18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
Puan Durumu
2. yarı ile birlikte yukarıya doğru tırmanmaya başladık. 16. sırada iken almıştık Kayserispor'u.
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
Puan Durumu
2. yarı ile birlikte yukarıya doğru tırmanmaya başladık. 16. sırada iken almıştık Kayserispor'u.
TariboWest
Maçlar güzel.Tahminen 9.-10. bitireceğiz ligi.
STSL 30. Hafta Puan Durumu
Durumumuz vahim. Umarım ligden düşmek gibi bir hataya düşmeyiz.Ayrıca Trabzon da bu hafta şampiyonluğunu garantileyecek.
TariboWest
Altımızda Akhisar varken biz düşmeyiz
Şaka bir yana umarım düşmesin bir alt lige.
Tek bir galibiyet düşmekten matematiksel olarak kurtarır bence, o galibiyeti de alacağına inanıyorum. İyi şanslar.
...
31-32-33-34. Hafta
Puan Durumu
TariboWest
İyi bari küme düşmemişiz.Akhisar da düşmemiş![]()
Kayserispor Yeni Sezonu Açtı !
TariboWest
Kayserispor geçirdiği kötü sezon sonrası birçok oyuncusunu sezon ortasında kaybetmişti.
Fakat Transfer Sezonuna Öyle Bir Başlangıç Yaptı Ki Herkesi Hayran Bıraktı !
Kayserispor'dan İmza Şov !
Kayserispor'da 7 Oyuncu Sözleşme İmzaladı.
Cenk Gönen - Beşiktaş - 3.800.000 €
İsmail Köybaşı - Beşiktaş - 2.000.000 €
Aras Özbiliz - Kuban - 1.900.000 €
Cenk Tosun - Gaziantepspor - Bedelsiz
Giray Kaçar - Trabzonspor - Bedelsiz
Musa Nizam - Antalyaspor - Bedelsiz
Ufuk Ceylan - Galatasaray - Bedelsiz
TariboWest
Transfer çok iyi.Bu sezona damga vuracak isimler hepsi.
Kayserispor Transferde Hız Kesmiyor !
Helder - İnternacional - Bedelsiz
Gökhan Süzen - Beşiktaş - 475.000 €
Tanju Kayhan - Beşiktaş - 250.000 €
Özgür İleri - Gençlerbirliği - 190.000 €
Kadro
İskelet kadro hemen hemen kuruldu. Alternatif isimler de gayet iyi gibi görünüyor. 2 merkezi orta saha ve bir sağ açık alıp transferi noktalamayı düşünüyorum.
TariboWest
Kayserispor T.D. Ümit Boğa Orta Saha Transferi İçin Adaylarını Belirledi !
Ortasaha transferi için temaslarını hızlandıran Kayserispor Cesena'dan Tibor Cica, Universidad de Chile'den Charles Aranguiz ve Rijeka'dan Damir Kreilach'ı listesine aldı. Ümit Boğa'nın bu üç isimden ikisini kadrosunda görmek istediği fakat maddi olarak bunun mümkün olamayacağı konuşuluyor...
TariboWest
Tibor Cica'yı bir türlü getiremedik. İlk başta teklif kabul edildi oyuncu gelmek istemedi. Daha sonra mutsuz oldu ve takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. En son menejeri oyuncunun bize gelmek istediğini söyledi. Fakat menejeri hala sözleşme için masaya oturmak istemiyor.
TariboWest
Cica iyidir bende aldım yedek takımda şuan gelişsin az![]()
STSL 1. Hafta
STSL 2. Hafta
İyi bir başlangıç yaptık. Umarım sezon boyunca bu skorlar devam eder.
TariboWest
Burdaki elektrik kesintileri artık canımı sıkmaya başladı. En son 16 Temmuz'da kaydettiğim için oyun o tarihe döndü. Yani o kadar transfere boşa uğraşmış oldum. Kariyeri kapatıyorum. Takip eden etmeyen herkese teşekkürler.
TariboWest
Geçmiş olsun.Sıradaki kariyerini bekliyoruz![]()