Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 387 sonuç

Konu: LUTON F.C. [8.sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    İnşallah çıkarsın güzel anlatım var zevkli bir kariyer oluyor.
    Cok sagolasin, simdilik hersey yolunda gidiyor bakalim buyuk darbeler yemesek CocaCola League 1 sezon sonu olacak gibi. O lig icin arastirmalarmiza Ocak ayinda basliyacagiz. Gidecekleri kalacaklari ve alabileceklerimizin listelerini yapacagiz.

LUTON AFFETMIYOR !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kupada elenmek birsey degilde su Brentforda yenilmek cok kotu oldu. Kendimizi kaybetmeden devam etmemiz lazim, diger takimlardan daha az mac oynadik ve zirveyi takip ediyoruz. Eksik maclarimizdanda 3 puanlar cikartip en uste olmak istiyoruz !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

LEE CHUN SOO

Sezon basi aldigimda basin beni cok elestirmisti ama ben oyuncuya sahip ciktim. Suandada favori personelleri arasindayim. Deep lying forwardi bu ligde en iyi oynayacak adam.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Neredeyse tekme tokat bizi dovecekti adamlar. Hakem okadar faule ragmen sadece 2 sari kart vermeside dusundurucu. Yinede sonuc iyi bir sonuc, ligin ilk siralarindaki takimla disarda beraberlik aldik.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

16.ci haftayi kayitlara gecelim Liderligi bu hafta aldik. En yakin takipcimizden 1 mac az oynamisiz digerlerinden 2 mac daha az.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eksik maçlarla lider olmak çok iyi olmuş. Eksik maçları kazanıp rahatlarsın. Çok iyi gidiyosun, devamını dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Eksik maçlarla lider olmak çok iyi olmuş. Eksik maçları kazanıp rahatlarsın. Çok iyi gidiyosun, devamını dilerim
    O maclarin ilkinide almasini bildik Boyle devam ederse seneye planlarimizi daha erken yapmak zorunda kalacagiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu guncelemelerden sonra sikintilar basladi gibi Bela okumak istemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bu guncelemelerden sonra sikintilar basladi gibi Bela okumak istemiyorum
    Benim oyuncular tuhaf tuhaf sakatlıklar yaşamaya başladı. Henüz maç motorunu görmek nasip olmadı.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Unhappy

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Benim oyuncular tuhaf tuhaf sakatlıklar yaşamaya başladı. Henüz maç motorunu görmek nasip olmadı.
    Salatliklarla pek sorun yasamadim, sorun su defans uzerinden atilan paslar ligdeki herkesin bir Mesut Ozili var sanki, pasida gectim topu kontrol eden forvet bildigin Van Persie

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

iyi gidiyorsun gördügüm kadarı ile,luton takımı tanıdık gelen bir takım iddaa oynarken hep bahsimi koydugum bir kulüp başarılı olmana sevindim devamını dilerim

saygı ve dileklerimle

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    iyi gidiyorsun gördügüm kadarı ile,luton takımı tanıdık gelen bir takım iddaa oynarken hep bahsimi koydugum bir kulüp başarılı olmana sevindim devamını dilerim

saygı ve dileklerimle
    Tessekur ederim. Iyi gidiyoruz ama cok gol yiyoruz, cogu zaman zaten maglup duruma dusup sonradan maci ceviriyoruz. Kadromuz ligin en iyilerinden ama ende yaslisi galiba sene sonu ciktigimiz takdirde tekrar kadroyu degisiyor olacagiz.

Lutonu secmemin sebebide 14 yildan beri burda yasiyoruz, vefa borcumuzu odiyelim oyundada olsa

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Az biraz yogunum bu aralar, zaten dogru durust uyku uyudugumuz yok ufaklik yuzunden. Biraz oynayabildim oyunu ve sonuclari toplu paylasiyorum.

Cok buyuk tokezlemedigimiz halde bence otomatikmen cikariz burdan. Birinci cikabilsek cok guzel olur orasi ayri mesele Maddi olarak cok guclu girmemiz gerekecek CocaCola League bire.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Son guncelemeden sonra Burton gibi rakipler (lig sonuncusu) Xavi gibi paslar atabiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

43'cu maci geride birakirken bi ust lige cikmayi garantiliyoruz. Biraz hizli ilerliyorum kusura bakmayin bebekten firsat bulmusken bir an once yukselelim dedim

Oyuncularin ligin ikinci yarisinda dusus yasiyacagini dusunmustumki oylede oldu, yasli oyuncular ve fiziksel olarak cokmeleri devam ediyor. Sezon sonu ayrilacak cok oyuncu var onun icin sezon sonu bizde bir cok futbolcu ile gorusecegiz. Yine arada gozumuze kestirdigimiz dunyaca unlu futbolcular var.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ve ligin son 3 maci. Sampiyonlukta iddiamiz kalmamisti onun icinde 3 macta 4 puani normal karsiliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

15 tane futbolcu sezon sonu yolcu (kiraliklarda dahil)

Oyuncu performanslari

Ligin son durumu ve oyuncu istatislikleri

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Butun odulleri SUAZO topladi. Kendisinden ayrilacagimiz icin uzgunuz ama artik yaslandi. Daha kaliteli bir ligde isimizi gormiyecegi dusuncesindeyim

Ben ise yine yilin teknik adami seciliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yeni Asistanim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ligin baslamasina 40 gun kaldi ve bizim kadromuzun hali

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kadroda halen cok eksiklerimiz var, alabileceklerimiz en iyisini almaya calisiyoruz ama cok fazla transfer yapamadik. 1 ayda 3 tane katki sagliyacak adam bulabildik ve hazirlik kampini toplam 14-15 adamla gecirdik. Lige 1 hafta var bu hafta kiralik gelecek adamlari kesinlikle kadroya katmam lazim. Artik kalitesini felan onemsemiyorum. Uyum surecini ne zaman atlatacak bu adamlarki faydali olsunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

MERHABA COCA COLA LEAGUE 1

Hafta icerisinde bi kac oyuncu takima kattik. Direk katki yapabilecek isimlerde var rotasyonda kullanilacaklarda. Uyum sorununa ragmen cogunu sahaya surmek zorunda kaldik, hicbiride siritmadi cok iyi oynayip lige 3 puan ile basladik.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kupada pek ilerleme taraftari degildim, kondisyon olarak 46mac + kupaya pek sicak bakamiyordum. Nottinghamda fazla surdurmedi burdaki seruvenimizi sagolsunlar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

League 2'den tanidigimiz bir rakip zor oldu ama deplasmanda galibiyetimizi aldik.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizim gibi ligin ilk 2 macinda galibiyet alan bir takima karsi mucadele ettik. One gecsekte bunu koriyamadik ve son dakika golu yedik. Halen ofansif olarak eksikelrimiz var.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Carlisle deplasmaninda berabere kaliyoruz. Ofansif mevkilere bir an once yedek oyuncular bulmamiz lazim cok az gun kaldi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ilk maglubiyetimizi aliyoruz Coventry deplasmaninda. Transferin son gunu bugun, en az 4 oyuncu takima katmamiz lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Transferin yine son gunu bizim icin haraketli gecti. 8 tane isim kadromuza kattik.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Rakip daha iyi gozuksede net pozisyonlari yakaliyan bizdik. Ve ayni puanlari paylastigimiz rakibimizi yendik

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Uyum sorunu cektigimiz besbelli. Biraz daha zorlanacagiz ama bence sonunda iyi futbol oynayan bir takim olacagiz.

Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri