Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 283 sonuç

Konu: İnter küllerinden doğacak | Türkiye Milli Takımı'nda işler tıkırında (Sezon: 17/18)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hazırlık Maçlarımız:

Sezon başlıyor

Bu sezon ilk 3'e giremezsek bunu başarısızlık olarak göreceğim.

Media bizim 7. olmamızı bekliyor.

Avrupa Ligi'nde, FA Cup'ta ve Capital Cup One'da hedef kupaya uzanmak.

Manchester Utd. 1 - 1 Swansea City

Maçın Adamı: A. Valencia

Facundo Ferreyra Swansea formasıyla çıktığı ilk resmi maçta golünü attı.
    Sonradan oyuna giren Lennon, Sissoko ve Shelvey de ilk kez Swansea forması giydi.

Maçta üstünlüğü rakibimize vermedik ve daha net pozisyonlara girdik, 2. golü bulamadık ve Vidic'in kafa golüne engel olamadık. Galibiyeti haketmiştik ama ilk maçta Old Trafford'dan 1 puan çıkarmak güzel diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni sezonda başarılar dilerim.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlk 3 biraz zor gibi bana göre basarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Yeni sezonda başarılar dilerim.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    İlk 3 biraz zor gibi bana göre basarılar dilerim
    Zor alcak tabi ama zoru deneyeceğiz.

Şu an birşeyin farkına vardım, Avrupa Ligi'ne gidememişiz. Biraz saçma oldu.

Chelsea Şampiyonlar Ligi'ni kazanınca, otomatik olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitti. Bu durumda 5.'liğin Avrupa vizesi 4.'ye geçti. 6.lığın Avrupa Ligi vizesini Capital Cup One'ı kazanan Liverpool aldı. FA Cup'ta finalde elenen Leicester'ı da Avrupa yollayınca reyizler, boşta kaldık. Neyse bir çay koyayım bari..

Swansea 2 - 0 Burnley

Maçın Adamı: A. Williams

Maçın üstün takımı olarak maçı kazanmayı hakettiğimizi düşünüyorum. Sonrada oyuna giren Hanley ilk kez Swansea forması giydi.

Hanley'nin Profili

Genç oyuncu stoperde hem çok iyi bir alternatif hem de gelecek vaadediyor.

Capital Cup One

Swansea 2 - 1 Crystal Palace

Biraz sancılı bir maç oldu ama turu atladık güzel oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lindegaard Sakatlandı. Schalke'den Lars Unnerstall'ı kiraladık.

Lindegaard 2 - 3 ay forma giyemeyecek. Kalede alternatifsiz kalmamak için bu transferi yaptık. Adam 100 kilo 1.98 metre

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Newcastle 1 - 1 Swansea

Newcastle'dan 1 puanı zor kurtardık.

Swansea 1 - 1 Norwich

Evimizde çok saçma bir puan kaybı oldu.

Swansea 3 - 0 Reading

Facundo Ferreyra şov yaptı ve maçı kazandık. Takım tam istediğim gibi oynadı.

Capital One Cup'taki rakibimiz Chelsea oldu.

Erken turlar için epey zor bir rakip oldu. Elimizden geleni yapıcaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Chelsea Kupadan Elendi!

Zafer Penaltılarda kazanan Swansea'nin

Swansea ( p ) 2 - 2 Chelsea

İlk golü bulduktan sonra, topu rakibe verip gol yememek için etten bir duvar ördük. 90+2'deki golle şok olduk. Uzatmalarda tekrar öne geçtik hakem 3 dakika kala penaltı çaldı, yine şok olduk. Bu maçı kaybetseydik çok yazık olacaktı. Eduardo buna izin vermedi rakibin kullandığı 4 penaltıdan 3'ünü çıkardı. Maçın yıldızı 1 gol atıp 1 asist yapan Weiss oldu ama Shelvey heryerdeydi, o da muazzam oynadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Son maçın yıldızlarında Shelvey'nin profili:

Eski Belediyeli Eduardo'nun profili:

Yıldızımız Vladimir Weiss'ı ManU, Juventus takip ediyor. Umarım elimizde tutabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

West Ham 0 - 1 Swansea

Çok zorlu bir maçtı, Armenteros'un tek golüyle kazandık.

