Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 165 sonuç

Konu: Tarihi Kim Yazar ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beyler Federico Casarini ile ilgileniyorum, asistanlar da geleceği parlak bir orta saha oyuncusu olduğunu söylüyorlar. Roma'dayken kendisiyle oynamıştım ama Juve'ye satmıştım kendisi orada başıma işler açmıştı. Fikriniz varsa çekinmeyin

21. Hafta

Burak Yılmaz 1 asist 1 gol ve 3 Puan. Sivas da beklediğim gibi puan kayıplarına başladı ve 2 haftada 5 puanlık bir fark oluştu. Avrupa maçı öncesi büyük moral oldu galibiyet. Avrupa'da Ait Fana ve Maxwell'den yararlanamayacağımız için bu maçta yorulmalarına rağmen it gibi oynattım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kuzenim çekmiş bu resmi

Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu 1. Maç

Beklediğimden çok daha güçlü bir takımla oynadık. Hele Rodrigo denen bir forvetleri var, başımıza büyük işler açabilirdi. Golü yediğimizde doğru dürüst atağımız yoktu, aman demeye başlamıştık. Sonra Selçuk topu yayın biraz gerisinde aldı ve yerden çok sert vurdu ve beraberliği getirdi. Ataklarımızı sıklaştırmamıza rağmen oyunun kontrolünü bir türlü elimize alamadık. 1-1 iyi bir skor ve tur şansımızı Arena'ya taşır.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ilk maçtan iyi bir skorla dönmüşsün

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

22. Hafta

Pozisyonları cömertçe harcayınca beraberlik kaçınılmaz oldu.

Muslera'dan Kötü Haber

Antrenmanda sakatlanan file bekçimizin sırtında çatlak oluştuğu tespit edildi. Kendisi 6 - 7 hafta sahalardan uzak kalacak.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tur gider :F

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Tur gider :F
    Muslerasız nasıl olacak bakıcaz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

muslera nın sakatlanması baya kötü olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

23. Hafta

24. Hafta

Ligde işler çok güzel gidiyor, namağlup devam ediyoruz. Kalemize pek top gelmeyince Aykut'un da işi zor olmuyor, kaleci sıkıntısı çekmiyoruz.

Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu 2. Maç

Savunmada Dany - Semih, orta sahada Sneijder forvette ise Burak Yılmaz şov vardı. Dany gol atmakla kalmadı asist yaptı yetmedi bir de muhteşem bir defans örneği sergiledi. Semih de savunmada taş gibiydi ve bir asist yaptı. Sneijder atakları yönlendirdi, duran topların başına geçti 2 asist yaptı. Burak'a da bulduklarını atmak kaldı, ne diyeyim daha

Deyimi yerindeyse Portekizliler'e futbol nasıl oynanırmış onu gösterdik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

25. Hafta

26. Hafta

27. Hafta

Namağlup liderliğe devam ediyoruz. Uçağa bindik önümüzdeki maç için Manchester'a gidiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu arada Drogba iyileşti İBB ve Akhisar maçlarında oynadı. Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali ilk maçında oynamasına engel hiç bir durum yok. Muslera ise henüz iyileşmedi ve deplasmanda en büyük eksiğimiz. Ayrıca sağ bekimiz Eboue de milli takımında sakatlandığı için maçta forma giyemeyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali 1. Maç

Beklediğim gibi kapansak da saldırsak da Manchester City atak buldu. Maçın bariz hakimiydiler ve biraz da şanssızdılar, direkten o kadar çok topları döndü ki. Burak Yılmaz 2 net pozisyonu gole çeviremezken, Tomas Ujfalusi kornerde ileri çıktı kafayı çaktı ve tur umutlarımızı İstanbul'a taşıdı.

Bu benim Galatasaray başında aldığım ilk mağlubiyet olmuş bu arada.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İyileşti

Şimdi onlar düşünsün!

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

City'i içerde elersin gibi geliyor başarılar hocam

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

City'i yenip turu atlamanı bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Basligin hakkini verme zamani

Avantaj sende, kaybedecek birseyde yok. Fatih Terim gibi gaza ver futbolculari "oynayacagiz ve kazanacagiz "

Man City'yi eliyeceksin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    City'i içerde elersin gibi geliyor başarılar hocam
    Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    City'i yenip turu atlamanı bekliyorum.
    Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Basligin hakkini verme zamani

Avantaj sende, kaybedecek birseyde yok. Fatih Terim gibi gaza ver futbolculari "oynayacagiz ve kazanacagiz "

Man City'yi eliyeceksin
    Teşekkürler beyler, kolay bir maç olmayacak ama Arena'da çok daha güçlüyüz. Taraftarı arkamıza alıp kaleye akın akın gitmeyi düşünüyoruz.

28. Hafta

Ezeli rakibimize karşı aldığımız tatmin edici galibiyet sayesinde Şampiyonlar Ligi maçına moralli çıkacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç

[YOUTUBE="hTMuf-aXnTw"]Maçın Golleri[/YOUTUBE]

Görüntü niye böyle kötü oldu bilemiyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Dediğim olmuş işte büyük başarı aynen devam.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Benfica maçında tur gider demiştim ama herif kalecisiz ingiltereden 2-1le dönmüş üstüne utanmadan içerde turlamış (: Bunu bizim futbolculara söylemem lazım gaza gelip şampiyonlar ligine falan gideriz belki

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi Yarı Final Eşleşmeleri

Geçen sezonun şampiyonuyla eşleştik. Eşleşebileceğimiz 3 takım arasından en zayıfı gibi görünüyor ama 4 takım arasından en zayıfı biziz şüphesiz. Buraya kadar gelen her takımın bir şansı vardır ve Chelsea City'ye oranla daha zayıf bir rakip.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Dediğim olmuş işte büyük başarı aynen devam.
    Benfica maçında tur gider demiştim ama herif kalecisiz ingiltereden 2-1le dönmüş üstüne utanmadan içerde turlamış (: Bunu bizim futbolculara söylemem lazım gaza gelip şampiyonlar ligine falan gideriz belki
    İlk 8 dakikada farkı 2'ye çıkardık, çok şaşırdım. Ondan sonra defansif oynamaya başladık ama yine atak buluyorduk. Net 1 - 2 pozisyondan yararlanamadık, rakibin penaltısı verilmedi ve Burak kendisinden beklemediğim muhteşem bir gol attı turladık. Aykut'a da ayrı bir parantez açmak lazım, Muslera'nın yokluğunda işleri iyi idare etti ve yeni sözleşmeyi hak etti.

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama:

Takımımız oyuncusu Aykut Erçetin ile 2017 sezonuna kadar sürecek yeni sözleşme imzalanmıştır.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

aykut la mı bi de 5 yıllık burağın 2.golü süper tarih yazmışsın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    aykut la mı bi de 5 yıllık burağın 2.golü süper tarih yazmışsın
    Forma giyemeyince gıkını çıkarmıyor, Muslera'nın yokluğunda 9 maça çıktı ve iyi performans gösterdi. Hem de çok para istemiyor, bir süre daha devam edelim, zaten bu kariyer 5 yıl sürmez

Türkiye Kupası'nda Finalin Adı: Gençler - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

29. Hafta

30. Hafta

Yine aynı şeyi söyleyeceğim, namağlup lider olarak devam ediyoruz işler iyi gidiyor

Önümüzdeki maç Chelsea'yi ağırlayacağız.
    Last edited by 3842 : 13.Temmuz.2013 at 15:53

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Ele Chelsea'yi Tarih'i yeniden yaz

Taktiğini takım komutlarıyla beraber paylaşabilir misin?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

https://docs.google.com/file/d/0B4BF...eDg/edit?pli=1

Buradan indirip inceleyebilirsiniz. İçe kat eden oyuncunun özelliğine göre oyuncu komutlarını değiştiriyorum. Rakip Barça ve Manchester City ise deplasmanda kesinlikle Rölanti'ye çekiyorum stratejiyi. Arena'da daha çok Hücum Ağırlıklı oynamaya özen gösteriyorum, Manchester City maçında 2-0 olduktan sonra maç sonuna kadar rölantide oynatmıştım takımı.

Bu arada Galatasaray'da kullanacaksanız ben Drogba'dan forvette pek verim alamadım, Manchester City maçında sol kanatta oynatmıştım, memnun kalmıştım performansından. Sağ kanatta Elmander ve forvette de Burak'a forma şansı vermeye özen gösteriyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Bu arada Galatasaray'da kullanacaksanız ben Drogba'dan forvette pek verim alamadım, Manchester City maçında sol kanatta oynatmıştım, memnun kalmıştım performansından. Sağ kanatta Elmander ve forvette de Burak'a forma şansı vermeye özen gösteriyorum.
    O dililde geniş alan kısa pas verimli oluyormu bu kadar yahu :F mantığa ters :F ayrıca mevkiye sadık ama çok akıcıda biraz ters gibi geldi :F 2 ters 1 düz ey gidi el örgü yaptığım yıllar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O dililde geniş alan kısa pas verimli oluyormu bu kadar yahu :F mantığa ters :F ayrıca mevkiye sadık ama çok akıcıda biraz ters gibi geldi :F 2 ters 1 düz ey gidi el örgü yaptığım yıllar
    Oyuncu komutlarından bazı oyuncuların pasını kendim ayarladım, kısa pas oynayınca defans oyuncuları saçma sapan uzun topları nadiren atıyorlar. Geniş alan oynamama rağmen kalabalık defans kalabalık hücum yapıyoruz ve alan daralıyor aslında.

Mevkiye sadık, çok akıcı oynamak da şöyle oluyor aslında: Melo sadece geriye doğru pas atmıyor, top alıyor ileri doğru gidiyor ara pası da atıyor. Selçuk sadece ara pasını düşünmüyor gerekirse köpek gibi top peşinde koşup topu kapıyor. Sağ kanat Elmander zaman zaman sağ bekin gerisinde topa basıyor.

Ama dediğin gibi mantığa ters gibi duruyor, kaostan düzen yaratıyorum

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri