Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir sonraki kariyerde hangi takımı yönetmemi istersiniz?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 38.89%
  • Sevilla

0 0%
  • Napoli

2 11.11%
  • Dortmund

3 16.67%
  • Ajax

4 22.22%
  • Diğer (belirtiniz)

2 11.11%
Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 363 sonuç

Konu: Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Şubat ayının başlamasıyla beraber yoğun tempoda maçlar oynayacağımız zamanlar da gelmiş oldu. Defansa yaptığımız takviyelerle olası eksikliklerden minimum zararla çıkmayı planlıyorduk. Her zaman başıma bela olan takımlarda Sunderland ile deplasmanda oynadık Craig Gordon hep benim maçlarımda yıldızlaşırdı ancak bu sefer rakip erken çözüldü 3-0'la maçı tamamdık. Sırada ligin ilk yarısında yenildiğimiz en büyük rakibimiz Chelsea var.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Chelsea'yi bu sefer yeneceğini düşünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Chelsea'yi bu sefer yeneceğini düşünüyorum.
    Yenmek biraz az kalır desem yeridir.

Her türlü gol sevincini yaşadığım bir maç oldu Chelsea'ye karşı. Ramires ve Drogba'nın oynamadığı maçta ilk yarı Cech'in mükemmel performansı bizi fazlasıyla zorladı. Ancak düdük çalmak üzereyken attığımız golle maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattık. 2.yarı karşımızda defansını daha fazla öne çıkaran bir Chelsea vardı ve bu da ekmeğimize yağ sürdü. Defans arkasına atılan toplarla ve hızlı ataklarla Chelsea darmadağın oldu.
    Chelsea hakkında konuşmak gerekirse fazla alternatifli bir kadroları yok bu sebeple ikinci yarıda olası eksikliklerle kadro kurmakta sıkıntı yaşayacaklardır. Bu nedenle Chelsea'yi artık rakip olarak görmüyoruz dersek yeridir.
    Bir dip not'da Mehdi Carcela'ya düşelim sakatlıktan çıktığı ilk maçta sonradan oyuna aldım. 5 dakika Ivanovice karşı oynadı ve o kanadı adeta laçka etti. Sonra Ivanıvic kenara alındı ve bu sefer Ferreira karşısındaydı. Mehdi'nin tarifesi değilmedi ve rakibin sağ kanadını darma duman etti. Maçı 1 gol 1 asistle tamamladı. Mehdi şimdiden kulüplerin göz hapsine girmiş bulunuyor.
    Bir ilginç durumda Hernandez ve Rooney; ligte gol krallığının iki adayı ve eşit gol sayılarına sahipler hem birbirnerine gol pası verip hem gol atıyorlar ve muhteşem bir ikili oldular. Bu durumun Rossi'nin sakat olduğu dönemde artması sevindirici ancak Rossi iyileşmesine rağmen bu ikili ile devam etmeyi düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Çekişmede Rooney öne geçti. Rooney krallıkta Hernandezin önüne geçti. Yann M'Vila ilk 11 başlattığım maçta parmak ısırtan bir performansla 2 asist yaptı ve ben de burdayım dedirtti.

Ayrıca ben demiştim Chelsea puan kayıplarına başlayacak diye. SS'te de görüleceği üzere Birmingham'dan 3 yediler.

Çok iyisin kardeşim , Rooney gerçekten harika başarılar diliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Çok iyisin kardeşim , Rooney gerçekten harika, başarılar diliyorum.
    çok teşekkür ediyorum.

Everton'ı da kurbanlarımız arasına ekleyip kupa da yolumuza devam ediyoruz. Büyük bir süpriz olmazsa rakip Tottenham olacak.

Şampiyonlar liginde zorlu Roma deplasmanının yıldızı bu sahayı çok iyi bilen Menez oldu. Rakipte Totti'nin olmayışı bence rakibi etkiledi. Hakeminde bir takım hataları oldu tabi ki. Mexes'in 2 kere kırmızı görmesi gerekiyordu mesela. Asıl kötü olansa 80 dakika da 4 gol atıp son 10 dakikada 2 gol yememiz oldu. Mazuch takımımız adına attığı ilk golle kilidi kırarken yediğimiz ilk golde de hatası gole sebebiyet verdi. Ama tabi ki bu konuda Van der Saar'ın da suçu vardı. İşte o gol.
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=FJ-DQaBKyPc"]Vucinic styla[/YOUTUBE]

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Takım dört dörtlük gidiyor desek yeridir. 15.dakika da 10 kişi kalmamıza rağmen kalan 75 dakika da 3 gol atabildik. Mehdi Carcela'ya değinmek istiyorum. 10 kişi kalınca ve Rooney sakatlanınca tek forvete döndük. 63. dakika da oyuna aldığımı Carcela kendi pozisyonlarını kendisi yarattı hep 37 dakika toplamda kaleye 9 şut attı 5i kaleyi buldu ve 1i gol oldu. Forvete iyice adapte olduktan sonra bizi yıldız bir forvet daha bekliyor diyebiliriz. Sadece bitirici vuruşlar üzerinde biraz çalıştırmamız lazım.

Sürpriz gerçekleşti Lecister Tottenham'ı eledi ve Fa Cup rakibimiz oldu.
    Last edited by Oghuse : 07.Ağustos.2011 at 05:03

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dileklerin gerçek olmuş, Leicester'İ de rahatça elersin.

Ligde ve Avrupa'da da önünde durabilen yok. Başarılı bir sezon ve kupalar geliyor diyebiliriz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Dileklerin gerçek olmuş, Leicester'İ de rahatça elersin.

Ligde ve Avrupa'da da önünde durabilen yok. Başarılı bir sezon ve kupalar geliyor diyebiliriz.
    Genel bir kura talihsizliğimiz vardı ilk defa böyle birşey oldu. Biz de eledik. Bakalım hala sezonu 3 kupa ile kapatma şansımız sürüyor.

CL'de Çeyrek Final Rakibimiz Chelsea.Chelsea - ManU eşleşmesinin galibi yarı finalde Sevilla - Inter eşleşmesinin galibi ile oynayacak. Ve sıradaki maç Old Trafford'da Arsenal ile Lig maçı.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

of of vucinic napmış öyle uzaktan fena gol atmış van der sar dan hiç beklenmedik bir hata

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by furdun View Post
    of of vucinic napmış öyle uzaktan fena gol atmış van der sar dan hiç beklenmedik bir hata
    valla öyle ama yine de harika bir performans sergiliyor ligte bu yaşta bile inanılmaz yav.

İlk defa gol yollarında bu kadar sıkıntı çektiğimiz bir maç oldu. Mats Hummels tam da Rio Ferdinand iyileşti derken sezonu kapattı. Mevcut defansın bizi rahatça taşıyabileceğini düşünüyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sen git o kadar takıma fark at lig 19.sundan 3 gol ye olacak iş değil. 2-0 geriye düştüğümüz maçta 2-2'yi yakaladık. Tekrar geriye düşüp tekrar beraberlik sağladık ancak kazanmadık. Nani'nin golü ise parmak ısırtan cinstendi.
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=EBTLACTUb58"]Bu da Nani Styla[/YOUTUBE]
    Sırada Chelsea ile Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı var. Afrika elemeleri nedeniyle rakipte önemli eksiklikler var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gerçekten fantastik gidiyoruz. Kalan tüm kulvarlarda kupa sürpriz olmayacaktır
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Gerçekten fantastik gidiyoruz. Kalan tüm kulvarlarda kupa sürpriz olmayacaktır
    baharın sonu yaklaşıyor sanırım 2 maçtır takımda bir formsuzluk hakim. o kadar eksiğe rağmen Chelsea'yi yenemedik. Gerçi deplasman oluşu büyük faktördü ama bakalım rövanşta alacağız inşallah.2 golde 2 tecrübe hata yaptı bu işin üzücü kısmıydı. İlk golde Ferdinand'a çarpan top kale önüne düştü rakip için boş kaleye atmak zor olmadı. İkinci golde ise son dakika da atağa kalkarken Carrick'in hatalı pası sonucu topu kalemizde gördük. Sırada ki maç evimizde West Ham ile.

Dipnot: Maçta sakatlanan Torres'in bacağı kırılmış. Kendisine şifalarımızı sunuyoruz.
    Last edited by Oghuse : 08.Ağustos.2011 at 02:28

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Menez'i Aml'de kesip Carcela'yı oynattığımız maçta Carcela yıldızlaşıyor ve maçın adamı oluyor. Moral açısından bu galibiyet iyi oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Elendik!!!

Baskılı başladığımız maçta ilk 7 dakika da 2 kere direği nişanladık. Yediğimiz gol işin rengini değiştirdi ve elendik. Carcela'yı baştan oynatmadığıma pişmanım adam yine bizim attığımız golün asistini yaptı. Sağlık olsun deyip kalan 2 kulvara yöneliyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Resmen kendi elimizle maçı verecektik. Mazuch sağolsun 1 gol 1 asistle maçın adamı oldu. Forvetler ise çıldırttı. Rossi bir pozisyonda kaleciyle karşı karşıya çalımı basıp sağ kanada pas verdi tebessüm ettim. Kazara elenseydik Rossi'yi sinirimden satabilirdim. Nani ve Valecia ise aynı yerden bomboş goller kaçırdılar aynı şekilde. Var bir gariplik takımda ya hayırlısı diyelim.