Everton 0 - 2 Swansea

Yine çok zorlu bir deplasmanda 3 puanı kazandık.

Swansea 2 - 2 Fulham

Evimizde puan kaybı yaptık, rakibimize göre daha iyi oynadık ama defanstaki anlık hatalarla 2 gol yedik ve berabere bitti.

West Brom 0 - 0 Swansea

Yine olmaması gereken bir puan kaybı yaptık.

Sonraki maçımız Lider Arsenal ile.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara

Renkli bir kariyer oluyor hocam.. Ve stoke city de iyi gitmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Devler düşüşte baya .Sen de çok iyi gidiyorsun arada basit beraberlikler olmasa daha iyi olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Agedeee View Post
    Renkli bir kariyer oluyor hocam.. Ve stoke city de iyi gitmiş
    Yorumun için teşekkürler. Stoke City'de Crouch efendi baya yardırıyor ya. 9 gol atmış şimdiden bu sezon

Devler düşüşte baya .Sen de çok iyi gidiyorsun arada basit beraberlikler olmasa daha iyi olurdu.
    Aynen öyle Chelsea çok kötü durumda, Liverpool da pek farklı değil. Tottenham ve Arsenal götürüyor şu aralar. Man Utd da beklentileri karşılayamıyor. Bizim için baya avantajlı oldu. Basit beraberlikleri galibiyeti dönüştürebilseydik lider olabilirdik. İ

kinci forvet mevkiinde sıkıntı yaşıyorum. Facundo Ferreyra iyi güzel oynuyor da yanında oynattığım, Rochina, Armenteros, Bonatini hepsi istikrarsız ve etkisiz.

Geçen sezon Pedro Leon vardı duran topları çok iyi kullanıyorduk, bu sene duran topları iyi kullanan bir adamın eksikliğini yaşıyoruz.

Lider Arsenal yıkıldı

Swansea Taraftarı Geri-Dönüş-Galibiyeti sonrası coştu.

Swansea 3 - 2 Arsenal

Rakibimizin kırmızı kart görmesinden sonra umudum baya artmıştı ama ilk yarı bitmeden iki gol yedik ve şok yaşadık. Soyunma odasında bağırdım çağırdım, kanatları forvete yaklaştırdım ve ikinci yarı muazzam oynadık Weiss'ın golleriyle beraberliği yakaladık, saldırmaya devam ettik Shelvey uzak mesafede topu filelerle buluştu ve altın değerinde 3 puan kazandık.

Sonraki maçta deplasmanda Manchester City ile karşılaşacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Manchester City son dakika golüyle galip

Manchester City 3 - 2 Swansea

Zevkli bir maç oldu, öne geçtikten sonra tamamen skoru korumaya, en azından 1 puan almaya oynadık. Maç 2 - 2 'yken penaltı canavarı Eduardo Tevez'in penaltısını çıkardı. Son dakikada köşe vuruşundan golü yedik ve üzüldük.

Swansea 1 - 1 Blackburn

Sezonun ilk mağlubiyeti sonrası moral bozukluğuna bağlıyorum, takım hücumda kötüydü, ortasahayı da kontrolümüz altına alamayınca puan kaybı kaçınılmaz oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Galibiyet beklediğin maçlarda beraberlik sık rastlanan bi durum bu seride. Kötü tarafı puan sıralamasına bu beraberliklerin etki etmesi. Umarım yeni bir seri ile yukarıdan kopmadan devam edersin.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Galibiyet beklediğin maçlarda beraberlik sık rastlanan bi durum bu seride. Kötü tarafı puan sıralamasına bu beraberliklerin etki etmesi. Umarım yeni bir seri ile yukarıdan kopmadan devam edersin.
    Gerçek Premier Lig'i düşündüğümde normal geliyor aslında, mesela biz de Arsenal'i yendik, ManU'dan 1 puan aldık, City'yi de neredeyse yeniyoduk. Zaten puan kayıplarını bir tek biz yapmıyoruz, öyle olsa ohoo, İspanya'da bu kadar puan kaybı yapsan daha ilk 3'e zor girersin

Şu ara okulda vize tarzı sınav olduğu için yazamadım pek, hızlı bir şekilde devam edicem.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Swansea Taraftarı Geri-Dönüş Galibiyetlerine alıştı.

