Nathan Sinkala sezon sonuna kadar TRABZONSPOR'da
Nathan Sinkala sezon sonuna kadar TRABZONSPOR'da
Keita uzak direge muthis bir vurus yapti
Kotu bir mac geciren Ismail bos kalan kanattan ileri cikti ortasina ayaklarinin ucuyla dokunan Sanogo bize galibyeti getirdi !
Erken kirmizi kart moralleri birazcik bozsada isimizi kolaylastirdi bugun. Fenerbahcenin yuklenmesi bizim ilerdeki elemanlara daha fazla acik alan verecekti.
10 kisi olduktan sonra yine ayni taktige gectim. 4-2DMC-1MC-2ST. Keita'nin golleri Saracoglunu sustursada ikinci yariya sok bir gol yiyerek basladik, takim bocalamaya basladi ve yine bireysel hata sonucu 2-2 oldu mac. Mac sonlarina dogru birinin atacagini biliyorduk, Fenerbahce 4 forvette cikinca bizim icin macta gol bulmak kolaylasti. Ismail bos buldugu kanattan ileri cikti ve ortasini yapti
ve bu adam yine affetmedi !
Ufaktanda olsa ilerledik ve sampiyonluk yolunda emin adimlarla ilerliyoruz.
Son oynadigimiz maci paylastim cunki EYUP KADRI ligde ilk golunu atti. Henuz 16 yasinda ama fizigi sayesinde hic siritmiyor sahada. Cok daha iyi olacak
Bebegi anca uyutabildik onun icin toplu sonuclarla paylasiyorum ss'leri
Bu sezon alt yapidan cikanlarda daha sansliydik. Hikmet ve Osman'i bu takima en kisa zamanda kazandirmak istiyoruz. Eyupte oldugu gibi, hazir olduklarinda AS takima cikacaklar !
Yari final ilk macinda Fenerbahceyi ezdik ama yenemedik !
Henrique sayesinde penalti kazandilar, biz zaten onu kiralik katil olarak gondermistik
10 kisi kaldiktan sonra yine gol bulmamiz gerektigini biliyorduk yine cift forvette gectik ve sonlara dogru 3 puan geldi
Hakem Veysele ikinci sariyi gosterdiginde ben
Lig sonuncusuna ustunluk sagliyamadik !
Zor oldu ama Besiktasa ustunluk saglamayi basardik.
Ligde durumlar karisik, one cikan bir takim yok. Son 6 haftada dugum cozulecek
Bizim Genclerbirligi ile deplasmanda Ordu ile evde oyniyacagimiz maclar var.
Elazig deplasmaninda yine sahneye Eyup Kadri cikti !
Bu sezon hic bir sey kazanamasakta onu kazandik. 16 yasinda ve super ligde 2de2 yapti, bu maclarin ikisindede oyuna sonradan girdi.
Yeni Burak Yilmaz olma yolunda hizla ilerliyor
Biz onu Burak Yilmaz gibi gorsekte oyun ona yeni LEFTER olarak bakiyor
FINALDEYIZ !
Macta cok onemli pozisyonlar yoktu, ozelikle Fenerbahce iyi hazirlanmadigini dusunuyorum maca biz cok baski bekliyorduk.
Golumuzde Eyubun payi cok buyuk. Korner sonrasi Fenerbahce ceza sahasinda karambol olustu, orda cok sert bir sut cekti Eyup topta Aykuta carpip iceri girdi.
Finalin anahtari yeni LEFTER'de (Eyup Kadri'de) idi bizde bunu bilerek onu 90 dakika sahada tuttuk ve oda bizim guvenimizi bosuna cikarmadi !
YINE YOLUMUZ URFA'ya DUSECEK FINAL ICIN
RAKIBIMIZ ISE KAYSERISPOR oldu
tarih tekerrurden ibarettir !
Cok iyi oldu bu, Gencleride yenersek arayi acmaya basliyacagiz !
Bizim lig macimizi Pazartesi gunu oynatan federasyonu kiniyorum !
Uzerimizde bu baskiyi hissetik ve galibiyet alamadik burdan.
Rakiplerimizden sadece Ordu ile macimiz kaldi oda evde oyniyacagimiz mac bana gore sampiyonluk dugumunun cozulecegi mactir
Erciyes (D)
Ordu
Mersin (D)
Kalan maclarimizda en zor mac Ordu maci olacaktir. Turkiye kupasi donusu onlarla karsilacagiz, kupayi aldigimiz takdirde Avni Akerde solen esliginde muthis bir futbol oynariz gibime geliyor ama ya alamasak kupayi ? elimizden ligide kaciracagiz diye bir baski olusur.
Ligdeki en ciddi rakibimiz kesinlikle Genclerbirligi adamlar yenilmiyor !
Transfer listemize olan Orhan Gulle Fenerbahceye cok buyuk darbe vurdu.
Ordu son 5 dakikada 3 gol atti
Genclerde yenemiyorsak yenilmeyelim deyip berabere kaldi.
Bizim en zor maclarimiz basliyor.
Kupa maci icin rotasyon olabilir ama kesinlikle kazanacak bir kadroyu sahaya cikartacagiz !
TRABZONSPOR MEHMET EKICI'nin PESINDE !
Ligden dusen Werder Bremenin kapisini calan Bordo Mavililer sezon sonu gorusmek icin randevu aldi.
Yeni sezon planlamasi yapmaya basliyan teknik direktor Ibrahim Gaygusuzun yerli oyunculara transferde oncelik taninmasini istedigi ve ozeliklegurbetcileri yakin takibe aldigi belirtildi.
SANOGO, SERKAN BALCI VE COLMAN URFAYA GOTURULMEDI
VE MAC BASLIYOR
Veysel'den aldigi pas ile iceri kat eden Keita pasini Eyup Kadriye birakti . . .
Eyup sirti donukken topu sagina dogru atiyor ve sol ayagi ile kalecinin dibinden topu aglara yolluyor
Girayin sakatligi sonrasi oyunu 10 kisi oynadik ama biliyorsunuz 10 kisi kalmak bizi pek etkilemiyor hatta isimizi kolaylastiriyor rakip risk aldikca.
Yedeklerde gol icin tek isim vardi oda Eyup, Sanogo ve Halil'in yoklugunu hissetmiyecegimi bildigim icin onu kafileye almistim.
Yeni Lefter'in goluyle ilk kupamizi kaldirdik !
Uzun bir zamandir oynatmadigim Adriani bu macta sahaya surdum sebebide belliydi. Oyuncularin uzerinde baski olustugundan pas hatalarimiz fazla oluyordu birde Ordunun presi eklenince cok zorlanacagimizi biliyorduk.
2 haftadir antremanlarda duran top organizasyonlari calistik ve meyvesini bugun topladik. 1 korner ve 1 frikikle gollerimiz geldi.
BU SONUCLA BERABER SAMPIYONLUGUMUZUDA GARANTILEDIK !
MAC SONU TARAFTAR SEVINMEYINCE OYUNCULARLA KORKTUKIKILI AVERAJDA FENERBAHCENIN ONUNDE OLDUGUMUZU BILIYORDUM AMA GENCLERLE ILK MACI HATIRLIYAMADIM VE BAKMAMISTIM
ONLARIDA ILK MACTA 3-0 GECMISIZ.
Sezon oncesi transfer donemi istedigimiz gibi gecmemisti, ligede cok iyi basladigimizi soyliyemeyiz.
Hic kimse "sampiyon"luk kelimisini agzina alamazdi, hatta cifte kupa desek bize gulecekler olurdu.
Kimi katmisizki takima gecen sezondan bu yana, rotasyon oyunculari vardi ama direkt katki yapacak ?
Ismail Koybasi SOL BEK
ve 2 bedava adam
Simao DMC
Keita AMR
Keita bu uclu arasinda benim icin yeri baska olan isim oldu. 1 senelik kontrat yaptik kendisine ve o 1 senede bize muhtesem katkilar yapti
10 kisi biraktigi zamanlarda oldu ama 10 kisi kaldigimiz Fenerbahce macini kazanmamizda bas rolde oynadi.
Ve sezonumuz sona eriyor
Kadromuzu bir sonraki sezon icin dahada guclendirmemiz gerekecek. Fenerbahce ve Galatasarayin ciddi paralar harciyacagini dusunuyorum. Biz onlar kadar harciyamasakta akkili transferlerle bir daha sampiyonluk icin mucadele verebiliriz.
Tabi yabanci sayisida sahada 5'e dusuyor ve biz bunun icin onlem almaliyiz.
Piyasayi arastirdiktan sonra transferlerde kararlar verecegiz ve planlamamizi acikliyacagiz
KAMP YERI BELIRLENDI
BELCIKA'da 10 gunluk kamp yapacagiz
Trabzonsporu birakmak gibi bir dusuncemiz yok, Barcelona cagirirsa belki
Keita'ya Halilovic engeli !
Trabzonsporun takimda tutmaya karar verdigi Keita, Halilovicin gelisiyle simdilik ayrilacak gibi gozuksede hocanin Keita icin kontenjan acma cabasinda oldugu gelen bilgiler arasinda
Halil ile gorusmelerimiz olumsuz sonuclanmistir.
Kendisine haftalik £15,000'den 1 senelik sozlesme onerdik ve o kabul etmedi. Halil £22,000 kazaniyor ve rotasyon oyuncusu icin cok fazla bir rakam oldugunu kendide biliyor onun icin yolu acik olsun diyebiliriz.
Erman Kilicin sozlesmesi uzatildi, haftalik £8,500 alacak.
Genc bir Danimarkaliyi takimiza kattik. Kendisinden bu sezon icin degilde bir sonraki sezonlar icin yararlanmayi dusunuyoruz. Bu sezon kiralik gidecektir oyniyabilecegi bir takima