Finalde rakip Chelsea olacak. Artık kariyeri Chelsea ile maç yapmak için açmışım gibi hissetmeye başladım.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Biriktirdiğim ss'leri bu seferlik bu şekilde paylaşıyorum. Maç sonuçları ve puan durumu genel görüntüsü. Fa Cup'ı da alıp sezonu 2 kupa ile tamamladık. Takım bir ara beraberlik krizine girdi moraller düştü ama sonra toparladık. Van der Saar'ın özelliklerinin düşmesi savunma konusunda bize sıkıntılar yaşattı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

yeni kaleciyi bekliyoruz
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    yeni kaleciyi bekliyoruz
    Adı belli zaten karar verdim kimi alacağıma. Çok sürpriz bir isim olmayacak.

Şampiyonlar ligi şampiyonu Tottenham oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sezon özetini incelemenizi öneririm. Carcela yılın transferi olmuş. Ayrıca Chelsea'nin Şampiyonlar ligine gidememesi de ayrı bir durum. Bu arada bu bana yıldız al diye yapılan bir baskı mı ki anlamadım gitti. Yönetim devasa bir bütçe verdi parayı ne yapsam bilemedim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gerçekten bütçe mükemmel. İster yıldız al, ister alma; her şeyi yapabilirsin bu bütçeyle
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Gerçekten bütçe mükemmel. İster yıldız al, ister alma; her şeyi yapabilirsin bu bütçeyle
    bakalım bir kaç isim için zorluyoruz. tek seferde hepsini harcayabilirim o kadar büyük yıldız yani. Ama büyük konuşmamak lazım.

Davide Santon

Jerome Roussillon

Bu iki oyuncunun kontratı bitti ve bedava olarak geldiler.Asıl transferleri bekleyin kaleci transferi de tamam.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Kariyer hikayeleri bölümünde takip ettiğim 2-3 kariyerden biri gerçekten çok iyi bir kariyer oluyor.Bu seneki bütçeyle bi kaleci(Tavsiyem De Gea)Bir de sağlam mc gelirse olay biterBelki fantezi olarak bir forvet düşünebilirsin Javier Hernandez ve Rooney'e arkadaş

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Kariyer hikayeleri bölümünde takip ettiğim 2-3 kariyerden biri gerçekten çok iyi bir kariyer oluyor.Bu seneki bütçeyle bi kaleci(Tavsiyem De Gea)Bir de sağlam mc gelirse olay biterBelki fantezi olarak bir forvet düşünebilirsin Javier Hernandez ve Rooney'e arkadaş
    Yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim. Kaleci transferini bitirdim aslında henüz açıklamadım. Bende mc için sağlam bir isim bulmaya çalışıyorum ama şu an o durum sıkıntıda bu mevkiden yaprak dökümü de yaşandı çünkü.Ama yedek olarak bir ipucu vermek gerekirse geçen sezon takip ettiğim Michael Bradley'i takıma katıyoruz. Ama daha güçlü bir isim için de çalışmalarımız sürmekte. Forvet içinse onlar için çok iyi bir arkadaş var aslında Rossi ve Danny Welbeck.

Valla ilk sezon harika geçmiş açıkçası. Bütçe çok güzel. Bradley bence yedek için bile gelmemeli ManU'ya Carcela'nin istatistiklerini koyar mısın abi ?

Bi Arsenal açasım geldi valla :d

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Rossi yeter bence forvete.Bebe'yi napcaksın birde beklere düşündüğün bir isim var mı yoksa evra ve fabio devam mı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Valla ilk sezon harika geçmiş açıkçası. Bütçe çok güzel. Bradley bence yedek için bile gelmemeli ManU'ya Carcela'nin istatistiklerini koyar mısın abi ?

Bi Arsenal açasım geldi valla :d
    Valla Bradley'i denemek istiyorum artık gözlemci raporları da olumlu alalım gitsin olmadı satarız.
    Rossi yeter bence forvete.Bebe'yi napcaksın birde beklere düşündüğün bir isim var mı yoksa evra ve fabio devam mı
    Bebe'yi kiralık yolladım. Evra mı kaldı hacım onu devre arası göndermiştim onun yerine Taiwo'yu almıştım. Taiwo, Fabio, Santon, Rafael sağ ve sol bek için yeter bu sene.

Preston pilot kulübümüz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Harbi mii hiç dikkat etmemiştim. Ama Evra iyidir ya kalsaydı iyiydi
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Harbi mii hiç dikkat etmemiştim. Ama Evra iyidir ya kalsaydı iyiydi
    Aramız bozulmuştu birde yaşı 29 görünce dayanamadım yolladım.

Bütçenin hepsini Cristiano Ronaldo'ya aktarma gibi bir fikrimiz vardı ancak menajer işleri bozdu ve transfer yattı. Artık kaleci transferini de açıklamanın zamanı geldi.

17.5 M sterlin serbest kalma maddesi ile transfer gerçekleşmiştir. Artık kalemiz Adler'e emanet.

Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri