Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 13.2.3 Güncellemesi

Robben yine sağdan gidince tüm takıım hayran hayran bakıyo mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Araya atılan paslarda gerçekten büyük sıkıntı var.Her atılan pas karşı karşıya bırakıyor neredeyse.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Ne yazıkki güncellemeyle birlikte sakatlık sorunuda geldi.Bu sıkıntı dışında herhangi kötü bir durum yok sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Yeni patchle Beşiktaş kariyeri açtım. İlk 8 haftayı lider geçtim son 2 galibiyetim Fener ve Galatasaray deplasmalarıydı ve oldukça iyi oynamıştık. Ondan son nasıl oldu ben de çözemedim 5 maç üst üste yenildim ve kovdular.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by thsndrn View Post
    Robben yine sağdan gidince tüm takıım hayran hayran bakıyo mu?
    valla dostum sen de bilirsin zaten öyle adamlara bakıyolar ki bazen roben'e bakmalarını anlayışla karşılarım

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sakatlıklar ciddi anlamda can sıkıcı bugün güncelleme ile başladım ve ardarda 5 sakat verdim.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Her gecen Sene her gecen yama dahada kotulesiyor oyun.

sakatlıkla ilgili sorun yaşamadım şimdilik. maç motorundan zaten memnundum dahada oturmuş bu güncelleme ile.transfer güncellemesiyle gelecek patch ile son halini alır

yeni kariyer açacak arkadaşlara tavsiye bence sonraki güncellemeyi beklesinler data güncellemesiyle beraber daha güzel bir hal alır bence oyun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim bu yeni yamadan en çok beklediğim, şu maç sonu saçma bekleyişlerin sona ermesiydi ama devam ediyor.
    FM Gazetesi

Buyrun arkadaşlar yeni patchden ilk izlenimim(!)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Takımlar daha kollektif hücum ediyollar, bloklar arası mesafe de baya daralmış.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by Jaswege View Post
    Buyrun arkadaşlar yeni patchden ilk izlenimim(!)

Hay maşallah hocan takım revire dönmüş....ama küçük takımlarla oynayan arkadaslar çok sıkıntı yasarlar zaten bütçe az,kadro derinligi yok birde ilk on bir oyuncularından 5-6 sakatlandımi bak sen şamataya inşallah yeni gelecek yama da düzeltilir

Bu arada olumlu bir izlenim daha :

Genç topçulara artık saçma fiyat çekmeyecekler gibi. Patch'de düzeltildiği yazıyordu ve 18 yaşındaki wonderkid bir kaleciyi böylece 3 küsüre alabildim ki Orhan Gülle'ye 6 ( malum yabancı kontenjanı ) ve Muhammet Demir'e 7.5 vermişliğim var (

Ama kırmızı kart olayı BUG olabilir. 2 maçta bir çift sarıdan kırmızı görüyorum ve işin komiği bunlar hep aynı pozisyondaki adamlar. 3 sezonda 1 kırmızı görmeyen Gökhan Gönül iki tane gördü daha ligde 3 maç yaptığım halde. ÇOK CİDDİYİM arkadaşlar caps bile verebilirim ki Tackling DAHA DİKKATLI seçeneğinde.

Sakatlıklar son güncellemeden önce de aynıydı. Takır takır sakatlık haberleri geliyordu. Şu an için bir sakatlık yok ama okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla yeni güncellemede sakatlanmalarla ilgili bir düzeltme yapılmamış. Oyun hala savaş oyunu gibi. Madem oyunu böyle tasarladınız Türkiye karması kurup Çanakkale Savaşı'na girelim bari.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oynanış olarak bir sorun yok ama görüldüğü kadarıyla bu sefer sakatlıklar sıkıntı yaratıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Valla açık seçik belli çok ciddi olarak penaltı, kırmızı kart ve sakatlık bugları mevcut bunlar giderilirse o zaman bişeye benzemiş olur bu yama şu haliyle oynanması pek mümkün görünmüyor.

Güncellemeden önce kariyerimde hiç denecek kadar az sakatlanıyordu oyuncularım, güncellemeden sonraki durum malumunuz. :/ Ama onun dışında oyunda ciddi düzelme var. Klavye-mouse kırmaktan kurtuldum artık on numara top onuyor takım. Oyuncular sahada kaymıyor. Saçma sapan yerlere koşular yapmıyor. En önemlisi kaleciler mantıklı işler yapabiliyorlar artık.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yeni yamaya kadar kariyerime elimi sürmücem.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Bu sakatlıktan bir ben mi çekmedim? Yaklaşık 20-25 maç oynadım ancak en uzun sakatlığım 1 aylık o da geçti gitti..

Quote Originally Posted by Jaswege View Post
    Güncellemeden önce kariyerimde hiç denecek kadar az sakatlanıyordu oyuncularım, güncellemeden sonraki durum malumunuz. :/ Ama onun dışında oyunda ciddi düzelme var. Klavye-mouse kırmaktan kurtuldum artık on numara top onuyor takım. Oyuncular sahada kaymıyor. Saçma sapan yerlere koşular yapmıyor. En önemlisi kaleciler mantıklı işler yapabiliyorlar artık.
    Benim için de en önemlisi bu reis, sakatlık ya da cezalar elbette can sıkıcı ama alternatiflerle kısmen de olsa giderilebilir ama şu oyuncular geri geri kaymaları yok mu top önünden geçip de ters tarafa kayması... Harbi ölüm yani.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Daha maç yapamadım ama Türkçe çeviride bazı hatalar var sanırım güncellemeyle alakalı. Bazı mesajlarda İngilizce cümleler mevcut.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oyun çok adaletli yalnız Mesela bir orta saha sakatlandı ya o düzelene kadar diğer orta saha sakatlanmıyor sonra sakatlanan düzeliyor diğer orta saha oyuncun sakatlanıyor,sonsuza kadar sürüyor bu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Güncellemeyle birlikte orta sahaların hücum'a müthiş katkıları var,en iyi güncelleme bu olmuş ama yine de eksiği bol

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benim ataklarımda inanılmaz bir azalma oldu, önceki güncellemede tıkır tıkır oynayan forvetim de amele gibi dolaşmaya başladı, taktiğimi gözdem geçirmem gerekiyor galiba.

Henüz sakatlık fazla görmedim. Ayrıca defanstaki oyuncular artık birer xavi gibi değiller, artık pas hatası yapmaya başlamışlar, bu iyi bir gelişme olmuş.

Saçma şutlar da epey azalmış, kanattaki oyuncular da eskisi kadar elini kolunu sallaya sallaya içe doğru top sürmüyorlar. Maç motorunda gelişme var, eski kolaylığında değil.

Genel olarak memnunum ben. Tek şikayetim, maçmotorunun her seride anca yılın 2. yarısında iyi duruma gelmesi, SIGames biraz daha gayretli olmalı bence bu konuda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sakatlık sorunu yok diyordum ya, sakat oyuncum iyileşti, iyileşir iyileşmez tekrar sakatlandı

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

2 maç yaptım sakatlık yaşamadım henüz ama hemen maçında bi oyuncunun kondisyonu 65-70lere indi yorgun çıkaralım diye uyarı geldi bekledim biraz artmada olmadı ama etraftan sürekli sakatlık haberleri geliyo şu gitti bu gitti diye sadece bizde değil sakatlık tüm takımlarda oluyor olabilir

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Onun Bir Hilesi Var Aslında Sezon Başında Antremanı Kondisyon Olarak ve Yüksek Olarak Belirtirseniz Sakatlıklar En Aza İnecektir

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Güncellemeyi beğendim.SOnunda içim rahat bir şekilde oynayabileceğim.Uzaktan şutlar deli ediyordu beni.Onun ortadan kalkması çok iyi oldu.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri