Maçlar kötü değil hocam başarılarının devamını diliyorum
Maçlar kötü değil hocam başarılarının devamını diliyorum
Muhteşem AZ Şaşırtıyor !
Eredivisie İlk Yarı Sonunda Oluşan Puan Durumu
Hollanda Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri
UEFA Avrupa Ligi J Grubu Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Rakip Hoffenheim
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Eşleşmeleri
Rakip Spartak Moskova & Liverpool Galibi
İlk yarı sona erdi...
İlk yarıda belli bölümlerde düşüş yaşasak da harika bir performans gösterdik. Bütün kulvarlarda emin adımlara yolumuza devam ediyoruz. PSV menejeri Advocaat'ın Schalke'nin başına geçmesiyle ikinci yarıda PSV'nin düşüşe geçeceğini ve liderliği geri alacağımızı düşünüyorum.
TariboWest
Geçen senenden daha iyisin
Liverpool gelir biraz zorlar seni dikkat yani
Geceden geldiğim için şu an oynamak pek içimden gelmedi. Akşamüstü 6 gibi devam edeceğim.
TariboWest
Sözleşmelerini uzatmayan Nick Viergever ve Thom Haye sezon sonunda takımdan ayrılacak. Viergever'i 1.5 sene boyunca nerdeyse her maç oynattım, milli takıma kadar yükseldi. Özellikle Frankfurt'a gitmesi beni üzdü. Thom Haye'ye ise birşey söylemek istemiyorum. Adamı alt yapıdan aldım, bu sezon ilk yarıda 15 maça çıkardım ama o da Telstar'ı seçti. Ahımız tuttu herhalde 3 ay sakatlandı... Stoppila Sunzu ise serbest kalma maddesini gerçekleştirdi ve Newcastle ile anlaştı, izin bekleniyor...
TariboWest
Gayet iyi fiyata satılabilir.![]()
Maya Yoshida AZ Alkmaar'da !
Oyuncunun bonservisine 4.8 m € ödeyeceğiz.
Gelir patlaması yaşayacakmışız.
TariboWest
Eredivisie 17. Hafta
Bu maç için çekincelerim vardı ve beklediğim gibi de oldu. Altidore'nin tek golü galibiyeti getirdi.
Eredivisie 18. Hafta
17 lik genç yıldız adayımız bizi ipten aldı. Altidore'den çok şeyler öğreniyor...
Eredivisie 19. Hafta
6 puanlık maçta gülen taraf olduk. Bu galibiyet liderliğin de habercisi gibiydi...
Eredivisie 20. Hafta
Sonunda NEC'e patladık. Donald muhteşem performansını hattrick ile taçlandırdı.
Eredivisie 21. Hafta
Altidore atar ve AZ lider olur.
Maçların 3 günde bir olması işimizi oldukça zorlaştırdı. Eğer 2. golü bulamasak puan kaybı kaçınılmazdı.
Eredivisie Puan Durumu
Muhteşem bir seri ile liderlik koltuğuna yeniden oturduk. Beklediğim gibi PSV'nin düşüşü başladı. Fakat şaşırtıcı olan Ajax'ın birden bire tepetaklak olması...
Hollanda Kupası Çeyrek Final
Yarı finalde evimizde Den Bosch ile oynayacağız...
Diğer bir yarı final mücadelesi ise Utrecht ve Heerenveen arasında oynanacak.
TariboWest
Eredivisie 22-23-24. Hafta
Eredivisie 24. Hafta Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur
Deplasmanda bulduğumuz gol bize 2. turu getirdi. Yine bizi kurtaran Altidore oldu.
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Eşleşmeleri
Rakip Liverpool
TariboWest
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur
Çeyrek Finaldeyiz !
Yosida'nın son dakika golüyle çeyrek finale çıkmayı başardık.
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri
UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Eşleşmeleri
TariboWest
Avrupa sevdasına düştük, ligi boşladık. 2 maç eksiğimiz var. Bu maçları kazanıp liderliği geri devralmayı planlıyoruz.
Eredivisie Puan Durumu
Hollanda Kupası Yarı Final
Takım sonradan açıldı ve finalde Heerenveen'in rakibi olduk.
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final
Çeyrek Finalde Veda !
Gücümüz yetmedi demeyeceğim, çünkü Atl. Madrid'e değil Falcao'ya elendik...
TariboWest
Yine mi Elendin Avrupa'da
Boşver Önemli Olan Lig Bizim İçin Şampiyonluğu Kap Getir
Senden Vito Wormgoor'un Profilini Rica Etsem Bu Adamı 2011'de Tanımıştım O Zaman Potansiyel Vardı Noldu Acaba 2 Sene İçerisinde ?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Eredivisie 30-31-32. Hafta
Eredivisie Puan Durumu
Ezeli rakibimiz Ajax'ı kendi stadımızda mağlup edersek şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz...
TariboWest
Eredivisie 33. Hafta
Ezeli rakibimizi yenerek şampiyon olmak güzel olacaktı ama son dakika yediğimiz golle başaramadık. Kaleci Vermeer Ajax'ı mağlubiyetten kurtardı. Şampiyonluk son hafta Excelsior deplasmanına kaldı...
Eredivisie 33. Hafta Puan Durumu
Hollanda Kupası Final
ŞAMPİYON AZ ALKMAAR !
Şampiyonluk Sonrası Görüşler
TariboWest
Heralde Geçeriz Excelsior'u
Şampiyonuz...!![]()
AZ ŞOKTA !
25. dakikada Markus Henriksen'in oyundan atılmasıyla 65 dakika 10 kişi oynayan AZ Excelsior deplasmanında 4-2 kaybetti ve şampiyonluğu PSV'ye kaptırdı...
Eredivisie Puan Durumu
Şampiyon olsaydık harika bir sezon geçirdik diyecektim fakat lig şampiyonluğunu kaybederek bütün sezonu heba ettik. Son maçta kırmızı kart gören Markus Henriksen'e 2 hafta maaş kesintisi verdik ve kendisine kulüp bulmasını istedik...
TariboWest
Buyur abi Vito Wormgoor
![]()
TariboWest
Kötü Olmuş
Artık Ordan Ayrılmanın Vaktidir Başka Diyarlara Uçalım Ver Hemen İstifanı![]()
Eleme Maçları Sonrası Puan Durumu
TariboWest
AZ Alkmaar'da Teknik Direktör Belirsizliği Bu Akşam Son Buluyor !
Bu sezon ligi 2. bitiren, Hollanda Kupası'nı kazanan ve Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynayan Alkmaar'da Ümit Boğa'nın istifa edeceği konuşuluyordu. Bu akşam saat 6'da Ümit Boğa ile görüşeceği açıklanan AZ Başkanı görüşmenin sonunda basın mensuplarına açıklamada bulunacak...
TariboWest
Son maç gitmiş şampiyonluk! Gecmişler olsun![]()