Antreman yükünü hafifletmeni öneririm belki bir nebze olsun asgariye indirgenir sakatlıklar.
Antreman yükünü hafifletmeni öneririm belki bir nebze olsun asgariye indirgenir sakatlıklar.
zaten çok sıkı bi program değil ki.. biraz oyunun saçmalığı gibi geliyor bana
katılıyorum.. tamamen haklısınne yapıcağımı şaşırdım.
evet sakatlıklar olmasa daha da rahat olabilirdikama iyi gidiyoruz.
TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 4. MAÇ
3 değişikliği de zorunlu yapmamıza rağmen. As oyuncularmızda 3 tanesi sakat olmasına rağmen baskıyı Eskişehirspor'un kurmasına rağmen iki yarınında uzatmalarında attığım 2 golle süper bir galibiyet aldık. Gerçekten takım zengin olsa da şöyle bol bol prim dağıtsam dedim içimden
Maçın Adamı: Kerim Zengin ( 1 Asist / 7.9 )
VE SEZON GERİ BAŞLIYOR !!!!!!!
18.MAÇ
Kupa'daki çetin geçen maçlardan sonra lig maçları takıma daha hafif geldi desem rakibi küçümsemiş gibi olucağım ama gerçekten öyle oldu. Hepsinin yüzünde gülücükler açıyorduKolay bir galibiyet aldık ve 2. yarıya da iyi başladık.
Maçın Adamı: Okan Öztürk ( 2 Gol / 9.0 )
Last edited by Agedeee : 17.Ocak.2013 at 19:18
TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 5. MAÇ
İlk yarı Mersin İdman Yurdu'nun kalesini göremedik. Sürekli tek kale bir maç oynandı ve ilk yarıdan skor 3-0 a geldi. Bir şeyler yapmak gerekirdi. Soyunma odasını cehenneme çevirdik ve 2. yarıya başladık. Biraz şans eseri bir gol bulduk ama herkes şeref golünü attı en azından yorumlarını yaptı. Sonra 2. golde geldi. İnsanların aklına "Acaba?" düşüncesi yerleşti.. Ama oyunun son dakikalarına kadar skor 3-2 devam etti. Herkesin kafasına yerleşen "Acaba?" düşünceleri yerini "En azından çabaladılar." a bıraktı ki... Bütün stadı sessizliğe boğan bir olay gerçekleşti. Hüzeyfe Doğan bizim ceza sahamızdan öyle güzel öyle müthiş bir pas attı ki.. Ozan'ın önüne düşen topu Ozan köşeye öyle bir bıraktı ki.. Ve kimsenin inanamadığı bir destan yazıldı. İlk yarıyı 3-0 yenik kapatan Yeni Malatyaspor maçı 3-3'e getirdi.
Maçın Adamı: Bütün Takım !!!!
Mersin maçını güzel çevirmişsin hocam.![]()
başarılar aga...
Antrenman seviyesini düşürsek mi acaba diyorumRevir gibi çalışıyor takım
![]()
Artık sabretmeyi öğrenmemiz gerekicek
Gerçekten takım uçuruyor. Çok güzel futbol oynuyorlar..
Rakip Bursa. Gözümüzü Final'e diktik ama şansımız olmadığı düşünülüyor. Medyanın yüzünü bir kez daha kara çıkarmak için uğraşıcağız..
Oha süper gidiyoruz.![]()
Türkiye Kupasında yarı final çok iyi olmuş
20. MAÇ
Gol düellosu Yeni Malatyaspor'un oldu. Forvet ikilimizin güzel oyunuyla 3-4 galip gelmeyi başardık.
Maçın Adamı: Ömer Şengöz (2 Gol / 8.8)
21. MAÇ
Uzun bir aradan sonra ikinci puan kaybı geldi. Kazanabiliceğimiz bir maçtı ama bazen olmayınca olmuyor
Maçın Adamı: Muharrem Ozan Cengiz ( 1 Gol / 8.3 )