Stoke 1 - 2 Swansea

Arsenal'den sonra yine bir geridönüş galibiyeti. Rakibimiz evinde daha iyi oynadı ama biz fırsatları iyi değerlendirdik ve geri-dönüş galibiyeti geldi.

Swansea 3 - 2 Southampton

Erick Torres'i transfer dönemnde elimizden kapmışlardı. Bize 2 gol atmasına gıcık oldum. Kendisine talibim devrearası transfer döneminde transfer edebiliriz. Maça gelirsek ilk yarı hiç varlık gösteremedik. 2. yarı Sinclair sahneye çıktı 1 gol 2 asistle galibiyetin mimarı oldu ve bir Geri-Dönüş galibiyeti daha gerçekleşti.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Capital One Cup'ta yola devam

Yarı finaldeki rakibimiz Manchester United.

Önümüzdeki iki maçta ligte Liverpool ve Chelsea'yle karşılaşacağız

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Önce Liverpool...

Sonra Chelsea...

Dev'rildi.

Liverpool 1 - 4 Swansea

Swansea 2 - 1 Chelsea

İki maça da, bizim iyi, rakiplerimizin kötü formu sebebiyle favori olarak çıktık. Deplasmanda olmasından dolayı zorlu bir Liverpool mücadelesi bekliyordum ama aksine çok rahat kazandık.

Chelsea maçında Liverpool maçında sakatlanan Ferreyra'dan yoksunduk. Yine de kendimizden emin bir şekilde ofansif bir anlayışla maça çıktık. Dembele bir gol bir asistle maçı 2 - 0'a taşıdı 30'lu dakikalarda. Sıkıntı rakibimizin golünden sonra baş gösterdi. Oyuncularımız yorulmuştu ve ecel terleri döktük ama 3 puanı aldık ve lider Arsenal ile puanımızı eşitledik.

The Tabela

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Güray: "ŞAMPİYON OLABİLİRİZ"

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

17 maç 1 mağlubiyet (: gei kalan maçlarda 5-6 kez yenilsen bile şampiyon olabilirsin premier ligde (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gidişat çok iyi özellikle Liverpool ve Chelsea maçları

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gidişat çok iyi özellikle Liverpool ve Chelsea maçları
    Teşekkürler, Chelsea ve Liverpool'la en kötü dönemlerinde karşılaşmamız iyi oldu

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    17 maç 1 mağlubiyet (: gei kalan maçlarda 5-6 kez yenilsen bile şampiyon olabilirsin premier ligde (:
    Buraya getirdikten sonra sonuna kadar kovalamaya çalışıcam bakalım. Ama 5 - 6 kez yenilsem şampiyon olamam yenilince takım ayarı bozuyo, City'ye yenildikten sonra maçlarda zar zor berabere kalıp zar zor yenmiştik. Önemli maçlarımızı ikinci devre deplasmanda oynayacağız yanlış hatılramıyorsam, bu da dezavantaj olabilir.

Aston Villa 1 - 2 Swansea City

Swansea 2 - 2 Tottenham

73'e kadar ortada bir maçtı, Rangel sakatlanınca (bizim de oyuncu değişikliği hakkımız kalmamıştı), oyundan düştük. Son dakikaya kadar tek farkı koruyabildik. Ve son dakika frikik oldu:

Sonraki maçta, 2. devrenin ilk maçı, Şeytanlarla karşılaşacağız.

A. Williams ve Rooney

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Merhaba ben yeni üyeyim ve sıkı takipçinim.Bence Manu maçından iyi ayrılırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Merhaba ben yeni üyeyim ve sıkı takipçinim.Bence Manu maçından iyi ayrılırız.
    teşekkürler, haklı çıktın iyi bir sonuçla ayrıldık 1 buçuk gündür dışarıdayım, birazdan devam edeceğim.

aralıklar için de özür dilerim ayrıca.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gidişat gayet iyi hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Swansea 2 - 1 Manchester United

Evimizde rakip tanımıyoruz, Rochina yine muhteşem oynadı ve maçın sonucuna doğrudan katkıda bulundu, her geçen gün kendini geliştiriyor. 2. Devredeki en önemli maçlardan birini 3 puanla geçmek güzel oldu.

Maicon Swansea City'de

Maicon'u 450 bin €'ya City'den transfer ettik. Oyunda şuan 33 yaşında. Sözleşmemiz sezon sonuna kadar. İyi bir performans gösterirse bir senelik daha sözleşme için masaya oturabiliriz.

FA Cup'ta yola devam

Alessandro Matri Swansea'de

Kendisini 5.8 M€'ya Juventus'tan transfer ettik. Forvet hattımız için çok iyi bir alternatif olacak, hatta forvetlerimizden birini kesebilir.

Capital One Cup: Manchester Utd. 3 - 1 Swansea

Ligteki maçın acısını çıkardılar sanırım Attığımız tek gol sayesinde 2. maç için umudumuz var.

Sissoko'yu 1.4 M€ karşılığında Fulham'a sattık

Yardımcı kaptan Angel Rangel'i 1.2M€ karşılığında Blackpool'a sattık

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Menez kiralık olarak Swansea'de

Oyuncularımızdan Granero'yu Atletico Madrid'e kiraladık.

Geleceğin Taffarel'ini transfer ettik, Birigüi

Burnley 2 - 3 Swansea

Deplasman maçlarında zorlanıyoruz, allahtan bu maçı Ferreyra'nın son dakika golüyle kazasız belasız atlattık.

Norwich 5 - 5 Swansea

Tam bir gol düellosu oldu. Önce biz 2 farklı öne geçtik, sonra onlar geri dönüp 2 farklı öne geçtiler sonra biz 5-4 öne geçtik, sonra onlar bir gol attılar, maç ta öylece bitti Matri efendi de 2 gol attı

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    teşekkürler, haklı çıktın iyi bir sonuçla ayrıldık 1 buçuk gündür dışarıdayım, birazdan devam edeceğim.

aralıklar için de özür dilerim ayrıca.
    Sağol,sorun değil

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Van Persie'yi alacaktım ama yıllık 10M€ istedi itoğlu it

Şeytanlar Kupadan (Capital One Cup) Elendi.

Swansea 4 - 1 Manchester Utd.

Ferguson başkan geçen günlerde arkamdan konuşuyordu, yok oynattığı futboldan zevk alamıyorum, yok ligde başarılı olabileceklerini sanmıyorum. Maçta birkaç yedek oyuncu oynattı, Jones'u sağ bekte oynattı, pişman olmuştur heralde. Bizimkiler de harika oynadı . Zaten Liberty Stadyum'da bir ayrı oynuyorlar.

Finaldeki rakibimiz belalımız Manchester City

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Reading 0 - 1 Swansea

Deplasmanda zorlandığımızı söylemiştim, yine zorlandık ama 10 kişiyken Matri tek golü attı ve 3 puanı aldık.

Swansea 2 - 3 West Ham

Lig sonuncusuna evimizde yenildik. Şaka gibi bir maçtı, neler neler kaçırdık. Rakip te bulduklarını attı ve ligte 2. mağlubiyetimizi aldık.

Swansea 3 - 0 Fulham

Yenilmezlik serisini sonlandıran West Ham maçından sonra formumuzun düşmemesi güzel oldu.

Martin Kelly Swansea City'ye transfer oldu

Kendisini Chelsea'den 7 M€'ya transfer ettik hem defansın göbeğinde hem de sağında oynayabiliyor. Ben onu daha çok defansın göbeğinde oynatmayı düşünüyorum işte profili:

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri