Spor Toto Süper Lig
27.Hafta
Maçın Adamı : Albert Riera [7.7]
Mersinde oyunun hakimiydik hak edilmiş bir 3 puan alıyoruz ancak 1-0'dan sonra bizi rahatlatacak golü 90.dakikada atmamız stres bakımından kötü oldu ancak yine kazandık , dolu dizgin ilerliyoruz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Spor Toto Süper Lig
28.Hafta
Maçın Adamı : Ceyhun Gülselam [7.8]
Kendi evimizde ligin dibine demir atmış takımını yenemiyoruz , rehavete kapılıyoruz , pozisyonları cömertçe harcıyoruz sonuc evimizde 2 puan kaybetmiş olduk.
----
Spor Toto Süper Lig
28.Haftanın Puan Durumu
En yakın takipçimiz , ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile aramızda 5 puanlık bir fark var ancak ligin son haftası Kadıköy'e gideceğiz , büyük ihtimal play-off'u garantiledik.
Elmanderden çok iyi verim almıssın gerçekten. Toplamda kaç gole ulaştı merak ettim? Karabuk maçıda tam bir şansızlık olmuş .
Kariyerini heycanla takip ediyorum.
Bu kariyere bakıp Elmander'i oynatıyordum, baktım gol yok Baros'a döndüm; 6 maç 9 gollük performansı var şu anda nazar değmesinElmander'den verim alamadım bir türlü, taktikten kaynaklı muhtemelen...
İyi gidiyorsun, şampiyon olursun gibi; biraz daha puan farkını açarsan play-off'ta da rahat olursun, başarılar![]()
İyi gidiyorsun.Bu sene şampiyon olursun.
eyvAllah sağolasınız arkadaşlar , dediğim gibi Elmander'e biraz yaratıcı özgürlüğü verdim ancak bendede tam tersi Baros gol atamıyordu elmander çosuyordu , barosu elden çıkardık zaten, Elmander 30 maçta 35 Gol 4 Asist ile oynuyor
![]()
Spor Toto Süper Lig
29.Hafta
Maçın Adamı : Sercan Yıldırım [8.8]
Elmander'in kart cezası nedeniyle Forvette Kazım veya Sercan'ı tercih etmemiz gerekiyordu , çift forvet oynadık bizde , Ordu'da top bir o kalede bir bu kaledeydi ancan kazanan takım son 2 dakikada Sercan'ın attığı goller ile kritik bi deplasmandan 3 puanla dönüyoruz.
Spor Toto Süper Lig
30.Hafta
Maçın Adamı : Can Arat [8.0]
Evimizde , şampiyonluga giden yolda 2 puan bırakıyoruz diyecek kelime yok ...
Spor Toto Süper Lig
31.Hafta
Maçın Adamı : Johan Elmander [8.6]
Harika oynadık , harika bir 3 puan aldık Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkı iyice azaldı heran ensemizdeler , işin kötü tarafı son hafta Kadıköy'e gidecegiz....
Last edited by Alicanfmfan : 04.Kasım.2011 at 03:52
Son hafta Kadıköy deplasmanı kötü olmuş ama kötü sonuç alsan bile playofflarda durumu toparlaman mümkün .
Sorun değil ki son hafta ne olduğu plat-of var.
Seni Yeşil Sahalarda Tekrar Görmek Çok Güzel Kardeşim
Başarılar Coştur Bakalım Galatasaray'ı Ama Arada Kendinde Coş![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
dostum kariyeri bir solukta okudum gayet zevkli ve akıcı bir kariyerin var. umarım hep böyle götürürsün ve şampiyon olursun. daha oyunu almadım kısmetse yarın alacağım ama bu kariyere bakıp imrendim doğrusu
bu arada elmander e ne yedirip içiriyosun terminatör olmuş resmen. önümüzdeki sezon için Oscar Cardozo ya bir bak derim. geçen sene efsaneydi. arkadaşlarımla oynarken en çok korktukları isim Cardozo ydu.
kariyerinde başarılar dilerim devamını merakla bekliyoruz.![]()
Öncelikle kariyerin akışı çok güzel iyi gidiyorsun ama sanırsam takım hafif inişli çıkışlı bir görüntü sergiliyor ama aşabileceğini düşünüyorum.
kariyerinde başarılarının devamını dilerim merakla bekliyorum yeni ss'leri.![]()
Var da yine biz ligi lider bitirmek istiyoruz
EyvAllah abim sağoalsın
Çok teşekkür ederim dostum , valla Cardozo , Gignac türü adamları bırak Tsl'ye oyuncu getirmek artık cok zorlasmıs onu söyliyeyim , Elmander'i de complete Forward olarak oynatıyorum cok iyi işler çıkarıyor , iyi dileklerin için ayriyetten teşekkür ederim.
Aynen dediğin gibi ama oynanılan oyundan memnunum , teşekkür ediyorum , hemen ekliyorum![]()
Üstad elmanderi bende complate forward olarak oynatıyorum ama sende ki gibi bir verim alamadım nedense
takımı uçurmuşsun ama , başarılar dilerim hocamşu feneri kadiköyde yende başka dilegim yok
![]()
Onu bilemicem bende 33 maçta 38.gol attı 5 de asist yaptı , complete forward yapıcaksın ama tek onu oraya koymucaksın kanat oyuncularınla gerekse melo ve slcukla sürekli ara paslarla besliceksin.Orta saha elamanlarına ara pası sık sık denetirsen forvette ister baskası olsun sürekli pzoisyona girer zaten.
EyvAllah dostum , inşAllah dileklerini gerçekleştirecegim![]()
Spor Toto Süper Lig
32.Hafta
Maçın Adamı : Sercan Yıldırım [8.6]
Maça müthiş başladık 2-0 öne geçmeyide bildik anca ne olduysa iki duran toptan gol yiyip beraberliğe getirdi oyunu Sivas , yüklendikçe yüklendik ancak inanılmaz pozisyonlar kaçırdık en sonundan Elmander'in yanına aldığım Sercan girer girmez iki gol atarak bizi galibiyete taşıdı , Fenerbahçe maçını son hafta biliyorum ancak fikstürü kaydırmışlar son haftaya Gençlerbirliği maçını koymuslar , Derbi 33.Hafta
Fener maçından mutlu haber bekliyoruz. Fazla bekletme bizi![]()
Uzun zamandır forumlara girmiyordum....Kariyer takip etmeyi özlemişim...Olcan Adın'ı transfer etmelisin dostum...Benim neredeyse her maça ağırlığını koyuyor =)
Kritik bir maç olacak , inşAllah yeneceğiz dostum şimdi okula gidiyorum , 11 gibi koyarım foruma mecburen aksam okulu olunca
Teşekkür ederim, bende yorumlarını özledim , dedigin gibi Olcan olsun Ozan olsun kıskacımda ama bir kackez nabız yokladık kulüpleri abartılı rakamlar istiyolar , bu sezonu transfersiz geçirdik seneye mutlaka transfeler yapacağız , mutlaka.
Bugün sezonu bitirirsin heralde...Şampiyonluk 4 gözle bekleniyor camiada =)
takımına sistemini iyi oturtmuşssun gerçekten. artık bileğini bükmek kolay olmayacak. transfer döneminde fikir alışverişi yapabilirsin .
Spor Toto Süper Lig
33.Hafta
Maçın Adamı : Sabri Sarıoğlu [7.9]
Fenerbahçe deplasmanın zor olacağını biliyorduk onun için rakibi oynatmamaya ve kontra ataklar ile gol atmaya yönelik çıktık iki kanat oyuncumuz , Eboue ve Riera ile skoru 2-0 yaptık , Alex sakatlanınca Fenerbahçe atak organizasyonlarından yoksundu , birde penaltı kazandık Elmander 3-0 yaptı , ama Kornerden gelen Serdar'ı golüyle farkı 2'ye indirdiler ardından Sezer neredeyse orta sahadan gol atarak farkı 1'e indirdi , tedirgin olduk maçı soğuttuk ve Play-Off lar olsada lider olmak çok iyi
çok güzel bi kariyer gerçekten başarılar hemde transfersiz oynaman zor bide türk takımlarının avrupadaki başarıları nasıl_?