Spor Toto Süper Lig
6.Hafta
Avrupa Ligi Gruplar
2.Maç
Spor Toto Süper Lig
7.Hafta
Spor Toto Süper Lig
8.Hafta
Spor Toto Süper Lig
6.Hafta
Avrupa Ligi Gruplar
2.Maç
Spor Toto Süper Lig
7.Hafta
Spor Toto Süper Lig
8.Hafta
Avrupa Ligi Gruplar
3.Maç
Spor Toto Süper Lig
9.Hafta
Spor Toto Süper Lig
10.Hafta
Spor Toto Süper Lig
11.Hafta
Avrupa Ligi Gruplar
4.Maç
Ligde tam toparladık farkı azalttık derken üst üste gelen şok 2 mağlubiyet tehlike çanlarının çalmasına sebeo oldu. Kayseriyi hiç mağlup edememiş olmam ve her sene çok kritik yerde gelip puan alması artık zoruma gidiyorAvrupada üst turu yine çok erken garantiledik. Ligde de fikstürümüz kolay umarım uyum ve güveni iyice tırmandırır devre arasına kadar puan kaybı yaşamadan gireriz. Yoksa bu sene de şampiyonluktan çok erken kopacağız.
Ligde durum kritik.Artık iyi bir seri yakalayıp yukarıda olmalısın.
Spor Toto Süper Lig
12.Hafta
Spor Toto Süper Lig
13.Hafta
Spor Toto Süper Lig
14.Hafta
Avrupa Ligi Gruplar
5.Maç
Kolay fikstürde seri galibiyetler takımın uyumu üst düzeye kendi koltuğumuzu da güvenilir duruma getirdi
Spor Toto Süper Lig
15.Hafta
Ziraat Türkiye Kupası
4.Eleme Turu
Spor Toto Süper Lig
16.Hafta
Avrupa Ligi Gruplar
6.Maç
Spor Toto Süper Lig
17.Hafta
Ligin ilk devresinde son maça kadar çok iyi geldik tek puan bile kaybetmedik. Bursa karşısında öne de geçtik fakat koruyamadığımız gibi mağlup olduk. Sorunumuz şu ki zorluk derecesi yüksek hiçbir maçta beklenileni veremiyoruz. Sanırım yenilmekten korktuğum için takımı tam kontrol edemiyorum buna acilen çözüm bulmam lazım. Benim puan kaybetmem normal hiç bir takım yenilmez değildir fakat Galatasaray bu sezon da puan kaybetmiyor 10 puanlık fark kolay kapanmaz fakat elimizden geleni yapmak zorundayız.
Avrupa Ligi 1.Eleme Turu Kuraları
Avrupa Ligi 2.Eleme Turu Kuraları
Arkadaş bu nasıl bir şanstır ya !!! Cl ön elemesinde git PSG yi çek şimdi İnteri yuh harbi ya :/
Ziraat Türkiye Kupası
5.Eleme Turu
Hakem haklı beyler dağılın
Sezon başı geçtiğimiz yıl formamızı terleten ve performansı göz dolduran Tartayı bonservis ücreti ödemeden kadromuza kattık. Taraftarın sevgisi ise ortada (:
Eren Güngör ve Traoreyi bonservis ücreti olmadan sezon sonrası için transfer ediyoruz. Sezon sonu yüksek ihtimal girayı satarım ve forvetlerden de hangisi çok para ederse onu göndeririz Traore hem genç hem yetenekli (:
Fikstüre geeelll !!!!
Herşey iyi ama o İnter nereden geldi girdi kurayaTrabzonspor'da şans nasıl bi şanstır merak ediyorum ya avrupada hiç mi kolay rakip çıkmaz bize da
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Lacina çok iyi transfer. Hedef oyuncu olarak büyük işler başaracağı kesin.
TariboWest
Kimmiş bu dirsek temasında olduğun isimler ?
