fazla oynamak istemedim. Tüm hedeflerimi gerçekleştirdiğim için kariyeri kapatıyorum. Bir başka kariyerde görüşmek üzere.![]()