Kupada elenmek birsey degilde su Brentforda yenilmek cok kotu oldu. Kendimizi kaybetmeden devam etmemiz lazim, diger takimlardan daha az mac oynadik ve zirveyi takip ediyoruz. Eksik maclarimizdanda 3 puanlar cikartip en uste olmak istiyoruz !
LEE CHUN SOO
Sezon basi aldigimda basin beni cok elestirmisti ama ben oyuncuya sahip ciktim. Suandada favori personelleri arasindayim. Deep lying forwardi bu ligde en iyi oynayacak adam.
Neredeyse tekme tokat bizi dovecekti adamlar. Hakem okadar faule ragmen sadece 2 sari kart vermeside dusundurucu. Yinede sonuc iyi bir sonuc, ligin ilk siralarindaki takimla disarda beraberlik aldik.
16.ci haftayi kayitlara gecelimLiderligi bu hafta aldik. En yakin takipcimizden 1 mac az oynamisiz digerlerinden 2 mac daha az.
Eksik maçlarla lider olmak çok iyi olmuş. Eksik maçları kazanıp rahatlarsın. Çok iyi gidiyosun, devamını dilerim![]()
Bu guncelemelerden sonra sikintilar basladi gibiBela okumak istemiyorum
iyi gidiyorsun gördügüm kadarı ile,luton takımı tanıdık gelen bir takımiddaa oynarken hep bahsimi koydugum bir kulüp başarılı olmana sevindim devamını dilerim
saygı ve dileklerimle
Tessekur ederim. Iyi gidiyoruz ama cok gol yiyoruz, cogu zaman zaten maglup duruma dusup sonradan maci ceviriyoruz. Kadromuz ligin en iyilerinden ama ende yaslisi galibasene sonu ciktigimiz takdirde tekrar kadroyu degisiyor olacagiz.
Lutonu secmemin sebebide 14 yildan beri burda yasiyoruz, vefa borcumuzu odiyelim oyundada olsa![]()
Az biraz yogunum bu aralar, zaten dogru durust uyku uyudugumuz yok ufaklik yuzunden. Biraz oynayabildim oyunu ve sonuclari toplu paylasiyorum.
Cok buyuk tokezlemedigimiz halde bence otomatikmen cikariz burdan. Birinci cikabilsek cok guzel olur orasi ayri meseleMaddi olarak cok guclu girmemiz gerekecek CocaCola League bire.
Son guncelemeden sonra Burton gibi rakipler (lig sonuncusu) Xavi gibi paslar atabiliyor
43'cu maci geride birakirken bi ust lige cikmayi garantiliyoruz. Biraz hizli ilerliyorum kusura bakmayin bebekten firsat bulmusken bir an once yukselelim dedim
Oyuncularin ligin ikinci yarisinda dusus yasiyacagini dusunmustumki oylede oldu, yasli oyuncular ve fiziksel olarak cokmeleri devam ediyor. Sezon sonu ayrilacak cok oyuncu var onun icin sezon sonu bizde bir cok futbolcu ile gorusecegiz. Yine arada gozumuze kestirdigimiz dunyaca unlu futbolcular var.
Ve ligin son 3 maci. Sampiyonlukta iddiamiz kalmamisti onun icinde 3 macta 4 puani normal karsiliyorum.
15 tane futbolcu sezon sonu yolcu (kiraliklarda dahil)
Oyuncu performanslari
Ligin son durumu ve oyuncu istatislikleri
Butun odulleri SUAZO topladi. Kendisinden ayrilacagimiz icin uzgunuz ama artik yaslandi. Daha kaliteli bir ligde isimizi gormiyecegi dusuncesindeyim
Ben ise yine yilin teknik adami seciliyorum
Yeni Asistanim
Ligin baslamasina 40 gun kaldi ve bizim kadromuzun hali
Kadroda halen cok eksiklerimiz var, alabileceklerimiz en iyisini almaya calisiyoruz ama cok fazla transfer yapamadik. 1 ayda 3 tane katki sagliyacak adam bulabildik ve hazirlik kampini toplam 14-15 adamla gecirdik. Lige 1 hafta var bu hafta kiralik gelecek adamlari kesinlikle kadroya katmam lazim. Artik kalitesini felan onemsemiyorum. Uyum surecini ne zaman atlatacak bu adamlarki faydali olsunlar.
MERHABA COCA COLA LEAGUE 1
Hafta icerisinde bi kac oyuncu takima kattik. Direk katki yapabilecek isimlerde var rotasyonda kullanilacaklarda. Uyum sorununa ragmen cogunu sahaya surmek zorunda kaldik, hicbiride siritmadi cok iyi oynayip lige 3 puan ile basladik.
Kupada pek ilerleme taraftari degildim, kondisyon olarak 46mac + kupaya pek sicak bakamiyordum. Nottinghamda fazla surdurmedi burdaki seruvenimizi sagolsunlar
League 2'den tanidigimiz bir rakipzor oldu ama deplasmanda galibiyetimizi aldik.
Bizim gibi ligin ilk 2 macinda galibiyet alan bir takima karsi mucadele ettik. One gecsekte bunu koriyamadik ve son dakika golu yedik. Halen ofansif olarak eksikelrimiz var.
Carlisle deplasmaninda berabere kaliyoruz. Ofansif mevkilere bir an once yedek oyuncular bulmamiz lazim cok az gun kaldi.
Ilk maglubiyetimizi aliyoruz Coventry deplasmaninda. Transferin son gunu bugun, en az 4 oyuncu takima katmamiz lazim.
Transferin yine son gunu bizim icin haraketli gecti. 8 tane isim kadromuza kattik.
Rakip daha iyi gozuksede net pozisyonlari yakaliyan bizdik. Ve ayni puanlari paylastigimiz rakibimizi yendik
Uyum sorunu cektigimiz besbelli. Biraz daha zorlanacagiz ama bence sonunda iyi futbol oynayan bir takim olacagiz.