şuan kupa da grup maçlarıda var ama aklım transferde umarım gruplarda elenmeyiz bu yüzden![]()
Türkiye Kupası Gruplar
1.Maç
Türkiye Kupası Gruplar
2.Maç
Zorlu ekiplere karşı başarısızlığımız devam ediyor sivas karşısında da zorlandık tabi aklımız şuan sadece sahada deilğil :/
Cska ile pazarlıklarımız sürerken bi taraftan gözlemci göndermiştim. Dzagoev bey bize gelmek istemiyormuş bizde geri çekildik
Vay arkadaş yaa vay arkadaşşş !!! Diego Angelo'nun yaptığına bak adam ajaxı beğenmedi deli olacam gitti güzelim takas :/ angelo + 3.5 milyon £ karşılığı alıyorduk güzelim adamı deli olacam laaayyn
Türkiye Kupası Gruplar
3.Maç
Türkiye Kupası Gruplar
4.Maç
Aklım transferlerde olduğu için ve büyük maçlarda zaten kötü performans çiziyorum diye asistana verip tatile çıkmıştım ama hiç ummadığım puanlar aldıkTürkiye Kupasında evimizde fenere yenilince bursa fener derken elenirim diye umuyordum
Spor Toto Süper Lig
18.Hafta
Türkiye Kupası Gruplar
5.Maç
Alanzinho'yu tutamadık adam sağdan soldan ortadan heryerdeydi perişan etti bizi 3-1 olunca sinirlenip mutfaga gitti geldim baktım maç 3-3 bitmişArdından da izlemediğim maç için atarlandım hak mahrumiyeti yedik iyi mi
Spor Toto Süper Lig
19.Hafta
Taktiği verip tribünde izledik maçı neyse uşakalr yüzümü kara çıkarmadı (:
Türkiye Kupası Gruplar
6.Maç
Kupada Yarı Finaldeyiz rakibimiz Karabük
Spor Toto Süper Lig
20.Hafta
Spor Toto Süper Lig
21.Hafta
Spor Toto Süper Lig
22.Hafta
Harikayız harikaa !!!! Bu zor fikstürde hele hele son zamanlarda zorluk mücadelesi yüksek maçlarda aldığımız kötü sonuçlar takımın bu tür maçlarda güvenini azaltıyordu. Çok kritik bir dönemde bu zinciri kırdık..Beşiktaş maçında iyi oynarken yediğimiz şok golle bir an afalladık. Ardından çevirmeyi başardık. Galatasaray maçı resmen ölüm kalım maçıydı çok stresli ve galatasarayın baskısında başladı mücadele. Oyunu soğutup ortak olduk ve 18 lik borayla maçı alıp defansa gömüldük. Fenerbahçe maçı tam bir efsaneydi. Diyecek söz yok oyuncularımı kutluyorum
Beklediğimiz hiçbir transferi noktalayamadık. n'diaye çok yoğun maç trafiginde alternatifsiz bir oyuncuydu ön libero arayışımızı artırdık. Neticede çok sağlam bir oyuncu bulduk ayarttık derken satılık listesine koyuldu bi baktık kapış kapış 7.5 milyon £ vermek istemedik. Bonservisten öte menejeri ve kendisi yüksek ücret talep edince transferinden vazgeçip simaoyu aldık. Sezon başı sözleşmesi bitmişti ama 1 yıldır yüksek ücret istemesi (menejeri de dahil ) transfer etmiyorduk ama ücretinde indirime gidince kadromuza kattık. Diego Angeloyu 5 milyon£ karşılığı Cskya sattık ve Okay Yokuşluyu Mersine kiraladık. Takımla fazla oynamadık ve inter maçı öncesi bir kaç istatistik ;
Simaonun profili
ve son zamanlarda isminden oldukça söz ettirip bize kritik puanlar kazandıran genç oyuncumuz Bora Meral
O nasil bir fiksturmus oyle![]()
mesaj değiştirilmiştir1
Last edited by Juan Diaz : 12.Ocak.2013 at 17:13
mesaj değiştirilmiştir2