Hocam biraz geç kaldım ama başarılar.İlk sezonda üçlemek güzel olmuş.
Etti 4.
Lige iyi başlayamadık, forvet sorunumuz bizi mahvetti ancak gene de çok ümitsiz değildik. İlerleyen haftalarda rayına oturacağına eminim, oyuncularıma moral bozmamalarını, hafta içi Süper Kupa Finali olduğunu söyledim Barça ile.
Peri Masalı Devam Ediyor!
Bu maça tamamen formalite icabı çıkıyorduk, ortada açık bir kalite farkı vardı. Ancak oyuncularıma tamamen mücadele etmelerini söyledim. Baskılı ve atak oyunu bırakmayın dedim. Savunmanın hatasıyla ilk golü yedik. Ancak hücumu bırakmadık ve Bernard'ın harika golü ile eşitliği sağlayıp maçı uzatmalara götürdük. Bernard uzatmaların ilk dakikasında direğe takıldı. Handanovic imkansızları kurtardı. Sonra Bernard'ın aisstiyle defansımızın boğası Juan Jesus ile öne geçtik.Barcelona tamamen üzerimize yükleniyordu ki, 112. dakikada Alves ile beraberliği sağladılar ve maçı penaltılara taşıdılar. Ancak penaltılarda gençlerimiz Barça'ya acımadı. Handanovic Villa ve Inıesta'ya geçiş vermedi ve bu sezon 5. kupamızı kaldırdık.
Süper kupa iyi olmuşDizilişin nedir hocam şuan
malatyAdana!
Hocam bilgisayara gecince daha detayli paylasirim ama su an yazayim. Su an dizilis 4 3 3 seklinde.
Tebrikler hocam , bide şuan Neymar Manu'da mı , Barça'da mı onu da söyler misin genelde ikisinden biri alıyor
Al Forvet'e Hocam Kupa'yıda aldın hazır koy Poacher olarak Forvet'e , valla affetmezdim![]()
heeee AB hikayesi vardı dimi Bernard'ı aldın oraya sen genede bir sonraki sezon için al ama mutlaka al![]()
Neymar'ı buraya almam hocam, İtalyan liginde yapamaz o.Başka bir takıma geçeyip büyük ihtimalle İspanya'ya giderim orada bir takıma alabilirsem alırım..
![]()
Cassano nasıl oynuyor hocam benim oyunda çok kötü durumda şuan hiç kimse almıyo adamı![]()
malatyAdana!
Başarılı Teknik Adama Memleketinde Silahlı Saldırı!
Hayırdır hocam yozgatta napıyosun![]()
malatyAdana!
Behzat amirim bi olaya el atsın hocam
Ayrılık Zamanı!
Bir süredir uğradığı saldırı sebebiyle yoğun bakımda olan ve geçen hafta hayati tehlikeyi atlatıp taburcu olan Şahin, bir basın açıklaması yaptığı. Yaptığı basın açıklamasında;
Inter benim yuvam, evimdi. Senelerdir bu kulübe hizmet ediyorum. Belki teknik direktörlük dönemim kısa sürdü ancak dolu dolu geçti. Tam 5 kupa ve birbirinden başarılı gençler kazandırdım bu takıma. Ancak artık bu saltanatın devamını başka bir meslektaşım getirecek. Bir süre teknik direktörlüğe ara vermeyi düşünüyorum. Ancak bu Inter'i bırakıyorum demek değil, elbet bir gün geleceğim." şeklinde konuştu.
Eee şimdi ne olacak hocam![]()
malatyAdana!
Çılgın Türk Chelsea'de!
Inter'den sezon başlarında ayrılan Şahin, Chelsea teknik adamı Benitez'in Abramovic tarafından şutlanmasıyla kulüp tarafından istenmeye başladı. Başlarda bu teklifi nazikçe geri çeviren Şahin, devre arasında Abramovic'i kıramayarak Chelsea teknik direktörlüğüne geldi. İki sezon önce de devre arasında Villas-Boas ile yolları ayıran maviler, devre arasında gelen Di Matteo ile Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmıştı.
Chelsea ile başarılar.
Daha zevkli bir macera seni bekliyor hocam, Chelsea Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam ediyor mu ?![]()
Dk. 90 penaltı ve öndeyiz!
Fark Ortada!
Kulübe gelir gelemez apar topar ilk maçına FA Cup'ta lig ikicisi United karşısına çıkan Şahin ve öğrencileri, sahadan rakibini silerek harika bir galibiyetle ayrıldı. Galibiyet sonrası konuşan Şahin;
"BU daha başlangıç. Bu sezon farkımızı tüm kulvarlarda ortaya koyacağız." şeklinde konuştu.
Hazard'ı kime satmışlar , ?
Şahin İstedi, Abramovic Getirdi!
Hazard'ın devre arasında yollanmasının ardından yeni teknik direktör Şahin, başkan Abramovic'e bir liste iletmişti. Listenin en üst sırasında ise Radamel Falcao yer alıyordu. Transfer için kolları sıvayan Abramovic, kulübü ile bir görüşmenin ardından oyuncu ile anlaşma sağlandıını duyurdu. Tam 60 milyon €'ya sağlanan anlaşmanın ardından, Kolombiyalı yıldız İngiltere'ye geldi ve formayı sırtına geçirdi.
Falcao süper transfer.Biraz fazla değilmi ?![]()